• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

saeed_061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستم آموزشی 05 کرمان بود حالا آموزشیش تموم شده افتاده تیپ 45 تکاوری شوشتر

حالا آدرسش رو میخوام اگه دارید لطفا بگید
ممنون

سلام

من دانشگاه آزاد شوشتر میرفتم بعد این تیپ تکاوریش هم نزدیک دانشگاه بود....

آدرس : شوشتر - شوشتر نو - تیپ تکاوری :)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
MD66 دست ما رو هم بگیر راه دور نمیره:D

همچین چیزه خفنی هم نیست اگه بود تا الان ثبت کرده بودم.بلند شو یه میخ بزن ته کتونیت برو بگو کتونی میخی ساختم ثبتش کنن:دی خوارزمی هم مقام ندارم که سوال کردم فقط
اصلا چرا گفتی دست مارو هم بگیر؟!!!:دی
من اگه نخبه بودم که .... زهی خیال باطل

Last edited:

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
02

من آموزشی اصلا برام مهم نیست ... باکیم نیست ...

فقط برام مهمه که بعد از دوره کد شهر خودم باشم !! چیکار کنم ؟؟؟

.

اگه شرایط دار (متاهل یا پدر نظامی یا تک فرزند پسر و... ) باشی بعد از آموزشی به احتمال زیاد میفتی شهر خودتون.:).البته اگه شهر خودتون هم نیفتادی احتمالش هست بعد از چند ماه که تو یگانت خدمت کردی انتقالی بگیری بری شهرتون.

Last edited:

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
از مازندران بابل هستم کد 226 خوردم ! یه چیز جالب تاریخ اعزام تو برگه اولی زده 19 برگه که تازه اومد واسه کد زده تاریخ مراجعه 21 تیر 89 !

پسر خالم خرداد مازاد بود بهش گفتن 2 ماه دیگه بیا

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز

من امریه گرفتم و کاملا شانسی افتادم (نمیدونم میشه گفت شانسی یا نه )

گردان ما نزدیک به 250 نفر هست که تقریبا 99% فوق لیسانس هستن(من هم فوق لیسانسم) این دوره اونهایی هم که به هر طریقی اونجا افتاده بودن و لیسانس بودن رو فرستادن جاهای دیگه

دوره 17 که ما الان جزو این دوره هستیم نخبه هم گرفته نزدیک به 350 نفر هستن (باورتون نمیشه اگه بگم یه سریشون با لپ تاپ هاشون اومده بودن اموزشی :D
سلام.

ممنون.

منم امریه گرفتم و قراره که اونجا باشم. یعنی به این آشنای ما گفتن. من هنوز دقیق نمیدونم چی میشم!!
من لیسانس دارم و اعزامم هم 6/1 هست، ممکنه اونجا که رفتم از اونجا ببرندم یه جای دیگه؟ بعد مشکلی برای اون امریه پیش نمی آد؟

مرسی

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من هم اعزامی اول شهریور هستم ! ( تهران . فوق دیپلم کامپیوتر )
کسی هست از تهران ؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
از جواد نیا برگشتیم:دی
تا جمعه عصر هستم

western1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. من خدمتمو عقب انداختم (باپارتی بازی)من پارتیم سرهنگ نیرو دریایه/2 دوره افتادم عقب آبان اعزام شم کدقبلیمم 87.بوده. چون انداختم عقب افتادم .ممکنه همون 87 باشه ؟ من لیسانس مهندسی صنایع هم ممکنه براساس رشته هم پذیرش کنن؟:blink:

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان امروز مرخصی دادند تا شنبه من مالک اشتر اراک هستم . نسبا جای خوبیه و هتله فقط هوا کمی داره گرم میشه . اینجور هم که میگفتن سخت نیست . صفا سیتی به من که خیلی خوش میگذره . فقط نباید به کسی یا چیزی دلبستگی داشته باشی که اذیت نشی
اینجا به معاف از زرم ها هیچ کاری ندارند واسه خودشون میچرخن فقط .
:D

uhummm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایون محترم سرباز و سربازان آتی

من یه سئوال داشتم اونم اینه که دوره آموزشی کلا چجوریه؟ چقدر سخت میگیرن و برنامه های خاصی برای ساعتهای خاص وجود داره یا نه؟
دوستم سربازه.. افتاده نیروی هوایی مشهد.. اول تیر رفت بهش گفتن برو هشتم بیا.. اومد خونه و هشتم رفت .. وقتی رسید خبر داد که رسیده و پادگانه اما ازش دیگه خبری ندارم.. میشه باهاش تماس گرفت؟
خیلی نگرانشم.. طفلی همه سربازها تو این گرما چیکار میکنن.. اگه میشه یکی آقایی کنه و اگه از نیرو هوایی مشهد خبری داره که کلا اوضاع و احوالش در چه حاله منو بیخبر نذاره

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برو بجز سرباز

همونطور که قبلا گفته بودم افتادم 02 تهران اما خوب تو این چند روز که میرفتم تقریبا هر 1 روز در میون ارم میام خونه و صبح ساعت 5:30 جلو یگان حضور پیدا مینکم:D

البته پدر نظامیم :p:D:hmm: میدونم که باز هم تهران هستم :) اما تا اینجاش برای دوستان بگم که حسابی خستمون میکنن و اصلا وقتی نمیزارن برامون :blink::wacko: و تا میتونن ازمون بیگار میکشن رسما میگن مثل سرباز صفر داریم باهاتون رفتار میکنیم :eek::(;) خلاصه به غذا هم که افتضاه هست...

اما خوب من تا از در پادگان میام بیرون 1 دربستی میگیرم و سریع میرسم خونه :D:) دیگه انقدر تو این 10 روز مرخصی گرفتم تابلو شدم:lol:کل بچه های یگان میگن بابا تو چقدر میری خونه منم میگم خونمون پشت پادگان هست:D

ولی در کل تا دلتون بخواد ازمون بیگاری میکشن و در صورت اشتباه 1 نفر کل نفرات رو جریمه میکنن ارتش هستش دیگه همیشه هم میگن تشویق برای یک نفر تنبه برای همه

از وضعیت خواب بگم همه برو بچز کمبود خواب دارند پای منم تو پوتین تاول زده نه یکی نه دو تا 3 تا با این پا هم همش رژه میبرن تنبه هم که باید همش بدویم دور میل پرچم دیگه تمام صورت هم که سوخته و دیگه بگم رسما ما رو دارن شهید میکنن البته حالا حالا ها مونده و کلی چیزای دیگه و همش به اینکه آموزشی تا 50 روز دیگه 40 روز دیگه تموم میشه میگذرونم یه جورای مثل زندانی ها چوب خط میزنم....:(

uhummm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برو بجز سرباز

همونطور که قبلا گفته بودم افتادم 02 تهران اما خوب تو این چند روز که میرفتم تقریبا هر 1 روز در میون ارم میام خونه و صبح ساعت 5:30 جلو یگان حضور پیدا مینکم:D

البته پدر نظامیم :p:D:hmm: میدونم که باز هم تهران هستم :) اما تا اینجاش برای دوستان بگم که حسابی خستمون میکنن و اصلا وقتی نمیزارن برامون :blink::wacko: و تا میتونن ازمون بیگار میکشن رسما میگن مثل سرباز صفر داریم باهاتون رفتار میکنیم :eek::(;) خلاصه به غذا هم که افتضاه هست...

اما خوب من تا از در پادگان میام بیرون 1 دربستی میگیرم و سریع میرسم خونه :D:) دیگه انقدر تو این 10 روز مرخصی گرفتم تابلو شدم:lol:کل بچه های یگان میگن بابا تو چقدر میری خونه منم میگم خونمون پشت پادگان هست:D

ولی در کل تا دلتون بخواد ازمون بیگاری میکشن و در صورت اشتباه 1 نفر کل نفرات رو جریمه میکنن ارتش هستش دیگه همیشه هم میگن تشویق برای یک نفر تنبه برای همه

از وضعیت خواب بگم همه برو بچز کمبود خواب دارند پای منم تو پوتین تاول زده نه یکی نه دو تا 3 تا با این پا هم همش رژه میبرن تنبه هم که باید همش بدویم دور میل پرچم دیگه تمام صورت هم که سوخته و دیگه بگم رسما ما رو دارن شهید میکنن البته حالا حالا ها مونده و کلی چیزای دیگه و همش به اینکه آموزشی تا 50 روز دیگه 40 روز دیگه تموم میشه میگذرونم یه جورای مثل زندانی ها چوب خط میزنم....:(

سلام
آخی.. خسته نباشین.. باید مرد بشین دیگه.. تا کی فقط بخورین و بخوابین.. البته میدونم سخته.. طفلی دوستم.. حتما اونم داره اذیت میشه.. خدا کنه این دوره اتون زودتر تموم بشه راحت شین... خوشبحالتون که دائم میاین خونه.. هرچی باشه خونه یه چیز دیگه است.. یه سئوال.. میشه تو دوره آموزشی با سربازا تماس گرفت یا چیزی براشون فرستاد؟..ممنون میشم
آهان یه چیز دیگه.. این ساعت آموزشیتون از کی تا کی هستش؟.. یعنی چه ساعتایی مال خودتونه و میتونین به کاراتون برسین؟ بهتون اجازه میدن هر روز برین بیرون؟..البته شما که 1 روز درمیون دارین میاین.. منظورم کلی بود

Last edited:

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایون محترم سرباز و سربازان آتی

من یه سئوال داشتم اونم اینه که دوره آموزشی کلا چجوریه؟ چقدر سخت میگیرن و برنامه های خاصی برای ساعتهای خاص وجود داره یا نه؟
دوستم سربازه.. افتاده نیروی هوایی مشهد.. اول تیر رفت بهش گفتن برو هشتم بیا.. اومد خونه و هشتم رفت .. وقتی رسید خبر داد که رسیده و پادگانه اما ازش دیگه خبری ندارم.. میشه باهاش تماس گرفت؟
خیلی نگرانشم.. طفلی همه سربازها تو این گرما چیکار میکنن.. اگه میشه یکی آقایی کنه و اگه از نیرو هوایی مشهد خبری داره که کلا اوضاع و احوالش در چه حاله منو بیخبر نذاره

سلام

چه سریع، ماشاالله همه بچه های این فرم سریع هستن من خواستم اول مطالبم و بنویسم بعد به سئوال شما جواب بدم که دوباره دیدم شما کامنت گذاشتید اول از همه هم شرمنده بخاطر کم و کاستی هایی که تو راهنماییم دارم این فرم بچه های با اطلاعاتی داره که بهتر از این ها میتونن راهنمایی کنن و مطمئا الان سر خدمت هستن یا منزلن و دارن استراحت میکنن و مطمئنا اگه کامنت شما رو میدیدن زود جواب میدادن

(بله نامه هم متونید بهشون بدید آدرس و تلفن پادگان رو به همه سرباز ها میدن )

راجب دوستتون نمیخوام نارحتتون کنم اما حقیقت رو بدونید بهتره.درسته که شاید ناراحت بشید اما باید این سختی و تحمل کنین هم شما هم دوستتون
بعد از اینکه افراد میرن پادگان همه رو جمع میکنن و گردان های مختلف تقسیم میکنن و بعد همه اون ها رو به گروه های مختلف البته شاید این بنظرتون خیلی ساده باشه اما همین کار رو که میشه تو 1 ساعت جمع کرد رو 1 روز تا نصف روز طولش میدن اونم برای اینکه سرباز ها رو هم کمی خسته کنند البته به نظر من و خیلی از بچه ها همین بود که قصدشون خسته کردن ماست و انقدر لفتش میدن و بعد از اون هم یکسر ی استحقاقی میدن یعنی لباس نظامی و کلاه و مسواک و از این جور خرت و پرت ها بعدش میگن اسم خودتون و گروه و یگانتون رو برین رو لباس هاتون بدوزید و اونهایی که میان بیرون از پادگان که میدن نظامی دوز های بیرون ،اون هایی هم که تو پادگان هستن میرن تو پادگان و بعد چند نفر از خود بچه ها به عنوان ارشد و منشی استفاده میکنن و بعد آموزش شروع میشه از ابتدایی ترین مسائل گرفته تا مرتب کردن و آنکادر کردن و قواعد و قوانین بعد طی این مدت هی باشین پاشو و از این کار ها هم با سرباز های مظلوم میکنن انگار نه انگار که لیسانس به بالا هستن و خودشون هم میگن که شما در حال حاضر مثل سرباز صفر هستید و اصلا شما اینجا نیستید که بهتون خوش بگذره و در نهایت برای شما باید خوب بگذره ... :eek:

و در روز ها و هفته اول فوق العاده سخت میگیرن مدام بازید مقامات بالا در آسایشگاه و بیگاری های تکراری فقط برای خسته کردن سرباز و گذروندن وقت سرباز تا حدی که هیچ وقت برای نشستن نداره و تنها آرزوش این میشه که یه جا برای 5 دقیقه بشینه و اینکه باید بدونید که سرباز های آموزشی 24 ساعته هستن یعنی 24 ساعت در اختیار فرمانده گروهان هستن و مدام در حال اجرای عوامل و اینطور نیست که سرباز بخواد بگه " خوب حالا الان بشینم استراحت کنم یا برم تلفن بزنم" خیر باید ابتدا دستوری که داده شده اجرا کنه که و بعد باز هم که اون کار تموم شد کار دیگه برای سربازا در نظر میگیرن که همچین بیکار نباشن:wacko:

و اما در باره برنامه روزنه هم باید بگم صبح ها برای نماز بیدار میکنن از ساعت 5:30 شروع به نظافت بعد به صف میشن همه صبحانه رو میگیرن و بعد باید آماده بشن صف ببندن البته صف بستن سرباز ها خودش تا روز های اول درد سری هست که باعث میشه تنبیه های بشین پاشو و دویدن سریع بصورتی که تا شماره 3 یه مسر رو بری و بر گردی که اگه حس کنه طرف شل رفته باعث میشه دوباره بگه همین مسیر رو بدو و در ادامه برنامه صبح باید بگن یا میرن برای توجیه و یا کلاس رژه که در محوطه که مساحت زیادی داره و بقیه گردان ها و گروه ها هم به این منطقه میان تا تمرین رژه کنن و مستقیما آفتاب تو سر و صورت همه هست و همه باید نظامی بشینن در نهایت آزاد که حالت نظامی هم خیلی خسته کننده هستش مخصوصا که پوتین های نو و خشک هم به پای سرباز ها میکنن که عادتی هم به این پوتین ها ندارن...دقیق یادم نیست اما حول حوش ساعت 30 : 12 ناهار میدن و بعد نظافت و بعد نماز و باز کلاس رژه و بعد صف بستن برای شام و و بعد دوباره نظافت برای شب و ساعت 10 خاموشی میزنن و همه باید بخوابن بجز نگهبان ها

و بعداز اموزش میگن به صف بشین تمرین کنید و بعد تنبیه بخاطر نامرتب بودن رژه و همونطور که گفتم در طول تمامی این آموزش ها سرباز باید حضور داشته باشه چون تعداد نفرات رو میدونن و مرتب در هر به صف کردن میشماره و اگه کم باشه تبیه های سخت تر ی انتظار سرباز رو میکشه و حتی انقد تو این گرمای این فصل همه له له میزنن تا حدی که حتی خود من حاضر بودم از یه گدال که آب داره آب بخورم ... و باید بگم هفته اول فوق العاده هم سخت هست و هم فرمانده ها سخت ترش میکنن البته بچه ها خودشون تیکه های هم تو این مدت میندازن تا شاد باشن و روحیه داشته باشن و خود نظامی ها هم میدونن اما نمیگن تو برنامه دستوری که از فرمانده های پادگان دارن تنبیه و ورزیده کردن سرباز ها تو دستور کارشون هست و محیط نظامی سخت گیر هم هست و بهشون توصیه شده تو بعضی کلاس ها یه شوخی های هم خودشون بکنن و سریع جمعش کنن تا سرباز ها سرخورده و افسرده نشن و بازیه نیمچه امیدی داشته باشن چرا که امید خیلی به آدم ها انرژی میده برای تلاش تا تلاش کنن به عنوان مثال رژه بهتری برن و مسائل آموزشی و بهتر یاد بگیرن و خودشون هم میگن که شما دانشجو هستید و خودشون رو اساتید میدونن و درست مثل معلم سر کلاس که سخت گیر هست برخورد میکنن تا شاگر مطلب رو از ترس هم که شده از معلمش یاد بگیره درست مثل بچه های ابتدایی

و اما در باره تلفن نزدنش نگران نباشید مطمنا خودش بیشتر ناراحت هست و اینکه طی برنامه که همه در اختیار فرماندشون هست نتونسته تماس بگیره و مطمئنا در اولین فرصت که بتونه تماس حتما میگره و اینو بگم که یه پادگان سرباز هست و یه تعداد محدود تلفن حتی ممکنه از اندک وقتش تو صف تلفن واستاده باشه و اون زمان کم رو هم نتونسته تو صف های طولانی به تلفن برسه و نوبتش نشده وقتش تموم داشته میشده و اینکه نکته اینکه در زمان 10 تا 15 دقیقه استراحت باید بموقع خودشون رو سر زمان معین برسونن در آسایشگاه یا هر محل دیگه ای و اینکه هر گردان و گروه داخل آسایشگاه و یا راهرو تلفن دارن که به سرباز ها شماره این خط تلفن و داخلی رو میدن تا به خانواده هاشون بدن تا تماس بگیرن...

اما نکته خیلی خیلی مهم تر که خیلی از دوستان نمیدونن اینکه این تلفن های عمومی پادگان همه تحت کنترل هستن و شنود میشده و من قبل رفتنم به کسی که دوستش داشتم که انشاالله بد از خدمت میخوام به مادر بگم آستین ها شو بالا بزنه گفتم:blush: که این تلفن ها شنود میشه و از محیط پادگان زیاد نپرسه چرا که درد سرش برای هردو طرف مخصوصا سرباز هست و در یکی از کلاس های توجیه حفاظتی که برگزار شد بصورت غیر النی خود اون سخنران گفت مواظب مکلماتتون باشید و از این حرف ها که شما باید اسرار و مسائل پادگان رو برای کسی تعریف نکنید...به شما هم پیش نهاد میکنم وقتی که تماس گرفت بیشتر از اوحوالش بپرسید و یه مکالمه عادی داشته باشید و مسائل جزئی تر رو بزارید وقتی که از یه تلفن امن تماس گرفت ازش کامل کامل بپرسید و خودش هم سیر تا پیاز رو میگه براتون...

یه مطلب دیگه نگهبانی دادن هست که به افراد نگهبانی هم میخوره که دیگه بعضا حتی اون 10 دقیقه هم ممکنه سر پست نگهبانی باشن حالا میتونه نگهبانی مسیر عبور باشه یا اسلحه خونه یا هر جای دیگه و اینکه نگهبان اگه محل پست رو ترک کنه و مسئول یا پاس بخش بهش سر بزنه و نگهبان سر پستش نباشه نهست براش میزنن و تنبه های مختلف داره که بدترین تنبیه میتونه برای نگهبان اسلحه خونه باشه که از زندان تا حتی داد گاه نظامی و دیگه اسمشو نیارم بهتره کما اینکه من در این هفته نگهبان بودم و دوستانی بودن که از سر پست ها پیچوندن و آخر هفته هم که 5شنبه و جمعه ها مرخصی میدن نتونستن استفاده کنن و بازداشت شدند...البته نه زندان به این معنی که تو این دو روز باید تو آسایشگاه و همش در گروهان زمانشون رو بگزرونن...

چقدر نوشتم دلم پر بود این بلا هایی بود که فعلا به سر بچه های ما آوردن و خودم تجربه کردم البته من که نیرو زمینی ارتش میرم اما خوب روال کاری همینه حالا بسته به آدم های اون پادگان هم داره و مطمنا تا 85 90 % هم به همین صورت هستن اما خوب امید وارم دوستتون تماس بگیره و هردو خوشحال بشید و آموزشیش زود تر تموم بشه از این مسائل هم ناراحت نشین و نا امید نشین و اینکه کل سختی خدمت همین دو ماه آموزشی هستش
فقط من نمیدونم اینا که خدمت کردن چرا میگن آموزشی بهترین دوران بود والا ما که توش چیزی خوبی ندیدیم و به نظرم و حرف هایی که خیلی از بچه های پادگان میزنن آموزشی خیلی سخت هست و اصلا اموزشی و دوران خوبی نمیدونن و سختیش بنظرم همین دو ماه آموزشی هست و ما بقیش هست که سرباز احساس بهتری داره
امیدوارم از تعریف هایی که از این محیط نظامی کردم نا امید نشده باشید و ناراحت نشید و برای دوستتون آرزو و دعا کنین که خودشو زود اونجا پیدا کنه و خودشو خوب با محیط وقف بده و تا چشم به هم بزنین تموم میشه...

به امید اینکه به یه چشم به هم زدن همه سرباز ها سربازی شون تموم بشه و تو این مدت هم بهشون خوش بگذره و سریع زمان براشون تموم بشه و اون کارت رو بگیرن و بعد از خدمت تلاش کنن که کارت پایان خدمت براشون مفید باشه و کار و بار توپ بهم بزنن که هر جا کارت و خواستن لااقل خستگی 18 ماه سربازی مخصوصا 2 ماه آموزشی از تنشون در بیاد و حسابی کارشون سکه بشه

Last edited:

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت آموزشی از صبح که بیدار میکنن برای نماز شروع میشه اگه اشتباه نکنم تا 19 بعد از ظهر البته مرخصی که میدن از ساعت 17:30 ساعتشو میزنن ولی عملا که از ما تا ساعت 19 تو پادگان کار میکشن و به سرباز هایی که نگهبانی نداشته باشند و یا بازداشتی نباشن مرخصی ساعتی میدن که باید سر ساعت تو خوابگاه یا آسایشگاه باشه و قبل از ساعت 10 هر جا هستن بیرون پادگان یا حتی تو پادگان هم که باشه باید خودشو برای خواب برسونه چون آخر شب تعداد پوتین های بیرون آسایشگاه با تعداد افراد داخل رو میشمارن و حساب ها دستشون هست که چند نفر مرخصی ساعتی دارن که الان باید باشن یا نباشن...

هر روز هم مرخصی ساعتی میشه گرفت اما به شرطی میدن که نگهبانی نداشته باشه، اما اینکه هر روز بیام خون رو انشاالله از شنبه میخوام ببنیم میزارن بیام یا نه

انشاالله هرچی زود تر هم تماس میگیره

Last edited:

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون اقا حمید بابت توضیحات زیبا و کامل

دوستان من سرباز صفر قراره بشم چه بلایی قراره سرمون بیاد ؟

و یه سوال دیگه این بیگاری ها یه توضیح بدید چی هست و چه کار هایی ...

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون اقا حمید بابت توضیحات زیبا و کامل

دوستان من سرباز صفر قراره بشم چه بلایی قراره سرمون بیاد ؟

و یه سوال دیگه این بیگاری ها یه توضیح بدید چی هست و چه کار هایی ...

سلام میلاد جان
لطف داری آقا کاری نکردم بلاها که سرمون آوردن و دارم میگم:blink::p

اول اینکه آخرین مدرک تحصیلی مهم هستش البته اینکه میگم صفر یه اصطلاح هستش یعنی کسی که از نظامی بودن چیزی نمیدونه و تو دوره آموزش همونطور که میدونی اصلا درجه نداری بعد از آموزشی هست که درجه میگیری و مطمئنا بعد از اون موقع هم صفر نمیشی اما کلا سخت گیری زیادی میکنن حتی تو صف گرفتن شام یا ناهار تو صف سر و صدا بود خدمت برو بجز رسیدن و کلی بچه ها رو دوندن و بشین پاشو دادن به هر حال سخت گیریشون زیاد هست مخصوصا دیپلم به پایین اما نظر من به شخصه اینه که همون دیپلم و دیپلم به پایین هم بعد از آموزشی مطمئنا به مراتب وضعشون بهتر از آموزشی میشه حداقلش اینه که اجازش دست خودش یه لیوان آب بخوره...

بیگاری ها هم عرضم خدمت اینکه ما رو روز اول به صف کردن بردن آسایشگاهمون که خاک گرفته بود مثل مدرسه ها که نیمکت هاش تو تابستون خاک میگیره و تخته ها در رفته و تو این مایه ها بعد گفت اول برید بالش ها رو مرتب بزارید بالا سر هر تخت بعد همه اینکارو کردن بعد اومیدم بیرون دوباره به صف شدیم بعد گفت حالا برید بالش ها رو بیارید بزارید این گوشه تموم شد دوباره به صف بشید دوباره به صف شدیم گفت حالا برید تخته ها رو بردارید دو باره به صف بشید صف هم هر دفعه میومدی باید مرتب میشد اونم چند تا بشین پا شو ناز میداد بعد دوباره برید تخته های روی تخت ها رو بیارید... دوباره تخت ها رو باز کنید این تعداد و ببرید انبار نفری 1 تخت ببره دوباره این تخت ها رو ببرین اینور اونا رو بزارید اونجا و از این قبیل بیگاری ها ...

بعد آسایشگاه و جارو کردیم و شستیم شاید باورت نشه اما ما تو اون روز 4 بار آسایشگاه و شستیم 1 بار صبح 1 بار ظهر 1 بار عصر 1 بار آخر شب قبل از خواب آخر سر یه گنده اومد منظور جانشین فرمانده گروهان نگاه کرد و با وجود خوب بودن گفت بد نصف شبی دوباره فرم دادیم به تخت ها که یه تعدادی از تخت ها اون ور باشه یسری اینور باشه خود طرف میدونست همه چیز میزونه اما گیر بود دیگه با وجود اینکه میدونست خوبه میخواست حرف آخر رو خودش زده باشه که برو بچز فکر نکنن اونجا کارشون درسته یه جورایی مثل اینکه یه بچه به یه بزرگتر بگه این کارو من بلدم بزرگتره اگه عقده و بی شئور باشه با وجود اینکه میفهمه بچه درست میگه بازم میگه نه تو بچه ای نمیفهمی این یارو هم که اومده بود تو هیمن مایه ها بود یه جورای همشون عقده ای هستن در سطح لالیگا و بوندس لیگا:(مخصوصا درجه پایین هاشون مخصوصا کادری ها وظیفه ها بهتر هستن اما در کل ما سر باز ها زیر دست همه این گروه ها الان هستیم اما خوب دو ماه دیگه خدمتشون میرسیم:D

و یه مطلب مهم شاید حرف های من نا امید کننده باشه و یه سری ها ناراحت بشن بگن موج منفی میدی نه آقا من خودم دوست دارم تا اونجا که میشه همه جنبش رو در نظر بگیرم اما هر جور به این قضیه نگاه میکنم میبینم بهتره بچه هایی که نیومدن بگم تا بدونن که آموزشی رو سخت میگیرن و تا این حد سخت میگیرن که همه رو در و دیوار های (معذرت میخوام) توالت هم تاریخ اعزام و شهر و تاریخ اتمام دورشون و نوشتن خودتون میاین میبینن حتی روی دیوار سیمانی!!!!نقش برجسته کار کردن و حکاکی همه هنری و برای ثبت تاریخ هایی که اعزام شدن رو نوشتن :Dهمه اینا نشون میده خیلی بهشون سخت میگذشته که اینطور تو فکر تاریخ های اعزامشونن و یاد داشت میکنن اکثر ما ها قبل از سربازی حتی تو زمان دانشگاه تاریخ ماه زیاد برمون مهم نبود مگه برای امتحان یا یادگاری نوشتن رو میزها اونم از بیکاری اما این یکی یادگاری ها همش برای روز شمردنه مثل زندونی که چوب خط میزنه اما خوب حرفم اینه که نترسید و باید این اموزشی و انجام بدیم هم من و هم بقیه سرباز های آینده...

با یکی از دوستان تو همین مرکز افتادم البته یه گردان دیگه بچه ای که همش خندونه افسرده شده حالا خودت فکرش رو بکن ببین چه کار میکنن حالا خودت میری میبینی خودشون هم تو حسینه چند باری مدام گفتن سرباز ما داشتیم خود کشی کرده ما پول گلوله ارتش و گرفتیم یا سرباز بوده قرص خرده خودکشی کنه رسوندیمش به بهداری حالش که خوب شد تنبیه و دادگاهیش کردیم در کل سخته اما اید قوی باشی سختی و دو ماه تحمل کنی بعدش دیگه حله این دوستمون طفلک میگفت میگن آموزشی آموزشی واقعا وقتی از نزدیک میای توش میفهمی چی هست!:wacko::(:hmm:

اما خوب با همه این شرایط بازم همه دارن خدمت میکنن و سختیشو بخاطر آینده خوبی که میخوان تحمل میکنن البته من دوستانی دارم که وضعشون هم خوبه زن و بچه هم دارن اما کارت ندارن اما من حاضر نیستم مثل اونا باشم حاضرم سختی رو تحمل بکنم اما بعدش آزاد باشم هر جا خواستم سفر کنم راحت باشم مشکل انتقال سند و کاری مهم تر مثل ازدواج:blush:مخصوصا اگه یه پدر خانوم سخت گیر داشته باشی:D:p:blush: به هر حال این همه رفتن ما هم میریم سختی هاشو تحقیر هایی که گاها وجود داره میخریم تا بعد راحت باشیم به قول گفتنی تا کوچیکی نکنی بزرگ نمیشی:):p

و آخر همه حرف هام یک کلمه هست امید :rolleyes: امید به آینده هست که به اون سربازا انرژی میده که همه سختی ها رو تحمل کنن همه اون سرباز ها که من تاریخ اعزامشون رو دیدم هر در و دیواری که گیر آوردن آخرش یه شعر امید وار کننده هم نوشتن (اونا که دیدن مطمئنا تایید میکنن کسایی هم که ندیدن میاین میبینین) که نشون میده همشون امید وار به همون آینده هستن که هممون براش داریم برنامه ریزی میکنیم

به هر حال موفق باشی میلاد جان

چون میگذرد غمی نیست :rolleyes::):p:happy::lol:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
به نظره من سختی میگزره و مهم اینه که بعدش چتوری بگزره هر مرد ایرانی 40 سال حالو حول میکن ! که 2 سالش سربازی هست !
دوستان سخت نگیرید اینو حساب کنید که نکه بهتون خوش بگزره بزارید راحت بگزره

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
اینم بگم که لال نخوابم
دوستان عزیز بدترین چیز توی سربازی اینه که ایمانت رو به خدا از دست بدی ! من هم مثل همه جوونا باید سربازی برم و میرم ولی میدونم که سخت میگزره و لی خوب میگزره و این جای شکرش باقی هست !
یک مثل معروف هست که میگه باید انسان با ترسش روبرو بشه !تا بتونه اونو شکست بده من که فقط از خدا میخوام بعد آموزشی بیفتم تهران ! باز هم دعا میکن !

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام...

سلام
به نظره من سختی میگزره و مهم اینه که بعدش چتوری بگزره هر مرد ایرانی 40 سال حالو حول میکن ! که 2 سالش سربازی هست !
دوستان سخت نگیرید اینو حساب کنید که نکه بهتون خوش بگزره بزارید راحت بگزره

اینم بگم که لال نخوابم
دوستان عزیز بدترین چیز توی سربازی اینه که ایمانت رو به خدا از دست بدی ! من هم مثل همه جوونا باید سربازی برم و میرم ولی میدونم که سخت میگزره و لی خوب میگزره و این جای شکرش باقی هست !
یک مثل معروف هست که میگه باید انسان با ترسش روبرو بشه !تا بتونه اونو شکست بده من که فقط از خدا میخوام بعد آموزشی بیفتم تهران ! باز هم دعا میکن !

دوست عزیز ناراحت نشیا ولی :

تنها 2-3 تا کشور عقب افتاده (که یکیش هم ایرانه) ، سربازی رو یه چیز اجباری میدونن!!
دلمون خوشه که مثلاً مسلمون هستیم، توی دین اسلام هیچ اجباری وجود نداره، ولی در جامعه ما که مثلاً جامعه اسلامیه.........بی خیال، باید بسوزیم و بسازیم!

الهی به امید رهایی...

سلام دوستان. ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم، مثل اینکه حالا حالاها کسی به این تاپیک سر نمیزنه !

ممنون میشم یکی به این پست من جواب بده....

راستی مثل اینکه ارتش خیلی سختگیری میکنه! تعیین کننده اینکه سرباز بدبخت باید بیفته توی ارتش یا **** کیه ؟؟

پیشاپیش ممنون...

.

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...

دوست عزیز ناراحت نشیا ولی :

تنها 2-3 تا کشور عقب افتاده (که یکیش هم ایرانه) ، سربازی رو یه چیز اجباری میدونن!!
دلمون خوشه که مثلاً مسلمون هستیم، توی دین اسلام هیچ اجباری وجود نداره، ولی در جامعه ما که مثلاً جامعه اسلامیه.........بی خیال، باید بسوزیم و بسازیم!

الهی به امید رهایی...

سلام دوستان. ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم، مثل اینکه حالا حالاها کسی به این تاپیک سر نمیزنه !

ممنون میشم یکی به این پست من جواب بده....

راستی مثل اینکه ارتش خیلی سختگیری میکنه! تعیین کننده اینکه سرباز بدبخت باید بیفته توی ارتش یا **** کیه ؟؟

پیشاپیش ممنون...

.

سلام

اول راجب اینکه ارتش سخت میگیره کاملا درست هست مخصوصا نیرو زمینی ارتش :f34r:...
اما راجب اینکه شما کجا ممکنه بیافتی بین ارتش ، **** ، نیرو انتظامی یا نیروی دریا باید بگم این تقسیم ها دست **** وظیفه تهران هستش...اون ها هستن که افراد رو تقسیم میکنند...

اما راجب سئوالت که پرسیدی :

( سلام دوستان.

درسته که میگن تک پسر (مثلا تک پسری که 3 تا خواهر کوچکتر از خودش داره و پدرش هنوز به 60 نرسیده) برای خدمت توی تهران میفته ؟

اگر توی تهران بیفته شرایطش چطوریه ؟ (میگن 7 صبح میری تا 2 بعد از ظهر) درسته ؟

ممنون.. )

خوب تبریک میگم شما تک پسر هستید و این قانون برای شما به این صورت هست که شما اول میافتید آموزشی و حالا بسته به شانست هست ممکنه کرج بیافتی یا پرندک یا جهرم یا حتی تهران این بسته به شانست هست (مگر با داشتن پارتی کاری کنی که از طرف **** وظیفه برای 2 ماه آموزشی تهران بیافتی) و اما در باره بعدش ممکنه پارتیت جور نشه و شانس هم نیاری وقتی به عنوان مثال افتادی هر جایی که تقسیم شدی تو همون روز اول به شما میگن
شرایط دار ها کیا هستن 1 پدر نظامی 2 متاهل ها 3 تک پسر ها 4 کسر خدمت دار ها 5 افرادی که زیر پوشش کمیته امداد هستند...

و حالا شما اینجا فرم تک پسر ها رو باید بگیرید و کامل کنید و بعد به شما میگن باید به دو ثبت احوال بری و اون ها این فرم رو تایید کنند یکی ثبت احوال محل تولد پدر و اون یکی هم ثبت احوال محل تولد مادر بعدش این فرم با باقی مدارک ها بهشون میدی و اصلا دیگه بحث تهران برای این فرم نمیمونه هرکی هر کجا زندگی کنه همون شهر میافته یعنی محل زندگی فعلی مثلا یکی بچه شیراز هست شیراز میمونه یکی مازندران ، مازندران میمونه و تهران هم که تهران...

اما میگن باید نمره آموزشیت هم خوب باشه...

فکر کنم منظورت از اینکه 7 بری 2 بیای همون بعد از دوران آموزشی هستش...همه اینا دیگه بر میگرده به اینکه کجا بعدش باشی و چه کاری انجام میدی ممکن یه جایی باشی که از کار زیاد و سخت گیری خبری نباشه و اصلا به 2 هم نرسه زود تر بیای ممکنه یه جوری باشه که تا ساعت 4 اسیر باشی اما میتونی روش حساب کنی:happy: 95%امید وار باش همین طور میشه...

اما یه مطلبی بهت بگم در باره آموزشی تو این دوره 1 4 89 که من رفتم میدون **** همه بچه ها رو فرستادن شهرستان یکی از دوستان هم که کرج بود مازاد خورده بود و اکثریت بچه های مازاد کرج و فرستادن تهران...

اما اینا خودشون با کمبود مادیات روبرو هستن و سعی میکنن طرف هر جور شده نزدیک به محل خودش باشه ببین دیگه چی بشه و لجبازی کنن یکی و خیلی دور بندازن و یا طرف دیگه خیلی شانس بهش پشت بکنه که جای دور بیافته

به هر حال موفق باشی سئوالی بود بپرس تا جایی که بدونم بهت جواب میدم...فعلا بچه های فعال فروم مثل خودم سرباز شدن و مطمئنا وقتی برگشتن و تونستن مرخصی بیان خونه و بیان به این تاپیک سربزنن بهتر از من راهنماییت میکنن تازه با کوله باری از تجربه از سربازی:cool::blush::D:):lol::happy:

بالا