F A R H A D 07
Registered User
- نوشتهها
- 72
- لایکها
- 0
دوستان پایه خدمتی فروردین 91 چند ماه خدمت میکنه ؟
21ماههدوستان پایه خدمتی فروردین 91 چند ماه خدمت میکنه ؟
آقا کی تشریف میارید ؟بلی پاد*گان ولی*عصر اردکان 20تم اردیبهشت فردام باس برگردم دوباره تا16 17 تیر ماه
دوستان پایه خدمتی فروردین 91 چند ماه خدمت میکنه ؟
ممنون فرشاد جان بابت توضيحاتت... آخه شنيده بودم يه سري از بچه ها روز اعزامشون مستقيم ميرن پادگاه آموزشي بخاطر همين ترديد داشتم كه 1 تير ميدون **** برم يا 01 ارتش!:exclamati حالا يعني از اونجا خودشون مارو ميبرن پادگان؟؟؟
از دوستان كسي اطلاعاتي داره راجع به مركز آموزش 01 ؟؟ چه جور جاييه؟؟؟ :questionm اگه كسي اعزامي 1تير 01 هست بگه باهم آشنا بشيم...:snitch:
خاک و چوک:wacko:... نکنه برا منم ارتش بشه نیروی انتظامی... نیروی انتظامی نمیخوام...
دوستان شماها چرا اینجوری هستید؟ چه میدونم شاید شماها هم میخواید شربت شهادت بنوشید من چکار دارم ولی محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که با این برنامه ها و قلدر بازی هایی که این آخوندا در میارن هر لحظه باید احتمال جنگ رو داد و کار عاقلانه اینه که از ارتش فرار کنی نه اینکه بگی وای وای چرا ارتش نیفتادماه حالم از نیروی انتظامی بهم میخوره راهی هست حداقل همون ارتشی که خودشون زدن برم؟
:blink:راستش دلم برات سوخت... خدا صبرت بده...
داداش ممنون از روحیه ای که دادی. من سرباز ارتشم. خدا بیامرزتم پسر خوبی بودم :wacko:دوستان شماها چرا اینجوری هستید؟ چه میدونم شاید شماها هم میخواید شربت شهادت بنوشید من چکار دارم ولی محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که با این برنامه ها و قلدر بازی هایی که این آخوندا در میارن هر لحظه باید احتمال جنگ رو داد و کار عاقلانه اینه که از ارتش فرار کنی نه اینکه بگی وای وای چرا ارتش نیفتادم
اولین کسانی که قربانی جنگ میشن همین سربازای جوان بی گناه ارتش هست متاسفانه. درضمن ارتش هم به این آسونی که بعضیا میگن نیست.
من خودم که از سربازی متنفرم اما بخاطر کارم مجبورم کارتش رو بگیرم ولی پذیرش سپاهم رو در حالی رد شد که کاملا موافقت شده بود.. حالا هم معلوم نیست با مدرک فوق لیسانس نفت چه کاری باید تو نیروی انتظامی انجام بدم!
ببخش راحت میگم تا به عمق داستان پی ببری
داداش از خدات باشه بری ****!تو هر حسی به **** داری من به توان 100 تو هستم!اما تو بحث سربازی ارزوت باید باشه بری ****
بعدشم از این خبرها نیست...ریشت رو از ته بزنی میبرنتت حفاظت اطلاعات و اتفاقی میوفته که از ترست تا 10 سال دیگه ریشت رو نزنی.....عین واقعیته!!
فعلا 21 ماه ولی احتمال داره تا چند روز آینده بعد از 19 هم اعلام کنن افرادی که قبل از خرداد اعزام شدن همون مشمول قوانین 90 هستن .. تو پادگان بعضی از سرهنگ ها می گن ما شنیدیم ولی هنوز بخشنامه ای نیمده21ماهه
دوستان نقل گرفته بودن راجب 3 ماه آموزشی که گفته بودم
راستو دروغشو نمیدونم اما بنده که **** ار د ک ان افتادم خود سرهنگو استادهایی)) ) که کلاس باشون داشتیم میگفتن سری بعدیا 3 ماه آموزش میبینن قصد شایعه سازیو سکته دادن بعضی از دوستانم ندارم فقط خواستم حرفشونو منتقل کنم راستی روزای اول که مازفته بودیم دوره قبلیا بمون میگفتن شماهاجزو 3 ماهیاین که ما رفتیم سووال کردیم گفتن به دوره شما نمیخوره
یعنی اینقدر ...
چند تا از دوستام اخیرا آموزشی اونجا بودن همچنین خاطرات زیادی رو تو وبلاگهای مختلف در مورد این پادگان خوندم!
خیلی ها میگن بده uke: خیلی هام میگن خوبه
(بدیهیه که همشون از یه جا دارن حرف میزنن اما دریچه نگاهشون فرق می کنه، اگه یه شیشه تیره بگیری دستت و به خورشید نگاه کنی اونو تیره می بینی اگر هم روشن باشه اونو روشن میبینی در حالی که واقعیت و اصل ماجرا تغییر نمی کنه)
حالا که همه ما دیر یا زود باید بریم پس بهتره با یه دید خوب بریم اونم نه زیادی خوش بینانه بلکه واقع بینانه یعنی نور واقعی خورشید رو ببینیم.
دوستان شماها چرا اینجوری هستید؟ چه میدونم شاید شماها هم میخواید شربت شهادت بنوشید من چکار دارم ولی محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که با این برنامه ها و قلدر بازی هایی که این آخوندا در میارن هر لحظه باید احتمال جنگ رو داد و کار عاقلانه اینه که از ارتش فرار کنی نه اینکه بگی وای وای چرا ارتش نیفتادم
اولین کسانی که قربانی جنگ میشن همین سربازای جوان بی گناه ارتش هست متاسفانه. درضمن ارتش هم به این آسونی که بعضیا میگن نیست.
من خودم که از سربازی متنفرم اما بخاطر کارم مجبورم کارتش رو بگیرم ولی پذیرش سپاهم رو در حالی رد شد که کاملا موافقت شده بود.. حالا هم معلوم نیست با مدرک فوق لیسانس نفت چه کاری باید تو نیروی انتظامی انجام بدم!
دوستان شماها چرا اینجوری هستید؟ چه میدونم شاید شماها هم میخواید شربت شهادت بنوشید من چکار دارم ولی محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که با این برنامه ها و قلدر بازی هایی که این آخوندا در میارن هر لحظه باید احتمال جنگ رو داد و کار عاقلانه اینه که از ارتش فرار کنی نه اینکه بگی وای وای چرا ارتش نیفتادم
مراسم اختتامیه دوره آموزشی سربازان مرکز آموزشی مرزبانی محمدرسول الله بیرجند(ناجا)......(همون جایی که خودمم باید برم:wacko
مشاهده پیوست 155311
پس با این اوصاف من بی خیال **** بشم خوبه نه ؟؟؟؟؟
اخه حالا سایر موارد به کنار من با این ریش نگه داشتن اساسی مشکل دارم میترسم برم اونجا به خاطر ریش سرمو از دست بدم
در ضمن مگه **** چه تفاوتی فاحشی با یگان های دیگه داره که همه بخودشونو میکشن که اونجا بیفتن ؟؟؟؟