• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
الان نری . شش ماه بعد می ری . شش ماه بعد نری یک سال بعد می ری . یک سال بعد نری . دو سال دیگه میری .

بالاخره باید بری . هر چی زودتر بری به نفعت . منتظر نباش که از آسمون معجزه روی بده که قانون جدید بیاد بگن خوب اونایی که فروشگاه اینترنتی دارن نرن سربازی بچسبن به فروش !!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::D

نه من اینو برای یکی از فامیلهامون میخوام :rolleyes:
و گرنه خودم الان ترم آخر هستم :)
خوب حالا برای خودم این ترم 30 تیر فارق التحصیل بشم کی باید دفترچه رو بفرستم و کی اعزام میشم چون میخوام در آزمون ارشد اسفند و اردیبهشت سال بعد شرکت کنم
سوال بعدی اینکه محل آموزشی و خدمت براساس چی تنظیم میشه ؟
ممنون

Last edited:

belarus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من متولد 64 هستم
معافیت گرفتم اما باید دوره رزم مقدماتی رو برم !
واقعا خنده بازاری میشه ها ! من پیر مرد بین اون همه جوون :دی
تاریخ اعزامم هم 7.18 هست اما معلوم نیست کجا بیفتم و ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقایونه بلد ها سلام !!

ببخشید یک سوال داشتم

پسری که پدر و مادرش متولد 1330 هستند ( هردو بازنشته ی دولت هستند ) و تنها یک برادر دارد که کارمند رسمی شرکت کشتیرانی است و قطعا حداقل سالی 6 ماه در ایران نیست ( کاپیتان کشتی است و طبق قرار داد باید 3 ماه روی آب در کشورهای خارجی باشد و 1.5 ماه مرخصی ) یعنی گاهی حتی 8-9 ماه در ایران نیست و این موضوع را می تواند با آوردن گواهی از سوی شرکت کشتیرانی اثبات کند . می تواند معافی کفالت بگیرد ؟

از کسانی که درحال خدمت هستند خواهشمندم اگر شد از مقامات مربوط بپرسند
یا یک شماره تلفنی آدرس مشاوری چیزی بدهند که من بدم به این بابا

تشکرات ویجه

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایونه بلد ها سلام !!

ببخشید یک سوال داشتم

پسری که پدر و مادرش متولد 1330 هستند ( هردو بازنشته ی دولت هستند ) و تنها یک برادر دارد که کارمند رسمی شرکت کشتیرانی است و قطعا حداقل سالی 6 ماه در ایران نیست ( کاپیتان کشتی است و طبق قرار داد باید 3 ماه روی آب در کشورهای خارجی باشد و 1.5 ماه مرخصی ) یعنی گاهی حتی 8-9 ماه در ایران نیست و این موضوع را می تواند با آوردن گواهی از سوی شرکت کشتیرانی اثبات کند . می تواند معافی کفالت بگیرد ؟

از کسانی که درحال خدمت هستند خواهشمندم اگر شد از مقامات مربوط بپرسند
یا یک شماره تلفنی آدرس مشاوری چیزی بدهند که من بدم به این بابا

تشکرات ویجه

خیلی بعید می دونم. ناامید نمی کنم ولی بعیده حتی شرایط دار هم محسوب بشه برای خدمت در شهر خودش

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
داخل پرانتز...
چرا سربازی رو پولی نمیکنن که خیال بندگان خدایی که پول دارن راحت بشه؟!
گرچه با این قانونی که گذاشتن که هرکی وثیقه بزاره و از ایران بره چند سال که اونطرف بمونه، میتونه بیاد یه پولی بده و قضیه حل بشه. البته این هم مثل همون خریدن هست فقط یکم دردسر داره

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
داخل پرانتز...
چرا سربازی رو پولی نمیکنن که خیال بندگان خدایی که پول دارن راحت بشه؟!
گرچه با این قانونی که گذاشتن که هرکی وثیقه بزاره و از ایران بره چند سال که اونطرف بمونه، میتونه بیاد یه پولی بده و قضیه حل بشه. البته این هم مثل همون خریدن هست فقط یکم دردسر داره
خب خیال پولدارا معمولا راحته ، سعی کردن حداقل در زمینه سربازی بین اونها و بی پولها عدالت ایجاد کنن ...

alidavod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خداوند بخشنده ی بخشایشگر
سلام
1-35 هنوز 01 هست؟
2-تاریخ اعزام من طبق دفترچه 1 تیره طبق برگه سفید 2 تیره. کدام روز باید برم؟
3-یک ترفند یاد بدید (سریع) تمدید کنم.

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من دیپلم دارو و 18 شهریور ماه تاریخ اعزاممه.
اعزامی اون موقع داریم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
به نام خداوند بخشنده ی بخشایشگر
سلام
1-35 هنوز 01 هست؟
2-تاریخ اعزام من طبق دفترچه 1 تیره طبق برگه سفید 2 تیره. کدام روز باید برم؟
3-یک ترفند یاد بدید (سریع) تمدید کنم.

همچنان همونجاست
2 تیر
اگر 3 ماه اضافه دفترچه ای رو داری نرو تا برگه سبر بعدی بیاد

gol_pesar82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک سوال دارم اینکه آیا کسانی که دارن می رن خدمت در طول خدمت می تونن با ودیعه برن زیارت

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
خوب حالا برای خودم این ترم 30 تیر فارق التحصیل بشم کی باید دفترچه رو بفرستم و کی اعزام میشم چون میخوام در آزمون ارشد اسفند و اردیبهشت سال بعد شرکت کنم
ممنون

جناب قیمه جواب ما رو نمیدی ؟ :(

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک سوال دارم اینکه آیا کسانی که دارن می رن خدمت در طول خدمت می تونن با ودیعه برن زیارت

آره یکی از سربازای ما رفت مکه. البته کارای حفاظتی اش یک کمی طول می کشه ولی مشکلی نداره

gol_pesar82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید منظور از حفاظتی چیه چون من دندانپزشکم مدارکمو فرستادم که برم سربازی

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
حفاظتی :

توی یکی از قوای سه گانه نظامی اعم از ارتش - **** و نیروی انتظامی دو ارگان به نام " بازرسی " و " حفاظت اطلاعات " داریم .

که اون فرد برای زیارت حتما باید به دو ارگان مراجعه نماید و با تکمیل فرم و مشخصات ( کاغذ بازی معروف و بیا و برو ) برگه خروج از کشور برای زیارت را دریافت نماید

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
ممنون

30 / 4 /1387 اگه فارغ التحصیل بشی باید 6 ماه بعد از فراغت به خدمت مقدس سربازی اعزام بشی . که 5 ماه می گردی و تفریح می کنی و اون یک ماه دفترچه رو پست می کنی .

اگه شانس بیاری لیسانسه ها زیاد باشن . یعنی تو تاریخ 1/12/1387 که تاریخ اعزام قانونی شما سربازان لیسانسه زیاد باشن که این احتمال وجود داره تاریخ اعزام شما می افته برای سال دیگه که به راحتی می تونی با همون برگه اعزام که بعد از دو سه هفته پست کردن به منزل شما می اد تو آزمون کارشناسی ارشد اسفندماه شرکت کنی

حالا اگه تاریخ اعزام شما 1/12/1387 باشه . امسال یعنی ( اسفند 1386 ) خو خودتون دیدین که آزمون کارشناسی ارشد یه روزی افتاد که سربازان لیسانسه بتونن به راحتی آزمون رو بدن و بعد برن خودشون رو معرفی کنن .

حالا شما ازمون کارشناسی ارشد رو برگزار کردی و به خدمت رفتی و به امید خدا قبول شدی . خوب شما اگر غیبت نداشته باشی به راحتی می تونی از خدمت فارغ بشی و بری دانشگاه برای کارشناسی ارشد که اون چند ماه خدمت سربازی شما هم حساب می شه بعدان .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
30 / 4 /1387 اگه فارغ التحصیل بشی باید 6 ماه بعد از فراغت به خدمت مقدس سربازی اعزام بشی . که 5 ماه می گردی و تفریح می کنی و اون یک ماه دفترچه رو پست می کنی .
مقدس ؟! کدوم مقدس ؟! شاید منظورتون از مقدس چیز دیگه ایه !! وگرنه مفت مفت مثل خر از دیگران بیگاری کشیدن در هیچ مذهبی مقدس نیست !!

belarus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مقدس ؟! کدوم مقدس ؟! شاید منظورتون از مقدس چیز دیگه ایه !! وگرنه مفت مفت مثل خر از دیگران بیگاری کشیدن در هیچ مذهبی مقدس نیست !!
شرلوک جان ، یواش یواش داری مثل فرید حرف میزنی :دی
نگو این حرفا رو !!! میگن مقدسه ، بگو چشم !
همه میگن مقدسه ، ما هم میگیم مقدسه !

belarus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من دیپلم دارو و 18 شهریور ماه تاریخ اعزاممه.
اعزامی اون موقع داریم؟
من 18 مهر هستم !
یک ماه اختلاف داریم ! فکر کنم شما تو ماه رمضون میفته آموزشیت !
نمیدونم که این خوبه یا بد !

بالا