• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام با توجه به اوضاع موجود خدمت در نیروی انتظامی بدتر از هر جای دیگه است و در کل حتی بین کادریها محیط نیروی انتظامی محیط خوبی نیست از هر لحاظ
از سر 4 راه منظورت همون پلیس راهور هست من از همین حالا به شما عرض کنم فکر نکن رفتن سر 4 راه سختترین کار ممکنه اگه بومی باشی شبا میری میخوابی خونه
اولش دو شیفت وا میستی یعنی صبح تا شب بعدا که نیرو زیادتر شد و پایت بالا رفت ممکنه تک شیفت هم بشی یعنی صبح تا ظهر یا ظهر تا شب
حالا تصور کن افتادی کلانتری اونم یه منطقه شلوغ و جنجالی حتی اگه شهر خودتم باشی شبا نمیری خونه در واقع فرقی نمیکنه که شهر خودت باشی یا جای دیگه
یه تعدادی میرن مرزبانی و پاسگاههای مرزی پاسگاهی میشناسم که فقط تا اولین روستا 8 ساعت پیاده راهشه و با هلی کوپتر جابجا میشن
از مزیتهای راهور بخوام بگم مهمترینش اینه که داخل شهری چه شهر خودت چه شهر دیگه این خودش امتیاز بزرگیه با مردم سر و کار داری اکثرا با مردم عادی شاید اونی که تخلف رانندگی میکنه مجرم باشه ولی خیلی فرق داره با مجرم کلانتری
حالا ممکنه بیفتی یگان امداد که همیشه باید باتوم به دست آماده باش باشی
حتی اگه خود ستاد فرماندهی هم افتادی تضمینی نداره که ساعات اداری بری و برگردی
پس شما همیشه سعی کن بدترین رو در نظر بگیری تا بعدا شکست روحی پیدا نکنی
من خودم وبلاگی دارم مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا که خاطرات خدمتم رو مینویسم از آموزشی شروع کردم رسیدم به یگان خدمتی میتونی بخونیش
موفق باشی

نه خداییش راهور افتضاحه...یعنی وقتی میبینمشون که تو افتاب اونجوری ایستادن کلی به خودم امیدوار میشم!
البته اره،ستاد فرماندهی هم درسته خیلی شاید اسمی باشه اما کارش زیاده و به جز چند معاونت، اکثرشون باید تا 4 اونجا کار کنی که خسته کنندست..اما هر چی باشه تو ستادی و زیر افتاب و ایستاده نیستی

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
منم مشکل شما رو داشتم

حتی دو تا پزشک بیماستان هم که تاید کردن توی کمیسیون گفتن سربازی

گذذشت دورانِ معافیت ! خیالت راحت بهت نمیدن

الان منو میبینی 1 ماه خودم رو علاف کردم سر همین معافیت...کلی پول خرج کردم حالا باید همین شنبه اعزامم :eek:

اون اتاق کمیسیون درجه هواش باور کن -2 -3 بود ! دستم خیس بود 1 ثانیه نشد اونجا خشک شد اون ح زاده هم اصلا نگفت مشت کن,گفت ببینم دید گفت برو

دوستانی که از این کشلات دارند اصلا فکرشونم نکن که معاف میشن

وقتتون رو مثل من هدر میدید حالا پولش فدای سرتون

ولی دیگه معافی نمیدن

---------------

دوستان من افتادم سازمان زندان های کرج,کســی اطلاعایی داره؟ لباس ش چجوریه؟

لباس زندانها بنفش رنگه...عین لباس ناجا منتها تقریبا بتفش و ابی نفتی هستش...نمیدونم واقعیت یکی رو دیدم خیلی راضی بود یکی دیگه رو هم دیدم راضی نبود!فکر کنم در مجموع جای خوبی باشه

M0rtez4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که جواب دادن ممنونم

اما من با چرخ زدن تو نت متوجه شدم اون پادگان (شهید باهنر کرمان- ناجا) احتمالا مخصوص دیپلمه و زیر دیپلمه هاست! یه دوست دیگه ای هم بوده که مث من تو نامه ش اسم اون پادگان رو نوشتن و بعد از مراجعه به پلیس +10 متوجه شده اشتباه شده!
خلاصه منم خیلی استرس دارم تا فردا برم ببینم که واسه منم اشتباه کردن یا نه! چون تعریف خوبی از اون پادگان نشنیدم! بعلاوه اینکه راهم تا کرمان هم خیلی دوره...

خدا کنه فردا خبر خوبی بگیرم

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سازمان زندان ها کلا جای خوبی نیست
مرخصی خیلی بد میدن..همش گیری....زندانایا هم هم توکار جیم زدنو اینان کلا خطرناکه...یکی در بره تو وقط انتقال تو جاش میری اب خنک///
دوستماونجا بود ....سخته و بد...انشالا جات خوب باشه

arming900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سازمان زندان ها کلا جای خوبی نیستمرخصی خیلی بد میدن..همش گیری....زندانایا هم هم توکار جیم زدنو اینان کلا خطرناکه...یکی در بره تو وقط انتقال تو جاش میری اب خنک///دوستماونجا بود ....سخته و بد...انشالا جات خوب باشه
البته من آموزشی افتادم اونجا ...فکر نکنم سر و کارم با زندانی بیفته درسته؟ سرچ کردم... لباس ش هم دیدم...2ماه پوستمون کنده س ممنون

علیرضا لویزان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دادشم خوبی منم 1/6 سمنان خدا کنه خوب باشه
تو لیسانسی ؟
میخوایی امریه بگیری؟
برای من که خیلی سخته

علیرضا لویزان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

nori555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم پدافند خاتم الانبیا سمنان 1/6 اعزامم با مدرک لیسانس عمران
کسی در مورد تک پسر بودن و انتقال خدمت به شهر خود بعد آموزشی اطلاعی داره
میگن باید بری از ثبت احوال نامه تک پسری بگیری . رفتم گفتند باید بری آموزشی از اونجا نامه بیاری بعد بهت نامه میدیم
می خواستم ببینم کسی تا حالا گرفته؟

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم پدافند خاتم الانبیا سمنان 1/6 اعزامم با مدرک لیسانس عمران
کسی در مورد تک پسر بودن و انتقال خدمت به شهر خود بعد آموزشی اطلاعی داره
میگن باید بری از ثبت احوال نامه تک پسری بگیری . رفتم گفتند باید بری آموزشی از اونجا نامه بیاری بعد بهت نامه میدیم
می خواستم ببینم کسی تا حالا گرفته؟

اره همین طوره
3 تا فاکتور هست که اگه پارتی هم کمی چاشنی اش بشه هنوز توی **** ارج و غرب داره
به ترتیب اهمیت میگم
متاهل
پدر نظامی
تک پسری
من دقیقا همینکار رو کرده ام....اونجا میگی من تک پسرم...نامه میزنن میاد در خونتون....پدر و مادرت رو میفرستی ثبت احوال که استعلام بگیرن...جواب استعلام رو دوباره اونها واسه پادگانت پست کنن...فقط یه نکته مهم
حتما از استعلامی که از ثبت میگیرن سفارش کن کپی بگیرن تو خونه داشته باشی یه روزی به کارت میاد

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 6/1 اعزامم اموزشگاه شهدای کرمانشاه(****) چجور جاییه؟ سخته؟یا نه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

داداشم اونجا بود.
میگفت خیلی جای خوبیه.
شما پذیرش گرفتید؟

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشم اونجا بود.
میگفت خیلی جای خوبیه.
شما پذیرش گرفتید؟

اره عزیز من پذیرش ناحیه **** شهرستانمونم خیلی تلاش کردن تا بندازنم **** بسیجی هم ندارم,راسته که تو سپا داشتن بسیجی امتیاز محسوب میشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اره عزیز من پذیرش ناحیه **** شهرستانمونم خیلی تلاش کردن تا بندازنم **** بسیجی هم ندارم,راسته که تو سپا داشتن بسیجی امتیاز محسوب میشه؟

بله، بسیجی بودن تو **** مزیته.

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله، بسیجی بودن تو **** مزیته.
البته یه 15 ماه عادی جور کردم و نامه اشم دارم ولی از قراره معلم فعال بودن مهمه!!!! حالا اقدام کردم برا فعالی ممکنه قبل اعزامم درست شه ممکنه هم نشه:(((

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته یه 15 ماه عادی جور کردم و نامه اشم دارم ولی از قراره معلم فعال بودن مهمه!!!! حالا اقدام کردم برا فعالی ممکنه قبل اعزامم درست شه ممکنه هم نشه:(((

آره فعال بودن مهمه. ایشالا درست بشه

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دداشم خوبی منم 1/6 سمنانم
تو لیسانسی؟
میخوای امریه بگیری؟

من فوق دیپلم هستم/ نه امریه ندارم.

اقا یک سوال. مایی که تو پدافند نیروی هوایی هستیم برای یگان میتونیم به یگان های لشگر بریم ؟ یکم پارتی هم داریم. اگه بشه مثلا بیام لشگر 30 گرگان

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

داش برو حالشو ببر،من اعزامی 1/8 اونجا بودم،زمان ما فقط سرد بود و مساله دیگه ای نبود.فقط آبش خیلی شخمی هست که بوفه اش البته آب معدنی میفروشه...

زیادم بهتون سخت نمیگیرن نگران نباش...

بچه کجایی؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ما یه هفته کرمانشاه بودیم خیلی هتله ... فقط بدیش سردی آب و هواست ... یعنی الان که آفتاب در میاد هوا خوبه ها همین که میره پایین هوا میشه یخچال اصن یه وضی :blink:
البته ما برج 7 بودیم ... الان فک کنم واسه تابستون خیلی خوب باشه

پادگان ما 50 کیلومتر از خود کرمانشاه فاصله داشت نمیدونم اون منظقه یه اسم جالبی داشت .. الان یادم نی

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک هفته دیگه تا جشن تحلیف ما مونده
خدائیش ماه رمضون با ما هیچ کاری نداشتن و خیلی خیلی راحت بود ولی یک ماه اول حسابی لاغر کردیم
01 واقعا هتله

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
ما یه هفته کرمانشاه بودیم خیلی هتله ... فقط بدیش سردی آب و هواست ... یعنی الان که آفتاب در میاد هوا خوبه ها همین که میره پایین هوا میشه یخچال اصن یه وضی :blink:
البته ما برج 7 بودیم ... الان فک کنم واسه تابستون خیلی خوب باشه

پادگان ما 50 کیلومتر از خود کرمانشاه فاصله داشت نمیدونم اون منظقه یه اسم جالبی داشت .. الان یادم نی

جوانرود بودید فکر کنم...

من شهدای کرمانشاه بودم،20 کیلومتری جاده کرمانشاه-کامیاران

بالا