• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
راسته که خدمت شده 24 ماه ؟ آموزشی 3 ماه ؟ من فقط شنیدم

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
واقعا ظلمه
کسی که 6 سال دانشگاه بوده با کسی که بیسواده خدمتش برابر باشه
یعنی درس خوندن کشک
از دید افرادی هم که مثل ما درس نخوندن ببینی، اونها میگن چرا باید شما که درس خوندی کمتر خدمت کنی؟؟؟
درس خوندی برای خودت خوندی
قبول کن حرف عادلانه ای میزنن. مشکل اصلی خود خدمته که باید ریشه کن بشه

یا حداقل افراد متخصص در جایی به خدمت گرفته بشن که از تخصصشون استفاده بشه. وگرنه 2 سال وقت کشیه

راسته که خدمت شده 24 ماه ؟ آموزشی 3 ماه ؟ من فقط شنیدم
این شایعه خیلی وقته مطرحه و خیلی بی پایه نیست ولی فعلا که تصمیم رسمی در این مورد گرفته نشده

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
از دید افرادی هم که مثل ما درس نخوندن ببینی، اونها میگن چرا باید شما که درس خوندی کمتر خدمت کنی؟؟؟
درس خوندی برای خودت خوندی
قبول کن حرف عادلانه ای میزنن. مشکل اصلی خود خدمته که باید ریشه کن بشه

یا حداقل افراد متخصص در جایی به خدمت گرفته بشن که از تخصصشون استفاده بشه. وگرنه 2 سال وقت کشیه

این شایعه خیلی وقته مطرحه و خیلی بی پایه نیست ولی فعلا که تصمیم رسمی در این مورد گرفته نشده

یه مثال ساده
یه فرد دیپلم بره یه اداره کار کنه ماهی مثل 600 میدن بهش
یه لیسانس بره ماهی 1 تومن مثل میدن

کسی که لیسانسه در واقع ضرر مالی بیشتری میکنه!

اموزشیم امسال 3 ماه نمیشه خیالتون راحت هر وقت بشه از اول سال میشه

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون از عزیزان ولی نگفتید: چند روزه ثبت نام امریه شرکت نفت شروع شده فقط شرط معدل رو ندارم بنظرتون ثبت نام کنم؟

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
در رابطه با اموزشی باید بگم که افراد فوق دیپلم به بالا تا دوماه و زیر دیپلم و دیپلم تا 3 ماه.چیزی که خودم به شخصه دیدم.البته من اموزشیم نیروی دیایی ارتش(سیرجان) بود شاید **** اینطور نباشه .الانم خدارو شکر افتادم تهران.ستاد کلّ نیرو دریایی کشور.سوالی بود در خدمتم

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان کی میتونم بفهمم اموزشی کجا افتادم ؟
امروز تازه برگه اماده به خدمتمو اوردند .

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
سلام بچه ها امروز دل رو زدیم به دریا و رفتم دفترچه پست کردم .5شنبه میرم واسه المثنی

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان گلم من چند بار اینجا گفتم همه چیز از شایعه شروع میشه شایعه باعث میشه ذهن ها برای اتفاقات بد آماده بشه اینقدر به شایعات بد دامن نزنید مثلا نگید خدمت میخواد بشه 24 ماه .
شایعات خوب پراکنده کنید مثلا بگید خدمت میخواد بشه 12 ماه خدمت میخواد حذف بشه بجای سرباز میخوان گروهبان استخدام کنن
بازخورد جامعه تو تصمیم گیری برای خدمت تاثیر داره

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان گلم من چند بار اینجا گفتم همه چیز از شایعه شروع میشه شایعه باعث میشه ذهن ها برای اتفاقات بد آماده بشه اینقدر به شایعات بد دامن نزنید مثلا نگید خدمت میخواد بشه 24 ماه .
شایعات خوب پراکنده کنید مثلا بگید خدمت میخواد بشه 12 ماه خدمت میخواد حذف بشه بجای سرباز میخوان گروهبان استخدام کنن

از شوخی گذشته شنیدممیشه 18 ماه جدی میگم

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52

منم موافقم.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان این ابلاغیه کسری جبه پدر کی میرسه به ارتش؟! ۳ هفته هست روی سایت **** وظیفه گذاشتن هنوز میگن چیزی بدستشون نرسیده! مراحل دریافتش چیه برای اونایی که دارن خدمت می کنن؟

amin_sooltan

Registered User
لایک‌ها
19
1 هفته از آموزیم گزشت
الان مرخصی هستم دارم حال میکنم!!!
صبحا ساعت 4:30 تا ارشد گفت گروهان بیدار شن چراغو روشن میکنه من از ته پادگان سریع میپرم بیدار میشم
منی که همیشه ساعت 11 صبح به زور بیدار میشدمو اگه میزدنمم از خواب بیدار نمیشدم!!!!
غذاش خوبه بدک نیست فقط یه چیز بدی که هست رژه توی گرما و زیر آفتابه که آدمو داغون میکنه
دوستان سوالی بود در خدمتم

بالا