• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اقا من مدارکم رو داده بودم واسه **** گرگان برج 1/6 .حالا جواب اومده که افتادم پدافند خاتم الانبیاء سمنان. امکان داره که بعد اموزشی یگان تو **** باشم ؟

خیر، پذیرش سپاهتون پذیرفته نشده پس همون خاتم الانیبا تقسیم میشید.
آموزشی هر جایی باشید (ناجا، ****، ارتش) بعدش دوره یگانت هم همونجایی (ناجا، ارتش، ****) فقط پادگانت فرق میکنه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام گل پسر
اجازه بدی منم به سوالاتت جواب میدم من پ/خ تیر 89 بودم آموزشی نیروی انتظامی مشگین شهر
1- شما 60 روز اضافه خدمت داری این اضافه ها معمولا بخشیده میشه که بنظر من کار درستی نیست ( نگی بخیله ها) آخه یکی بموقع اقدام میکنه یکی هم میره کلی کار میکنه حالشو میبره هر وقت دلش خواست پست میکنه بعدشم اضافشو میبخشن کمی ناعادلانست. ولی باز معلوم نیست یهو دیدی شانست گرفت و نبخشیدن
2- آموزشی دو ماهه 60 روز تا 62 روز
3- اصلا چنین چیزی ممکن نیست حتی اگه شهرت سهله دم کوچتون هم باشه مرخصی نمیدن جمعه ها هم تضمینی نداره
4- از این بابت شرمندم ولی خیلیا بودن که اینجا افتادن دوره های قبل
5- اره احتمال داره بدن و احتمالم داره ندن
قانونا دوران سربازی دو نوع مرخصی داره استحقاقی و استعلاجی - تشویقی و تنبیهی جای خودش
مرخصی استحقاقی یعنی حق سرباز مثلا برای نیروی انتظامی توی یگان خدمت به ازای هر ماه 2.5 روزه بقیه هم فکر کنم اینطور باشن فقط مرزبانی مرخصیش زیادتره
مرخصی استعلاجی هم خدای نکرده اگه بیمار بشی یا آسیب ببینی بر حسب تشخیص پزشک میتونی مرخصی استعلاجی بگیری منتهی مرخصی استعلاجی سقف داره که دقیقا نمیدونم چقدره ولی بخوام مثال بزنم برای شرح دادن ( مثلا= اگه مرخصی استعلاجی سقفش 40 روز باشه شما میتونی بیشتر از 40 روز مثلا 60 روز در کل دوره سربازیت از این مرخصی استفاده کنی ولی اون 20 روز اضافه بر سقف رو که مرخصی بودی باید آخر سر خدمت کنی)
اما نکته مهم آموزشی قانونا مرخصی نداره ( استحقاقی)
مرخصی های آموزش چه اول چه میاندوره چه آخر هفته و چه پایاندوره بسته به نظر و سلیقه فرمانده پادگانتون داره

90 روز اضافه خدمت داری و اگه غیبتت بیش از 3 ماه بشه اون وقت این 90 روزت میشه 180 روز (6 ماه اضافه).

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
90 روز اضافه خدمت داری و اگه غیبتت بیش از 3 ماه بشه اون وقت این 90 روزت میشه 180 روز (6 ماه اضافه).

درسته منظور همون سه ماه یا 90 روز بود نمیدونم چرا 60 تایپ شده
معذرت میخوام

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها من ی2 تا سوال داشتم
من اعزامی 1 شهریور بودم و پذیرش **** هم داشتم که نغاضای تغییر وضعیت به معافیت پزشکی دادم و بیست و سوم جواب قطعی بهم میدن یا معاف رزم یا معاف دایم میشم
سوالم اینه که اگه معاف نشدم اعزامم همون برج 6 میوفته یا برج 8 می مونم و آیا پذیرش سرجاش می مونه یا سهمیه مازاد میخورم؟
در ضمن شنیدم اگه برج 6 اعزام نشم 3 ماه اضافه خدمت بهم میدن در این مورد کسی اطلاع موثقی داره؟
با تشکر

علیرضا لویزان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من 1/6اعزامم نیرو هوایی سمنان کسی میدونه چه جور جای ؟
به بچه شهرستانی مرخصی میدن؟ مخصوصا متاهل اند و امریه
اونجا سخت گیرن یا هتله؟

v_mousavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام دوستان

من 6/1 اعزامم افتادم نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند کسی میدونه چه جور جایه

راستی این مدت آموزشی 3 ماه شده

Last edited:

OM!D

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان

نه عزیز همون 2 ماه هست
البته 2 ماهم کمتر ..
بعضی جاها 45 روزه حتی

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام دوستان

یادمه , چند سال پیش اموزشی مرزبانی ناجا بیرجند بودم هر وقت مرخصی میگرفتم میرفتم تو شهر این پادگان ارتش میدیدم به نظر جای دنجی میومد توشو نمیدونم :دی

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام دوستان

برج 8 پارسال 04 بیرجند بودم . خوبه جای بدی نیست . آفتابش بده میسوزونه .

M0rtez4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 1/6 اعزامم به پادگان شهید باهنر کرمان - نیروی انتظامی!

نیروی انتظامی از ارتش هم بدتره؟
بعد، درسته که اکثر لیسانسه های نیرو انتظامی رو بعد دوره آموزشی میفرستن سر 4 راها؟ :banghead:

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام دوستان

بعد، درسته که اکثر لیسانسه های نیرو انتظامی رو بعد دوره آموزشی میفرستن سر 4 راها؟ :banghead:

روایت هست که میگن نیرو انتظامی از ارتش بدتره.
منم شنیدم.
البته سربازی . سربازی دیگه شما هرجا باشی سربازی پس سطح یگان ها و نیروها فرقی زیادی باهم نمیکنن .ولی فقط مشکل نیرو انتظامی اینه که چون شما یک نیرو داخلی هستید هرجا بیفتید کارتون خیلی زیاده تره.ولی تو ارتش عملا بعد از اینکه آموزشی رو تموم کردید دیگه کار خاصی ندارید البته نه اینکه بیکار باشید.شما تو پادگان حاضر هستید ولی به اندازه یک سرباز نیرو انتظامی هیچ وقت مشغول نیستید.
در مورد افتادن سرچهار راه معلوم نیست .شما وقتی آموزشیت رو تموم کردی.مثلا مینویسه شما رو ستاد فرماندهی استان تهران.بعدش میری ستاد فرماندهی و اونا میندازنت هرجا نیاز داشته باشن.
البته من که زیاد دیدم اکثر بچه های باسواد بالا رو میندازن به قول شما سرچهار راها .پس احتمال افتادن شما سر چهار راها به قول خودتون زیاده.

Client1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من امروز برگ سفیدم گرفتم افتادم 02 تهران
تو اینترنت هر چی میبینم متناقضه
یکی میگه بده یکی میگه خوبه
میدونم آش کشک خالست و بهتره حرسشو نخورم چون کاری ازم بر نمیاد
اما فقط میخوام بدونم چجوریاست
بعد اینکه رشته های ICT یا IT تو ارتش کد میخورن ؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

سلام با توجه به اوضاع موجود خدمت در نیروی انتظامی بدتر از هر جای دیگه است و در کل حتی بین کادریها محیط نیروی انتظامی محیط خوبی نیست از هر لحاظ
از سر 4 راه منظورت همون پلیس راهور هست من از همین حالا به شما عرض کنم فکر نکن رفتن سر 4 راه سختترین کار ممکنه اگه بومی باشی شبا میری میخوابی خونه
اولش دو شیفت وا میستی یعنی صبح تا شب بعدا که نیرو زیادتر شد و پایت بالا رفت ممکنه تک شیفت هم بشی یعنی صبح تا ظهر یا ظهر تا شب
حالا تصور کن افتادی کلانتری اونم یه منطقه شلوغ و جنجالی حتی اگه شهر خودتم باشی شبا نمیری خونه در واقع فرقی نمیکنه که شهر خودت باشی یا جای دیگه
یه تعدادی میرن مرزبانی و پاسگاههای مرزی پاسگاهی میشناسم که فقط تا اولین روستا 8 ساعت پیاده راهشه و با هلی کوپتر جابجا میشن
از مزیتهای راهور بخوام بگم مهمترینش اینه که داخل شهری چه شهر خودت چه شهر دیگه این خودش امتیاز بزرگیه با مردم سر و کار داری اکثرا با مردم عادی شاید اونی که تخلف رانندگی میکنه مجرم باشه ولی خیلی فرق داره با مجرم کلانتری
حالا ممکنه بیفتی یگان امداد که همیشه باید باتوم به دست آماده باش باشی
حتی اگه خود ستاد فرماندهی هم افتادی تضمینی نداره که ساعات اداری بری و برگردی
پس شما همیشه سعی کن بدترین رو در نظر بگیری تا بعدا شکست روحی پیدا نکنی
من خودم وبلاگی دارم مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا که خاطرات خدمتم رو مینویسم از آموزشی شروع کردم رسیدم به یگان خدمتی میتونی بخونیش
موفق باشی

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که نیشابور بودن یک سوال دارم و اون اینکه من اعزام از اصفهانه اتوبوسی که میبره نیشابور ازین بنز تخمیاس؟ متونم اونجا برگرو که گرفتم خودم برم؟
و سوال مهم تر وقتی رسیدسم میگن برین چند روز دیگه بیاین؟ یا نه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام با توجه به اوضاع موجود خدمت در نیروی انتظامی بدتر از هر جای دیگه است و در کل حتی بین کادریها محیط نیروی انتظامی محیط خوبی نیست از هر لحاظ
از سر 4 راه منظورت همون پلیس راهور هست من از همین حالا به شما عرض کنم فکر نکن رفتن سر 4 راه سختترین کار ممکنه اگه بومی باشی شبا میری میخوابی خونه
اولش دو شیفت وا میستی یعنی صبح تا شب بعدا که نیرو زیادتر شد و پایت بالا رفت ممکنه تک شیفت هم بشی یعنی صبح تا ظهر یا ظهر تا شب
حالا تصور کن افتادی کلانتری اونم یه منطقه شلوغ و جنجالی حتی اگه شهر خودتم باشی شبا نمیری خونه در واقع فرقی نمیکنه که شهر خودت باشی یا جای دیگه
یه تعدادی میرن مرزبانی و پاسگاههای مرزی پاسگاهی میشناسم که فقط تا اولین روستا 8 ساعت پیاده راهشه و با هلی کوپتر جابجا میشن
از مزیتهای راهور بخوام بگم مهمترینش اینه که داخل شهری چه شهر خودت چه شهر دیگه این خودش امتیاز بزرگیه با مردم سر و کار داری اکثرا با مردم عادی شاید اونی که تخلف رانندگی میکنه مجرم باشه ولی خیلی فرق داره با مجرم کلانتری
حالا ممکنه بیفتی یگان امداد که همیشه باید باتوم به دست آماده باش باشی
حتی اگه خود ستاد فرماندهی هم افتادی تضمینی نداره که ساعات اداری بری و برگردی
پس شما همیشه سعی کن بدترین رو در نظر بگیری تا بعدا شکست روحی پیدا نکنی

تایید، به نسبت بقیه جاها همین راهور خیلی خوبه! بهترین جا توی خود ستاد هست (تایم اداریش) و بعد همین راهور چون کلانتری و مرزبانی و یگان امداد و اینا خطرین.

sbvzf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من میخوام هوافضا **** پذیرش بگیرم ولی ظاهرا ستاد مشترک سرباز نمیگیره و میفرستن **** گرمدره
که میگن عملیاتی هست!
کسی آمار اونجارو داره؟ چجوریه؟ خوبه یا سخت؟

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
از دوستانی که نیشابور بودن یک سوال دارم و اون اینکه من اعزام از اصفهانه اتوبوسی که میبره نیشابور ازین بنز تخمیاس؟ متونم اونجا برگرو که گرفتم خودم برم؟
و سوال مهم تر وقتی رسیدسم میگن برین چند روز دیگه بیاین؟ یا نه

مسئله اتوبوس رو دقیق نمیشه گفت که چه نوع اتوبوسیه تضمین نمیکنم در مورد بنز بودن یا نبودن ولی تضمین میدم بهت که اسکانیا وی ای پی تک صندل :D نیست !
اتوبوسهای خیلی خراب و کهنه الان اجازه ندارن از یه محدوده خاصی به اونور تردد کنن زیاد نگران اتوبوس نباشید احتمالا از بنز 457 اینا باشه
بهتره با همونا بری هم رفیق پیدا میکنی هم پادگان دسته جمعی میری و احساس غربت زیاد نمیکنی
در مورد برگشتن و مرخصی اولیه من به همه میگم که معلوم نیست آموزشی قانونا مرخصی نداره بلکه فرمانده پادگان خودش مرخصی میده یه فرماندهی هر هفته مرخصی میده یکی کل دو ماه رو نمیده و کار غیرقانونی صورت نمیگیره اول دوره و میاندوره اینطور نیست که حق شما باشه
مرخصی اول دوره هم که شما صحبتش رو میکنی بسته به امکانات پادگان روزی که میرسید اونجا و کلا اوضاع پادگان برای پذیرش سربازای جدید داره

arming900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کسی در رابطه با معافیت پزشکی خبری داره ؟
من برای معافیتم خیلی دویدم و از کلی دکترهای عمومی و متخصص پوست و فوق متخصص پوست گواهی پزشکی دارم که نشون میده من باید معاف میشدم ولی با نظر کمسیون عالی رد شدم و اعلام کردند که من سربازم از شانس من اونی که میگه سربازی دکتر عمومی بوده ...
حالا تا امروز دنبال راهی بودم واسه معافی که دیدم نمیشه ولی کسی میتونه بگه من میتونم داخل اموزشی یا یگان از اون مدارک ها استفاده کنم من تعریق کف دست و پا دارم اونم شدید و با ازمایش دکترا علایم بدنم عادیه و این بیماری مادرزادیه
حالا من میتونم از اون گواهی ها هم تو پرونده معافیتم استفاده کنم :blink::blink::blink::blink: please hellp me :blink::blink::blink::blink:

منم مشکل شما رو داشتم

حتی دو تا پزشک بیماستان هم که تاید کردن توی کمیسیون گفتن سربازی

گذذشت دورانِ معافیت ! خیالت راحت بهت نمیدن

الان منو میبینی 1 ماه خودم رو علاف کردم سر همین معافیت...کلی پول خرج کردم حالا باید همین شنبه اعزامم :eek:

اون اتاق کمیسیون درجه هواش باور کن -2 -3 بود ! دستم خیس بود 1 ثانیه نشد اونجا خشک شد اون ح زاده هم اصلا نگفت مشت کن,گفت ببینم دید گفت برو

دوستانی که از این کشلات دارند اصلا فکرشونم نکن که معاف میشن

وقتتون رو مثل من هدر میدید حالا پولش فدای سرتون

ولی دیگه معافی نمیدن

---------------

دوستان من افتادم سازمان زندان های کرج,کســی اطلاعایی داره؟ لباس ش چجوریه؟

بالا