• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کسی شنیده مدت سربازی برا اوناییکه سال 90 پست کردن می خواد همون 18 ماه بشه و منتظرن تا 19 ام که این سری جدید رفتن ، بعدش اعلام کنند... کسی این خبر و شنیده ؟

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی شنیده مدت سربازی برا اوناییکه سال 90 پست کردن می خواد همون 18 ماه بشه و منتظرن تا 19 ام که این سری جدید رفتن ، بعدش اعلام کنند... کسی این خبر و شنیده ؟

کاش برای اعزامی های 19 / 4 هم همین شرایطو در نظر بگیرن ... :D

ولی واقعا خودشونو با این شل کن و سفت کنا مسخره کردن !!

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز صبح برگه ی من اومد دم در
برگه منم امروز صبح همین 2 ساعت پیش آوردن..

واقعا مسخرس خودم پذیرش **** گرفته بودم و پلیس+10 برگه زده بود ارتش کازرون الان هم توی برگه ای که خودشون صبح آوردن زده نیروی انتظامی کرمانشاه!! گل بود و به چمن آراسته شد!
دوستان الان من دوتا برگه دارم یکی ارتش یکی نیروی انتظامی!! اشکالی پیش اومده؟ باید برم **** وظیفه یا اینی که دم در اومده ملاکه ؟

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11

واقعا مسخرس خودم پذیرش **** گرفته بودم و پلیس+10 برگه زده بود ارتش کازرون الان هم توی برگه ای که خودشون صبح آوردن زده نیروی انتظامی کرمانشاه!! گل بود و به چمن آراسته شد!
دوستان الان من دوتا برگه دارم یکی ارتش یکی نیروی انتظامی!! اشکالی پیش اومده؟ باید برم **** وظیفه یا اینی که دم در اومده ملاکه ؟
تمام کسایی که برای تیر ماه پذیرش گرفتن رو میفرستن نیروی انتظامی. من از پلیس+10 گرفته بودم ارتش بود الانم ارتشه

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام کسایی که برای تیر ماه پذیرش گرفتن رو میفرستن نیروی انتظامی. من از پلیس+10 گرفته بودم ارتش بود الانم ارتشه
اه حالم از نیروی انتظامی بهم میخوره راهی هست حداقل همون ارتشی که خودشون زدن برم؟

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکیشم من هستم! همه گفتند 100 درصد پذیرش سپاهی از سردار تا سرهنگ و حتی برگه هم دادن بهم اما امروز بهم خورد و خود سردار همش میگفت شرمندم و قسم میخورد تمام تلاشم رو کردم و شد ولی شانس تو انگار این ماه در **** رو تخته کرده بودن!
خلاصه گرچه خودمم از **** خوشم نمیومد اما بخاطر راحتیش و منافعی که داشت الکی امیدوارم کردند.
قبلاً هم توی همین تاپیک گفتم یکی به امریه و یکی هم به پذیرش **** دلخوش نشید تا با چشم خودتون ندیدین!! و فقط امیدوار باشید نیروی انتظامی نیوفتید که این معقولانه ترین چیزه!

منم شنبه برگه اعزاممو از پلیس + 10 گرفتم اعزام زده 1 شهریور می خوام پذیرش **** بگیرم با بند پ کخ حرف زدم گفت واسه برج 6 مشکلی نیست برات پذیرش میگیرم خدا کنه جریان منم اینطوری نشه
البته میگفت الان واسه دیپلم پذیرش گرفتن خیلی راحت تر از لیسانسه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
امروز صبح برگه ی من اومد دم در

خدا رحم کنه. پس چرا برگه منو نمیارن :(

Ali-manager

Registered User
لایک‌ها
11
منم شنبه برگه اعزاممو از پلیس + 10 گرفتم اعزام زده 1 شهریور می خوام پذیرش **** بگیرم با بند پ کخ حرف زدم گفت واسه برج 6 مشکلی نیست برات پذیرش میگیرم خدا کنه جریان منم اینطوری نشه
**** واسه شهریور پذیرش داره زود اقدام کن تا مثل تیر ماهی ها نشدی

fysoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از تهرانید؟
چندم برگتو از پلیس+10 گرفته بودی؟
اهوازم- 10 خرداد ارتش بود- الان پستچی اورد شد نیروی انتظامی!

دوست عزیز امیدوارم کار شما و بقیه دوستان راه بیفته اما زیاد به این وعده وعیدها دلخوش نباش و تا وقتی که توی خودِ خودِ پادگان نرفتی به کسی نگو فلان جا افتادم!
بهرحال جوری برنامه رندگیتو بچین که شکه نشی

ashkan7626

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خاک و چوک:wacko:... نکنه برا منم ارتش بشه نیروی انتظامی... نیروی انتظامی نمیخوام...:mad::mad:

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی عصرا میرن خونه؟؟؟؟؟ توی آموزشی؟؟؟؟؟؟؟ توی ارتش؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
حتماً وقتی هم که وارد پادگان میشن یه بسته چیپس و پفک و چوب شور بهشون میدن که حوصله شون سر نره تو پادگان!!!؟
فقط امیدوارم از این افسرای ارتش 01 کسی اینجا رو نبینه چون دیگه علناً داره بهشون توهین میشه:D

نهدوست عزیز من آموزشی 01 بود اتفاقا وارد شدیم کیک و موز شیر به عنوان پذیرایی بهمون دادن از هفته اوول خارج شدیم از پادگان روز برگ بودیم ولی هممون نه

همه میگن هتل 01 با همه جا فرق داره برو از خوده افسرا بپرس ببین نظرشون چیه

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کليه اقلام مورد نياز در آموزشي سربازي
1-صابون :
درسته صابون رو بايد خودشون بدن، اما به ما که ندادن.2 تا صابون سبز بخرين يکي براي حمام يکي هم براي شسشتوي سر و صورت و اينها
2-ليف:
يکي از صابون ها رو از الان داخل ليف بگذاريد تا يادتون نره
3-شامپو:
شامپوي به درد نخور ميدن.شما شامپوي هميشگي خودتون روببريد
4-مدارک لازم:
هر چي که فکر ميکنيد به کارتون مياد رو ببريد..از تمام مدارکتون کپي رو همين الان تهيه کنيد و با خودتون ببريد.هر مدرکي که به نظرتون مهمه رو ببريد
مثلا کارت ملي و کپي-برگه سبز و سفيد و کپي هاشون-6 قطعه عکس لازمه حتما-کپي صفحات شناسنامه-برگه واکسيانسيون و ترجيحا يک کپي-مدارک پزشکي تون رو ترجيحا کپي هم ازشون داشته باشيد و هر چي به نظرتون لازمه
5- پول نقد و عابر بانک:
خيلي جاها داخل مرکز اموزشي سخته بخواهين برين و از عابر بانک پول بگيرين.پيشنهاد ميکنم حتما 50 تومن نقد تو جيبتون براي حداقل 30-40 روز اول باشه.ضمن اينکه کاملا بايد مراقبش باشيد
6- قفل:
خوب هر نفر يک کمد داره که بايد حتما با خودتون قفل کوچيک سيار ببريد و همين که وسايلتون رو داخل کمد گذاشتين همش قفل رو درش باشه.مخصوصا که تو جيب لباستون پول نقد هم دارين
7-دفترچه جيبي:
تو اين دفترچه کليه اطلاعات ضروريتون رو بنويسيد قبل اينکه بريد، مثل تمام شماره تلفن هايي که فکر ميکنيد شايد به کارتون بياد
هم شماره کارت و هم شماره حساب کارتهاي عابرتون رو هم توي دفتر بنويسيد که لازم ميشه.مخصوصا شماره حساب هاتون
8-لباسهاي مورد نياز:
هيچ لباسي نياز نداريد چون مرکز دو دست لباس زير سفيد بهتون ميده و يک دست لباس بافتني با سلوار سبز و اجازه هم نميده جز اونها چيزي ديگه تن کنيد

توجه:
با توجه به اينکه شايد دو دست زير پوش و لباس کم باشه واسه خيلي ها،مثل من بريد دو دست زير پوش و شورت سفيد کاملا و کاملا ساده بدون هيچ طرحي بگيريد.زير پوش ها ساده و استين دار و شورت ها ساده و بلند و پا دار!يعني در مجموع شما صاحب 4 دست زيرپوش تو اموزشي ميشيد و هيچ وقت لنگ نميمونيد
9-حوله:
حوله به اندازه ايي باشه که خيلي بزرگ نباشه که کل ساکتون رو بگيره و بردنش اذيتتون کنه.حوله اندازه ايي باشه که بتونيد دور کمرتون ببندين واسه بعد حموم تا بتونيد شورتتون رو عوض کنيد.چون حمام عموميه
توجه:
يک حوله کوچيک بهتون داده ميشه که اون رو براي شستن سر وصورت هميشه استفاده کنيد
10-پک کامل از قرص ها و دارو ها:
مريضي در ايايشگاه بسيار بالاست مواردي که ميگم رو حتما داشته باشيد اونم حداقل دو بسته
سرماخوردگي-استامينوفن کودئين-کلداستاپ-کو اموکسي کلاو(اين کمي گرونه، اگه خواستين نخرينش)-اموکسي سيلين-شربت ضد سرفه هم براي حالت سرفه با خلط و هم براي سرفه بدون خلط-ويتامين ث-ايبو پروفن يا ژلوفن...اگه قرص شخصي ديگه اي هم خودتون دارين که ببرين
پماد بتامتازون-پماد پيروکسيکام-کرم ضد افتاب-پماد آ.د-وازلين براي جلوگيري از خشکي پوستتون
11- کتاب:
من به هيچ وجه بردن کتاب رو توصيه نميکنم چون باور کنيد اصلا نميخونيدش!فقط دو تا دفتر تر و تميز ببريد...يکي براي خاطرات و ديگري دفترتون باشه براي کلاسهايي که ميريد
اگه خيلي کتاب خون هستيد فقط يک کتاب مثل رمان ببريد
12-خودکار:
حتما 3 تا خودکار ببريد اونجا حودکار خيلي راحت گم ميشه!
برچسب بخريد اسمتون رو روش بنويسد و دور خودکار بپيچيدش
13-دفترچه بيمه
14- کارت عابر:
هم عابر بانک سپه اتون رو ببريد هم اگه کارت ديگري از بانک ديگري داريد ببريد که اگه يه وقتي لنگ موندين به خونه بگين براتون پول واريز کنن
15- ژيلت خوب
من يه ژيلت گرفتم نزديک 2 تومن..4 تا پره داره و قشنگ چند ماه جواب ميده فقط حتما بايد خود تميز شه تا کند نشه

توجه مهم: زدن ريش از ته کاملا خلاف هستاما روز اولي که دارين چون اولش هست کسي نميتونه بهتون گير بده پس کاملا سه تيغ کنيد که بعد يه مدت ريشتون خيلي بلند خواهد شد
موي سر رو سعي کنيد با صفر بزنيد.هر چي کوتاه تر بهتر.چون اونجا اگه بلند باشه بايد با همون ريش تراش اونها کوتاه کنيد که اصلا تميز و بهداشتي نيست.پس توصيه ميکنم تا ميشه کوتاه کنيد که ديرتر بلند بشه.ضمنا سر رو تيغ نزنيد
روز قبلش هم کاملا بهداشت رو رعايت کنيد و موهاي زائد بدنتون رو بزنيد
تو سربازي هم نگيريد سه تيغ کنيد ها.هر وقت بردنتون حموم با ژيلت فقط صورتتون رو خط بگيري مثلا زير گردن و گونه هاتون.همين و نه بيشتر

16-کش يک بسته براي گتر کردن پايين شلوار يک بسته بخريد،حدود 1 متري ميشه...که بعدا به دوستهاتون هم بتونيد بديد
17-دستمال مربعي شکل تميز ترجيحا سفيد نباشه که زود کثيفي رو نشون بده براي تميز کردن پوتين اجباريه
18-واکس :
ميدن بهتون اما به درد نخوره...بريد يک واکس اماده مشکي بخريد که واکس زدن کفشتون زمان نبره...اسپري نخريد فقط واکس اماده.هزار يا 1500 تومنه
اگه واسک اماده هم نخريديد فقط واکس بلدرچين بگيريد
19-فرچه براي تميز کردن لباسهاي نظاميتون...با دست شستن خيلي سخته
20-تايد:
يک بسته تايد بگيريد.چون شايد مقواش خراب شه پيشنهاد ميکنم تايدتون رو همش رو داخل يک بطري اب معدني بريزيد و بعد داخل ساکتون بگذاريد ببريد سربازي
21-موبايل:
اصلا نبريد چون ميگيرن ازتون و تا پايان دوره دو ماهه ديگه بهتون نميدن.فقط اعصاب خورديش واستون ميمونه.پس نبريد
توصيه:اگه محل اموزشي از خونتون زياده وقتي رسيدين شهر مقصد بريد تو شهرش و دو تا کارت تلفن همون استان رو بخريد.دونه اي 1800 تومنه.بعد همونجا به خونه زنگ بزنيد و بگيد رسيديد تا خيالشون راحت بشه بعد به سمت پادگان حرکت کنيد
22-ساعت:
اگه دارين حتما ببرين...وقتي نگهباني ميدين اگه ساعت داشته باشين و بدونين چقدر مونده پست تون تموم بشه،خوبه
23-مواد خوراکي:
بريد مثلا 1 کيلو تنقلات بخريد.مثلا نيم کيلوم خرما خشک يه بسته شکلات-پسته يا توت خشک به مقدار مثلا يک کيلو-بعد همه اينها رو با هم قاطي کنيد.حالا تو 4 تا قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر کدوم رو داخل يه مشما بگذاريد.در واقع هر مشما واسه يک هفته-10 روزتون هست.تا هيچ وقت اونجا بدون تنقلات نباشيد.روزي يه مشت کوچيک تو جيبتون بريزيد تا شب هر وقت ضعف کردين سريع يه توت يا شکلات داشته باشين که بخورين..حواستون به جيرتون باشه که زود تمومش نکنيد.من اينقدر هواسم بود که اضافه هم اوردم!
بسيکوييت ساقه طلايي يه چند بسته و کلوچه هايي که کم حجم هم هستن چند تا بخرين و ببرين
24-اسپري خوش بو کننده
چيز بدي نيست اگه يه موقع مرخصي چند ساعته حتي دادن...بزنيد که بوي بد ندين
25-يک عدد چاقو و ليوان نشکن
ليوان اصلا شيشه اي نباشه و حتما دسته دار باشه
يه چاقو هم ببريد که صبحانه کره بود يا پنير و امثالهم راحت باشين
26-در باز کن مخصوص کنسرو
نريد در باز کن نوشابه بخريد ها..در باز کن واسه کنسرو باشه چون يه وعده تن ماهي ميدن اونجا هي منت اين و اون رو نکشيد واسه باز کردن کنسروتون
27- چوب لباسي.
تو کمد بالاش يه ميله دارين ميتونيد چوب لباسي اونجا بگذارين و لباس سبز يا همين لباس نظاميتون رو توش بگذاريد و سريع برش دارين..خيلي چيز خوبيه کلا
28-يه دونه از اين کيف پلاستيکي هاي آ 4 که دکمه دارن هم بگيرين تمام مدارکتون رو توي اون بگذاريد.هر وقت لازم داشتين تو ساک هي دنبالش نگردين
29-مسواک و خمير دندان و نخ دندان:
توجه:مسواک و خمير دندون نو ميدن اما اگه دوست دارين شما مسواک و خمير دندون شخصي خودتون رو ببريد
خيلي شبها خسته اين حوصله مسواک رو نداريد پس نخ دندون حتما ببريد
30-قيچي و ناخن گير:
از اين قيچي کوچولو ها زنها ابروهاشون رو ميگيرن!جايي خواستين کش رو ببرين يا نخ هاي اضافه رو لباسي که بهتون رو دادن،به کار مياد
ناخن گيرم واجبه چون هميشه بازديد ميشين و بايد ناخن هاتون کوتاه باشه همشون
31-پيرهن:
با پيرهن استين بلند بريد و پيرهن استين کوتاه اصلا با خودتون نبريد
حداکثر هم 2 تا چون جا گيره.ترجيحا نخي ببريد که زير وسايل چروک نشه و خواستين جايي برين ضايع نباشه
32-سنجاق:
براي انکادر کردن تخت حتما لازم ميشه.اون پتو و ملافه زيري رو حتما از زير با سنجاق به تخت ثابت کنيد که هر روز مجبور نشين درستش کنيد.حدود 40 تا دونه سنجاق ببريد کافيه براتون
33-سوزن ته گرد
يه چند تا داشته باشين توي ميدون تير واسه چسبوندن قلق به سيبل به کمکتون مياد
34-بوگير کفش
اگه دوست دارين ميتونيد 2-3 تا بوگير واسه پوتين بگيريد هر 2-3 روز يکبار به اندازه يه قاشق چاي خوري بريزيد کف پوتين هاتون که خيلي بد بو نشن
35-سانديس
مخصوصا کسايي که بيرجند ميرم با توجه به مشکلاتي که بوفه اونجا داره پيشنهاد ميکنم حتما يه 5 تا 10 تا سانديس با خودتون ببريد که عصر ها با کلوچه اي چيزي بخوريد
36-پودر شربت
به هر حال سانديس جا گير هست ديگه.اما پودر شربت بسته اي هست ميتونيد 20-30 تا بخريد.ميريزيد تو اب و هم ميزنيد شربت ميشه و ميخوريد
37-ابليمو
اگه اهلش هستين يه شيشه کوچيک ببريد هواستون باشه درش پلمپ باشه که به وسايلتون گند نزنه.چيز خيلي ضروري نيست.سليقه اي هست
38-ماژيک مخصوص سي دي يا وايت برد
روي همه وسايلتون اسمتون روبنويسيد.کف ليوان،داخل کلاهتون،پشت شلوارتون،پشت يقه لباستون.حتي روي کلاه بافتني که بهتون ميدن مثلا از داخل يه علامتي بگذارين که بفهمين مال خودتونه اگه کسي برش داشت
39-مهر
مهر و جا نمازي بر نداريد، خودشون بهتون ميدن.خيالتون راحت!
40-يه دونه چسب نواري يا شيشه اي
مثلا اتيکت تخت و کم رو ميخواهيد بچسبونيد.سريع ميچسبونيد.چون کوچيکه خودتون ببريد خوبه هر چند خيلي کارايي نداره
41-کلاه:
با کلاه بريد.چون يه موقع مرخصي ميدن داخل شهر،کلاه شخصي نداشته باشين افتاب سرتون رو ميسوزونه
42-جا لباسي اهن ربايي
داخل کمد از نظر فضا خيلي محدوديت دارين.هي بايد ساک رو جا به جا کنيد تا چيزي که ميخواهين رو پيدا کنيد.واسه اينکه اذيت نشين چند تا جا لباسي اهن ربايي بخريد به بالاي داخل کمد بچسبونيد و بعضي وسايل ضروري که هر روز ازش استفاده ميکنيد رو داخل مشما بگذاريد و به اونها اويزون کنيد
مثلا تو يه مشما بشقاب و قاشق و ليوانتون باشه و که سريع برش دارين.يه مشما ديگه رو ميتونيد واسه داروهاتون بگذاريد و پماد ها
43-مشما هاي دسته دار
که يکي از کاربدهاش رو تا ايتم قبلي گفتم.يه 7-8 تا داشته باشين خوب هم ازشون مراقبت کنيد تا دسته هاش پاره نشن
44- مشما فريزر
يک بسته کامل
هم وسايلتون رو بايد داخلشون بگذاريد هم براي خوردن غذا.چون اونجا بهداشت ضعيفه.ميتونيد دو تا مشما رو بشقاب بکشيد بعد غذا رو روي اون بخوريد وقتي غذاتون رو خورديد مشما رو از روي بشقاب برداريد.اينجوري ديگه لازم نيست هر روز بشقاب بشوريد که اتفاقا چون بايد تو صف بايسيتيد کار وقت گيريه!
45-پاکت مشما
از اين پاکت مشما هستن که مغازه دار ها موقع فروض اجناس مثل لباس بهتون ميدن.يه مشما همچين بزرگ و محکم ديگه.چون وقتي حمام ميريد بايد تمام وسايل لازم رو با خودتون ببريد ديگه.پس به يه مشما بزرگ نياز داريد واسه حمام رفتن که حوله و ليف و صابون لباس زير و لباس بافتني هات رو توش بگذاري
46-اسکاج
هر چقدر هم که رو بشقاب مشما بکشين موقع غذا خوردن باز هم اون بقلوي يا بشقاب کثيف ميشه براي حفظ سلامت خودتون هر چند روز يکبار بشوريدش.پس اسکاج ببريد که تميزه تميز بتونيد بشوريد با تايدي که برده ايد

=====
خوب اینم از پستی که قولش رو داده بودم.همچین پستی کمبودش رو حس میکردم.امیدوارم به کار همه دوستان در اینده بخوره
اگه چیز دیگه ایی یادم امد توی همین پست به اقلام فوق اضافه میکنم
اگه خواستین کاربرد وسایل فوق رو هم توی دفترچتون بنویسید که به موقع بتونید از وسایل گفته شده استفاده کنید

با تشکر از زحمت زیادی که واسه تهیه این لیست کشیدی که واقعا همشون هم وسایل مفید و ضروری هستن من یه سوالی داشتم با توجه اینکه مطمعنا حجم این وسایل زیاد میشه و فکر کنم 2 ساک بشه اونجا زیاد بودن وسایل واسمون دردسر نمیشه؟ مثلا تو بازرسی دژبانی یا اینکه روز اول مجبور باشیم با خودمون بگردونیم و خلاصه برامون دردسر نمیشه؟؟؟؟؟
در ضمن یه چیز خیلی مهم یادت رفته اونم من اضافه میکنم :D
47- اگه اهل دود هستید یه چند نخ ونستون اولترا یا کنت قرمز یه جای خوب جاسازی کنید (مثلا تو بسته بندی های مواد غذایی و ..) چون من از کسایی که رفتن شنیدم اونجا بهمن نخی 1000 تومنه چه برسه به کنت

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا کسی اطلاع نداره بچه های لیسانس که 01 تهران افتادن بعد آموزش کدوم یگان میفتن؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز روال کار ارتش اینه که اگه رشتت مورد نیازش نباشه بعد از دوره آموزشی میفرسته دوره کد تخصصی در هر رسته های حالا پیاده یا زرهی یعنی شما به جا 2 ماه 4 ماه آموزش در ارتش میبینی ولی عوضش 1ماه مرخصی بهت میدن تا خودتو تو یگان جدید معرفی کنی اگه شرایط داشته باشی(تک پسر- پدرنظامی- فرزند شهید- تحت پوشش بهزیستی- تحت پوشش کمیته امداد - سرپرست خانواده- متاهل ) مدارک ازت میخان میبری تو تقسیمت خیلی مهمه میفتی شهر خودت اگه نیافتادی هم جایی که میندازن که حداکثر1 ساعت 2 ساعت فاصله داری ولی بدون شرایط هرجا بیاد میندازنت من خودم شرایط دار بودم الان تو همدان هستم بعدازظهرا کارت تردد دارم میام خونه

pnuevaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عشق يعني پدر، صبر يعني يک مرد، مهر يعني پسر، نور يعني برادر، هر چه هستي، عشق يا صبر، مهر يا نور پيشاپيش روزت مبارک

سلام دوستان
تازه عضو شدم.اما یک ماهی میشه از نظرات دوستان استفاده می کنم.ماه گشت منم به این روال بود:happy::
سال 90 دفترچه خدمت رو میخواستم پست کنم که نیروی انسانی **** ناحیمون گفت بعد 13 بدر بفرست.به حرفش گوش کردم.اواخر فروردین تاریخ اعزامم رو از پلیس10 گرفتم .اومده1تیر//سریع تحویل دادم واسه پذیرش.دوستم شرایطش مث خودم بود ولی 1هفته بعد تحویل داد.اول خرداد رفتم استعلام گرفتم(از پلیس+10)
پذیرش **** فجر شدم(شیراز)در کل پذیرش شدم.ولی دوستم چون دیر تحویل داده بود افتاده نیروی انتظامی جهرم//
از چیزایی توی پذیرشم دخیل می دونم به غیر از داشتن تکمیلی،ارسال عضویت بسیجم همراه مدارک بود.آخه 3 سال عادی و 11 سال فعال دارم.با 1 سال عضویت شورای فرماندهی پایگاه-به هر حال لطف خدا شامل حالمون شدو پذیرشمون کردند.
اونایی که میخوان از کسری بسیج استفاده کنن حالا هر نیروی باشن قبوله.فقط بعد آموزشی بایستی از پایگاه محلشون اقدام کنن.سقف کسری 6 ماهه.یعنی چه من که 11سال فعالم تکمیلی دارم چه اونی که 6سال فعاله و تکمیلی هم نداره با هم مساوی میشیم.هر کی تکمیلی داشته باشه فقط توی **** کفایت از آموزشش واسش رد می کنندو دیگه نمیخواد آموزشی بره.و معمولا خدمتش توی شهر خودشه.
بنده نیروی انسانی پایگاه هستم.کسی سوالی داشته باشه در خدمتم

بالا