• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
رفقا، عامل شناخته شده‌ای بین زمان ارسال دفترچه و ناحیه و ارگانی که انتخاب می‌شه، وجود داره؟ مثلاً بیشتر کسانی که در تاریخ خاصی اقدام می‌کنن یه جا تقسیم بشن؟
با توجه به اینکه ظرفیت این‌ها هم محدوده می‌پرسم. نمی‌دونم کی دفترچه رو بفرستم. قبل ماه رمضان، بعد.. .

اصلاً دفترچه رو باید از کجا تهیه کنم؟ پست یا پلیس+۱۰ ؟ در تهران از جای مشخصی باید بگیرم؟

Last edited:

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
سلام
بچه ها اعزامم 1-6-92 هستم
کی دقیق میتوم بفهمم که بطور قطعی کجا افتادم؟
2هفته قبل از تاریخ اعزام 1 برگ به نام برگ سفید میاد دم خونتون که میگه کجا افتادی و باید خودتو به اونجا معرفی کنی.

امروز رفتم پلیس 10 برگ سفید رو گرفتم . اوفتادم دژبان مرکز . اموزشگاه کهریزک سماجا . پادگاه شهید ملکی . فکر کنم سالم برنگردم چون شنیدم خیلی تجاوز میشه .

آموزشت جایی خوبی ـــه از جاهایی دیگه مثل : لشکر 27 و پرندک و لشکر 21 و ... بهتره اما دژبان مرکز تا 15ماه خدمت بشی دهن آسفالت میشه بعدش دیگه راحت میشی :دی

رفقا، عامل شناخته شده‌ای بین زمان ارسال دفترچه و ناحیه و ارگانی که انتخاب می‌شه، وجود داره؟ مثلاً بیشتر کسانی که در تاریخ خاصی اقدام می‌کنن یه جا تقسیم بشن؟
با توجه به اینکه ظرفیت این‌ها هم محدوده می‌پرسم. نمی‌دونم کی دفترچه رو بفرستم. قبل ماه رمضان، بعد.. .

اصلاً دفترچه رو باید از کجا تهیه کنم؟ پست یا پلیس+۱۰ ؟ در تهران از جای مشخصی باید بگیرم؟
نه راهی نیست.
___
فرقی نمیکنه اما هرچی زو.دتر بری بهتره
_____
پلیس +10

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
2

آموزشت جایی خوبی ـــه از جاهایی دیگه مثل : لشکر 27 و پرندک و لشکر 21 و ... بهتره اما دژبان مرکز تا 15ماه خدمت بشی دهن آسفالت میشه بعدش دیگه راحت میشی :دی

من یه جا خوندم کسایی که اموزشیشون دژبان مرکز بوده اکثرا بعد اموزشی تهران میوفتند درسته ؟ مرخصی میدن ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من یه جا خوندم کسایی که اموزشیشون دژبان مرکز بوده اکثرا بعد اموزشی تهران میوفتند درسته ؟ مرخصی میدن ؟

جای سختی افتادی ! ولی داداش اشنا پیدا کنی می تونی عقب بندازی

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
جای سختی افتادی ! ولی داداش اشنا پیدا کنی می تونی عقب بندازی

داداش هرجایی سختیه خودش رو داره . تا قبل اینکه بفهمم کجا اوفتادم فکر میکردم بد شانسیه یعنی بیرجند و سیرجان و عجب شیر و.... ( اصلا تو گوگل مپ که نگاه میکنی اشکت در میاد ) . حالا که افتادم کهریزک یکی میگه تجاوز زیاد یکی میگه ابش مزه مرده میده یکی میگی امار فراریش زیاده .... من که خودم رو برای حتی سیستان بلوچستان اماده کرده بودم . فقط یه حسنی که داره نزدیک مترو هستم دو ساعته خونه هستم البته اگه مرخصی بدن . یه چیزی هم که گفته بودند اینه که بعد اموزشی به احتمال زیاد تهران هست .

از این شایعات که بگذریم حتما با نظم و انظباط و رژه این چیزا دهنمو سرویس میکنند هر چی نباشه دژبان مرکز ارتش اوفتادیم .

راستی این دوره کد چیه ؟ مثل اینکه برا ارتش هست فقط . ؟ دیپلم هم کد میخوره ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
داداش هرجایی سختیه خودش رو داره . تا قبل اینکه بفهمم کجا اوفتادم فکر میکردم بد شانسیه یعنی بیرجند و سیرجان و عجب شیر و.... ( اصلا تو گوگل مپ که نگاه میکنی اشکت در میاد ) . حالا که افتادم کهریزک یکی میگه تجاوز زیاد یکی میگه ابش مزه مرده میده یکی میگی امار فراریش زیاده .... من که خودم رو برای حتی سیستان بلوچستان اماده کرده بودم . فقط یه حسنی که داره نزدیک مترو هستم دو ساعته خونه هستم البته اگه مرخصی بدن . یه چیزی هم که گفته بودند اینه که بعد اموزشی به احتمال زیاد تهران هست .

از این شایعات که بگذریم حتما با نظم و انظباط و رژه این چیزا دهنمو سرویس میکنند هر چی نباشه دژبان مرکز ارتش اوفتادیم .

راستی این دوره کد چیه ؟ مثل اینکه برا ارتش هست فقط . ؟ دیپلم هم کد میخوره ؟

این تجاوز و ... چرت هست
سختیش آب هست ، نگهبانی زیادش
یا می افتی مرقد امام و بهشت زهرا که جالب نیست یا می افتی موزه ها !
برو دنبال آشنا که بیفتی تو موزه ها

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
داوود کی میری پس پسر؟:D برو زودتر بترکونشون بیا دیگه،آموزشی تو ماه رمضون خیلی خوبه،روزه نمی گیری بعد از اونور آسون تر هم میگیرن

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
داوود کی میری پس پسر؟:D برو زودتر بترکونشون بیا دیگه،آموزشی تو ماه رمضون خیلی خوبه،روزه نمی گیری بعد از اونور آسون تر هم میگیرن

عباس جون ، قراره عرمین هم باهام بیاد ! :( !
اردک هاشو هم قرار شده بیاره

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
عباس جون ، قراره عرمین هم باهام بیاد ! :( !
اردک هاشو هم قرار شده بیاره

چه خوب،اردکای عرمین هم برای ارضای غریزه خوبه:D هم اینکه دور از چشم عرمین برداری یکی دو تاشون رو بزنی بر بدن تو این ماه رمضونی حالشو ببری

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من 19 باید برم اما هنوز برگه سفید بدستم نرسیده ولی در تاریخ 12 رفتم پلیس 10 المثنی داد بهم و میدونم کجا افتادم اما هنوز اصلش رو نیاوردند . حالا تکلیف چیه ؟

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
دوستان من 19 باید برم اما هنوز برگه سفید بدستم نرسیده ولی در تاریخ 12 رفتم پلیس 10 المثنی داد بهم و میدونم کجا افتادم اما هنوز اصلش رو نیاوردند . حالا تکلیف چیه ؟
هیچی، همون المثنی رو داشته باش ...

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان من درخواستمو ثبت کردم.
چند روز بعد تاریخ اعزامم مشخص شد.المثنی + سایر برگه (ازجمله برگه معاینه و واکسیناسیون و...) که پلیس +10 بهم داد ,دادم به پادگانی برای پذیرش و اونا هم گفتن ما مدارکتو فرستادیم حالا باید جوابش از تهران بیاد که قبول میکنند یا نه؟
خب عزیزان من باید تا کی منتظر بمونم؟ تا همون 10-15روز قبل اعزام؟

حالا اگه موافقت شد باید چیکار کنم؟
اگه نشد باید چیکار کنم؟
یعنی منظورم اینه مدارکم دستشونه باید پس بگیرم یا نه! اصلا موقع اعزام چه مدارکی باید همراه داشته باشم برای آموزشی؟

خواهشا کمکم کنید...
متشکرم

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوستان من درخواستمو ثبت کردم.
چند روز بعد تاریخ اعزامم مشخص شد.المثنی + سایر برگه (ازجمله برگه معاینه و واکسیناسیون و...) که پلیس +10 بهم داد ,دادم به پادگانی برای پذیرش و اونا هم گفتن ما مدارکتو فرستادیم حالا باید جوابش از تهران بیاد که قبول میکنند یا نه؟
خب عزیزان من باید تا کی منتظر بمونم؟ تا همون 10-15روز قبل اعزام؟

حالا اگه موافقت شد باید چیکار کنم؟
اگه نشد باید چیکار کنم؟
یعنی منظورم اینه مدارکم دستشونه باید پس بگیرم یا نه! اصلا موقع اعزام چه مدارکی باید همراه داشته باشم برای آموزشی؟

خواهشا کمکم کنید...
متشکرم

اگر پذیرش شما قبول نشه فکر کنم هرجایی بخوان بندازن
مطمئن نیستم

برای اموزشی یه برگه بهت میدن که باید ببری با خودت

Last edited:

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
پذیرش که قبول نشه مثل بقیه عادی اعزام میشی

قبول هم بشه شما اموزشی رو میرید بعد به ول معروف امیریه بنام براتون میاد و میرید اون ارگان
البته بستگی به جایی داره که پذیرش میشید

اگر اتش نشانی یا فنی حرفی باشید 1 روز میاید ستاد بعد نامه میدم میرید ارگانی که امریه دارید
برای اموزشی رفتن هم شما برو +10 المثنی برگ سفیدتو بگیر + برگ واکسن با کپی شناسنامه ایناتو همراه داشته حتما داشته باش + شماره کارت سپه

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
توصیه من به اونایی که میخوان 21 ماه خدمت کنن
آقا نرید خدمت خیلی زیاده توش میمونید فراری میشید نمیگذره
البته به استثنا هتل های موجود که بعضی آقایان خاص با روش های خاص خدمت میکنن

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
توصیه من به اونایی که میخوان 21 ماه خدمت کنن
آقا نرید خدمت خیلی زیاده توش میمونید فراری میشید نمیگذره
البته به استثنا هتل های موجود که بعضی آقایان خاص با روش های خاص خدمت میکنن

اش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته. . .

ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
من قبل این که برم خدمت 1300 صفحه ی این تاپیک خوندم.2 هفته طول کشید.خیلی جالب بود.خیلی چیزا یاد گرفتم.خیلی هم از استرسم کم کرد.من نیروی دریایی ارتش سیرجان اموزش دیدم.الانم افتادم پادگان کوهک پایین پارک لویزان(تهران).قسمت اداری هم هستم.پنج شنبه جمعه ها تعطیل.روزای عادی هم تا ساعت 2.خدارو شکر

بالا