ARMIN-F4
Registered User
- نوشتهها
- 888
- لایکها
- 225
صادقی؟
الان کجا تقسیم شدی؟
آره ... افتادم تهران/ مرکز پشتیبانی نزاجا /// خداروشکر کد نخوردم
صادقی؟
الان کجا تقسیم شدی؟
1 هفته از آموزیم گزشت
الان مرخصی هستم دارم حال میکنم!!!
صبحا ساعت 4:30 تا ارشد گفت گروهان بیدار شن چراغو روشن میکنه من از ته پادگان سریع میپرم بیدار میشم
منی که همیشه ساعت 11 صبح به زور بیدار میشدمو اگه میزدنمم از خواب بیدار نمیشدم!!!!
غذاش خوبه بدک نیست فقط یه چیز بدی که هست رژه توی گرما و زیر آفتابه که آدمو داغون میکنه
دوستان سوالی بود در خدمتم
ما هم رفتنی شدیم
عباس ، با دلی غمگین و چشمی اشکبار شما رو تنها می زارمعجب دورانی بود خدا وکیلی،با همه خاطرات بدی که داشت،خاطرات خوبش واقعا از ذهن آدم بیرون نمیره
داوود![]()
![]()
عباس ، با دلی غمگین و چشمی اشکبار شما رو تنها می زارم
داش سپاهی دیگه؟زور بزن خودتو تو یگان بنداز حوزه نمایندگی و یا حفاظتی چیزی،یا کلا تو کانون بسیجی چیزی که این 21 ماه یه جوری بگذره
عباس ، با دلی غمگین و چشمی اشکبار شما رو تنها می زارم
بیچاره ای 21 ماه
دوستان یه سوال دیگه خواهشا پاسخ بدید:
برای گرفتن کسری سربازی بخاطر داشتن بسیجی فعال باید چیکار کنم؟از کجا نامه بگیرم؟ مراحلش چیه؟
مرسی
![]()
می ری حوزه بسیج مربوطه !
درخواست می دی
خوب یعنی نمیخواد برم پایگاه؟
بخاطر این میپرسم که ممکنه این اواخر نتونم برم پایگاه و حاضری بزنم.با این پایگاه هم آشنایی ندارم.قبلا جایی دیگه عضو بودم همه ثبت سوابق تا به امروز رو گرفتم ازونجا گرفتم.میخوام بدونم اگه نرم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟!
نمی دونم از پایگاه نیاز هست نامه ببری یا نه
ولی می دونم حوزه کاراتو جور می کنه ، نامه می زنه ناحیه ( باید خودت پیگیر باشی ) بعد پیگیری نامه ، نامه رو باید ببری **** و ...
کی باید اقدام کنم؟ آخر خدمت؟
دوستان من دارم 19 / 4 میرم . 6 قطعه عکس باید ببرم ؟
کجا ؟
نه ، برای من که نزده
نمیدونم فردا میرم پلیس 10 ببینم کدوم خراب شده ایی افتادم . خدا کنه حداقل داخل شهر باشه . صحفه 1011 یکی از دوستان نوشته 6 قطعه عکس ببرید.
امروز رفتم پلیس 10 برگ سفید رو گرفتم . اوفتادم دژبان مرکز . اموزشگاه کهریزک سماجا . پادگاه شهید ملکی . فکر کنم سالم برنگردم چون شنیدم خیلی تجاوز میشه .