• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

F A R H A D 07

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان پایه خدمتی فروردین 91 چند ماه خدمت میکنه ؟

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون فرشاد جان بابت توضيحاتت... آخه شنيده بودم يه سري از بچه ها روز اعزامشون مستقيم ميرن پادگاه آموزشي بخاطر همين ترديد داشتم كه 1 تير ميدون **** برم يا 01 ارتش!:exclamati حالا يعني از اونجا خودشون مارو ميبرن پادگان؟؟؟
از دوستان كسي اطلاعاتي داره راجع به مركز آموزش 01 ؟؟ چه جور جاييه؟؟؟ :questionm اگه كسي اعزامي 1تير 01 هست بگه باهم آشنا بشيم...:snitch:

امیر هستم لیسانس مترجمی زبان منم اعزام4/1هستم 01 ارتش..بیایید همه اعزامی های این تارخ و این پادگان باهم آشنا شیم

اجباری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خاک و چوک:wacko:... نکنه برا منم ارتش بشه نیروی انتظامی... نیروی انتظامی نمیخوام...:mad::mad:

اه حالم از نیروی انتظامی بهم میخوره راهی هست حداقل همون ارتشی که خودشون زدن برم؟
دوستان شماها چرا اینجوری هستید؟ چه میدونم شاید شماها هم میخواید شربت شهادت بنوشید من چکار دارم ولی محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که با این برنامه ها و قلدر بازی هایی که این آخوندا در میارن هر لحظه باید احتمال جنگ رو داد و کار عاقلانه اینه که از ارتش فرار کنی نه اینکه بگی وای وای چرا ارتش نیفتادم:eek:
اولین کسانی که قربانی جنگ میشن همین سربازای جوان بی گناه ارتش هست متاسفانه:(. درضمن ارتش هم به این آسونی که بعضیا میگن نیست.
من خودم که از سربازی متنفرم اما بخاطر کارم مجبورم کارتش رو بگیرم ولی پذیرش سپاهم رو در حالی رد شد که کاملا موافقت شده بود.. حالا هم معلوم نیست با مدرک فوق لیسانس نفت چه کاری باید تو نیروی انتظامی انجام بدم!

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink:راستش دلم برات سوخت... خدا صبرت بده...:(

یعنی اینقدر ...

چند تا از دوستام اخیرا آموزشی اونجا بودن همچنین خاطرات زیادی رو تو وبلاگهای مختلف در مورد این پادگان خوندم!
خیلی ها میگن بده :puke: خیلی هام میگن خوبه :D
(بدیهیه که همشون از یه جا دارن حرف میزنن اما دریچه نگاهشون فرق می کنه، اگه یه شیشه تیره بگیری دستت و به خورشید نگاه کنی اونو تیره می بینی اگر هم روشن باشه اونو روشن میبینی در حالی که واقعیت و اصل ماجرا تغییر نمی کنه)

حالا که همه ما دیر یا زود باید بریم پس بهتره با یه دید خوب بریم اونم نه زیادی خوش بینانه بلکه واقع بینانه یعنی نور واقعی خورشید رو ببینیم.:)

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان شماها چرا اینجوری هستید؟ چه میدونم شاید شماها هم میخواید شربت شهادت بنوشید من چکار دارم ولی محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که با این برنامه ها و قلدر بازی هایی که این آخوندا در میارن هر لحظه باید احتمال جنگ رو داد و کار عاقلانه اینه که از ارتش فرار کنی نه اینکه بگی وای وای چرا ارتش نیفتادم:eek:
اولین کسانی که قربانی جنگ میشن همین سربازای جوان بی گناه ارتش هست متاسفانه:(. درضمن ارتش هم به این آسونی که بعضیا میگن نیست.
من خودم که از سربازی متنفرم اما بخاطر کارم مجبورم کارتش رو بگیرم ولی پذیرش سپاهم رو در حالی رد شد که کاملا موافقت شده بود.. حالا هم معلوم نیست با مدرک فوق لیسانس نفت چه کاری باید تو نیروی انتظامی انجام بدم!
داداش ممنون از روحیه ای که دادی:D. من سرباز ارتشم:(. خدا بیامرزتم پسر خوبی بودم:p :D:wacko:

dd150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم شنبه اعزام میشم به شهید رجایی کرمانشاه .... بچه تبریزم ... در مورد پادگان خیلی ها میگن چون مرزبانیه سرباز فقط برا مرز میدن بعضی ها میگن نصف نصف ... نمیدونم بالاخره قضیش چجوریاس واسه همین توکل کردم به خدا که قسمت هر چی باشه همون میشه ....... اگه بدن مرزهای غرب کشور مشکل نیس ولی اگه خدای نکرده بدن مرزهای شرق سخت هست ;)
دوستم تو همین پادگان بود دادنش به مرز آذربایجان تو جلفا ... حال میکنه اونجا ....
اگه کسی اطلاعات خوبی در مورد این پادگان داشت ممنون میشم بگه

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کارت سفید ( اگه اشتباه نگفته باشم - منظورم همون محل اعزام ِ ) چند روز بعد ِ کارت سبز میاد ؟!

پ.ن : کارت سبزم شنبه اومد ...

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مراسم اختتامیه دوره آموزشی سربازان مرکز آموزشی مرزبانی محمدرسول الله بیرجند(ناجا)......(همون جایی که خودمم باید برم:wacko:)

1(243).jpg3(96).jpg

10(31).jpg

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخش راحت میگم تا به عمق داستان پی ببری
داداش از خدات باشه بری ****!تو هر حسی به **** داری من به توان 100 تو هستم!اما تو بحث سربازی ارزوت باید باشه بری ****
بعدشم از این خبرها نیست...ریشت رو از ته بزنی میبرنتت حفاظت اطلاعات و اتفاقی میوفته که از ترست تا 10 سال دیگه ریشت رو نزنی.....عین واقعیته!!

پس با این اوصاف من بی خیال **** بشم خوبه نه ؟؟؟؟؟
اخه حالا سایر موارد به کنار من با این ریش نگه داشتن اساسی مشکل دارم میترسم برم اونجا به خاطر ریش سرمو از دست بدم :eek:
در ضمن مگه **** چه تفاوتی فاحشی با یگان های دیگه داره که همه بخودشونو میکشن که اونجا بیفتن ؟؟؟؟

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا 21 ماه ولی احتمال داره تا چند روز آینده بعد از 19 هم اعلام کنن افرادی که قبل از خرداد اعزام شدن همون مشمول قوانین 90 هستن .. تو پادگان بعضی از سرهنگ ها می گن ما شنیدیم ولی هنوز بخشنامه ای نیمده

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نقل گرفته بودن راجب 3 ماه آموزشی که گفته بودم

راستو دروغشو نمیدونم اما بنده که **** ار د ک ان افتادم خود سرهنگو استادهایی:))) ) که کلاس باشون داشتیم میگفتن سری بعدیا 3 ماه آموزش میبینن قصد شایعه سازیو سکته دادن بعضی از دوستانم ندارم فقط خواستم حرفشونو منتقل کنم راستی روزای اول که مازفته بودیم دوره قبلیا بمون میگفتن شماهاجزو 3 ماهیاین که ما رفتیم سووال کردیم گفتن به دوره شما نمیخوره

من هم 5 روز دیگه اعزامم به هوافاضا اردکان یزد . شما که اونجا بودی نکته ای یا تجربه ای که به درد من بخوره داری بهم بگی ؟ اگه بگی ممنون میشم ازت .

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی اینقدر ...

چند تا از دوستام اخیرا آموزشی اونجا بودن همچنین خاطرات زیادی رو تو وبلاگهای مختلف در مورد این پادگان خوندم!
خیلی ها میگن بده :puke: خیلی هام میگن خوبه :D
(بدیهیه که همشون از یه جا دارن حرف میزنن اما دریچه نگاهشون فرق می کنه، اگه یه شیشه تیره بگیری دستت و به خورشید نگاه کنی اونو تیره می بینی اگر هم روشن باشه اونو روشن میبینی در حالی که واقعیت و اصل ماجرا تغییر نمی کنه)

حالا که همه ما دیر یا زود باید بریم پس بهتره با یه دید خوب بریم اونم نه زیادی خوش بینانه بلکه واقع بینانه یعنی نور واقعی خورشید رو ببینیم.:)

سلام دادا
شما از کدوم شهر هستید؟ لیسانس دارید دیگه؟ منم اوجا هستم 1/4 هنوز برگه سبزم نیومده! خوبیش به نسبت بقیه جاها فضا و هواشه! :D بقیه شم درست میشه انشالله! ;)

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

قبض جریمه...

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0

چایی میریزی که ابدارچیی خوبی بشی.

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس با این اوصاف من بی خیال **** بشم خوبه نه ؟؟؟؟؟
اخه حالا سایر موارد به کنار من با این ریش نگه داشتن اساسی مشکل دارم میترسم برم اونجا به خاطر ریش سرمو از دست بدم :eek:
در ضمن مگه **** چه تفاوتی فاحشی با یگان های دیگه داره که همه بخودشونو میکشن که اونجا بیفتن ؟؟؟؟

البته با سر ادم کاری ندارن...
بیشتر رو پایین تنه مانور میدن.:blink:

vahidsepas

Registered User
لایک‌ها
0
هرکی اعزامه به پدافند سمنان اعلام کنه.تا بهش تسلیت بگم

بالا