• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
مرسی پس بعد باید پیگیرش باشم
سعید جان نمیدونی از 05 بیشتر واسه کجا نیرو میفرستند ؟
بعد از اتمام دوره اموزشی چند روز فاصله هست تا بریم سر یگان ... ؟
تک پسر باشیم 100% میفتیم نزدیک ترین مرکز استان به محل سکونت دیگه نه ؟

مشخص نیست کجا میوفتی . از هر پادگان آموزشی برای همه جا میفرستن .
اگه رشتت به درد ارتش بخوره (مثل کامپیوتر) که بعد از 20 روز حدودا مرخصی میری سر یگان ، اما اگه رشتت رو نیاز نداشته باشن (مثل برق قدرت ) 2 ماه دیگه هم
باید بری یه جای دیگه آموزش تخصصی ببینی که دیگه سخت نیست ، فقط کلاس و درس و آموزش تخصصی مربوط به رسته نظامیته . مثلا میری 2 ماه آموزش توپخانه میبینی.
تک پسر باشی باید مدرکت رو توی آموزشی بهشون بدی . به احتمال زیاد میوفتی نزدیک محل سکونتت .
پارتی میخوای جور کنی ، مدارک میخوای بدی هر کاری میخوای بکنی که نزدیک خونه بیوفتی توی آموزشی قبل از تقسیم باید ردیفش کنی . تقسیمت کنن باید پارتی خیلی کلفت تری پیدا کنی :ی

mahmood gharavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من الان یه مشکل اساسی دارم کسی میتونه کمکم کنه...
من برگ سفید و برگ سبزمو که باید سال 1390.6.19 میرفتم وتا الان سرباز فراری بودم ولی دیگه خسته شدم میخوام برم قید همه چی رو زدم کسی میدونه من چطور باید خودمو معرفی کنم ... لطفا یکی کمکم کنه :(

mahmood gharavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی در رابطه با معافیت پزشکی خبری داره ؟
من برای معافیتم خیلی دویدم و از کلی دکترهای عمومی و متخصص پوست و فوق متخصص پوست گواهی پزشکی دارم که نشون میده من باید معاف میشدم ولی با نظر کمسیون عالی رد شدم و اعلام کردند که من سربازم از شانس من اونی که میگه سربازی دکتر عمومی بوده ...
حالا تا امروز دنبال راهی بودم واسه معافی که دیدم نمیشه ولی کسی میتونه بگه من میتونم داخل اموزشی یا یگان از اون مدارک ها استفاده کنم من تعریق کف دست و پا دارم اونم شدید و با ازمایش دکترا علایم بدنم عادیه و این بیماری مادرزادیه
حالا من میتونم از اون گواهی ها هم تو پرونده معافیتم استفاده کنم :blink::blink::blink::blink: please hellp me :blink::blink::blink::blink:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام
من الان یه مشکل اساسی دارم کسی میتونه کمکم کنه...
من برگ سفید و برگ سبزمو که باید سال 1390.6.19 میرفتم وتا الان سرباز فراری بودم ولی دیگه خسته شدم میخوام برم قید همه چی رو زدم کسی میدونه من چطور باید خودمو معرفی کنم ... لطفا یکی کمکم کنه :(

سلام عزیز
چونکه تا الان نرفتید غایب محسوب میشدید و احتمالا الان فراری، تنها کاری که باید بکنید اینه که دفترچه بگیرید و دوباره پست کنید (مثل افرادی که غیبت نداشتن) و اونوقت توی برگه سبزتون اضافه خدمت براتون ثبت شده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی در رابطه با معافیت پزشکی خبری داره ؟
من برای معافیتم خیلی دویدم و از کلی دکترهای عمومی و متخصص پوست و فوق متخصص پوست گواهی پزشکی دارم که نشون میده من باید معاف میشدم ولی با نظر کمسیون عالی رد شدم و اعلام کردند که من سربازم از شانس من اونی که میگه سربازی دکتر عمومی بوده ...
حالا تا امروز دنبال راهی بودم واسه معافی که دیدم نمیشه ولی کسی میتونه بگه من میتونم داخل اموزشی یا یگان از اون مدارک ها استفاده کنم من تعریق کف دست و پا دارم اونم شدید و با ازمایش دکترا علایم بدنم عادیه و این بیماری مادرزادیه
حالا من میتونم از اون گواهی ها هم تو پرونده معافیتم استفاده کنم :blink::blink::blink::blink: please hellp me :blink::blink::blink::blink:

تعریق شدید دست و پا معافیت داره، تا اونجایی که میدونم توی کمیسیون باید دستتو برای چند ثانیه مشت کنی و باید اونقدر عرق کردنش شدید باشه که کاملا دستت خیس بشه (از یکی که خودش معاف شده بود شنیدم). چرا دکتر پوست رفتید؟ برای معافیت تعریق کف دست فکر کنم دکتر غدد داخلی باید بررسی کنه نه پوست.
میتونید برای تعریق شدیدتون درخواست معافیت بدید.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟ یعنی اینقدر جای بدی هست؟؟؟؟
یکی به داد من برسه

بد ؟ وحشتناکه
Fuzzy_Emoticon_--fd.gif

می تونی از این بابا اطلاعات دقیق رو دریافت کنی
(¯`°•. بمان با من بانویم .•°´¯) - افتادم **** شیروان ............

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به بچه های گل :)
من چندتا سوال داشتم
1 -من الان اضافه خوردم (یعنی چند روز بعد از اون روزها که باید میفرستادم فرستادم ) این بخشیده میشه به نظرتون؟؟
2-الان اموزشی دقیقن چند روزه ؟
3-توی اموزشی اگه شهر خودتون باشی بهت عصر ها مرخصی میدن ؟ یا فقظ جمعه ها ؟
4 من پدافند هوایی مشهد افتادم اگه بازم بعضی از دوستان چیز خاصی میدونه مارو بی بهره نزاره !!!:)
5-احتمال داره بهمون برای سایز کردن لباس مرخصی بدن ؟!!!

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
1/6 پدافند خاتم النبیا سمنان

مثلا مدارک داده بودم واسه **** اینجا افتادم. جاش چه طوره ؟ کسی نبود 1/6 ؟

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که نیشابور بودن یک سوال دارم و اون اینکه من اعزام از اصفهانه اتوبوسی که میبره نیشابور ازین بنز تخمیاس؟ متونم اونجا برگرو که گرفتم خودم برم؟
و سوال مهم تر وقتی رسیدسم میگن برین چند روز دیگه بیاین؟ یا نه

mahmood gharavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چندتا سوال داشتم
1 -من الان اضافه خوردم (یعنی چند روز بعد از اون روزها که باید میفرستادم فرستادم ) این بخشیده میشه به نظرتون؟؟
4 من پدافند هوایی مشهد افتادم اگه بازم بعضی از دوستان چیز خاصی میدونه مارو بی بهره نزاره !!!:)

سلام دوست عزیز 
عفو ***** بهت میدن اون که واسه همه اولش اضاف میزنن 
سوال دومت رو منم موندم چون خودمم تازه میرم 
اموزشی از تقسیم خیلی سختتر میگیرن احتمال داره ندن ولی بعد اموزشی دیگه هرروز برو خونه
واسه کوتاه کردن لباس که نمیدن ولی میفرستن نگران نباش :blush:

دوست عزیز منم تازه میرم ولی تا جایی که میدونستم و اطلاع داشتم نوشتم :rolleyes:امیدوارم به راحتی  و پر ازخاطرات خوب و خوش  تمام کنی 

mohamad_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.بچه ها من 1 تیر اعزامم بود ولی یه دوره تمدیدش کردم انداختمش 1 شهریور، الان یه مشکلی برام پیش اومده باید عمل جراحی کنم که دکتر برام حدود یه ماه استراحت مینویسه، برام یه دوره دیگه تمدید میکنن بدون اینکه غیبت بخورم؟!با **** وظیفه اهواز حرف زدن گفتن برات تمدید میکنیم، ولی با **** وظیفه دزفول که حرف زدم گفتن غیبت میخوری!مهر ماه هم احتمال زیاد دانشگاه قبول میشم، الان نگرانیم برای دانشگاس که آیا از لحاظ **** وظیفه غیبت میخورم یا نه که مشکل برای ثبت نام ایجاد کنه؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین...

OM!D

Registered User
لایک‌ها
130
بچه ها راهنمایی می کنید که چه مدرکی رو باید تو آموزشی ارائه بدم تا به عنوان تک فرزند ذکور بیفتم نزدیکترین مرکز استان به محل سکونتم ؟
باید برم ثبت احوال یا .... ؟
یکی لطف کنه توضیح بده
مرسی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام.بچه ها من 1 تیر اعزامم بود ولی یه دوره تمدیدش کردم انداختمش 1 شهریور، الان یه مشکلی برام پیش اومده باید عمل جراحی کنم که دکتر برام حدود یه ماه استراحت مینویسه، برام یه دوره دیگه تمدید میکنن بدون اینکه غیبت بخورم؟!با **** وظیفه اهواز حرف زدن گفتن برات تمدید میکنیم، ولی با **** وظیفه دزفول که حرف زدم گفتن غیبت میخوری!مهر ماه هم احتمال زیاد دانشگاه قبول میشم، الان نگرانیم برای دانشگاس که آیا از لحاظ **** وظیفه غیبت میخورم یا نه که مشکل برای ثبت نام ایجاد کنه؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین...

سلام
هر عملی که انجام دادی سعی کن روز اعزام بری **** وظیفه و استراحت پزشکی رو با خودت ببری. من نامه رو دادم کسی برد و اونا هم قبول نکردن گفتن باید خود فرد بیاد و بره پیش دکتر مورد تاییدمون تا براش غیبت رد نشه. اگه بری پیش دکتر مورد تایید **** وظیفه و مهر بزنه نامه ت رو دیگه غیبت نمیخوری و اونا هم اسمتو به عنوان مریض میفرستن تهران و برات اعزام جدید میاد بدون غیبت.

موفق باشی

us12

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
اصفهان هستم 1 شهریور 01 نیروی زمینی ارتش تهران اعزام هستم .
اول - کسی هست اصفهان ؟؟؟
دوم - چندتا سوال داشتم دوستان تجربه دار دریغ نکنن !
در خصوص اینکه میگن وقتی رفتی پادگان لباس و اینجور چیزا تحویل می دن و مرخصی میدن که بری اندازه کنی . حالا ما که از یه استان دیگه میریم باید چیکار کنیم بریم مسافر خونه ؟ یا اینکه برگردیم و دوباره بریم یا اینکه بهمون اون چند شب را جا میدن ؟
در خصوص اینکه کلا باید چی ببرم هم یه توضیح بدید هم مدارک لازم هم هم وسایل چی باید دنبالم باشه ؟ تو چه کیفی بهتره کوله ؟ یا دستی ؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن .
با تشکر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بچه ها راهنمایی می کنید که چه مدرکی رو باید تو آموزشی ارائه بدم تا به عنوان تک فرزند ذکور بیفتم نزدیکترین مرکز استان به محل سکونتم ؟
یکی لطف کنه توضیح بده
مرسی

سلام
تا اونجایی که اطلاع دادم باید از ثبت احوال استعلام بگیرید و ممکنه کپی شناسنامه پدر و مادر هم نیاز باشه.
من میخواستم اعزاممو به تعویق بندازم (چون برادرم حین خدمت بود) و با وجود اینکه اشتغال به خدمت داشتم گفتن باید بری ثبت احوال استعلام بگیری و بیاری.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
یکی لطف کنه توضیح بده
مرسی

واللا من خودم زمان آموزشی منشی گروهان بودم و مدارک بچه ها رو من جمع میکردم دقیقا یادم نمیاد ولی حداقل چیزی رو که میدونم کپی برابر با اصل شناسنامه خودت و والدینت حتما لازمه در ضمن عجله نکن بوقتش خودشون میگن فلان مدارک رو تا تاریخ ... تحویل بدید اونوقت سریع زنگ میزنی خونه هر چی لازم بود پست میکنن برات پیشتاز 2-3 روزه میرسه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من چندتا سوال داشتم

سلام گل پسر
اجازه بدی منم به سوالاتت جواب میدم من پ/خ تیر 89 بودم آموزشی نیروی انتظامی مشگین شهر
1- شما 90 روز اضافه خدمت داری این اضافه ها معمولا بخشیده میشه که بنظر من کار درستی نیست ( نگی بخیله ها) آخه یکی بموقع اقدام میکنه یکی هم میره کلی کار میکنه حالشو میبره هر وقت دلش خواست پست میکنه بعدشم اضافشو میبخشن کمی ناعادلانست. ولی باز معلوم نیست یهو دیدی شانست گرفت و نبخشیدن
2- آموزشی دو ماهه 60 روز تا 62 روز
3- اصلا چنین چیزی ممکن نیست حتی اگه شهرت سهله دم کوچتون هم باشه مرخصی نمیدن جمعه ها هم تضمینی نداره
4- از این بابت شرمندم ولی خیلیا بودن که اینجا افتادن دوره های قبل
5- اره احتمال داره بدن و احتمالم داره ندن
قانونا دوران سربازی دو نوع مرخصی داره استحقاقی و استعلاجی - تشویقی و تنبیهی جای خودش
مرخصی استحقاقی یعنی حق سرباز مثلا برای نیروی انتظامی توی یگان خدمت به ازای هر ماه 2.5 روزه بقیه هم فکر کنم اینطور باشن فقط مرزبانی مرخصیش زیادتره
مرخصی استعلاجی هم خدای نکرده اگه بیمار بشی یا آسیب ببینی بر حسب تشخیص پزشک میتونی مرخصی استعلاجی بگیری منتهی مرخصی استعلاجی سقف داره که دقیقا نمیدونم چقدره ولی بخوام مثال بزنم برای شرح دادن ( مثلا= اگه مرخصی استعلاجی سقفش 40 روز باشه شما میتونی بیشتر از 40 روز مثلا 60 روز در کل دوره سربازیت از این مرخصی استفاده کنی ولی اون 20 روز اضافه بر سقف رو که مرخصی بودی باید آخر سر خدمت کنی)
اما نکته مهم آموزشی قانونا مرخصی نداره ( استحقاقی)
مرخصی های آموزش چه اول چه میاندوره چه آخر هفته و چه پایاندوره بسته به نظر و سلیقه فرمانده پادگانتون داره

Last edited:

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا من مدارکم رو داده بودم واسه **** گرگان برج 1/6 .حالا جواب اومده که افتادم پدافند خاتم الانبیاء سمنان. امکان داره که بعد اموزشی یگان تو **** باشم ؟

بالا