• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sbvzf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من میخوام هوافضا **** پذیرش بگیرم ولی ظاهرا ستاد مشترک سرباز نمیگیره و میفرستن **** گرمدره
که میگن عملیاتی هست!
کسی آمار اونجارو داره؟ چجوریه؟ خوبه یا سخت؟

کسی نبود؟؟
در مورد آموزشی اردکان یزد چی؟؟ کسی اطلاعی داره؟؟
یعنی کسی گرمدره نبوده تو اتوبان کرج تهران؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
آقا من اگه مدارکم رو اول شهریور ارسال کنم امکان داره برای برج 7 یعنی مهرماه اعزامم بیافته ؟ شانس من دانشگاه تا آخر مرداد تعطیله و هنوز برای **** وظیفه نامه نگرفتم :(

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آقا من اگه مدارکم رو اول شهریور ارسال کنم امکان داره برای برج 7 یعنی مهرماه اعزامم بیافته ؟ شانس من دانشگاه تا آخر مرداد تعطیله و هنوز برای **** وظیفه نامه نگرفتم :(

خیر دوست عزیز.
ما کسانی که مدرک دانشگاهی دارن.یعنی فوق دیپلم و. لیسانس و بالاتر فقط برج های زوج اعزام میشن.
یعنی شما 1/8 به بعد اعزام میشی.
تازه اگرم الان مدارکت رو درست میکردی الان اعزام نمیشدی.خودتو ناراحت نکن.
علجه هم نکن.

Last edited:

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
خیر دوست عزیز.
ما کسانی که مدرک دانشگاهی دارن.یعنی فوق دیپلم و. لیسانس و بالاتر فقط برج های زوج اعزام میشن.
یعنی شما 1/8 به بعد اعزام میشی.
تازه اگرم الان مدارکت رو درست میکردی الان اعزام نمیشدی.خودتو ناراحت نکن.
علجه هم نکن.
من مدرک دانشگاهی ندارم . از دانشگاه اخراج شدم ! یعنی همون دیپلمم . رفتم **** وظیفه گفتن باید از دانشگاه نامه ببرم واسشون .
آخه من یه آشنا دارم تو **** وظیفه که هر تاریخی که مد نظرم باشه میتونه کارامو جور بکنه .
یه آشنای دیگه هم دارم توی **** گفته باید به اون آشنات بگی تاریخ اعزامت رو بندازه برج 7 تا واست پذیرش **** بگیرم .
یعنی اصلا راه نداره اعزامم بیافته برج 7 ؟ بدبخت شدم رفت که :(

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم واسه اول شهریور افتادم پدافند هوایی سمنان و یگانم هم افتاده پدافند قرارگاه خاتم الانبیا
لیسانس آی تی دارم.
از بیمارستان بقیه الله **** پذیرش داشتم ولی امروز که رفتم برگه سفیدم رو گرفتم دیدم واسه سمنان افتادم. جالب اینجا بود که خود بیمارستان خیلی مشتاق بود که اونجا خدمت کنم و لازمم داشتن.
خواستم ببینم راهی نیست که پیگیر شم و همون بیمارستان بیفتم؟
میدون **** که رفتم کسی کمک نکرد و گفتن ما نمی دونیم .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من مدرک دانشگاهی ندارم . از دانشگاه اخراج شدم ! یعنی همون دیپلمم . رفتم **** وظیفه گفتن باید از دانشگاه نامه ببرم واسشون .
آخه من یه آشنا دارم تو **** وظیفه که هر تاریخی که مد نظرم باشه میتونه کارامو جور بکنه .
یه آشنای دیگه هم دارم توی **** گفته باید به اون آشنات بگی تاریخ اعزامت رو بندازه برج 7 تا واست پذیرش **** بگیرم .
یعنی اصلا راه نداره اعزامم بیافته برج 7 ؟ بدبخت شدم رفت که :(

بله درسته شما هم که اخراج شدی باید نامه از دانشگاه بگیری.
خوب مشکلی نیست میتونی 18/7 بیفتی که.
شما نامه رو اول شهریور بگیری.
سریع میری کارای اعزامت رو انجام میدی.
احتمال اینکه بیفتی 18/7 خیلی خیلی زیاده.
خودتو ناراحت نکن.تازه بیفتی مثلا 18/8 هم میتونی بری درخواست بدی .برات میندازن 18/7 .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
منم واسه اول شهریور افتادم پدافند هوایی سمنان و یگانم هم افتاده پدافند قرارگاه خاتم الانبیا
لیسانس آی تی دارم.
از بیمارستان بقیه الله **** پذیرش داشتم ولی امروز که رفتم برگه سفیدم رو گرفتم دیدم واسه سمنان افتادم. جالب اینجا بود که خود بیمارستان خیلی مشتاق بود که اونجا خدمت کنم و لازمم داشتن.

متاسفانه دوست من اکثر پذیرش ها اینگونه شده.پذیرش **** تعدادش کمه شده و متقاضی برای پذیرش زیاد.پذیرش کسانی که مدرک دارن کم شده ولی دیپلم و زیر دیپلم رو راحت پذیرش میکنه ****.
من دنبالش رو گرفتم حتی رفتم مسئول اصلیشون آقای ....
ولی گفت دیگه گذشته و برید هرجا هستید خدمت کنید.

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه دوست من اکثر پذیرش ها اینگونه شده.پذیرش **** تعدادش کمه شده و متقاضی برای پذیرش زیاد.پذیرش کسانی که مدرک دارن کم شده ولی دیپلم و زیر دیپلم رو راحت پذیرش میکنه ****.
من دنبالش رو گرفتم حتی رفتم مسئول اصلیشون آقای ....
ولی گفت دیگه گذشته و برید هرجا هستید خدمت کنید.

خیلی مسخرس.اعزام اول تیر بودم و به خاطر بیمارستان رفتم و تاخیر زدم. حالا قبول نکردن.
کاریش نمی شه کرد دیگه. میریم ببینیم چی می شه.
ممنون از جوابتون

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
بله درسته شما هم که اخراج شدی باید نامه از دانشگاه بگیری.
خوب مشکلی نیست میتونی 18/7 بیفتی که.
شما نامه رو اول شهریور بگیری.
سریع میری کارای اعزامت رو انجام میدی.
احتمال اینکه بیفتی 18/7 خیلی خیلی زیاده.
خودتو ناراحت نکن.تازه بیفتی مثلا 18/8 هم میتونی بری درخواست بدی .برات میندازن 18/7 .
ممنون که جواب دادی .
اول شهریور سریع میرم سراغ کارای اعزامم ببینم چی میشه :(

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
کسی می دونه شرایط کفالت چطوریه؟یگ توضیجی در موردش بدید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی می دونه شرایط کفالت چطوریه؟یگ توضیجی در موردش بدید

تغییرات زیادی تو قانونش دادن و هر روز یه خبر جدید میاد ولی خب باید تک پسر باشی و سن پدر 65 سال تمام یا اگه کمتر از این سن هست باید از کار افتادگیش توسط کمیسیون پزشکی تایید بشه.

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
تغییرات زیادی تو قانونش دادن و هر روز یه خبر جدید میاد ولی خب باید تک پسر باشی و سن پدر 65 سال تمام یا اگه کمتر از این سن هست باید از کار افتادگیش توسط کمیسیون پزشکی تایید بشه.

دو برادر باشی بزرگتر زن داشته باشه و سربازی رفته باشه چی؟

m343

Registered User
لایک‌ها
356
اینجوری که دوستان میگن من دیگه خدمت نمیرم:D
متولد 68 وای به حالم

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
اگر دو برادر باشه چی ؟بزرگتر زن داشته باشه خدمت هم کرده باشه

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
تو برگه سفید من زده ساعت 6 صبح باید مرکز آموزشیم باشم. مرکز آموزشیم شهید خضرایی . حالا خودم برم یا اینکه برم میدون **** از اونجا ما رو می فرستند؟ محل آموزشی هم نزدیکه.

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
لیسانس آی تی دارم.

شما که هنوز آموزشی نرفتی از کجا فهمیدی که یگان کجا افتادی ؟ :blink:

البته اکثر کسانی که پدافند هوایی سمنان و مشهد میفتن :wacko: یگان هم قرارگاه خاتم الانبیا میفتند :wacko:

اگه تهرانی باشی :D قرارگاه خاتم الانبیا برات خوب جایی بید :blink: چون ظهر میری خونه :D ولی اگر شهرستانی باشی و جایی رو نداشته باشی :wacko: مجبوری که در قرارگاه بمونی :p اونوقت دهنت آسفالته :wacko: آخه اونجا هیچ امکاناتی نداره :eek: نه سرویس بهداشتی درست حسابی داره و نه حمام :wacko: حمام که یکی داشت و خراب شد و درش رو بستن :eek: ( البته من خودم هم اونجا بیدم )

در ضمن پدافند سمنان وسط کویر بید :wacko: اونهایی که اونجا بودن :( پوستشون کنده شده :wacko:

در این وبلاگ زیر میتونید کمی با پدافند سمنان آشنا بشین :D

سربازی در پادگان آموزشی پدافند هوایی سمنان padafand havayi semnan

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

imoonm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما که هنوز آموزشی نرفتی از کجا فهمیدی که یگان کجا افتادی ؟ :blink:

البته اکثر کسانی که پدافند هوایی سمنان و مشهد میفتن :wacko: یگان هم قرارگاه خاتم الانبیا میفتند :wacko:

اگه تهرانی باشی :D قرارگاه خاتم الانبیا برات خوب جایی بید :blink: چون ظهر میری خونه :D ولی اگر شهرستانی باشی و جایی رو نداشته باشی :wacko: مجبوری که در قرارگاه بمونی :p اونوقت دهنت آسفالته :wacko: آخه اونجا هیچ امکاناتی نداره :eek: نه سرویس بهداشتی درست حسابی داره و نه حمام :wacko: حمام که یکی داشت و خراب شد و درش رو بستن :eek: ( البته من خودم هم اونجا بیدم )

در ضمن پدافند سمنان وسط کویر بید :wacko: اونهایی که اونجا بودن :( پوستشون کنده شده :wacko:

در این وبلاگ زیر میتونید کمی با پدافند سمنان آشنا بشین :D

سربازی در پادگان آموزشی پدافند هوایی سمنان padafand havayi semnan

برای من تو برگه سفید اینجوری زده نیرو یا سازمان به کار گیرنده : پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا مرکز آموزش : گروه پدافند سمنان

vahidiruni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی نیست دوره ی کد رو توضیح بده؟؟ و اینکه شامل حال چه کسانی میشه؟؟؟

در ضمن ما هم افتادیم پادگان 06 جوادالائمه (پاسداران) دوستان هرکی اونجاست ما رو هم خبر کنه.

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
برای من تو برگه سفید اینجوری زده نیرو یا سازمان به کار گیرنده : پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا مرکز آموزش : گروه پدافند سمنان

پارسال که من رفتم :wacko: برای من زده بود :wacko: نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیروی هوایی ارتش :blink: مرکز آموزش : گروه پدافند مشهد :D

اما چون پدافند از نیروی هوایی جدا شده :( برای همین زدن نیرو یا سازمان به کار گیرنده : پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا :p

بالا