تاریخ خبر رو ببنید 1390/10/26 یکم دقت کنید و الکی شلوغ نکنید
تایید.
-----------------------------------------------------
رسما تو اخبار اعلام شده و افزایش هم پیدا کرده!
تاریخ خبر رو ببنید 1390/10/26 یکم دقت کنید و الکی شلوغ نکنید
آره یکی دقیقا توضیح بده لطفا ..دوره کد رو میشه توضیح بدید؟ اصولا شامل حال چه کسانی میشه؟
بچه خوزستانمداش برو حالشو ببر،من اعزامی 1/8 اونجا بودم،زمان ما فقط سرد بود و مساله دیگه ای نبود.فقط آبش خیلی شخمی هست که بوفه اش البته آب معدنی میفروشه...
زیادم بهتون سخت نمیگیرن نگران نباش...
بچه کجایی؟
سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم بالاخره یه نفر پیدا شد کرمانشاه افتاده!
اسمت چیه؟بچه کجایی؟ من بچه نجف آبادم! اسمم سعید! بگو تا آشناشیم.بالاخره دوره آموزشی با هم هستیم.امیدوارم دوستای خوبی برا هم باشیم
سلام بچه ها من ی2 تا سوال داشتم
من اعزامی 1 شهریور بودم و پذیرش **** هم داشتم که نغاضای تغییر وضعیت به معافیت پزشکی دادم و بیست و سوم جواب قطعی بهم میدن یا معاف رزم یا معاف دایم میشم
سوالم اینه که اگه معاف نشدم اعزامم همون برج 6 میوفته یا برج 8 می مونم و آیا پذیرش سرجاش می مونه یا سهمیه مازاد میخورم؟
در ضمن شنیدم اگه برج 6 اعزام نشم 3 ماه اضافه خدمت بهم میدن در این مورد کسی اطلاع موثقی داره؟
با تشکر
بنده هم خوشحالم
[email protected]
داشی به این ایدی(ایمیل) یا اف بذار یا ایمیل بزن بیشتر باهم اشنا شیم
1/6 پدافند قرار گاه خاتم الانبیاء سمنان نبود دیگه ؟
اقا واسه منی که 10 روز دیگه میرم خدمت میتونم امریه بگیرم ؟ امریه رو کی باید بگیری ؟
بچه خوزستانم
البته به سرما عادت دارم یعنی در کل سرما دوست دارم اخه 3 سال زنجان درس خوندم که یکی از سردترین شهرهای ایرانه!
داشی من چی ببرم با خودم؟؟ چیکار کنم اونجا بم سخت نگذره؟ در کل اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید، ممنونم.
البت شوما به سرما نمیخوری،اول آبان ترخیصتون هست،زمانی که من 12 ماه خدمت میشم
چیز اضافه ای علاوه بر اون چیزی که تو این تاپیک بهش اشاره شده نیاز نیست،فقط همون طور که گفتم مشکل ابش هست که اونم اب معدنی داره بوفش،گردان یک هم سعی کن نیوفتی،اگرم میوفتی گروهان پنج نیوفتی
حمومشم همیشه هست.زمان ما چون هوا سرد بود آبش سرد می شد یخ میزدیم،اما الان که شما داری میری چون هوا گرمه همچین اتفاقی برات نمیوفته،فقط سعی کم مریض نشی چون بیچاره میشی
داشی مگه اموزشی چند ماهه که اول ابان ترخیصه؟ مگه 57 روز نیست؟ راستی چقدر پول کفاف این 2 ماه رو میده؟ 600 کافیه؟
داشی مگه اموزشی چند ماهه که اول ابان ترخیصه؟ مگه 57 روز نیست؟ راستی چقدر پول کفاف این 2 ماه رو میده؟ 600 کافیه؟
مرفین بی درد که میگن شومایی؟
دوست من با 40 تومن رفت.تازه اونم 20 تومنش رو سوغاتی از برگشتن واسه خانواده اش گرفت.
بچه ها میشه یه نفر توضیح برنامه روزانه اموزشی تو ارتش چطوره ؟
صبح چه ساعتی باید پاشیم و تا کی مشغولیم ؟ عصر دیگه ولمون می کنند با حال خودمون ؟
بعد میشه گوشی برد یواشکی استفاده کرد ؟ تو wc یا .... :دی
نه والا مرفه کجا بود اونی مرفه س که پول باباش باشه نه من که صب تا شب سگ دو میزنم
نه اینکه تا حالا نرفتم آموزشی نمیدونم چقده خرجشه شما ببخشید
راستی کسی نگفت چند روزه اموزشیه؟ و اینکه تو صفحات قبل خوندم ممکنه تو پلیس +10 **** باشی ولی برگه که میاد دم خونه جای دیگه!! این دیگه چه صیغه ایه؟ من 2 3 روز پیش یعنی حدود 13 روز قبل اعزامم از پلیس +10 برگه گرفتم و گفتن شهدای کرمانشاه و برگه ایی نیوردن دم خونه، ممکنه تو اون برگه جای دیگه زده باشن؟ 6/1 اعزامم