سلام به بچه های گل
من چندتا سوال داشتم
1 -من الان اضافه خوردم (یعنی چند روز بعد از اون روزها که باید میفرستادم فرستادم ) این بخشیده میشه به نظرتون؟؟
2-الان اموزشی دقیقن چند روزه ؟
3-توی اموزشی اگه شهر خودتون باشی بهت عصر ها مرخصی میدن ؟ یا فقظ جمعه ها ؟
4 من پدافند هوایی مشهد افتادم اگه بازم بعضی از دوستان چیز خاصی میدونه مارو بی بهره نزاره !!!
5-احتمال داره بهمون برای سایز کردن لباس مرخصی بدن ؟!!!
سلام گل پسر
اجازه بدی منم به سوالاتت جواب میدم من پ/خ تیر 89 بودم آموزشی نیروی انتظامی مشگین شهر
1- شما 90 روز اضافه خدمت داری این اضافه ها معمولا بخشیده میشه که بنظر من کار درستی نیست ( نگی بخیله ها) آخه یکی بموقع اقدام میکنه یکی هم میره کلی کار میکنه حالشو میبره هر وقت دلش خواست پست میکنه بعدشم اضافشو میبخشن کمی ناعادلانست. ولی باز معلوم نیست یهو دیدی شانست گرفت و نبخشیدن
2- آموزشی دو ماهه 60 روز تا 62 روز
3- اصلا چنین چیزی ممکن نیست حتی اگه شهرت سهله دم کوچتون هم باشه مرخصی نمیدن جمعه ها هم تضمینی نداره
4- از این بابت شرمندم ولی خیلیا بودن که اینجا افتادن دوره های قبل
5- اره احتمال داره بدن و احتمالم داره ندن
قانونا دوران سربازی دو نوع مرخصی داره استحقاقی و استعلاجی - تشویقی و تنبیهی جای خودش
مرخصی استحقاقی یعنی حق سرباز مثلا برای نیروی انتظامی توی یگان خدمت به ازای هر ماه 2.5 روزه بقیه هم فکر کنم اینطور باشن فقط مرزبانی مرخصیش زیادتره
مرخصی استعلاجی هم خدای نکرده اگه بیمار بشی یا آسیب ببینی بر حسب تشخیص پزشک میتونی مرخصی استعلاجی بگیری منتهی مرخصی استعلاجی سقف داره که دقیقا نمیدونم چقدره ولی بخوام مثال بزنم برای شرح دادن ( مثلا= اگه مرخصی استعلاجی سقفش 40 روز باشه شما میتونی بیشتر از 40 روز مثلا 60 روز در کل دوره سربازیت از این مرخصی استفاده کنی ولی اون 20 روز اضافه بر سقف رو که مرخصی بودی باید آخر سر خدمت کنی)
اما نکته مهم آموزشی قانونا مرخصی نداره ( استحقاقی)
مرخصی های آموزش چه اول چه میاندوره چه آخر هفته و چه پایاندوره بسته به نظر و سلیقه فرمانده پادگانتون داره