• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
سلام داداش
من 5 تا از دوستام پارسال همین یک آبان اونجا بودن
پاگان مالک اشتر یکی از بهترین پادگاه هاست واسه دوره آموزشی ، سخت گیری زیاد نمیکنن ، از نظر غذا حرف نداره به دوستای من حسابی ساخته بود :D ولی خب تووی زمستون اراک به شدت سردی موقع پست دادن خیلی اذیت میشی لباس پرم تا میتونه با خودش ببره ولی غمش نباشه بهش بد نمیگذره
داداش ممنون به این میگن جواب :D

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
دوستان من نفهمیدم آخر این آموزشی چند روزه ؟ ۴۰ روز ؟
یکی بهم گفت ۲ هفته میری و بعد بهت استراحت میدن و باز باید بری و خلاصه هرکسی یه داستانی تعریف می کنه .
اگه کسی نزده باشه بسیج فعاله و وسط خدمت اعلام کنه فایده داره برای کسری ؟
داداش سلام
آموزشی 2 ماه هست عزیز
بعد اتمام آموزشی شما رو تقسیم میکنن به یگان که ادامه ی خدمت رو اونجا انجام میدین
در مورد کسری بسیج هم اگر کارت سبز داشته باشی و **** بیفتی دیگه نیاز نیست آموزشی بری اگر هم **** نیفتی آموزشی میری بعد آموزشی کسری رو میگیری
به ازای هر سال بسیجی هم به شما 20 روز کسری میدن
بعد از رفتن به خدمت هم میتونید کسری رو به نیروی انسانی پادگان تحویل بدید .نزده باشید هم میتونید کسری بگیرید

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
داداش سلام
آموزشی 2 ماه هست عزیز
بعد اتمام آموزشی شما رو تقسیم میکنن به یگان که ادامه ی خدمت رو اونجا انجام میدین
در مورد کسری بسیج هم اگر کارت سبز داشته باشی و **** بیفتی دیگه نیاز نیست آموزشی بری اگر هم **** نیفتی آموزشی میری بعد آموزشی کسری رو میگیری
به ازای هر سال بسیجی هم به شما 20 روز کسری میدن
بعد از رفتن به خدمت هم میتونید کسری رو به نیروی انسانی پادگان تحویل بدید .نزده باشید هم میتونید کسری بگیرید
محدودیتی هم برای کسری بسیج وجود داره ؟ چون دوستم گفت حداکثرش ۶ ماهه

mhreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من 1/8 اعزامم برای نیروی دریایی ارتش سیرجان .اهل همدانم ، مدرکم لیسانسه مکانیکه و معاف از رزم شدم . خواستم ببینم کسی اطلاعی در مورد نیروی دریایی سیرجان داره چون تو اینترنت نظرا زمین تا آسمون با هم فرق داشت بعضیا گفته بودن خیلی خوبه بعضیام گقته بودن جهنمه . به من که معاف از رزم خوردم چه کارایی میدن انجام بدم. از اونجاییکه تک پسرم میشه کاری کرد که بعد آموزشی بیفتم تهران؟ این چیزی که دوستان در مورد تک پسری گفته بودن که بری ثبت احوال و کپی شناسنامه ی همه خونواده رو ببری چه فایده ای داره باهاش چکار میشه کرد؟

Last edited:

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام من 1/8 اعزامم برای نیروی دریایی ارتش سیرجان .اهل همدانم ، مدرکم لیسانسه مکانیکه و معاف از رزم شدم . خواستم ببینم کسی اطلاعی در مورد نیروی دریایی سیرجان داره چون تو اینترنت نظرا زمین تا آسمون با هم فرق داشت بعضیا گفته بودن خیلی خوبه بعضیام گقته بودن جهنمه . به من که معاف از رزم خوردم چه کارایی میدن انجام بدم. از اونجاییکه تک پسرم میشه کاری کرد که بعد آموزشی بیفتم تهران؟
تو همه چی نظرا با هم فرق می کنه . نمیشه به حرف هرکسی هم اعتماد کرد تو هرچیزی . اما خوب باز بهتر از اونی هست وضعیتت که معاف از رزم نداره دیگه . مگه اهل همدان نیستی پس چرا میخوای بیای تهران ؟ :eek:

mhreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه شنیدم نیروی دریایی بعد از تقسیم شدن چند تا شهر خاص مثل رشت و سیستان بلوچستان و تهران و ... می افتن. چون تهران نزدیک تره میخوام تهران بیفتم.

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
آیا امکان تحصیل همراه با سربازی هست؟
من دیپلم دارم دفترچه رو امروز صبح فرستادم میخواستم بدونم میتونم هم سربازی برم هم تو دانشگاه شرکت کنم؟
یا فقط میشه تو امتحاناتش شرکت کر؟

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
آخه شنیدم نیروی دریایی بعد از تقسیم شدن چند تا شهر خاص مثل رشت و سیستان بلوچستان و تهران و ... می افتن. چون تهران نزدیک تره میخوام تهران بیفتم.
شهر هایی که دریا نزدیک خودشون دارن میوفتی داداش مثل رشت ، بندر انزلی یا شهر های جنوبی
فکر نکنم سیستان بلوچستان دریا باشه اطرافش :D

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
آیا امکان تحصیل همراه با سربازی هست؟
من دیپلم دارم دفترچه رو امروز صبح فرستادم میخواستم بدونم میتونم هم سربازی برم هم تو دانشگاه شرکت کنم؟
یا فقط میشه تو امتحاناتش شرکت کر؟
سلام دوست گرامی
در حین خدمت شما نمیتونی همزمان درس بخونی
میتونی دفترچه بگیری امتحان بدی اگر قبول بشی میتونی از خدمت بیای بیرون و بری دانشگاه ، خدمت شما تا همونجا باقی میمونه و بعد اتمام دانشگاه میای ادامه ی خدمت رو انجام میدی

mhreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شهر هایی که دریا نزدیک خودشون دارن میوفتی داداش مثل رشت ، بندر انزلی یا شهر های جنوبی
میدونم این رو تو اینترنت نوشته بود . خب تهران هم اطرافش دریا نداره . به هر حال من بیشتر راجع به سیرجان اطلاعات میخواستم. برای تک پسری باید کاراش رو توی شهر خودمون انجام بدیم و مدارکشو با خودمون ببریم پادگان؟ دقیقا چه مراحلی رو باید انجام بدیم؟

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
میدونم این رو تو اینترنت نوشته بود . خب تهران هم اطرافش دریا نداره . به هر حال من بیشتر راجع به سیرجان اطلاعات میخواستم. برای تک پسری باید کاراش رو توی شهر خودمون انجام بدیم و مدارکشو با خودمون ببریم پادگان؟ دقیقا چه مراحلی رو باید انجام بدیم؟
برای تک پسری باید تو آموزشی اقدام کنید، خودشون اعلام میکنن
فتوکپی شناسنامه پدر باید برابر اصل بشه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اینکه الان من یکی دو سال غیبت دارم؛ علاوه بر 6 ماه اضاف، دادگاه و زندان و جریمه نقدی میشم یا نه؟ (19 آبان اعزامم)
نه عمو، کدوم دادگاه و زندان و جریمه!!
من خودم سه سال غیبت داشتم! الان آش خورم :D
نه جریمه شدم نه دادگاه نه چیزی! تازه گفتن دسِت درد نکنه که اومدی، منتظرت بودیم :D
آغا هم لطف نمود 6 ماه اضافمو بخشید ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
این یعنی چی؟یعنی به رزم دار یکم 102تومن حقوق میدن؟من که الان توی سپاهم یه ماه87تومن میدن یه ماه75تومن.برای چی اینطوریه؟برای بقیه دوستان هم اینطوریه؟مجردم..
حقوق دادنشون هیچ حساب کتابی نداره، برای ما هم همینجوریه!! همیشه 7 8 10 تومن بالا پایین داره

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
ارتش به سرباز لیسانس و متاهل چقدر حقوق میده؟

Sent from my GT-I9082

DametJiz

Registered User
لایک‌ها
51
سلام

یک سوال داشتم ، من اول آبان یعنی 4 روز دیگه از کرج اعزام هستم. با توجه به اینکه راهم تا پادگان ( مشکین شهر اردبیل ) دوره باید چند روز قبل به سمت مشکین شهر حرکت کنم تا یک آبان اونجا باشم ؟ یا اینکه روز اعزام باید برم ورزشگاه انقلاب کرج از اونجا اعزام بشم ؟ خودشون بلیط اتوبوس میدن ؟ یا باید خودمون بلیط بگیریم ؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام

یک سوال داشتم ، من اول آبان یعنی 4 روز دیگه از کرج اعزام هستم. با توجه به اینکه راهم تا پادگان ( مشکین شهر اردبیل ) دوره باید چند روز قبل به سمت مشکین شهر حرکت کنم تا یک آبان اونجا باشم ؟ یا اینکه روز اعزام باید برم ورزشگاه انقلاب کرج از اونجا اعزام بشم ؟ خودشون بلیط اتوبوس میدن ؟ یا باید خودمون بلیط بگیریم ؟

درود
خودشون اعزامتون میکنن
یه برگه بهتون میدن همون حکم بلیط رو داره. میرید ترمینال سوار اتوبوس میشد و میبرنتون پادگان. تو اون اتوبوس هم همه سربازید

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
بندر چابهار تو سیستان بلوچستانه و نیرو دریایی داره!

بالا