• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام بچه ها
الان طول مدت دوره آموزشي براي ليسانس ها چند روز هست؟
لطفا هر كس هر مدتي رو كه ميدونه بگه چون شنيدم جاهاي مختلف فرق داره
زیر دیپلم 3 ماه
دیپلم - فوق دیپلم - لیسانس - فوق لیسانس - دکترا : 2 ماه

پ ن : مگه لیسانسه ها باید آموزشیشون کم باشه ؟ شاخ غول شکوندن ؟

boy iran

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها
الان طول مدت دوره آموزشي براي ليسانس ها چند روز هست؟
لطفا هر كس هر مدتي رو كه ميدونه بگه چون شنيدم جاهاي مختلف فرق داره

دوستمون جمع بست

زیر دیپلم 75 روز

دیپلم به بالا 50 روز بدون دوره کد و بدون در نظر گرفتن اینکه امریه دیرتر بهتون بدن

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
زیر دیپلم 75 روز

نهایتا 50 تا 55 روز میشه.

دانشجو(لیسانس) و عادی فرقی ندارن

بیشتر از 2 سال هست که دوره های 3 ماه جمع شده

HouMaX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

به نظر من هر چی میخواهی ببر فقط یک ادکلون بسیار خوب همراهت باشه....برای خودن که نه!! برای پای خوش بوی بروبچ هم دوره ای

این نکته مهمی بود. من 18 مرداد اعضامم. کسی می دونه که برای مسیحی ها هم کلاسهای عقیدتی سیاسی هست یا نه؟ من مسیحی هستم.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
این نکته مهمی بود. من 18 مرداد اعضامم. کسی می دونه که برای مسیحی ها هم کلاسهای عقیدتی سیاسی هست یا نه؟ من مسیحی هستم.
راستی کتاب لوقا دارید ؟

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
روز شنبه میری میدون **** !!میگن 2 سه روز بعد خودت رو معرفی کن فلان مرکز آموزش !!

مگه خودشون نميبرن؟
مثلا اگه اموزشي افتاديم كرمونشاه بايد خودمون پاشيم بريم اونجا يا از نطام وظيفه شهرمون ما رو ميفرستن؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70

amirr_single

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز:)

من 18/5/87 اعزام هستم ولی هنوز نمیدونم که کجا افتادم

دانشجوی انصرافی هستم

معاف از رزم هستم

تک فرزند هستم

بسیجی فعال دارم 3 سال تقدیر نامه هم دارم

راهنمایی کنید که من چیکار کنم که جای خوب بیوفتم؟؟؟؟

چون تک فرزندم چیکار کنم که بیوفتم شهر خودمون؟

با اینکه نصف آموزشیم هم تو ماه رمضان هست - تو این مدت گیر دادنشون چه طوریه؟؟؟؟

برای بسیجی فعال چقدر کم میکنن؟؟؟ و چجوری باید کمش کرد؟؟؟

فرق معاف از رزمی ها با بقیه چیه؟؟؟؟

بسیجی بودن تو درجه تاثیری داره؟

ممنون میشم اگه جواب بدین:)

sashas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق آخرين اخبار ، **** وظيفه به خاطر پخش شدن كدهاي پادگان هاي آموزشي در اينترنت و دهان به دهان، كدهاي جديدي را براي همان پادگان ها تعريف كرده تا ديگر كسي نداند كجا مي افتد. مثلا كد شماره 13 را هيچ كس نمي داند كجاست. درخت كه نيست پادگان جديد براي خودش در بيايد.

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال فوری دارم
بعد از اینکه کمیسیون پزشکی تشکیل بشه و معافیت پزشکی تایید شد از **** وظیفه میان تو محل سکونت امار می گیرن از همسایه ها اینا راجبه همون فرم های استشهاد محلی ؟البته یه بار قبلا امدن

جواب بدین لطفا سری تر واجبه

kay_stone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،امروز رفتم بیمارستان واسه معاینه.دکتر گفت بیماری شما شامل معافیت دائم می شه اما چون دکتری پزشکی داری نمی شه اما گفت برات می نویسم چون بیماریت شدیده و نوشت از نظر پزشک معالج به مشمول نامبرده یعنی من معافیت دائم بدید اما اگه نمی خواین معافی بدین یک فکری به خاطر مشکلش بکنید،و امضا کردحالا تو کمیسیون چی می شه؟

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
آقا این چه وضعیه راه انداختن کرمونشاه.میان دوره ندادن به ما.تا 30 مردادم برنامه زدن.یعنی از 9 هفته 2 روز کمتر.قانونش 8 هفته است با 3 روز میان دوره که همیشه 9 روز میان دوره میدن.اگه میان دوره ندن باید از آخرش کم کنن اینا اضافه کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه جوره کردن تو پاچه ما.
الانم با 2000 تا دروغ 3 روز مرخصی گرفتم:D که دروغ اصلیشم این بود که گفثم متاهلم :blush:

HouMaX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق آخرين اخبار ، **** وظيفه به خاطر پخش شدن كدهاي پادگان هاي آموزشي در اينترنت و دهان به دهان، كدهاي جديدي را براي همان پادگان ها تعريف كرده تا ديگر كسي نداند كجا مي افتد. مثلا كد شماره 13 را هيچ كس نمي داند كجاست. درخت كه نيست پادگان جديد براي خودش در بيايد.

بعید می دونم. ماه پیش یکی از دوستای من کد محل آموزشش 37 بود رفت عجب شیر. زنگ زده میگه عجب شیرایی داره اینجا، هر شب جرمون می دن! :p

چند تا کد محل آموزش برای کسایی که نیاز دارن. البته تو صفحه های قبل هم هست.

کد 1 : مرکز اموزش ولیعصر تبریز

کد 5 : کرمان ارتش

کد 6 :اراک نیروی انتظامی

07: مرکز اموزش ارتش.پادگان 07 کازرون

کد 12 : مربوط به نیروی انتظامی مرزن آباد چالوسه

کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01

کد 36 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 02

کد 37 : ارتش نیروی زمینی عجب شیر

کد 38 : مربوط به ۰۴بیرجنده

کد 47 : نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک

کد 49 : نیروی زمینی ارتش لشگر 16 زرهی قزوین
کد 75 : وزارت دفاع قزوین

کد 80 : ستاد مشترک ****

کد 82 : **** مرودشت

کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

کد 88 : نیروی هوائی **** اردکان

کد 89 : سازمان زندان کرج

کد 94 :**** پادگان ولیعصر ساری

کد 135 : **** شهید قدوسی یزد

کد 182 : نیروی هوائی تهران ارتش

کد 185 : نیروی زمینی **** شهدای کرمانشاه

کد 215 : پادگان شهید پازوکی **** (لشکر 27 ) واقع در افسریه

کد 226 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)

کد 234 : نیروی دریایی

کد 256 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزیز:)

من 18/5/87 اعزام هستم ولی هنوز نمیدونم که کجا افتادم

دانشجوی انصرافی هستم

معاف از رزم هستم

تک فرزند هستم

بسیجی فعال دارم 3 سال تقدیر نامه هم دارم

راهنمایی کنید که من چیکار کنم که جای خوب بیوفتم؟؟؟؟

چون تک فرزندم چیکار کنم که بیوفتم شهر خودمون؟

با اینکه نصف آموزشیم هم تو ماه رمضان هست - تو این مدت گیر دادنشون چه طوریه؟؟؟؟

برای بسیجی فعال چقدر کم میکنن؟؟؟ و چجوری باید کمش کرد؟؟؟

فرق معاف از رزمی ها با بقیه چیه؟؟؟؟

بسیجی بودن تو درجه تاثیری داره؟

ممنون میشم اگه جواب بدین:)
اگر بیوفتید ****، خوبه.
اونجا معاف از رزم ها رو اذیت نمیکنند، به خاطر بسیجی بودن هم یه درجه بهتون اضافی میدن.
نامه معرفی بسیجی فعالتونو + یه استعلام از اداره ثبت مبنی بر تک فرزند بودنتونو دنبال خودتون ببرید چونکه توی همون دوره آموزشی درجه هاتون رو بهتون میدن. بعدن اگر بخاید ترفیع بگیرید باید کلی دنبالش بدوئید.
توی ماه رمضون هم هیچ کاری باهاتون ندارند، بیشتر مواقع خواب خواهید بود.

معاف از رزم ها توی آموزشی خیلی بهشون خوش میگذره، اما توی یگان ممکنه اذیت بشید ، که اونم به خاطر زیر آب زنی هاست!
حالا به خاطر چی معاف از رزم شدید؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اگر بیوفتید ****، خوبه.
اونجا معاف از رزم ها رو اذیت نمیکنند، به خاطر بسیجی بودن هم یه درجه بهتون اضافی میدن.
نامه معرفی بسیجی فعالتونو + یه استعلام از اداره ثبت مبنی بر تک فرزند بودنتونو دنبال خودتون ببرید چونکه توی همون دوره آموزشی درجه هاتون رو بهتون میدن. بعدن اگر بخاید ترفیع بگیرید باید کلی دنبالش بدوئید.
توی ماه رمضون هم هیچ کاری باهاتون ندارند، بیشتر مواقع خواب خواهید بود.

معاف از رزم ها توی آموزشی خیلی بهشون خوش میگذره، اما توی یگان ممکنه اذیت بشید ، که اونم به خاطر زیر آب زنی هاست!
حالا به خاطر چی معاف از رزم شدید؟
والا ما توی 01 (آموزشی) که بودیم ، بیشتر از همه شاید معاف از رزم ها و پاطلایی ها (معاف از رژه) اذیت شدن ... چون کارای حمالی رو می سپردن بهشون ... مثلا باید گاری رو می بردن می رفتن فلان چیز رو میاوردن ... یعنی خیلی وقتا که ما از تمرین و کلاس برمی گشتیم ، اینا یه ربع بعدش میومدن ... مثلا از جمع کردن برگ سوزنی .. یا فلان کار ... البته شاید فقط دوره/یگان ما اینطوری بود ...

در مورد یگان هم حرفت درسته ... سربازایی که معاف از رزم هستن ، مورد علاقه بقیه نیستن ... بخاطر اینکه از بعضی کارا معافن ... ولی مثلا من خودم که معاف از رزم شدم (افسر) تاثیر خاصی نداره ... یعنی کار خاصی نیست که ازش معاف بشم ...

mohammad_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبصره- از دو برادر، تنها برادر بيش از18 سال مشمول كه اشتغال به تحصيل دارد به شرط دارا بودن معافيت تحصيلي معتبر و همچنين تحصيل در خارج از محل سكونت مكفول، مشمول معافيت مي باشد.
این یعنی چی؟ میشه توضیح بدید؟
این تبصره اصلا به اون قانونی که می گفت از دو برادر اگه یکیشون در خارج از محل سکونت باشد به شرط داشتن پدر بالای 60 سال، برادر دوم می تواند کفالت بگیرد، ربط دارد؟ این قانون هنوز هست؟
ممنون

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
رفیق منو تو آموزشی فرستادن بخش فرهنگی پادگان. میشه بگین چجور جاییه یا کارشون چیه ( این رفیق من مثل خودم هنر خونده ). خلاصه اگه خوبه تا ما هم بریم ماه رمضونی در خدمتشون باشیم.

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
رفیق منو تو آموزشی فرستادن بخش فرهنگی پادگان. میشه بگین چجور جاییه یا کارشون چیه ( این رفیق من مثل خودم هنر خونده ). خلاصه اگه خوبه تا ما هم بریم ماه رمضونی در خدمتشون باشیم.
اصولا توی آموزشی سرباز های فراگیر رو کاری ازشون نمیکشند و فقط تحت نظر فرمانده گروهان، آموزش های برنامه ریزی شده رو میبینند. اما در موارد خاص ممکنه بعضی کارهای کوچیک بهشون داده بشه. به نظرم امکان نداره دوستتون در دوران آموزشی رفته باشه توی قسمت فرهنگی، چون اونجا یک سرباز اداری لازم دارند که تمام وقت در اختیارشان باشی.

در مورد خود بخش فرهنگی هم باید بگم یکی از بهترین جا های پادگان هست. به دلیل اینکه شما کامپیوتر و بانک سی دی و فیلم و کتاب های پادگان رو در اختیار دارید و هیچوقت حوصله تون سر نمیره!

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام دوستان
من افتادم كد 06 : نيروي انتظامي اراك
كسي ميدونه چجور جايي هست؟(ليسانسم)
در ضمن يه سوال : اگه آموزشي نيروي انتظامي باشي بقيه مدت خدمت هم صد در صد نيروي انتظامي هستي يا احتمال داره **** يا ارتش هم بيفتي؟

بالا