• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
بله ساکن رشتم و از رشت اعزام میشم.
بستگی داره، پسر همسایه بالایی ما که 2سال پیش اونجا رفته بود همون طور موند تا میان دوره اما تو بعضی از این وبلاگها خوندم که تو این پادگان چهار پنج روز اول مرخصی دادن! مثل اینکه به حالشون بستگی داره.
بهتره لوازم شخصی ضروری رو با خودت بیاری، کاره دیگه شاید برای لباس مرخصی ندادن:)

پس اگه اینطوریه مو رو هم باید بزنیم دیگه؟
این دوستمون زحمت کشید یه لیست گذاشت. از همین لیست بعضی از وسایلشو بیاریم کافی هست؟ ساک خودمونو بیاریم گیر نمیدن؟ اخه می گن خودشون ساک میدن. لباس و پیرهن ورزشی بیاریم مشکلی داره؟
ببخشید انقدر سوال میکنم! :rolleyes:

http://forum.persiantools.com/t87506-page1011.html#post4994008

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گلم میشه از بابا جونت بپرسی **** در چه سالی تاسیس شده و چندنفر (تاکید میکنم نفر) نیرو داشته و چه تجهیزات جنگی داشته که این حرفای خنده دار رو میزنی!​
اگه ارتش ایران فقط 24 ساعت از جنگیدن دست می کشید خوزستان که هیچ، پایتخت کشور تهران هم سقوط میکرد​
هواپیماهای f4 f7 f8 اساس دفاع از پیشروی دشمن بود که با شجاعت و میهن پرستی خلبانان آموزش دیده در آمریکا در زمان شاه بود.. و تکاوران نیروی زمینی و دریایی ارتش از کیان ایران عزیزمون پاسداری کردند و از قادسیه دوم اعراب جلوگیری کردند.​
برای مثال همین سربازای تیپ دوم زرهی دزفول بودند که سوسنگرد رو 2 روزه از ارتش تا دندان مسلح عراق پس گرفتند و ارتش عراق رو مجبور به فرار کرد و تانک ها و تجهیزاتشون رو گذاشتند و فرار کردند که اگه سوسنگرد برید هنوز تانکهای عراقی رو میتونید ببینید.
یا لشکر 92 زرهی اهواز یا تیپ زرهی گارد ریاست جمهوری(شاهنشاهی سابق) یا پایگاه چهارم شکاری دزفول و تبریز و خیلی از لشکرهای دیگه ارتش ایران​
در مورد افسران رده بالای ارتش زمان شاه هم بهتره برید از صادق خلخالی مرحوم بپرسید چه بر سرشون اومده!!​

شدیدا تائید میکنم...
ولی خودم حال نداشتم جوابشو بدم...:D

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

دیروز **** وظیفه بودم .

آموزشی 2 ماهه . هر کی میگه 3 ماه الکی میخواد اعصابتون رو خورد کنه

اضافه خدمت کسانی که غیبت دارن رو حذف نمیکنن.
دلیلش رو پرسیدم با پوزخند گفت برای اینکه نتونین از برگه سبز برای گرفتن گواهینامه و پاسپورت و مدرک تحصیلی استفاده کنین. بعد از اینکه رفتی آموزشی اونجا نامه بگیر !!!

خدا همه آدمای مریض و عقده ای رو شفا بده :hmm:

اوووووف... خوب گفتی:mad: یه دله خونی از اینا دارم...:puke:... بوووووووق...

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
این دوستانی که میگند اگه جنگ بشه اونا که در ارتش هستند در خطرند کاملا در اشتباهند
اولا ارتش ایران همیشه بی بخار بوده و هست
در جنگ تحمیلی این **** بود که جلوی عراق ایستاد ارتشیا همشون در رفتند قبول ندارید از باباهاتون بپرسید
در تمام در گیری های مرزی از جمله درگیری با گروهک های پژواک **** در حال فعالیته اصلا خبری از ارتش نیست پس در صورت جنگ احتمالی سپاهیا بیشتر باید بترسند
دوما اگر جنگ بشه که نمیشه به صورت سایبری و تحریم و یا از طریق هواییه به نیروی زمینی احتیاج نیست

کاملا مخالفم ارتش بود که جنگ کرد نه ****
اصلا اونزمان **** بعنوان نیروی نظامی نبود که در قالب بسیج بود ادوات و تجهیزاتی هم نداشت. اصلا اونزمان سپاهی ها درجه نظامی هم نداشتند سالها بعد کم کم سپاهی ها همشون سرهنگ !!! شدند. در درگیری های مرزی هم اکثرا نیروی انتظامی ( مرزبانی) دخالت میکنه اگه کار به جاهای باریک بکشه **** وارد میشه اونم که نتایج درخشانی نداره. در ضمن منظورتون باید گروهک پژاک باشه، نه پژواک و نه گروهکها بلکه ( گروهک پژاک) که متعلق به کردستان هست.

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دوستمون زحمت کشید یه لیست گذاشت. از همین لیست بعضی از وسایلشو بیاریم کافی هست؟ ساک خودمونو بیاریم گیر نمیدن؟ اخه می گن خودشون ساک میدن. لباس و پیرهن ورزشی بیاریم مشکلی داره؟

خواهش می کنم:happy:
از این لیستی که دوستمون گذاشته یه سری وسایل ضروری رو بذار تو یه ساک و بیار اون کیسه انفرادی که خودشون میدن توش وسایل سهمیه نظامی شماست و فکر نکنم دیگه توش جایی باقی بمونه‏ در ضمن بالاخره باید یه جوری اول کار وسایل شخصی خودت رو بیاری دیگه این طور نیست؟
تا اونجا که میدونم برای اقامت هم یک لباس در نظر گرفته میشه که برای تمام اونهایی که اونجا هستن یک شکل هست. (کلا تو هر زمینه چیزی نیار که نشه اونجا ازش استفاده کرد و فقط جای اضافی بخواد بگیره) بهتره در این مورد با تجربه ها نظر بدن
اگر موهاتو نزنی مجبور میشی تو پادگان کوتاهش کنی که به درد سرش نمی ارزه (من که با 4میزنم)
:D

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

دیروز **** وظیفه بودم .

آموزشی 2 ماهه . هر کی میگه 3 ماه الکی میخواد اعصابتون رو خورد کنه

اضافه خدمت کسانی که غیبت دارن رو حذف نمیکنن.
دلیلش رو پرسیدم با پوزخند گفت برای اینکه نتونین از برگه سبز برای گرفتن گواهینامه و پاسپورت و مدرک تحصیلی استفاده کنین. بعد از اینکه رفتی آموزشی اونجا نامه بگیر !!!

خدا همه آدمای مریض و عقده ای رو شفا بده :hmm:

گیر یه مشت مسخره افتادیم ! :wacko::wacko::wacko:

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان اطلاعاتی در مورد پادگان نبی اکرم میبد (یزد) دارید ؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

این لیستی که زحمت کشیدن و نوشتن لیست خوبیه منتهی پادگان با پادگان فرق میکنه
برای ما که مشگین شهر - نیروی انتظامی بودیم خیلی وسایل داده بودند. از جمله صابون و شامپو
حالا گیرم شامپو هم بدرد نخور باشه خب مگه چقدر میخوای حموم کنی که بارت رو اضافه میکنی
یا اینکه پادگان ما کمد نداشت
در مورد قرص هم زیاد وسواس بخرج ندید از بهداری میتونید تهیه کنید
قرصهای معمول مثل سرماخوردگی - ضد اسهال - ضد استفراغ و ... رو ببرید کافیه. تأکید من بیشتر روی قرصهای جوشان ویتامین سی و ... هست ( خارجیهاش بهتره)
در مورد کش من پیشنهاد میکنم از کشهای نواری ( بعرض حدودا 1 سانتی متر ) تهیه کنید بدید خونه اندازه دور پاتون حلقه کنن بدوزن تر و تمیزتر از کشهای معمولی میشه.
اما یه چیز بگم جایی که میرید حتما بوفه داره و وسایل زیادی توش پیدا میشه.
دوم هم اینکه وسط بر و بیابون که نمیرید هر جا که باشید میتونید مرخصی شهری بگیرید. اگه خودتون هم نتونید مرخصی بگیرید یکی از بچه ها که میره مرخصی بهش پول بدید تا هرچی خواستید براتون بگیره بیاره
من بیشتر روی خوراکی تاکید دارم که ببرید. تاید و صابون و ... اینطور چیزا حل میشه

pnuevaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام-دیروز اصل محل اعزام به خدمتم اومد دم در خونه-واسه پذیرش تحویل داده بودم.الحمدالله اومده **** فجر فارس-یه سوال////دوستم افتاده نیروی انتظامی جهرم-میخواد بندازه واسه 1/6 ---- آیا محل خدمتش عوض میشه و میشه دوباره اقدام کرد واسه پذیرش **** ؟ یا همون محل قبلی واسه برج 6 میاد؟-(هم تکمیلی داره هم بسیجی)
ممنون میشم اگه کسی مطمئنه با خبرم کنه

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برگه ات که اومد خبر بده. هنوز معلوم نیست چون بقیه دوستان هم که رفتن پلیس +10 نتایجش با برگه اصلی فرق داشته! کلا شیر تو شیر شده.

سلام
بالاخره برگه سفید من اومد و محل اعزامم هیچ تغییری نکرده؛ همون نیروی انتظامی محمد رسول ا... بیرجند.
برگه سفید شما اومد؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
این لیستی که زحمت کشیدن و نوشتن لیست خوبیه منتهی پادگان با پادگان فرق میکنه
برای ما که مشگین شهر - نیروی انتظامی بودیم خیلی وسایل داده بودند. از جمله صابون و شامپو
حالا گیرم شامپو هم بدرد نخور باشه خب مگه چقدر میخوای حموم کنی که بارت رو اضافه میکنی
یا اینکه پادگان ما کمد نداشت
در مورد قرص هم زیاد وسواس بخرج ندید از بهداری میتونید تهیه کنید
قرصهای معمول مثل سرماخوردگی - ضد اسهال - ضد استفراغ و ... رو ببرید کافیه. تأکید من بیشتر روی قرصهای جوشان ویتامین سی و ... هست ( خارجیهاش بهتره)
در مورد کش من پیشنهاد میکنم از کشهای نواری ( بعرض حدودا 1 سانتی متر ) تهیه کنید بدید خونه اندازه دور پاتون حلقه کنن بدوزن تر و تمیزتر از کشهای معمولی میشه.
اما یه چیز بگم جایی که میرید حتما بوفه داره و وسایل زیادی توش پیدا میشه.
دوم هم اینکه وسط بر و بیابون که نمیرید هر جا که باشید میتونید مرخصی شهری بگیرید. اگه خودتون هم نتونید مرخصی بگیرید یکی از بچه ها که میره مرخصی بهش پول بدید تا هرچی خواستید براتون بگیره بیاره
من بیشتر روی خوراکی تاکید دارم که ببرید. تاید و صابون و ... اینطور چیزا حل میشه

تشکر از پستتون ;)
آره این دوستمون لیست کامل رو گذاشتن بسته به نیاز میشه انتخاب کرد از بینشون :goatee:

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
امروزم برگه سفید نیومد!:(

اگر شنبه نیاد دیگه میرم خودم از پست می گیرم

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاملا مخالفم ارتش بود که جنگ کرد نه ****
اصلا اونزمان **** بعنوان نیروی نظامی نبود که در قالب بسیج بود ادوات و تجهیزاتی هم نداشت. اصلا اونزمان سپاهی ها درجه نظامی هم نداشتند سالها بعد کم کم سپاهی ها همشون سرهنگ !!! شدند. در درگیری های مرزی هم اکثرا نیروی انتظامی ( مرزبانی) دخالت میکنه اگه کار به جاهای باریک بکشه **** وارد میشه اونم که نتایج درخشانی نداره. در ضمن منظورتون باید گروهک پژاک باشه، نه پژواک و نه گروهکها بلکه ( گروهک پژاک) که متعلق به کردستان هست.

ای کاش همینطور باشه که دوستان میگند
یه سرچی تو گوگل بکنید میبینید اکثر خبرگزاریها هم پژواک نوشتند هم پژاک ولی بازم شما درست میگید
بعضیا همینطوری یه چیزی میگند و می رند سالروز تاسیس **** 1357 جنگ هم شهریور 1359 شروع شد
بله نیروی هوایی ارتش خیلی کمک کرد ولی عمده جنگ به دوش نیروهای زمینی بود که اونا هم ماله **** بودند
یه گشت و گذاری تو وب بزنید اسامی شهدا **** که در همین چند سال اخیر با نیروهای منافقین درگیر شده اند را می بینید
منظورمم کلا نسبیت بود که **** بیشتر می جنگه
بی خیال، به قول دوستمون صحبت جنگ نکنید

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ای کاش همینطور باشه که دوستان میگند
یه سرچی تو گوگل بکنید میبینید اکثر خبرگزاریها هم پژواک نوشتند هم پژاک ولی بازم شما درست میگید
بعضیا همینطوری یه چیزی میگند و می رند سالروز تاسیس **** 1357 جنگ هم شهریور 1359 شروع شد
بله نیروی هوایی ارتش خیلی کمک کرد ولی عمده جنگ به دوش نیروهای زمینی بود که اونا هم ماله **** بودند
یه گشت و گذاری تو وب بزنید اسامی شهدا **** که در همین چند سال اخیر با نیروهای منافقین درگیر شده اند را می بینید
بی خیال، به قول دوستمون صحبت جنگ نکنید

ببین دوست من اصلا صحبت از پژواک نکن. عرض کردم که پژاک مخفف -پارتی ژیانا ازادی کوردستان-
در ضمن اون **** با **** امروز فرق میکنه اونوقتا در قالب بسیج بود نیروهای مردمی بودن نه نیروهای تخصصی جنگی و نظامی
بله سال 57 همزمان با انقلاب تشکیل شده و اسمشم **** پاسداران انقلاب اسلامی نه بعنوان یک نیروی امنیتی نظامی
در مورد همین چند سال اخیر که مجاهدین خلق ( منافقین) عملیاتی نداشتند که !!!

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
از بچه های تهران کیا برای اعزام 1/4 برگه سفیدشون از طریق پست به دستشون رسیده؟؟؟

platform 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن اون **** با **** امروز فرق میکنه اونوقتا در قالب بسیج بود نیروهای مردمی بودن نه نیروهای تخصصی جنگی و نظامی
در مورد همین چند سال اخیر که مجاهدین خلق ( منافقین) عملیاتی نداشتند که !!!

من که نفهمیدم منظورتون از جمله اول چیه؟ ولش کن
هر نیرویی که با حکومت ایران مخالفه یا باهاش میجنگه بهش میگند منافق (از نظر حکومتی) حالا مجاهدین خلق یکیشه، یا حداقل اگر هم عملیاتی انجام بشه به اونا نسبتش می دن
این نظر من بود در مورد ارتش گفتم بگم اونایی که می افتند ارتش خیلی نترسند
چشم دوست عزیز دیگه صحبتی در این مورد نمیکنم و شما هم نکنید چون موضوع تاپیک یه چیز دیگه است، انحراف در موضوع اصلی پیش میاد

Hesam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دوستانی که میگند اگه جنگ بشه اونا که در ارتش هستند در خطرند کاملا در اشتباهند
اولا ارتش ایران همیشه بی بخار بوده و هست
در جنگ تحمیلی این **** بود که جلوی عراق ایستاد ارتشیا همشون در رفتند قبول ندارید از باباهاتون بپرسید
در تمام در گیری های مرزی از جمله درگیری با گروهک های پژواک **** در حال فعالیته اصلا خبری از ارتش نیست پس در صورت جنگ احتمالی سپاهیا بیشتر باید بترسند
دوما اگر جنگ بشه که نمیشه به صورت سایبری و تحریم و یا از طریق هواییه به نیروی زمینی احتیاج نیست

دوست عزيز شما اول يه چيزي گفتي در حد تيم ملي!!!!!!!!! يا من فارسي متوجه نمي شم يا شما در كاربرد كلمات مشكل داريد. يه بار ديگه جمله ي خودتون رو مرور كنيد . نيروي هوايي هم جز همون ارتشيه كه شما همشون رو فراري خونديد. مي دوني از چي ناراحت شدم ؟ از اين كه دايي خود من هم يكي از ليدر هاي عمليات كمان ٩٩ بود ، با اين كه ٤ سال امريكا دوره ديده بود و ٢ سال هم همونجا زندگي كرده بود و براحتي مي تونست ايران رو ترك كنه، بدنش قطعه قطعه شد ولي حاضر نشد لحظه اي به قول شما دربره !!!!!!!!!! اون هم بدون هيچ چشمداشتي
قصد جسارت ندارم ولي واقعا خيلي خوبه كه بدونيم چي داريم مي گيم

بالا