سلام
کمسیون عالی یکی از سختترین مراحله خودشون بهت اعلام میکنن کی باید بری
نتیجه رو هم جلوی چشات مینویسن و میگن
من برای تعریق کف دست وپا رفتم و سربازم زدن برج 5 سال 90 تا حالا هم نرفتم ولی دیگه باید برم ....
ولی تا میتونی امار دکترشو دربیار و اگه تونستی پارتی پیدا کن
و اینکه خدا همرات موفق باشی:exclamati:exclamati:exclamati
سلام پدافند سمنان 1/6 نبود ؟
اگر کسی هست ؟بگه با هم بریم؟
آقا یه دوستی دارم که میگفت 01 تهران شنیدم که استخر داره داخلش واسه سربازا و حتی مثلا کافی نت تو خودش هست.
اینطور چیزی حقیقت داره؟
من که به هیچ وجه باور نمیکنم اونجا حداقل چیزی به نام اینترنت وجود داشته باشه چون منطقه نظامیه.
اصلا آموزشگاه سربازی امکانات رفاهی خاصی داره؟
از 01 خبری ندارم ولی بعضی جاها کافی نت داره انگار، برادرم پارسال که مالک اشتر بود میگفت صحبتش بود دوباره کافی نت راه بندازن توش (انگار قبلا داشته سربازا عکسهای بد بد :دی میزاشتن اونا هم بستنش)
سلام
منم پدافند سمنانم لیسانس عمران
1 شهریورهم اعزامم
سوال کرده بودم کسی جواب نداد! : دوستان کسی در مورد 04 بیرجند(ن زمینی ارتش) چیزی میدونه؟سختیش زیاده؟
سوال کرده بودم کسی جواب نداد! : دوستان کسی در مورد 04 بیرجند(ن زمینی ارتش) چیزی میدونه؟سختیش زیاده؟
دوستان من دیروز باز رفتم پلیس 10+ و از برگه اعزام پرینت گرفتم و بازم زده شهدای کرمانشاه , 7 روز مونده به اعزامم ولی پست برگه سفید از طرف پست به دست من نرسیده! رفتم پست هم گفت چیزی نیومده! این طبیعیه یا نه؟
سلام دوستان عزیز ، خواهش میکنم راهنمایی کنید
من علی هستم و تازه لیسانس عمران گرفتم
برگه موقت فراغت از تحصیلم حدود 10 شهریور صادر میشه و اگه دفترچه پست کنم، 24 الی 48 بعد، از پلیس 10+ میتونم المثنی برگه سبزمو بگیرم. 1 آبان 91 **** شهرمون پذیرش داره و 1 دی 91 نیروی مقاومت بسیج.
سوال1:میگن از 2 ماه قبل از تاریخ اعزام حتما باید فتوکپی برگه سبزتو توی جایی که میخوای پذیرش بشی بزاری و گرنه به درخواستت رسیدگی نمیشه و احتمال داره کد نیروی انتظامی بخوری و بد بختی و بقیه ماجرا......
به نطرتون اگه من 10 شهریور به بعد مدارکمو ببرم به کارم رسیدگی میشه!
سوال2: خدمت تو پادگان **** بهتره یا نیروی مقاومت بسیج؟