kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
رفیق الان ارشد چند ماه کم میشه؟ کلن الان ارشدا چند ماه باس برن؟!
ممنون
0 روز
21 ماه
رفیق الان ارشد چند ماه کم میشه؟ کلن الان ارشدا چند ماه باس برن؟!
ممنون
کسری مدرک تحصیلی برنگشته.
کسری جبهه برگشته.
از دید افرادی هم که مثل ما درس نخوندن ببینی، اونها میگن چرا باید شما که درس خوندی کمتر خدمت کنی؟؟؟واقعا ظلمه
کسی که 6 سال دانشگاه بوده با کسی که بیسواده خدمتش برابر باشه
یعنی درس خوندن کشک
این شایعه خیلی وقته مطرحه و خیلی بی پایه نیست ولی فعلا که تصمیم رسمی در این مورد گرفته نشدهراسته که خدمت شده 24 ماه ؟ آموزشی 3 ماه ؟ من فقط شنیدم
از دید افرادی هم که مثل ما درس نخوندن ببینی، اونها میگن چرا باید شما که درس خوندی کمتر خدمت کنی؟؟؟
درس خوندی برای خودت خوندی
قبول کن حرف عادلانه ای میزنن. مشکل اصلی خود خدمته که باید ریشه کن بشه
یا حداقل افراد متخصص در جایی به خدمت گرفته بشن که از تخصصشون استفاده بشه. وگرنه 2 سال وقت کشیه
این شایعه خیلی وقته مطرحه و خیلی بی پایه نیست ولی فعلا که تصمیم رسمی در این مورد گرفته نشده
02 دیگه زیادم جای خوبی نیست الان :دی
پست مهندسیش که رفت پرندک باقیشم میره
ازاونجام میرن کرمانشاه
کدام گردان بودی؟شهید گل محمدی
دوستان کی میتونم بفهمم اموزشی کجا افتادم ؟
امروز تازه برگه اماده به خدمتمو اوردند .
20 روز قبل اعزام
دوستان کی میتونم بفهمم اموزشی کجا افتادم ؟
امروز تازه برگه اماده به خدمتمو اوردند .
تاریخ اعزامم 19 / 4 هست و یعنی الان مشخص شده ؟
دوستان گلم من چند بار اینجا گفتم همه چیز از شایعه شروع میشه شایعه باعث میشه ذهن ها برای اتفاقات بد آماده بشه اینقدر به شایعات بد دامن نزنید مثلا نگید خدمت میخواد بشه 24 ماه .
شایعات خوب پراکنده کنید مثلا بگید خدمت میخواد بشه 12 ماه خدمت میخواد حذف بشه بجای سرباز میخوان گروهبان استخدام کنن
بازخورد جامعه تو تصمیم گیری برای خدمت تاثیر داره
دوستان گلم من چند بار اینجا گفتم همه چیز از شایعه شروع میشه شایعه باعث میشه ذهن ها برای اتفاقات بد آماده بشه اینقدر به شایعات بد دامن نزنید مثلا نگید خدمت میخواد بشه 24 ماه .
شایعات خوب پراکنده کنید مثلا بگید خدمت میخواد بشه 12 ماه خدمت میخواد حذف بشه بجای سرباز میخوان گروهبان استخدام کنن
بازخورد جامعه تو تصمیم گیری برای خدمت تاثیر داره