• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

vahidiruni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوره کد رو میشه توضیح بدید؟ اصولا شامل حال چه کسانی میشه؟

OM!D

Registered User
لایک‌ها
130
دوره کد رو میشه توضیح بدید؟ اصولا شامل حال چه کسانی میشه؟
آره یکی دقیقا توضیح بده لطفا ..
منم با لیسانس مهندسی صنایع افتادم ارتش میگن حتما کد میخوری ..
جریان چیه ؟ خوبه ؟ بده ؟

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش برو حالشو ببر،من اعزامی 1/8 اونجا بودم،زمان ما فقط سرد بود و مساله دیگه ای نبود.فقط آبش خیلی شخمی هست که بوفه اش البته آب معدنی میفروشه...

زیادم بهتون سخت نمیگیرن نگران نباش...

بچه کجایی؟
بچه خوزستانم
البته به سرما عادت دارم یعنی در کل سرما دوست دارم:) اخه 3 سال زنجان درس خوندم که یکی از سردترین شهرهای ایرانه!
داشی من چی ببرم با خودم؟؟ چیکار کنم اونجا بم سخت نگذره؟ در کل اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید، ممنونم.

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

خیلی خوشحالم بالاخره یه نفر پیدا شد کرمانشاه افتاده!

اسمت چیه؟بچه کجایی؟ من بچه نجف آبادم! اسمم سعید! بگو تا آشناشیم.بالاخره دوره آموزشی با هم هستیم.امیدوارم دوستای خوبی برا هم باشیم

بنده هم خوشحالم
[email protected]
داشی به این ایدی(ایمیل) یا اف بذار یا ایمیل بزن بیشتر باهم اشنا شیم

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها من ی2 تا سوال داشتم
من اعزامی 1 شهریور بودم و پذیرش **** هم داشتم که نغاضای تغییر وضعیت به معافیت پزشکی دادم و بیست و سوم جواب قطعی بهم میدن یا معاف رزم یا معاف دایم میشم
سوالم اینه که اگه معاف نشدم اعزامم همون برج 6 میوفته یا برج 8 می مونم و آیا پذیرش سرجاش می مونه یا سهمیه مازاد میخورم؟
در ضمن شنیدم اگه برج 6 اعزام نشم 3 ماه اضافه خدمت بهم میدن در این مورد کسی اطلاع موثقی داره؟
با تشکر

بچه ها اگه کسی در مورد سوال من اطلاعاتی داره جواب بده ممنون میشم

ali.masoumi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من علی هستم و تازه لیسانس عمران گرفتم
برگه موقت فراغت از تحصیلم حدود 10 شهریور صادر میشه و اگه دفترچه پست کنم، 24 الی 48 بعد، از پلیس 10+ میتونم المثنی برگه سبزمو بگیرم. 1 آبان 91 **** شهرمون پذیرش داره و 1 دی 91 نیروی مقاومت بسیج.
سوال1:میگن از 2 ماه قبل از تاریخ اعزام حتما باید فتوکپی برگه سبزتو توی جایی که میخوای پذیرش بشی بزاری و گرنه به درخواستت رسیدگی نمیشه و احتمال داره کد نیروی انتظامی بخوری و بد بختی و بقیه ماجرا......
به نطرتون اگه من 10 شهریور به بعد مدارکمو ببرم به کارم رسیدگی میشه!
سوال2: خدمت تو پادگان **** بهتره یا نیروی مقاومت بسیج؟

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده هم خوشحالم
[email protected]
داشی به این ایدی(ایمیل) یا اف بذار یا ایمیل بزن بیشتر باهم اشنا شیم

من هم پذیرش **** گرفتم و آموزشیم 6/1 کرمانشاه افتاده بود ولی حالا برا معافیت پزشکی اقدام کردم و دوشنبه جواب قطعی میگیرم ولی نمیدونم اگه معاف نشم بازم همونجا میوفتم یا جایه دیگه میفرستن
به هر حال اگه اونجا افتادم منم خبر میدم که با هم بیشتر آشنا بشیم

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
1/6 پدافند قرار گاه خاتم الانبیاء سمنان نبود دیگه ؟

اقا واسه منی که 10 روز دیگه میرم خدمت میتونم امریه بگیرم ؟ امریه رو کی باید بگیری ؟

ali.masoumi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1/6 پدافند قرار گاه خاتم الانبیاء سمنان نبود دیگه ؟

اقا واسه منی که 10 روز دیگه میرم خدمت میتونم امریه بگیرم ؟ امریه رو کی باید بگیری ؟

دادا 10 روز دیگه اعزامی! اونوقت تازه میخوای بری دنبال امریه!

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها میشه یه نفر توضیح برنامه روزانه اموزشی تو ارتش چطوره ؟
صبح چه ساعتی باید پاشیم و تا کی مشغولیم ؟ عصر دیگه ولمون می کنند با حال خودمون ؟
بعد میشه گوشی برد یواشکی استفاده کرد ؟ تو wc یا .... :دی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بچه خوزستانم
البته به سرما عادت دارم یعنی در کل سرما دوست دارم:) اخه 3 سال زنجان درس خوندم که یکی از سردترین شهرهای ایرانه!
داشی من چی ببرم با خودم؟؟ چیکار کنم اونجا بم سخت نگذره؟ در کل اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید، ممنونم.

البت شوما به سرما نمیخوری،اول آبان ترخیصتون هست،زمانی که من 12 ماه خدمت میشم :D

چیز اضافه ای علاوه بر اون چیزی که تو این تاپیک بهش اشاره شده نیاز نیست،فقط همون طور که گفتم مشکل ابش هست که اونم اب معدنی داره بوفش،گردان یک هم سعی کن نیوفتی،اگرم میوفتی گروهان پنج نیوفتی ;)

حمومشم همیشه هست.زمان ما چون هوا سرد بود آبش سرد می شد یخ میزدیم،اما الان که شما داری میری چون هوا گرمه همچین اتفاقی برات نمیوفته،فقط سعی کم مریض نشی چون بیچاره میشی

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البت شوما به سرما نمیخوری،اول آبان ترخیصتون هست،زمانی که من 12 ماه خدمت میشم :D

چیز اضافه ای علاوه بر اون چیزی که تو این تاپیک بهش اشاره شده نیاز نیست،فقط همون طور که گفتم مشکل ابش هست که اونم اب معدنی داره بوفش،گردان یک هم سعی کن نیوفتی،اگرم میوفتی گروهان پنج نیوفتی ;)

حمومشم همیشه هست.زمان ما چون هوا سرد بود آبش سرد می شد یخ میزدیم،اما الان که شما داری میری چون هوا گرمه همچین اتفاقی برات نمیوفته،فقط سعی کم مریض نشی چون بیچاره میشی

داشی مگه اموزشی چند ماهه که اول ابان ترخیصه؟ مگه 57 روز نیست؟ راستی چقدر پول کفاف این 2 ماه رو میده؟ 600 کافیه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داشی مگه اموزشی چند ماهه که اول ابان ترخیصه؟ مگه 57 روز نیست؟ راستی چقدر پول کفاف این 2 ماه رو میده؟ 600 کافیه؟

واااووو! چه خبره 600، رفیق داشتم با کمتر از 100 تومن راحت گذرونده! دیگه آخرش بگو روزی 3 تومن خرجت بشه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

مرفین بی درد که میگن شومایی؟ :D
دوست من با 40 تومن رفت.تازه اونم 20 تومنش رو سوغاتی از برگشتن واسه خانواده اش گرفت.

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرفین بی درد که میگن شومایی؟ :D
دوست من با 40 تومن رفت.تازه اونم 20 تومنش رو سوغاتی از برگشتن واسه خانواده اش گرفت.

نه والا مرفه کجا بود اونی مرفه س که پول باباش باشه نه من که صب تا شب سگ دو میزنم:D
نه اینکه تا حالا نرفتم آموزشی نمیدونم چقده خرجشه شما ببخشید:)
راستی کسی نگفت چند روزه اموزشیه؟ و اینکه تو صفحات قبل خوندم ممکنه تو پلیس +10 **** باشی ولی برگه که میاد دم خونه جای دیگه!! این دیگه چه صیغه ایه؟ من 2 3 روز پیش یعنی حدود 13 روز قبل اعزامم از پلیس +10 برگه گرفتم و گفتن شهدای کرمانشاه و برگه ایی نیوردن دم خونه، ممکنه تو اون برگه جای دیگه زده باشن؟ 6/1 اعزامم

Client1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه من ارتش افتادم بهتر نیس قبل آموزشی برم بازار پوتین سایز پام بخرم ؟؟
شنیدم پوتین هایی که میدن خییلی ناجوره پا رو اذیت میکنه
دوستم که **** افتاد خرید و برد خیلیم راضی بود و گفت همه اونجا رفتند خریدن
میذارن ببریم با خودمون ؟؟

تو این تاپیک نوشته بود لباس راحتی نبرید یعنی چی لباس خوابیدن نبریم ؟

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
بچه ها تا 3 .15 دقیقه دیگه خدمت من شروع میشه
انگار همین چند روز پیش بود دفترچه پست کرده بودم
امیدوارم یه روزم این پستو تگ کنم و بپم انگار همین چند روز پیش بود که میخواستم برم خدمت....
امیدوارم هیچ کس ادیت نشه توی خدمت

فعلن ....

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها میشه یه نفر توضیح برنامه روزانه اموزشی تو ارتش چطوره ؟
صبح چه ساعتی باید پاشیم و تا کی مشغولیم ؟ عصر دیگه ولمون می کنند با حال خودمون ؟
بعد میشه گوشی برد یواشکی استفاده کرد ؟ تو wc یا .... :دی

کسی نبود پست بالا رو جواب بده ؟:p

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نه والا مرفه کجا بود اونی مرفه س که پول باباش باشه نه من که صب تا شب سگ دو میزنم:D
نه اینکه تا حالا نرفتم آموزشی نمیدونم چقده خرجشه شما ببخشید:)
راستی کسی نگفت چند روزه اموزشیه؟ و اینکه تو صفحات قبل خوندم ممکنه تو پلیس +10 **** باشی ولی برگه که میاد دم خونه جای دیگه!! این دیگه چه صیغه ایه؟ من 2 3 روز پیش یعنی حدود 13 روز قبل اعزامم از پلیس +10 برگه گرفتم و گفتن شهدای کرمانشاه و برگه ایی نیوردن دم خونه، ممکنه تو اون برگه جای دیگه زده باشن؟ 6/1 اعزامم

داداش پس دمت گرم.پرچمت بالاست.

آموزشی 2 ماهه.تنها دقعه ای که کد های که پلیس +10 داد با کدهای که تو برگه واه بچه ها اومد در خونشون دوره قبل بود که مثلا بعضی ها کد **** خوردن تو پلیس +10 بعدش که نامه اومد در خونشون کد ارتش بود.
فکر نکنم که این مشکل دیگه پیش بیاد.اونم از یک ناهماهنگی بود.
برو خوش بگذرون شهدا کرمانشاه هتله.داداشم اونجا بوده.

بالا