• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کمسیون عالی یکی از سختترین مراحله خودشون بهت اعلام میکنن کی باید بری
نتیجه رو هم جلوی چشات مینویسن و میگن
من برای تعریق کف دست وپا رفتم و سربازم زدن برج 5 سال 90 تا حالا هم نرفتم ولی دیگه باید برم ....
ولی تا میتونی امار دکترشو دربیار و اگه تونستی پارتی پیدا کن
و اینکه خدا همرات موفق باشی:exclamati:exclamati:exclamati

مرسی از راهنماییت داداش :blush: :happy:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آقا یه دوستی دارم که میگفت 01 تهران شنیدم که استخر داره داخلش واسه سربازا و حتی مثلا کافی نت تو خودش هست.
اینطور چیزی حقیقت داره؟
من که به هیچ وجه باور نمیکنم اونجا حداقل چیزی به نام اینترنت وجود داشته باشه چون منطقه نظامیه.

اصلا آموزشگاه سربازی امکانات رفاهی خاصی داره؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا یه دوستی دارم که میگفت 01 تهران شنیدم که استخر داره داخلش واسه سربازا و حتی مثلا کافی نت تو خودش هست.
اینطور چیزی حقیقت داره؟
من که به هیچ وجه باور نمیکنم اونجا حداقل چیزی به نام اینترنت وجود داشته باشه چون منطقه نظامیه.

اصلا آموزشگاه سربازی امکانات رفاهی خاصی داره؟

از 01 خبری ندارم ولی بعضی جاها کافی نت داره انگار، برادرم پارسال که مالک اشتر بود میگفت صحبتش بود دوباره کافی نت راه بندازن توش (انگار قبلا داشته سربازا عکسهای بد بد :دی میزاشتن اونا هم بستنش)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
از 01 خبری ندارم ولی بعضی جاها کافی نت داره انگار، برادرم پارسال که مالک اشتر بود میگفت صحبتش بود دوباره کافی نت راه بندازن توش (انگار قبلا داشته سربازا عکسهای بد بد :دی میزاشتن اونا هم بستنش)

اوکی.
اگر داشته باشه خوبه.
جداقل آدم میاد این پی .تی خراب شده از اون خراب شده صبحت میکنه.:D

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال کرده بودم کسی جواب نداد! : دوستان کسی در مورد 04 بیرجند(ن زمینی ارتش) چیزی میدونه؟سختیش زیاده؟

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برخورد معمول با سربازان فراری چطوری هست؟میرن دم خونه هاشون معمولن؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اینترنت و کافی نت من شفاف سازی بکنم کمی....

طبق قوانین ارتش سیستمهای مخابراتی انتقال دیتا به خارج پادگان فقط و فقط در اختیار فاوا تخصصی اون پادگان هست و لا غیر! که همونم برای پرسنلی که در یگان فاوا نیستند کلی مراحل حفاظتی داره! (این حتی شامل فکس هم میشه!)
جالبه بدونید در پادگانهای ارتش حتی دی وی دی رایتر هم ممنوعه! (البته جدیداً لپتاپا به یگانهایی داده شده که به خاطر داشتن دی وی دی رایتر کلی بازدید حفاظتی و دردسر داره هر روز!)

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من دیروز باز رفتم پلیس 10+ و از برگه اعزام پرینت گرفتم و بازم زده شهدای کرمانشاه , 7 روز مونده به اعزامم ولی پست برگه سفید از طرف پست به دست من نرسیده! رفتم پست هم گفت چیزی نیومده! این طبیعیه یا نه؟:eek:

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم پدافند سمنانم لیسانس عمران
1 شهریورهم اعزامم

منم هستم دوستان :)

امروز امام حسین بودم رفتم پوتین و اینا رو تست کردم دیدم اصن نمی شه با پوتین هایی که خودشون میدن دوام آورد و حتما باید عوض کنیم.
یارو گفت پوتین هایی رو که بهت میدن رو بیار واسم و با این سبک ها عوض کن. فقط من موندم لباس و پوتین و اینا رو تو خود پادگان سمنان میدن به ما یا تو میدون ****. اگر میدون **** بدن می شه رفت و عوض کرد و لباس ها رو اندازه کرد. ولی اگر بخوان تو خود سمنان بدن که نمی شه . کسی می دونه کی این وسایل رو می دن بهمون؟

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال کرده بودم کسی جواب نداد! : دوستان کسی در مورد 04 بیرجند(ن زمینی ارتش) چیزی میدونه؟سختیش زیاده؟

من چیز زیاد ازونجا نشنیدم ولی گمون نکنم جای راحتی باشه. در کل هر جایی که بچه ها ارتش افتادن جز خود تهران خیلی مزخرف بوده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

یکی از دوستان چند ماه پیش اونجا بود. مسلما جای خیلی عالی نیست و اونم خیلی تعریف نمیکرد ولی باز خدا رو شکر کن که نیوفتادی نیروی انتظامی بیرجند (مرزبانی)، اون دوستمون که میگفت ارتش بیرجند جای بدی نیست.

mahmood gharavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام 
سرباز فراری یا غایب 
سرباز فراری یعنی اگه رفته باشی بعد نری پادگان میان دنبالت 
ولی سرباز غایب مدارک رو فرستدی و بعد اینکه برگ سبز اعزام اومد نری تا حال که زیاد نشنیدم بیان دنبالت
من غایب بودم الانم یه سال شده نیومدن 
;)

ali.masoumi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز ، خواهش میکنم راهنمایی کنید
من علی هستم و تازه لیسانس عمران گرفتم
برگه موقت فراغت از تحصیلم حدود 10 شهریور صادر میشه و اگه دفترچه پست کنم، 24 الی 48 بعد، از پلیس 10+ میتونم المثنی برگه سبزمو بگیرم. 1 آبان 91 **** شهرمون پذیرش داره و 1 دی 91 نیروی مقاومت بسیج.
سوال1:میگن از 2 ماه قبل از تاریخ اعزام حتما باید فتوکپی برگه سبزتو توی جایی که میخوای پذیرش بشی بزاری و گرنه به درخواستت رسیدگی نمیشه و احتمال داره کد نیروی انتظامی بخوری و بد بختی و بقیه ماجرا......
به نطرتون اگه من 10 شهریور به بعد مدارکمو ببرم به کارم رسیدگی میشه!
سوال2: خدمت تو پادگان **** بهتره یا نیروی مقاومت بسیج؟

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من دیروز باز رفتم پلیس 10+ و از برگه اعزام پرینت گرفتم و بازم زده شهدای کرمانشاه , 7 روز مونده به اعزامم ولی پست برگه سفید از طرف پست به دست من نرسیده! رفتم پست هم گفت چیزی نیومده! این طبیعیه یا نه؟:eek:

؟:eek:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

پیش میاد، نگران نباش. یه پرینت ازش بگیر (پلیس +10) و اگه برگه ت اومد که موقع اعزام اونو ببر در غیراینصورت همین پرینت رو ببر. مشکل پیش نمیاد نگران نباش.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان عزیز ، خواهش میکنم راهنمایی کنید
من علی هستم و تازه لیسانس عمران گرفتم
برگه موقت فراغت از تحصیلم حدود 10 شهریور صادر میشه و اگه دفترچه پست کنم، 24 الی 48 بعد، از پلیس 10+ میتونم المثنی برگه سبزمو بگیرم. 1 آبان 91 **** شهرمون پذیرش داره و 1 دی 91 نیروی مقاومت بسیج.
سوال1:میگن از 2 ماه قبل از تاریخ اعزام حتما باید فتوکپی برگه سبزتو توی جایی که میخوای پذیرش بشی بزاری و گرنه به درخواستت رسیدگی نمیشه و احتمال داره کد نیروی انتظامی بخوری و بد بختی و بقیه ماجرا......
به نطرتون اگه من 10 شهریور به بعد مدارکمو ببرم به کارم رسیدگی میشه!
سوال2: خدمت تو پادگان **** بهتره یا نیروی مقاومت بسیج؟

سلام دوست عزیز
بله، باید 2 ماه قبل برگه ت رو ببری **** برای پذیرش گرفتن. اما اگه پارتی داشته باشی دیرتر هم ببری میشه و ثبت نامت میکنن.
حتی اگه 2 ماه قبل هم ببری بازم ممکنه کد ناجا یا ارتش بخوری و پذیرشت قبول نشه پس 100 درصد روش حساب نکن.
اگه پارتی داری که ببر اگه نداری برو **** همین الان سوال کن ازشون و بگو تا کی وقت هست برای ثبت نام (چون بعضی وقتها تا یکی دو هفته بعدش هم اسامی رو میفرستن)، اگه شد که ثبت نام کن اگه نه تصمیم بگیر که صبر کنی برای برج 10 یا نه (با توجه به این نکته که ممکنه صبر کنی و از 2 ماه قبل درخواست بدی ولی بازم پذیرشت قبول نشه!)

موفق باشی

HESAMSO3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستای خوبم
بچه ها دو تا سوال :
1- پادگان 01 و 02 کجا هستند و کدوم بهتره؟؟
2- چجوری و کجاها میشه امریه گرفت؟؟
با تشکر
حسام

بالا