• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان کسی نمی دونه این امریه ماله بازنشتسه های ارتش توی ارگان های دیگه ای مثل **** تاثیر داره یا نه؟!

اون دوست عزیز که گفت توی کرج آموزشی **** بوده یعنی تو بین شما همه لیسانس و نخبه بودن؟!بعید میاد پادگانی همچین شکلی داشته باشه ممنون میشم جوابم را بدید.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دوستان کسی نمی دونه این امریه ماله بازنشتسه های ارتش توی ارگان های دیگه ای مثل **** تاثیر داره یا نه؟!

اون دوست عزیز که گفت توی کرج آموزشی **** بوده یعنی تو بین شما همه لیسانس و نخبه بودن؟!بعید میاد پادگانی همچین شکلی داشته باشه ممنون میشم جوابم را بدید.
چرا نباشه؟ هست. تازه لیسانس هم تعداد بسیار کمی دارند مسکه. همه دکتر و فوق!

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من اشتباه کردم ! جنگ بشه من هم میرم ! ای بابا :lol:
حالا مگه قرار هست جنگ بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
جنگ هم بشه میریم

Last edited:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
مسلما سربازی مشکله و واسه اونایی که تا لنگ ظهر خوابن و بقیه وقتشونم بیکارن خیلی سخت تر.(سوء تفاهم نشه، کلی میگم).هر چی باشه یه شرایط جدیده و عادت کردن بهش زمان میخواد و صبر.اما واسه کسائی که همین الانم سخت کار میکنن،نباید خیلی سخت و غیر قابل تحمل باشه.بنده صبح 6 میرم کارگاه،تا ساعت 6-7 همش دوندگی میکنم زیر آفتاب،حرفها و غرغرهای چندنفرم تحمل میکنم و میگم چشم!شبم جسدم میرسه خونه و فردا هم مثل دیروز. 1 سال هم شهرستان کار میکردم،در ماه چند روز بیشتر نمیومدم تهران. ناراحتیم هم بیشتر به خاطر اینه که تو این مدت درامدم قطع میشه... دوستان هر چی بیشتر بهش فکر کنیم،سخت تر میشه.فکرش از خودش بدتره...اگه تصمیم گرفتیم که بریم خدمت، بریم شرشو بکنیم. انشا..له که خیلیم سخت نمیگذره :rolleyes:

با حرفت کاملا موافقم ! فکرش از خودش 100 درجه بد تره ! امید وارم که به همه مخصوصا 1 شهریوری ها خوش بگزره. تمامه فامیل دوستان من رفتن هیچ کس نمیگه بد هست همه میگن چند روزه اول سخته من که از الان دارم خودمو آماده میکنم . روزی 20 بار بشین پاشو . هفته آخر هم 9 خواب 5 بیدار . تو خونه عادت کنم بهتره تا تو سرباز خونه .
راستی کسی هست ما رمصون خدمت کرده باشه یه توضیح هم به من بده ؟

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
ایول تاپیک مفیدی بود ....
آقابون چند تا سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید :
- من متولد دی شصت و هشت هستم و 2سال هست مه درس نمی خونم ولی پرونده اینام تو مدرست هنوز !
می خوام بدونم الان بهم اضافه خدمت خورده یا نه ؟ اسان چند وقت بگذره اضاف می خوری ؟!
- سوال بعدیم : مثلا اگه بخوایم با رفیقمون یه جا بیفتیم راه داره ؟ مثلا واسه آدرس آدرشه یه خونه رو بدیم ؟؟
اسان میشه با هم بیفتیم یه جا ؟؟
- یه سری میگن اگه گواهی نامه داری رو نکن ؟ میگن سخته ولی آدم که ظاهر رو میبینه خوبه مثلا راننده ی یه ماشین میشی دیگه !! نظر شما چیه ؟؟
ممنون میشم جواب بدید ......
smile-20090121020511.gif

1سال و چند ماه از اولی پست من در این تاپیک میگذره !
من الان 10 ماه خدمتم...
می خواستم به همه ی بچه های اینجا بگم که مثه برق میگذره !
امیدوارم بقیش هم همین جوری بگذره !:eek:

اینم پست بعد آموزشیم :
به به ...

امروز آموزشیم تموم شد.....
منم با این دوستمون بودم .. ولی فعلا نشناختمش...
دوره 52 روزست ...
گوش نده که میان دوره نمیدیم . مرخصی نمیدن...
مطمئن باش هر چی میگن همش دروغ از آب در میاد...
تعطیلی بخوره ولتون می کنن.. به ما تهرانی ها مرخصی طولانی به اسم میان دوره نمیدن ولی بیشتر از شهرستانی ها خونه رفتیم...
ایشالاه به شما یه 5 روزی میدن..
مطمئنم بهترین جای ایران برا آموزشی کد 105 هتل ولیک هستش...

کد 105 بابل .. هتله واقعا... همه به اسم هتل ولیک اونجا میشناسن....
این سری که تو بری میشی دوره 133 ..
من 132 بودم ...
مطمئن باش بهترین جا منتظره توئه ... آب و هوای عالی.. الانم که زرت زرت بارون میاد کلاسا تعطیل میشه و صفا و سیتی ...
چیزایی که در انتظارته :
(امکانات این هتل » )

- پنجاه تا تلفن عمومی

- بوفه

- ساندویچی

- عکاسی

- خشک شویی

- باشگاه بدن سازی

- سرویس بهداشتی تمیز (حمام گرم و پر فشار)

- مناظر فوقولاده

- فرمانده های باحال که هفته ی اول بهشون فحش میدی...ولی بعدش.....

احتمال زیاد گردان خیریان میفتی ... اگه اونجا افتادی سلام کد 75 منشی (خودشون میشناسن) به احمدیان و صالحی برسون ... باور کن اگه آشنایی بدی هواتو دارن ...
ارشد و اینا نشو دردسره .. بهترین مسئولیت منشی هستش.. مخصوصا منشی صالحی شدن.. اگر خطت خوبه حتما منشی بشو .. بگو دوست کد 75 هستم باور کن به خطت اصلا نگاه نمی کنه

اصلا نگران نباش .. اونجا همه پذیرشی هستن و پارتی کلفت پس بدون جای بدب نیست... من ساعت 2 امروز با هتل ولیک خدافظی کردم... ناراحت کننده بود...

بازم سوال بود بپرس ....

(تجدید دوره و میدان تیر همش الکیه و می ترسوننتون.. فقط میدان تیر رو بالا بزنی تشویقی میگیری . مرخصی 5شنبه و جمعه هم میدن..)

Last edited:

ynobahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

3 تا گروهان نخبه و 2 تا گروهان فوق لیسانس و دکتری و پزشک. لیسانسه اصلا نداشتیم. یعنی نداریم.

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
تاریخ برگ دوم واکسن من 88/4/28
یعنی یک سال و چندین روز

مشکلی پیش نمیاد ؟
آخه اونجا یه سری مدارک مثله برگ سبز و برگ سفید ، همرا برگ دوم واکسیناسیوم باید تحویل داد

Helloooooooooooooooooooooooooooooo

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 تا گروهان نخبه و 2 تا گروهان فوق لیسانس و دکتری و پزشک. لیسانسه اصلا نداشتیم. یعنی نداریم.

سلام همرزمی

کاملا تائید میشه لیسانس اصلا نداریم

در ضمن این نخبه ها فقط همین 45 روز اموزشی رو دارن مابقی رو حال میکنن به دوستان معدل بالا توصیه میکنم حتما به کانون نخبه ها یه سری بزنن شاید شرایطشون بخوره و نخبه بشن

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با حرفت کاملا موافقم ! فکرش از خودش 100 درجه بد تره ! امید وارم که به همه مخصوصا 1 شهریوری ها خوش بگزره. تمامه فامیل دوستان من رفتن هیچ کس نمیگه بد هست همه میگن چند روزه اول سخته من که از الان دارم خودمو آماده میکنم . روزی 20 بار بشین پاشو . هفته آخر هم 9 خواب 5 بیدار . تو خونه عادت کنم بهتره تا تو سرباز خونه .
راستی کسی هست ما رمصون خدمت کرده باشه یه توضیح هم به من بده ؟
دقیقا،منم از هر کی میپرسم میگه چند روزه اول سخته و زود عادت میکنی!منم امید وارم که واسه همه دوستان ردیف باشه...

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
قانون بشین پاشو و سیسنه خیز به کل ممنوع شده. به غیر از یک مورد درسها.یکی از اساتید میگفت قبلا تو کتابای درسی ذکر میشده برای تنبیه فلان اینقدر متر پامرغی . برای تنبیه بهمان اینقدر بشین پاشو. این بشین پاشو ها برای مفاصل خیلی ضرر دارن. بی نهایت مضرن.آرتروز آورم هستن .ما یکی از دوسامون بهش بشین پاشو دادن گفتش نمیرم خلاص میخوای بکشی بکش میخوای هر کاری بکنی بکن. بهش فقط یه پست نگهبانی دادن گفتن دو تا چار مثلا نگهبان باش !!!! خلاصه یادتون باشه این قوانین برداشته شدن و میتونید اصلا شکایت کنید.هرچند شکایت چیزی شبیه جوکه.اما حداقل بدونید اینا رو نداریم.مگه سینه خیزو که انم تازه درسشه که اونم تازه فقط سی متر باید برید همونم براتون میکنن ده متر .در همین حد.هر کی دستور الکی داد میتونید بهش یادآوری کنید همچین تنبیهاتی برداشته شده

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
قانون بشین پاشو و سیسنه خیز به کل ممنوع شده. به غیر از یک مورد درسها.یکی از اساتید میگفت قبلا تو کتابای درسی ذکر میشده برای تنبیه فلان اینقدر متر پامرغی . برای تنبیه بهمان اینقدر بشین پاشو. این بشین پاشو ها برای مفاصل خیلی ضرر دارن. بی نهایت مضرن.آرتروز آورم هستن .ما یکی از دوسامون بهش بشین پاشو دادن گفتش نمیرم خلاص میخوای بکشی بکش میخوای هر کاری بکنی بکن. بهش فقط یه پست نگهبانی دادن گفتن دو تا چار مثلا نگهبان باش !!!! خلاصه یادتون باشه این قوانین برداشته شدن و میتونید اصلا شکایت کنید.هرچند شکایت چیزی شبیه جوکه.اما حداقل بدونید اینا رو نداریم.مگه سینه خیزو که انم تازه درسشه که اونم تازه فقط سی متر باید برید همونم براتون میکنن ده متر .در همین حد.هر کی دستور الکی داد میتونید بهش یادآوری کنید همچین تنبیهاتی برداشته شده

ما که تو 01 کلی بشین پاشو رفتیم، کل گروهان نه فقط یک نفر، ولی کلاغ پر و پا مرغی ممنوع بود، سینه خیز هم یه بار واسه همون خیز بلند و کوتاه
اما اگه بشین پاشو رو نمیرفتیم پنجشنبه و جمعه بازداشت بودیم، اونجا آنقدر فشار روحی به آدم میارن که هر کاری میکنی تا 4 ساعت بزنی بیرون از اون خراب شده
دوستان زیاد فکرش رو نکنید، میگذره

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچکس جواب مارونداد!
1. ازپادگان **** شهیدصدوقی یزد کسی خبرداره؟ با لیسانس چطور میگذره؟ (قبلا لیسانس نمیگرفته واسه آموزشی!)
2. یکبار برای همیشه هرکی مطمئنه بگه واسه معاف ازرزم کارت پایان خدمت چه فرقی میکنه؟ فقط اونیکه با چشماش دیده بگه
3. آقایون 01 اعزامی اول تیر بیان بگن چطور میگذره؟ چون خودم 01 بودم اما نرفتم :f34r:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ما که تو 01 کلی بشین پاشو رفتیم، کل گروهان نه فقط یک نفر، ولی کلاغ پر و پا مرغی ممنوع بود، سینه خیز هم یه بار واسه همون خیز بلند و کوتاه
اما اگه بشین پاشو رو نمیرفتیم پنجشنبه و جمعه بازداشت بودیم، اونجا آنقدر فشار روحی به آدم میارن که هر کاری میکنی تا 4 ساعت بزنی بیرون از اون خراب شده
دوستان زیاد فکرش رو نکنید، میگذره
اموزشی بازداشت نداره همش تهدیده
کلا دو تا چیز جرم هست یکی دعوای سنگین با مافوق دومی مخدر سنگین

pedoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سربازی جز دردسر بدبختی و بیکار کردن و شکستن غرور و از بین بردن وقت افراد را ندارد
من 1/4 /89 رفتم سربازی کد مازاد خوردم
تقسیم که شدیم افتادم 06 پاسداران
پادگان جواد الائمه
جایی که پدر افراد را در می آرند از بس که سخت می گیرند چون این پادگان چند دوره است که وظیفه می گیرند و تنها جایی که کادری تربیت می کنند
خیلی مزخرفه
خیلی اذیت می کنند نسبت به بقیه پادگان ها
بازم چون ما لیسانسیم خیلی مراعاتمون می کنند نسبت به فوق دیپلم
دلم واسه این کادری ها می سوزه خیلی اذیتشون می کنند
یعنی طوری اذیتشون می کنند که عقده ای بارشون بیارند
ولی یک حسن خوبی داره که هواش نسبت به بقیه جا های تهران بهتره
:wacko:

رفیق منم اونجاست،ولی میگه خوبه که !!

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
اموزشی بازداشت نداره همش تهدیده
کلا دو تا چیز جرم هست یکی دعوای سنگین با مافوق دومی مخدر سنگین

منظورم بازداشت داخل یگان بود نه بازداشتگاه
تا دلت هم بخواد به ما بازداشت خورد

Lufthansa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخ آخ چقدر داره زود میگذره، واقعا انگار همین دیروز بود که توی همین تاپیک پست شماره 3082 رو دادم!:happy:

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا،منم از هر کی میپرسم میگه چند روزه اول سخته و زود عادت میکنی!منم امید وارم که واسه همه دوستان ردیف باشه...

4.30 بیدار باش 9.30 هم خاموشی
ولی هم میونی بیشتر بخوابی اگه دوستی داشته باشی که صبحانت رو برات بیاره سره تختت 9.30 تا 9.45 هم غرقه بعدش میونی بری پشت اسایشکاه سیگار بکشی یا هر کاره دیگه ای که دوست داری .
در کل سعی کنید به کسی رو ندید چون یه سری واقعا بی جنبه اند . یه سری هم حاضرند به خاطر یه مرخصی بفروشند . همه جور ادم هست با خوباش بچرخید تا از تجربه هاشون استاده کنید

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق منم اونجاست،ولی میگه خوبه که !!

اره گردان با گردان و گروهان با گروهان فرق میکنه
از ما که هر چی گلچین شدست تو گردان و مخصوصا گروهانمونه . دمه فرمانده گروهانمونم گرم که هوای ما رو داره و هر چهار شنبه مرخصی میده و سخت نمیگیره فقط بهمون گفت کاری نکنید که جلوی مافوقم خراب بشم منم هوای همه رو دارم . بستگی به همه چی داره که سخت بگذره یا راحت

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4.30
در کل سعی کنید به کسی رو ندید چون یه سری واقعا بی جنبه اند . یه سری هم حاضرند به خاطر یه مرخصی بفروشند . همه جور ادم هست با خوباش بچرخید تا از تجربه هاشون استاده کنید
ممنون ،به نکته خوبی اشاره کردید :)

بالا