من افتاده بودک کهریزک !
فرار کردما !
من هم میخواستم عقب بندازم اما موافقت نشد . چاره ای نیست باید رفت .
من افتاده بودک کهریزک !
فرار کردما !
2هفته قبل از تاریخ اعزام 1 برگ به نام برگ سفید میاد دم خونتون که میگه کجا افتادی و باید خودتو به اونجا معرفی کنی.سلام
بچه ها اعزامم 1-6-92 هستم
کی دقیق میتوم بفهمم که بطور قطعی کجا افتادم؟
امروز رفتم پلیس 10 برگ سفید رو گرفتم . اوفتادم دژبان مرکز . اموزشگاه کهریزک سماجا . پادگاه شهید ملکی . فکر کنم سالم برنگردم چون شنیدم خیلی تجاوز میشه .
نه راهی نیست.رفقا، عامل شناخته شدهای بین زمان ارسال دفترچه و ناحیه و ارگانی که انتخاب میشه، وجود داره؟ مثلاً بیشتر کسانی که در تاریخ خاصی اقدام میکنن یه جا تقسیم بشن؟
با توجه به اینکه ظرفیت اینها هم محدوده میپرسم. نمیدونم کی دفترچه رو بفرستم. قبل ماه رمضان، بعد.. .
اصلاً دفترچه رو باید از کجا تهیه کنم؟ پست یا پلیس+۱۰ ؟ در تهران از جای مشخصی باید بگیرم؟
2
آموزشت جایی خوبی ـــه از جاهایی دیگه مثل : لشکر 27 و پرندک و لشکر 21 و ... بهتره اما دژبان مرکز تا 15ماه خدمت بشی دهن آسفالت میشه بعدش دیگه راحت میشی :دی
من یه جا خوندم کسایی که اموزشیشون دژبان مرکز بوده اکثرا بعد اموزشی تهران میوفتند درسته ؟ مرخصی میدن ؟
جای سختی افتادی ! ولی داداش اشنا پیدا کنی می تونی عقب بندازی
داداش هرجایی سختیه خودش رو داره . تا قبل اینکه بفهمم کجا اوفتادم فکر میکردم بد شانسیه یعنی بیرجند و سیرجان و عجب شیر و.... ( اصلا تو گوگل مپ که نگاه میکنی اشکت در میاد ) . حالا که افتادم کهریزک یکی میگه تجاوز زیاد یکی میگه ابش مزه مرده میده یکی میگی امار فراریش زیاده .... من که خودم رو برای حتی سیستان بلوچستان اماده کرده بودم . فقط یه حسنی که داره نزدیک مترو هستم دو ساعته خونه هستم البته اگه مرخصی بدن . یه چیزی هم که گفته بودند اینه که بعد اموزشی به احتمال زیاد تهران هست .
از این شایعات که بگذریم حتما با نظم و انظباط و رژه این چیزا دهنمو سرویس میکنند هر چی نباشه دژبان مرکز ارتش اوفتادیم .
راستی این دوره کد چیه ؟ مثل اینکه برا ارتش هست فقط . ؟ دیپلم هم کد میخوره ؟
داوود کی میری پس پسر؟برو زودتر بترکونشون بیا دیگه،آموزشی تو ماه رمضون خیلی خوبه،روزه نمی گیری بعد از اونور آسون تر هم میگیرن
عباس جون ، قراره عرمین هم باهام بیاد !!
اردک هاشو هم قرار شده بیاره
2 هفته از آموزشی گذشت
هیچی، همون المثنی رو داشته باش ...دوستان من 19 باید برم اما هنوز برگه سفید بدستم نرسیده ولی در تاریخ 12 رفتم پلیس 10 المثنی داد بهم و میدونم کجا افتادم اما هنوز اصلش رو نیاوردند . حالا تکلیف چیه ؟
دوستان من درخواستمو ثبت کردم.
چند روز بعد تاریخ اعزامم مشخص شد.المثنی + سایر برگه (ازجمله برگه معاینه و واکسیناسیون و...) که پلیس +10 بهم داد ,دادم به پادگانی برای پذیرش و اونا هم گفتن ما مدارکتو فرستادیم حالا باید جوابش از تهران بیاد که قبول میکنند یا نه؟
خب عزیزان من باید تا کی منتظر بمونم؟ تا همون 10-15روز قبل اعزام؟
حالا اگه موافقت شد باید چیکار کنم؟
اگه نشد باید چیکار کنم؟
یعنی منظورم اینه مدارکم دستشونه باید پس بگیرم یا نه! اصلا موقع اعزام چه مدارکی باید همراه داشته باشم برای آموزشی؟
خواهشا کمکم کنید...
متشکرم
توصیه من به اونایی که میخوان 21 ماه خدمت کنن
آقا نرید خدمت خیلی زیاده توش میمونید فراری میشید نمیگذره
البته به استثنا هتل های موجود که بعضی آقایان خاص با روش های خاص خدمت میکنن