دوستان سلام.
چند تا سوال دارم از وضعیت خدمت:
من با مدرک فوق لیسانس (دانشگاه دولتی) چند ماه دیگه میخوام دفترچه پست کنم و احتمالا تعجیل هم بزنم.
میخوام ببینم آیا این مدرک چه تأثیری تو وضعیت خدمت داره؟
به علاوه اینکه الآن بجز ناجا، کجا بیشتر سرباز میگیره؟ (به طور عادی و نه امریه و...)
اول اینکه مدرک از کجا گرفتی برای **** وظیفه مهم نیست. شما از آکسفورد هم مدرک داشته باشی با پیام نور دور افتاده ترین مکان ارزشش یکی هست.
شما دنبال کسری پروژه باش از خدمتت کم بشه.
بیشترین سرباز رو هم ارتش میگیره. ناجا در رتبه بعدی هست. ارتش باز یکمی مدرک بالاتر ارزش داره.
معمولا فوق لیسانس ها در استان خودشون میوفتن بعد از آموزشی ولی اصلا قانون کلی نیست و فوق لیسانس بوده که لب مرز خدمت کرده.
بستگی به تعداد متقاضی هایی داره که درخواست اعزام میکنن... احتمالا بعد عید میفته یعنی اردیبهشت یا تیر(البته برای لیسانس به بالا ، برای دیپلم و زیر دیپلم رو نمی دونم)دوستان اگر اوایل آبان دفترچه پست بشه، احتمالاً کی تاریخ اعزم میافته؟
اسفند یا اردیبهشت فکر کنم، اگر اردیبهشت هم افتادید تعجیل بزنید همون اسفند برید. (اگه ممکن بود)دوستان اگر اوایل آبان دفترچه پست بشه، احتمالاً کی تاریخ اعزم میافته؟
تو این ماه شما وارد خدمت میشید من خارج میشممن هم به امید خدا اماده خدمت رو فرستادم اعزام 10/01
بستگی ب پادگان داره و محل خدمت نمیشه به طور دقیق گفتسلام-بنظرشما نیروانتظامی بهتره یا ارتش برای سربازدیپلم؟
بنظرشما اضاف دفترچه ای 94 بخشیده میشه؟؟؟
سلام. شما همون خدمت رو برو/ شرایط رو خیلی سخت کردن برای کسانی که فرار خدمتی دارن. خدارو چه دیدی. شاید بخشیدن اضافه هارودوستان من اضاف سنواتی دارم باید چکارکنم؟؟
اگرمیدونستم قرارهست 27 ماه خدمت کنم اصلا نمیرفتم
رفیق من سرباز ستاد ناجا بودم. اشنا داشتم البته. خدمت اینقدر خوش گذشت که خدا میدونه. بعد از ظهرا با آگاهی و اطلاعات میرفتم . اصلا تو بگو ساعت 2 صبح میرسیدم خدا شاهده بالا سر 5 صبح پا میشدم. وزنم از 85 کیلو شد 63 کیلو. کله مرییمو دردام یادم رفتبخدا خسته شدم.
اصلا روحیه خدمتی ندارم.خدمت تو کلانتری خیلی سخت هست
6صبح بیدارمیشیم تا 8نظافت وصبحانه.8صبح گشت کلانتری تا 8صبح روز بعد.8میریم دادسرا تا 2ظهر.تا بیاییم کلانتری وناهاربخوریم میشه 3.دیگه ازساعت استراحت هستیم تاروز بعد.ولی میگن سرباز نیست.بایدابلاغیه هم ببریم تا غروب.
بعدش هم میگن استراحت دراسایشگاه.که اگرنصف شب سربازکم شد دوباره ازما استفاده کنن.
اضاف هم که ماشاالله.ماشین کثیفه.7روز اضاف.درصورتی شب قبل ماشین بردیم کارواش.
اینجا خراب شده.3روز اضاف.من اول فکرمیکردم الکی میگن ولی توی ستاد پروندم دیدم.دیدم بلههه.اضاف زدن.
حالا این 21 ماه خدمت+6ماه سنواتی:27ماه.اینا هم دارن اضاف میزنن.بخدا ما هم ادم هستیم. با برده هم اینجوری رفتارنمیکنن.
اخه این چه وضعیتی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازبی خوابی داریم نابود میشیم.ناااابود.مسولیت ماشین هم با ماهست.