sunflower1
Registered User
- نوشتهها
- 272
- لایکها
- 65
دوستان کسی پادگان شهید نامجو انزلی بوده ؟
نیرو دریایی
چجور جاییه ؟
نیرو دریایی
چجور جاییه ؟
ببخشید من هی سوال میکنم...ممنون از دوستان که راهنمایی میکنن!!!
هنوز خیلی سوال مونده!!!
حوله پس برای حمام یکی ببرم برای خودم!!!؟؟ شاید ندن!!
ژیلتای یبار مصرف میشه برد یا میگیرن؟
میگن بشقاب و قاشق چنگال اینا هم ببریم ( تو لیستای دوستان هست) پلاستیکی باس باشه؟؟
تا اونجایی که من شنیدم از دوستان یکی از بهترین پادگان ها هست...باز دوستان دیگه بهتر راهنمایی میکنندوستان امروز برگ سفید اومد.افتادم نزاجا 01 تهران..اگر اطلاعاتی دارید ممنونتانم بهم بگید کلا چطور جایی هست؟
02 فقط فوق دیپلم میگیره ؟
نه دیگه 02 دیپلم و زیر دیپلم می گیره و فوق دیپلم و بالاتر رو 01 می گیره02 از زیر دیپلم تا فوق لیسانس میگیره
بنده ارتشو گفتم...اونم چند دوره ی اخیرشو.دوست عزیز به ما که همه چیز دادن!یعنی از هر کی پرسیدم داده بودن!یه حوله متوسط که البته میشد در حد خشک کردن بدن استفاده کرد و دو دست لباس زیر!فکر کنم 6 تا هم جوراب!
Sent from my C5303
بیخبرم عزیز.خب در این صورت فوق دیپلم گروهبان بود چی میشه؟میشه سرجوخه؟اصلا چنین درجه ای خب حداقل تو نیروی انتظامی نداریم!
شما کدوم نیرو رو میگین؟
زمان ما(سال 91) به لیسانس ستوان سوم،استوار یکم و دوم میدادن!
Sent from my C5303
ایشالا همین طوره که شما میگید!این چیزی که میگین شبیه محاله!درجه که صادر بشه دیگه کم نمیشه مگه تنبیهی!آخه یکی دو نفر نیست که بیان بگن کم بشه!همه شماره پرسنلی میخوره و بر اساس اون حقوق میدن و نمیشه به همین راحتی عوض کرد!فوقش تو اعزام های بعدی اعمال میشه!
Sent from my C5303
نه دیگه 02 دیپلم و زیر دیپلم می گیره و فوق دیپلم و بالاتر رو 01 می گیره
من افتادم01 نزاجا تهران .اول شهریورم.داداش اونجا میبینمت اگر اعزامی اونجاییاین دوره مثل اینکه همه رو 05 برداشته !!!
کسی 01 نیفتاده ؟
بنده ارتشو گفتم...اونم چند دوره ی اخیرشو.
بیخبرم عزیز.
ارتش.
ایشالا همین طوره که شما میگید!
سلام دوستان یک سوال من میخوام برم سربازی به نظر شما دوستان گلم مهر برم یا اسفند؟؟