بچه ها من این چند وقت خیلی سر درد بودم و گلوم چرک میکرد! الان که دکتر رفتم و چند روز پیگیرم میگه سینوزیت مزمن داری.
واسه سربازی بهش گفتم،گفتش باید مواظب باشی و تو محیط سرد و گرد و خاک قرار نگیری(مخصوصا دیدبانی نباشی!) اگه نه مشکله واست! از قضا انحراف بینی هم دارم که گفت تا عمل نکنی همین آش و همین کاسه است. خود دکتره میگفت بزار موقع سربازی که استعلاجی بگیری!
حالا به نظر شما با این سینوزیت که من دارم چیکار کنم !!!؟؟ :blink:
راستی اول تیرم افتادم 04 بیرجند!!!
اول اینکه تاکید میکنم 04 از محمد رسول خیلی بهتره
ببین مریضی تو سربازی یه چیز عادیه!هیچ اهمیتی براشون نداره.اما سینوزیت بیماری مهمیه.حتما میتونی روش استعلاجی بگیری. هر وقت خیلی شرایطت حاد شد برو دنبالش.این رو مثل یه برگ برنده فرض کن و هر وقت خیلی خسته و کسل و مریض شدی ازش استفاده کن و بتونی 2-3 روزی بری استراحت...کلا هواست باشه زیاد استعلاجی هم نگیر که اذیتت نکن و باهات لج کنن چون کلا اونها به همه چی به چشم بد بینی نگاه میکنن مخصوصا این بحث استعلاجی ها
ضمن اینکه یادت باشه سربازی میخواهی بری...اصلا صبج تا شب توی خاکی...پشت میز نشینی که نیست!مخصوصا 10 روز اول خاک زیاد خواهی خورد اگه خیلی اذیت میشی یه بسته ماسک بخر و روزانه یکی رو استفاده کن شاید بهتر باشه برات
باغ رود کجاست؟ امریه نه امریه م که جور نشد، واسه پذیرش **** اقدام کردم. شنیدم اکثرا رو میفرستن **** کرمانشاه. فقط باید این برگه رو بیارن خیالم راحت بشه.
الان که نامه پزشک دارم باید چیکار کنم میتونم اونجا ببرم بهداری یه نامه از بهداری بگیرم که میگرن مزمن دارم و نمیتونم کاری انجام بدم. (واقعا هم همینطور هست و یکی از دلایلی که نیومدم بیرجند هم همین بود من چند ساعت تو آفتاب باشم میگرنم بدطور فعال میشه و خیلی عذاب میکشم)
قلبم سمت راستمه نمیتونم گولشون بزنم با این؟ :happy:
مرسی
باغ رود نیشابور..کلا امریه **** دو تا مکان هست یا باغ رود یا کرمانشاهه دیگه.خیلی جای باصفایه هم هستش
خوب پس یه سوال..ایا این میگرن مزمن جز معاف از رزم ها هست؟اگه هست من یه راه حل دارم واست که هم تو کارتت نخوره هم اینکه تو اموزشیت عین معاف از رزم باهات رفتار بشه!
اگه این میگرنت معافیت از رزم داره درخواست بده ببرنت بهداری وقتی رفتی از بهداری
بدجور خودت رو مریض نشون بده....یادت باشه اگه ایدز هم داشته باشی و خیلی سرحال بری پیش دکتر اصلا نگات هم نمیکنه!
پس مریض احوال میری پیشش و خیلی ناراحت و کسل!میگی اقای دکتر میگرنم عود کرده...حتما و حتما و حتما باید مدارک پزشکی همرات برده باشی که میگرنت رو تایید کرده باشن..مثلا من جواب MRI همیشه همراهم بود...فقط مدرک ها،نظر پزشک بیرون مهم نیستش واسه اونها...مدرک دال بر میگرنت رو که ببینه میزنه واست مثلا کمیسیون
این تا اینجا
بعد 2-3 روز دیگه دوباره درخواست بده ببرنت بهداری...دوباره مدارکت تو جیبت باشه...برو پیش دکتر بگو میگرنم دکتر عود کرده،چند روز پیشم که امدم خودتون میگرنم رو تایید کردید،الان خیلی شرایط واسم سخته و شبها نمیتونم بخوابم و اینها....لطفا تا زمان تشکیل کمیسیون، یه نامه معاف از رژه بهم بدین که من رو زیر افتاب و اینها رژه نبرن....
نمیدونم دیگه...باید با چرب زبونی بتونی یه نامه معاف از رژه از دکتر بگیری...اگه بگیری که حله...ببین اگه با اون نامه دکتر دیگه اذیتت نکردن و بهت اسون گرفتن تو زرنگی کن و دیگه اصلا رد کمیسیون رو هم نگیر تا معاف از رزمی واست نخوره
اینجوری هم مثل معاف از رزم ها اذیت دیگه نمیشی و هم اینکه کلمه معاف از رزمی هم تو کارتت نمیخوره.....متوجه شدی کامل؟
-----
در مورد سمت راست بودن قلبت هم من میگم برو تحقیق کن ببین توی معافیت های دائم هست یا نیست...کلا یه روز دکتر میاد همه موارد معافیت رو براتون میگه...خوب گوش کن هر چی به دردت میخوره رو قشنگ گوش بده...اون حرفهای توجیهی دکتر خیلی خیلی مهمه.حتی یک کلمه از حرفهاشم از دست نده
آره فقط 15 و 16 تیر هست البته 19 یا 20 مرداد شهادت امام علی هست که یه تقویم زده 19 و دیگری 20 اگه بیستم باشه که همون جمعه هست که هیچ و دیگه تعطیل نیست!
تک پسر و باقی موارد هم نیستم اما شاید بتونم یه استشهاد محلی بعنوان سرپرست خانواده جور کنم بدرد میخوره؟
مریضی که گفتی چجوری باید ثابت کنی؟ نامه پزشک باید داشته باشی؟ سالها پیش که عکسبرداری از کمرم داشتم یه مشکلی مهره های کمرم داشت اما دیگه اون عکس ها رو ندارم!
ببین تقریبا با احتمال 99 درصد میگم 15 و 16 تیر که خبری نخواهد بود از مرخصی میاندوره...چون هیچوقت اینقدر زود مرخصی نمیدن
احتمال زیاد همون اواخر مرداد رو یه جورایی چند روز مرخصی میاندوره میکنن براتون...خوب میشه تقریبا اواخر دوره اموزشیتون...سخت تر هست اما لذت اون مرخصی خیلی بیشتر میشه براتون
یعنی پدرتون در قید حیات هست اما سنش بالاست؟اره پسر، یکی از ایتم هایی که تو سیستم وجود داره سرپرست خانواده بودن هست..پس بیوفت دنبالش که بتونی ثابتش کنی...کلا ما چند تا ایتم داریم که کمی کمک میکنه ادم رو تو شهر یا استان خودش بندازن...بزرگترینشون متاهل بودنه...بعد ایتم هایی مثل تک پسر و سرپرست بودن و اینها هم هست که حالا بری بهتر متوجه میشی...اما دنبالش باش...تیری در تاریکیه...بری سربازی هیچ کاری نمیتونی دیگه کنی...هر کاری فکر میکنی لازمه الان انجام بده
کمر درد داری؟چه جوریاست؟خوبه...ببین همین امروز و فردا بیوفت دنبال گرفتن MRI...یه 60 تومنی اب میخوره برات...اما من میگم ارزشش رو داره....من روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که قبل سربازیم رفتم ام ار ای گرفتم...توی همون تایید شد من دیسک خفیف دارم...همون رو گذاشتم تو جیبم و رفتم بهداری مرکز اموزش و دکترش نامه معاف از رژه بهم داد که بهترین چیزه توی سربازی...روش کار هم همونیه که بالا واسه محسن توضیح دادم...اگه فکر میکنی کمرت مشکل داره سریع MRI بگیر و جوابش رو بگیر و ببر دکتر مغز و استخوان...اگه اون مشکل کمرت رو تایید کرد با خیال راحت برو سربازی و از اموزشیت لذت ببر! و تنها دغدغت این بشه پارتی پیدا کنی واسه بعد اموزشیت که جای بد نیوفتی