• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارسال که من رفتم :wacko: برای من زده بود :wacko: نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیروی هوایی ارتش :blink: مرکز آموزش : گروه پدافند مشهد :D

اما چون پدافند از نیروی هوایی جدا شده :( برای همین زدن نیرو یا سازمان به کار گیرنده : پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا :p

من الان شنیدم با اینکه زده قرارگاه خاتم لزوما تو خود تهران نمی افتم . ممکنه تو هر کدوم از جاهای ایران که پدافند هوایی داره باشم. این درسته؟

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
من الان شنیدم با اینکه زده قرارگاه خاتم لزوما تو خود تهران نمی افتم . ممکنه تو هر کدوم از جاهای ایران که پدافند هوایی داره باشم. این درسته؟

درسته :wacko: ممکنه هرجایی بندازن :eek: فقط در صورتی که در تهرانی ساکن باشی :lol: قرارگاه خاتم الانبیاء برات جای خوبی هست :D در غیر این صورت نه :eek:

ولی بندر عباس جای خوبی بید :p اونجا به هر سه چهار نفر یه آپارتمان میدن :eek: :eek:

فقط شانس بیاری خنداب :eek: نندازن :wacko:

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته :wacko: ممکنه هرجایی بندازن :eek: فقط در صورتی که در تهرانی ساکن باشی :lol: قرارگاه خاتم الانبیاء برات جای خوبی هست :D در غیر این صورت نه :eek:

ولی بندر عباس جای خوبی بید :p اونجا به هر سه چهار نفر یه آپارتمان میدن :eek: :eek:

فقط شانس بیاری خنداب :eek: نندازن :wacko:

من ساکن تهرانم. امیدوارم خود تهران بیفتم. اگر نه دو سال از همه ی کار و زندگیم می مونم

vahidiruni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ساکن تهرانم. امیدوارم خود تهران بیفتم. اگر نه دو سال از همه ی کار و زندگیم می مونم

اقا اموزشی افتادی اونجا .هنوز که تقسیمت نکردن که زانوی غم بغل گرفتی!!!
بسپار به خدا
بعدشم بگرد یه پارتی پیدا کن دیگه...........

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9

البته بستگی به رشته ات داره که کجا بندازن :wacko:

در دوره ی ما :blink: ابتدا اکثریت رو فرستادن قرارگاه خاتم الانبیاء :wacko: و ما یه هفته اونجا بودیم :wacko: بعد از یک هفته اومدن و یکسری رو همونجا نگه داشتن :wacko: و یک سری رو فرستادن مهرآباد :lol: و یکسری هم بابایی ( از بابایی دوباره میفرستن یه جا دیگه) :rolleyes:

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته بستگی به رشته ات داره که کجا بندازن :wacko:

در دوره ی ما :blink: ابتدا اکثریت رو فرستادن قرارگاه خاتم الانبیاء :wacko: و ما یه هفته اونجا بودیم :wacko: بعد از یک هفته اومدن و یکسری رو همونجا نگه داشتن :wacko: و یک سری رو فرستادن مهرآباد :lol: و یکسری هم بابایی ( از بابایی دوباره میفرستن یه جا دیگه) :rolleyes:

من آی تی خوندم. دوباره می فرستن یه جا دیگه؟ ینی خارج تهران در کل؟

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
من آی تی خوندم. دوباره می فرستن یه جا دیگه؟ ینی خارج تهران در کل؟

اونجا از رشته های عمران و برق و نقشه برداری و حسابداری و کامپیوتر :blink: به تعداد مورد نیاز انتخاب میکنن :p و بقیه رو رد میکنن برن :eek:

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونجا از رشته های عمران و برق و نقشه برداری و حسابداری و کامپیوتر :blink: به تعداد مورد نیاز انتخاب میکنن :p و بقیه رو رد میکنن برن :eek:

مرسی. پس جای امید هست که همون جا بمونم. از سرنوشت اونهایی که رد کردن که برن خبر داری؟ کجاها افتادن؟ پدافند اصفهان ، بندر عباس، اهواز ... اینجاها رفتن؟

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
مرسی. پس جای امید هست که همون جا بمونم. از سرنوشت اونهایی که رد کردن که برن خبر داری؟ کجاها افتادن؟ پدافند اصفهان ، بندر عباس، اهواز ... اینجاها رفتن؟

اونهایی که فرستادن مهرآباد جاشون خوبه ( داخل تهرانه دیگه ( تهرانسر )

ولی اونهایی فرستادن بابایی :wacko: از اونجا هم فرستادنشون خنداب :eek: ( خنداب اطراف اراک هستش :D با مدرک لیسانس رفتن بالا کوه نگهبانی از نیروگاه هسته ای :wacko: )

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
من رشتم الکترونیک هست آموزشیم این هفته تموم میشه 01 ارتش هستم
چند جا واسه پذیرش اومدن الکترونیک هو میخواستن فرم هاشونو پر کردم . مثل جنگال لویزان ستاد چهار راه قصر . جهاد خودکفایی ارتش خدا کنه یکی از اینا بیفتم یگان

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه پارتی داشته باشی میشه ماکه تو پدافند هستیم به لشکر پیاده ارتش بریم ؟ مثلا لشگر 30 گرگان بیام

mhd609

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رشتم الکترونیک هست آموزشیم این هفته تموم میشه 01 ارتش هستم
چند جا واسه پذیرش اومدن الکترونیک هو میخواستن فرم هاشونو پر کردم . مثل جنگال لویزان ستاد چهار راه قصر . جهاد خودکفایی ارتش خدا کنه یکی از اینا بیفتم یگان

پس با این حساب الکترونیک کد نمی خوره درسته؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
خوب به سلامتی یه دوره دیگه داره تموم میشه و یه دوره دیگه شروع....

دیگه این روزا حالم از پادگان و ارتش و هرچی نظامی داره یواش یواش بهم میخوره....

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستای گلم بعد مدتها ... امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشین

کسایی که برای کمیسیون عالی رفتن بقیه الله ... لطفا یه توضیحی بدین ! باید وقت گرفت برای معاینه یا همون روز معاینه میکنن ؟؟

همون روز نتیجه ی کمیسیون رو میگن یا نه ؟؟ از ساعت چند تا چند کار میکنن ؟

میخوام برای معافی چشم اقدام کنم ( ضعیفی و آستیگمات ) :happy:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
خوب به سلامتی یه دوره دیگه داره تموم میشه و یه دوره دیگه شروع....

دیگه این روزا حالم از پادگان و ارتش و هرچی نظامی داره یواش یواش بهم میخوره....

من حالم بهم خورده تند تند نه یواش یواش تازه آموزشی داره تموم میشه باید تحملمونو ببریم بالا داداش

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
من حالم بهم خورده تند تند نه یواش یواش تازه آموزشی داره تموم میشه باید تحملمونو ببریم بالا داداش

اشتباه برداشت نکن!

این حالم بهم میخوره گفتن من بعد 16 ماه خدمت در واقع ژست "نکش" شدن هست و به رخ کشیدن پایه خدمتی بالا... یه جورایی رسمه تو پادگان...

وگرنه من خدا رو شکر تو این 16 ماه با تمام سختی هاش اون طوری نبوده که بخوام از زمین زمان گله کنم و نق بزنم! نیرو زمینی ارتش افتادم و خدمتمم تو یه تیپ زرهی بود با همه نظامی گریاش....

ولی از دل همون تیپ زرهی هم میشه راه و رسم آسون شدن خدمت رو یاد گرفت.... (البته امکانات صفر! مرخصی برای غیر بومی وحشتناک!! و از اینا بد تر اینجا سرهنگ و سرگرد کمیابه تا هست از این استواراست!!!!)

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من یکم شهریور اعزامم. ساکن تهرانم. آموزشیم تو تهرانه. روز اعزام باید خودم برم مرکز آموزشی یا اول برم میدون **** ؟ تو برگه سفید فقط نوشته ساعت حضور 6 صبح.
لطفا جواب بدید.

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چه مداركي بايد با خودمون ببريم؟ براي من چاپ نشده فقط كارت واكسن و كپي شناسنامه نوشته ...

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی در مورد 04 بیرجند(ن زمینی ارتش) چیزی میدونه؟سختیش زیاده؟

mahmood gharavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 
کمسیون عالی یکی از سختترین مراحله خودشون بهت اعلام میکنن کی باید بری 
نتیجه رو هم جلوی چشات مینویسن و میگن 
من برای تعریق کف دست وپا رفتم و سربازم زدن برج 5 سال 90 تا حالا هم نرفتم ولی دیگه باید برم ....
ولی تا میتونی امار دکترشو دربیار و اگه تونستی پارتی پیدا کن 
و اینکه خدا همرات موفق باشی:exclamati:exclamati:exclamati

بالا