• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها سلام
من متولد 63 هستم دیپلم دارم تازه میخام برم سربازی -در ضمن برای معافیت پزشکی اقدام کردم آسم دارم( و 18 مهر امسال اعزامم)
در کاغذ سبز من نوشته شما طبق ماده ی 35 -بند 19 و جز ب معاف از رزم شناخته شده اید .که من روی سایت پلیس +10 که رفتم این ماده معافی کامل چیکار باید بکنم یعنی ممکن معاف شم در حالیکه برگه اعزام به خدمت اومده برام؟

1- میخواشتم ببینم آیا به جز آون شرایط 17 گانه آیا راهی هست که بتونم اضافه ام رو حذف کنم.
2- آیا معاف از رزمی دلیلی برای تضمین خدمت من بعد از آموزشی در تهران دارد؟
3- معاف از رزم شدم و بدلیل آسم ایا به موجب آن من هم باید رژه برم یا نه ؟ بالا برجک چی مجبورم میکنن برم.
4-و این که چون آسم دارم اگه بتونم یکم فیلم بازی کنم ممکن در آموزشی معافی کامل بگیرم...
باتشکر

Last edited:

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
راستی من که برای معافی به کمیسیون واقع در ساختمان شهید گمنام **** وظیفه رفته بودم خیلی از بچه ها با خال کوبی و خط انداختن روی دستو بدنشون معافی کامل گرفتن قضیه از چه قراره؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها سلام
من متولد 63 هستم دیپلم دارم تازه میخام برم سربازی -در ضمن برای معافیت پزشکی اقدام کردم آسم دارم( و 18 مهر امسال اعزامم)
در کاغذ سبز من نوشته شما طبق ماده ی 35 -بند 19 و جز ب معاف از رزم شناخته شده اید .که من روی سایت پلیس +10 که رفتم این ماده معافی کامل چیکار باید بکنم یعنی ممکن معاف شم در حالیکه برگه اعزام به خدمت اومده برام؟

1- میخواشتم ببینم آیا به جز آون شرایط 17 گانه آیا راهی هست که بتونم اضافه ام رو حذف کنم.
3- معاف از رزم شدم و بدلیل آسم ایا به موجب آن من هم باید رژه برم یا نه ؟ بالا برجک چی مجبورم میکنن برم.
4-و این که چون آسم دارم اگه بتونم یکم فیلم بازی کنم ممکن در آموزشی معافی کامل بگیرم...
باتشکر

شما معاف از رزم شدید، یعتی معاف از رژه و اینها
1- خیر
2- خیر
3- رژه نه ولی برای برجک بستگی به یگانت داره، میبینی یارو میگه هر وفت ما رفتیم جنگ تو معاف از رزم یا نه میبینی میگن برجک و نگهبانی با اسلحه نداری ولی یه طور دیگه اذیتت میکنند.
4- آموزشی که باید بری، حالا ممکنه بتونی سبک تر بری، بازم بستگی به پزشک یگان داره، اگه تشخیص بده نمیتونی بری تو گرما بدوی مثلا میشی منشی.

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
راستی من که برای معافی به کمیسیون واقع در ساختمان شهید گمنام **** وظیفه رفته بودم خیلی از بچه ها با خال کوبی و خط انداختن روی دستو بدنشون معافی کامل گرفتن قضیه از چه قراره؟

احتمالا هپاتیت داشتن، احتمالا...
کلا معاف پزشکی خیلی سخته

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
6 صبح فردا عازم هستیم با کد مازاد مازندران بابل

صمیمانه تشکر از اقا روزبه بابت ایجاد این تاپیک واقعا مورد استفاده قرار گرفت

:)

درود...
اقایون من یه سوال خیلی مهم دارم و خواهش میکنم حتماً جواب بدید ! من دانشگاه قبول شدم مهر سال 85 کاردانی اما ترم اول به ما مرخصی اجباری دادن و نیمه دوم رفتیم دانشگاه ! من نتونستم 6 ترم تموم کنم که این ترم بهمن هم خودندم الان که رفتم از **** وظیفه سنوات بگیرم گفتن این ترم 8 شما میشه با مرخصی و ما مرخصی رو حساب می کنیم ! برام 3ماه اضافه خدمت زدن ! هر کاری کردم گفتن به هیچ عنوان بخشید نمیشه ! مگر اینکه برم پیشه سردار توی میدون **** و ملاقات مردمی بگیرم و اون خط بزنه که میگن اون هم کم پیش میاد خط بزنه ! اکثراً هم من دیدم اضافه خوردن ! سوالم اینه که من چی کار کنم خط بزنن؟ **** عفو نمیکنه؟گفتن از سال 86 دیگه عفو نکرده **** ! میخوام کفالت بگیرم نمیتونم چون اضافه خوردم!

باید دو شنبه صبح بری میدون **** و ملاقات مردمی بگیری... آماده باش که اگه سردار بگه نه کلی گریه و زاری کنی و فیلم بازی کنی بلکه یه حالی بده. چون اگه بگه نه کار تمومه. **** فعلا سرش به کارای دیگه گرمه

بچه ها سلام

باتشکر

با معاف از رزم اگه خوب بتونی فیلم بازی کنی جوری که هم دوره ای هات هم حسابی باور کنن که وضعت خرابه می تونی اردوی آخر دوره رو بپیچونی که خیلی سخته . رژه هم نمی ری. به درد دیگه ای نمی خوره

با خالکوبی خالی و خط و مت نمیشه معاف گرفت یه مرگ دیگه شون بوده

احتمالا هپاتیت داشتن، احتمالا...
کلا معاف پزشکی خیلی سخته

جدیدا داره آسون تر میشه. چند تا از دوستای من به بهونه های تخمی معافی گرفتن. کمر درد و ضعف چشم و ...

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
یه شرایطی پیش اومده که می تونم انتخاب کنم تا توی کدوم نیرو خدمت کنم.
کسی می تونه به من بگه بهترین جا برای خدمت کجاست؟
یه جایی باشه امکان اینکه توی تهران خدمت کنم بیشتر باشه.
ساعت 2-3 بعد از ظهر هم ولم کنن که برم دنبال کارم

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست من با خالکوب خوبم میشه معافی گرفت اونم معافیت کارت قرمز تو اموزشی بودن بچه ها خالکوبی داشتن با خط و خوط به راحتی تو خدمت چند بار دعوا کردن و بعدش معاف شدن

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت همه دوستان.
1آبان اعزام خوردم،میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاعاتی تو این زمینه که برم بندازم 1شهریور داره یا نه؟
مثلا اینکه وقتی درخواست دادم بندازم جلو هر جا انداهتن مجبورم برم یا میشه همون1آبان رفت؟
بعضیا میگن که اونایی که درخواست میدن زود اعزام بشن جاهایی که خالی هست و پر دردسره میندازن میخوام بدونم چقدر صحت داره؟
راستی پذیرش هم دارم این دو مسئله که به هم کاری نداره؟
خلاصه هر کی تو این زمینه اطلاعی داره کمک کنه نیاز ضروری دارم.
پیشاپیش ممنون.

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
مهدی جان به نظره من حرچی زود تر بهتر استرس کمتر داری. ببین چون تمامه سیستم ها کامپیوتری شده امکان اینکه جای سخت و اسون بندازن نیست مگر اینکه پارتی فوق کلفت داشته باشی .من که یدونه دارم (( خدا )) و اینکه آخه داداش مگه همچین چیزی میشه که جای خالی رو پر کنن ؟ پس شما که 1 آبانی داری جای خالی پر میکنی .
من هم 1 شهریور اعزامم اول اینکه ماه رمزونه و کمتر سخت میگیرن ! و اینکه فصل خوبی هم هست گرمای مرداد تموم میشه و به پاییز نزدیک تر میشیم .

( مهدی این اطلاعات شخصی من بود )
راستی اینم بگم 2 تا پست نشه :

من خیلی دوست دارم این سربازی تموم شه یک نفس راحت راحت بکشم . مردم از این همه فکر کردن یک روز حالم خوبه یک روز بد بسه دیگه بسته بسته بسته !سربازی مزیت زیاد داره اینکه با شرایط سخت زندگی آشنا میشی ! اینکه چگونه با هم نوعامون ارتباط بر قرار کنیم ! مهم اینه که از موانعی که روبروت ظاهر میشه قوی تر باشی و بتونی با هاش مقابله کنی . ولی حرف زدن با عمل کردن زمین تا آسمون فرق داره .
راستی 31 شهریور تولده منه اینو تو آموزشی اعلام کنم ؟ :p کادو تولد رو حال میکننین (( احتمالا کادوم 100 تا کلاغ پر 100تا بشین پاشو ))

Last edited:

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
مهدی جان به نظره من حرچی زود تر بهتر استرس کمتر داری. ببین چون تمامه سیستم ها کامپیوتری شده امکان اینکه جای سخت و اسون بندازن نیست مگر اینکه پارتی فوق کلفت داشته باشی .من که یدونه دارم (( خدا )) و اینکه آخه داداش مگه همچین چیزی میشه که جای خالی رو پر کنن ؟ پس شما که 1 آبانی داری جای خالی پر میکنی .
من هم 1 شهریور اعزامم اول اینکه ماه رمزونه و کمتر سخت میگیرن ! و اینکه فصل خوبی هم هست گرمای مرداد تموم میشه و به پاییز نزدیک تر میشیم .

( مهدی این اطلاعات شخصی من بود )
راستی اینم بگم 2 تا پست نشه :

من خیلی دوست دارم این سربازی تموم شه یک نفس راحت راحت بکشم . مردم از این همه فکر کردن یک روز حالم خوبه یک روز بد بسه دیگه بسته بسته بسته !سربازی مزیت زیاد داره اینکه با شرایط سخت زندگی آشنا میشی ! اینکه چگونه با هم نوعامون ارتباط بر قرار کنیم ! مهم اینه که از موانعی که روبروت ظاهر میشه قوی تر باشی و بتونی با هاش مقابله کنی . ولی حرف زدن با عمل کردن زمین تا آسمون فرق داره .
راستی 31 شهریور تولده منه اینو تو آموزشی اعلام کنم ؟ :p کادو تولد رو حال میکننین (( احتمالا کادوم 100 تا کلاغ پر 100تا بشین پاشو ))

بچه ها، یه چیزی رو همیشه یادتان باشه، سربازی با تمام سختی و بدی هاش میگذره
اون کادری اولاغی که به شما امر و نهی میکنه از این میسوزه که شما بالاخره از **** میرید ولی خودش باید 30 سال اونجا بمونه
یاد بگیرید همه چیز رو دایورت کنید مخصوصا اگه افسر باشید که دیگه کسی نمیتونه حرفی بهتون بزنه، میگذره با تمام بدی هاش

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بچه ها شنیدم سربازی رو از سال آینده دوباره میفروشن...کسی خبری داره در این زمینه؟

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
خيلي بعيده سربازي رو بفروشن .نياز كشور به نيروهاي نظامي الان بيشتر از گذشته هست

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام به همه بچه ها ...

نظرتون در مورد اینجا چیه ؟

(کد ۹۴ : **** پادگان ولیعصر ساری)

چجوریه جاش ؟ سخته ؟ راحته ؟ فلاکته ؟ چیه ؟ :D

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر شما اگه از 1ابان بیارم 1شهریور خوبه؟
اگه کسی این کارو کرده از تجربیاتش مزایا و معایبش بگه.ممنون میشم.

pishibala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
سلام میخوام بدونم شرایط عقیدتی سیاسی چه جوریه من دوستم 18 تیر اموزشیش تو عجب شیر تموم شد و امریشو واسه عقیدتی سیاسی گرفت حالا میخوام بدونم دیروز که رفته باید تا بعد از ظهر ولش میکردن اما بهش گفتن تا 3 روز باید بمونی این داستانش چیه توروخدا هرکی میدونه بهم بگه

بالا