• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
سلام از دوستاني كه تجربه و اطلاعات دارن خواهشا اگه ميتونن كمك كنن-من 2 هفته پيش MRIدادم يه چيزايي تو عكسه معلومه كه دكتر ميگفت احتمالش زياده بتوني باهاش معافي بگيري --من 1/4 اعرام ميشم و از لحاظ جسمي هم مدتيه كه جلو افتاب زياد باشم اذيت ميشم الانم كه اموزشيمون افتاده تو اوج گرما ---حالا ميخواشتم ببينم اگه اونجا اگه اذيت شدم بايد چيكار كنم ؟؟ من نميخوام معافيت پزشكي بگيرم ولي اگه بگم اينجوريم چي ميشه ؟تو اموزشي واسه معافيت پزشكي اقدام بشه اموزشه نيمه كاره دها ميشه يا حين اموزشي اتفاق مي افته كه اگه رد شدي بتوني بقيه اموزشي رو هم بري ؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنين
در هر زمان اثبات بشه از آموزشی مرخص میشی... خیلیا عمدا اول کارای ابتدایی رو میکنن بعد میرن تو آموزشی بعدش کارای اصلی رو انجام میدن برای معاف چون اونطوری راحتتر میگیرن ( اینطور که من از یکی از دوستان که خودش همینطوری وسط آموزشی خودمون مرخص شد شنیدم ) البته داستان مال چندین سال پیشه ها! ولی فکر کنم هنوزم همینطوریه.
ممنمونم ولي ثابت شدنس مگه زمان نميبره ؟ميخوام ببينم تا وقتي قطعي بشه اموزشي ادامه داره يا نه ؟ كميسيون بايد بري اون موقع ؟اگه ازمايشي يا عكسي احتياج باشه تو چه فرصتي بايد بگيري ؟تو اموزشي ميزارن ؟

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز شما اول يه چيزي گفتي در حد تيم ملي!!!!!!!!! يا من فارسي متوجه نمي شم يا شما در كاربرد كلمات مشكل داريد. يه بار ديگه جمله ي خودتون رو مرور كنيد . نيروي هوايي هم جز همون ارتشيه كه شما همشون رو فراري خونديد. مي دوني از چي ناراحت شدم ؟ از اين كه دايي خود من هم يكي از ليدر هاي عمليات كمان ٩٩ بود ، با اين كه ٤ سال امريكا دوره ديده بود و ٢ سال هم همونجا زندگي كرده بود و براحتي مي تونست ايران رو ترك كنه، بدنش قطعه قطعه شد ولي حاضر نشد لحظه اي به قول شما دربره !!!!!!!!!! اون هم بدون هيچ چشمداشتي
قصد جسارت ندارم ولي واقعا خيلي خوبه كه بدونيم چي داريم مي گيم

ببخشید دوست عزیز که شما رو ناراحت کردم. شاید بهتر بود می نوشتم نیمی از ارتش. خانواده من هم کمتر از شما درگیر جنگ نبودم از پدرم گرفته تا دایی ها و عموها و یکی از شوهر عمه هام که الان هم با وضعیت جانبازی زندگی می گذرونه. ولی اینجور که تعریف کردن **** بیشتر درگیر جنگ می دونند. همین الآن هم **** بیشتر جنگ دوست داره تا ارتش.
به هر حال چون احساس کردم که توهین به شما شده گفتم معذرت بخوام مگه نه دیگه کشش نمی دادم

pos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یک تیر اعزامم. شهدای کرمانشاه. میگن قبلا هتل بوده ولی الان مسئولانش عوض شدن و کمی سخت می گیرن. دوستان اگر اطلاعی دارند ممنون میشم کمی از شرایطش بگن و اینکه من یک ماه از آموزشیم توی ماه رمضان هست، برنامشان چطوریه؟ (قبل ماه رمضان می برند اردو؟ برنامه سنگین دارند؟ میان دوره میخوره تو ماه رمضان؟ یا کلا هیچ فرقی نداره و همان روال عادی را داره؟).
ممنون از لطفتان.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
بالاخره برگه سفید من اومد و محل اعزامم هیچ تغییری نکرده؛ همون نیروی انتظامی محمد رسول ا... بیرجند.
برگه سفید شما اومد؟

سلام
بله، فعلا که کد نیروی انتظامی کرمانشاه هست ولی نتیجه قطعیش تا چند روز دیگه مشخص میشه.

)mostafa(

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک تیر اعزامم. شهدای کرمانشاه. میگن قبلا هتل بوده ولی الان مسئولانش عوض شدن و کمی سخت می گیرن. دوستان اگر اطلاعی دارند ممنون میشم کمی از شرایطش بگن و اینکه من یک ماه از آموزشیم توی ماه رمضان هست، برنامشان چطوریه؟ (قبل ماه رمضان می برند اردو؟ برنامه سنگین دارند؟ میان دوره میخوره تو ماه رمضان؟ یا کلا هیچ فرقی نداره و همان روال عادی را داره؟).
ممنون از لطفتان.
من هم اونجا افتادم می گن جای خوبیه ولی خوب باید در نظر بگیریم که سربازیه و سختی های خودش رو داره
تو لینک زیر بچه ها درباره این پادگان صحبت کردن از دوره قبل هم یکی اومده و کامل توضیح داده که چه جوریه
پادگان آموزشی شهدا
راستی شما از کجا اعزامی ؟

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
برگه سفید ما نیومد امروز رفتم پلیس +10 خودم گرفتم
نیرو زمینی ارتش پاسداران
همون 06 هست دیگه؟
شنیدم به خوبی 01 و 02 نیست:(
نظرتون چیه؟
کسی اونجا بوده یه کم آمار بده ببینیم چجوریه؟

pos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مصطفی جان. اون لینک را دیدم. ممنون از لطفت.
من از کرج اعزامم.

asheghe_tanha02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
من یک تیر اعزام هستم از نیروی انتظامی
شهید رجایی کرمانشاه افتادم
کسی میتونه اطلاعاتی در مورده اونجا بهم بده؟
و اینکه من با مدرک فوق دیپلم بعد از آموزشی چه درجه ای پیدا میکنم؟آیا آموزشی هم تو درجه تاثیر داره؟
تو نیروی انتظامی کدوم ارگان از همشون بهتره برای خدمت کردن اونم برای افراد متاهل

Rainbow21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
برگه سفید ما نیومد امروز رفتم پلیس +10 خودم گرفتم
نیرو زمینی ارتش پاسداران
همون 06 هست دیگه؟
شنیدم به خوبی 01 و 02 نیست:(
نظرتون چیه؟
کسی اونجا بوده یه کم آمار بده ببینیم چجوریه؟
سلام دوست عزیز
منم 06 هستم . 1 تیر اعزامم
شنیدم که جای بدی نیست

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزیز
منم 06 هستم . 1 تیر اعزامم
شنیدم که جای بدی نیست

پس با هم هستیم
برای من ادرس محل مراجعه همون پاسداران 6 صبح خورده (یعنی دیگه نباید بریم میدان ****)
برای شما هم اینطوریه؟

Rainbow21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پس با هم هستیم
برای من ادرس محل مراجعه همون پاسداران 6 صبح خورده (یعنی دیگه نباید بریم میدان ****)
برای شما هم اینطوریه؟
راستش من از دماوند اعزام میشم . و محل مراجعه برای من ورامین هستش !!!

asheghe_tanha02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
و اینکه من با مدرک فوق دیپلم بعد از آموزشی چه درجه ای پیدا میکنم؟آیا آموزشی هم تو درجه تاثیر داره؟

کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟:(

hamidee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امروز رفتم **** وظیفه مشهد برا 3/22گفتن بریم ترمینال مشهد اعزام ب سیستان

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان عزیز

سلام عزیز
زیاد جای خوبی نیست ولی برای متاهل ها بهتره، مرخصی هاشون هم بیشتره. کلا نگران نباشید یه دوره س که باید گذروند اگه متاهل باشید که خیلی عالی میشه براتون چون شهید رجایی مرزبانی هست و بعدش احتمال اینکه سربازاش تقسیم بشن مرز زیاده ولی متاهل ها تو شهر خودشون خدمت میکنن پس فقط باید به فکر گذروندن همین 2 ماه باشید.
اگه اشتباه نکنم بسته به امتیازاتی که میارید گروهبان دوم هم میتونید بشید. طبق امتیازاتی که از میدون تیر و سایر امتحانات میارید میتونید یه درجه کوچولو(!) بالاتر برید.
کلا جای خاصی نداره که خوب باشه راهنمایی رانندگی بدون خطر هست ولی یه خورده ساعات پستش زیاده، کلانتری هم پستش زیاده بهترین حالت اینه که بیوفتید تو ستاد و تایم اداری بشید.

موفق باشی

hamidee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ک آخر نفهمیدم این مرزبانی سیستان و بلوچستان کجاس؟
زابله؟
زاهدانه؟

hamidee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی در جریان نیس این مرزبانی سیستان و بلوچستان کدوم شهره؟

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
بلاخره عاشق تنها هستی یا متاهل؟؟؟؟؟؟:D

jgood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا برگه سفیداتونو پست آورد تو تهران؟

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها 01 ارتش چجور جاییه ؟ 10روز دیگه اعزامم . راست میگن تک پسرا تو شهر خودشون تقسیم میشن ؟

بالا