سلام دوستان
من 1/6 اعزامم به پادگان شهید باهنر کرمان - نیروی انتظامی!
نیروی انتظامی از ارتش هم بدتره؟
بعد، درسته که اکثر لیسانسه های نیرو انتظامی رو بعد دوره آموزشی میفرستن سر 4 راها؟ :banghead:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
سلام با توجه به اوضاع موجود خدمت در نیروی انتظامی بدتر از هر جای دیگه است و در کل حتی بین کادریها محیط نیروی انتظامی محیط خوبی نیست از هر لحاظ
از سر 4 راه منظورت همون پلیس راهور هست من از همین حالا به شما عرض کنم فکر نکن رفتن سر 4 راه سختترین کار ممکنه اگه بومی باشی شبا میری میخوابی خونه
اولش دو شیفت وا میستی یعنی صبح تا شب بعدا که نیرو زیادتر شد و پایت بالا رفت ممکنه تک شیفت هم بشی یعنی صبح تا ظهر یا ظهر تا شب
حالا تصور کن افتادی کلانتری اونم یه منطقه شلوغ و جنجالی حتی اگه شهر خودتم باشی شبا نمیری خونه در واقع فرقی نمیکنه که شهر خودت باشی یا جای دیگه
یه تعدادی میرن مرزبانی و پاسگاههای مرزی پاسگاهی میشناسم که فقط تا اولین روستا 8 ساعت پیاده راهشه و با هلی کوپتر جابجا میشن
از مزیتهای راهور بخوام بگم مهمترینش اینه که داخل شهری چه شهر خودت چه شهر دیگه این خودش امتیاز بزرگیه با مردم سر و کار داری اکثرا با مردم عادی شاید اونی که تخلف رانندگی میکنه مجرم باشه ولی خیلی فرق داره با مجرم کلانتری
حالا ممکنه بیفتی یگان امداد که همیشه باید باتوم به دست آماده باش باشی
حتی اگه خود ستاد فرماندهی هم افتادی تضمینی نداره که ساعات اداری بری و برگردی
پس شما همیشه سعی کن بدترین رو در نظر بگیری تا بعدا شکست روحی پیدا نکنی
من خودم وبلاگی دارم
مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا که خاطرات خدمتم رو مینویسم از آموزشی شروع کردم رسیدم به یگان خدمتی میتونی بخونیش
موفق باشی