• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

avan

Registered User
لایک‌ها
207
تا اونجایی که من دیدم آره بازم اگه فک میکنی اشتباه میکنم خودتون هم بگردید ! تو گوگل بزن :كد 285 آموزشی باست لیست میاره

راستی اگه کسی 02 افتاده ( کد 36 : نيروي زميني ارتش تهران آموزشي 02 ) افتاده بیاد از الان رفیق شیم
(مدرکم فوق دیپلم ) . [email protected] اد کنید! خوشحال میشم .

آقا راستی ارتش بعد از آمزشی کجاها نیرو هاشو تقص میکنه (( مثلا آتش نشانی و ............ ؟)

اگه توی آموزشی از خودمون لیاقت نشون بدیم ممکنه درصد افتادن در تهران بیشتر شه ؟(( من ساکن تهران و اصلیتم هم تهرانی هست ))

آره توی گوگل دیدم.
ولی برای سال 2008 بودن این کدها.....

خدا نکنه ارتش باشه.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
کد ۲۸۵ : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آموزشگاه جواد الائمه واقع در خیابان پاسدارن
من الان پرسیدم از یکی از دوستام که خودش کدها دستش هست تعجب کرد.... اولی میگه کد 285 نداریم.... اگر هم باشه و آموزشگاه جواد الائمه باشه اصلا لیسانسه نیست اونجا همه دیپلمن.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
رامین جان ممنون از مرامت.... خدا کنه در هر حال اونجا نباشه.... که به شدت متنفرم از ارتش

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
ایشالا که نیست ! تا خدا رو داریم غم نداریم به مرتضی علی ! من الان با پسر خالم دارم صحبت میکنم . میگه سربازی 2 روزه اول سخته که از شانس ما افتاده ماه رمضان . پس ببین خدا هممونو دوست داره ! ایشالا شما هم بری زود تمومش کنیم ! 1ک دونه استرس کم شه خودش خیلی هست !

avan

Registered User
لایک‌ها
207
ایشالا که نیست ! تا خدا رو داریم غم نداریم به مرتضی علی ! من الان با پسر خالم دارم صحبت میکنم . میگه سربازی 2 روزه اول سخته که از شانس ما افتاده ماه رمضان . پس ببین خدا هممونو دوست داره ! ایشالا شما هم بری زود تمومش کنیم ! 1ک دونه استرس کم شه خودش خیلی هست !
مرسی ;)

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

من هم اول شهریور اعزام هستم.آقا یه سوال فنی داشتم...اینکه بیست روز اول ما خورده به ماه رمضون،بسی مایه خوشبختی ماست یا بسی مایه بدبختیه ما؟
خلاصه اینکه یعنی دهنمون سرویسه یا اینکه خوش به حالمونه؟

ضمنا من مدرکم لیسانس کامپیوتره

بعضیا میگن خوشبه حالتون سخت نمیگیرن....بعضیا هم میگن بازبون روزه پدرتونو در میارن

هم قطارای عزیز جواب بدین تا باهم همدردی کنیم...:cool:

arzhi3441

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه اگر می بینی کسی جوابت را نمی ده چون برداشتی فارگلیسی تایپ کردی (تا الان باید مدیر پستت را حذف می کرد)
دوم اینکه مبارک دانشگاه را می گم

در مورد اجرای دوبرادری شایعه ای هایی است که سال 90 اجرا بشه اما در حد شایعه است پس زیاد بهش امیدوار نباش
درمورد سوال دوم نه شما بعد از اتمام درست دوباره دفترچه پر میکنی و می گی که کجا خدمت کردی واونا پیگری می کنن و شما را دوباره تقسیم می کنند البته نه جای قبلی و خیالت راحت باشه دیگه آموزشی نداری
در مورد قانون هم شما اگر 4 سال خارج از کشور باشی می تونی بیا بعدش معافی بگیری اما اما این قانون تبصره های زیادی داره و تاریخ هاش هم مشخص در حالا حاضر شامل حال شما نمیشه باید پیگیر باشی ببینی کی اعلام می کنند که یک هزینه هم برات داره.

لطفا به قوانین سایت هم توجه کن و فارسی بنویس .

من واقعا شرمندم نمی دونستم باید حتما فارسی بنویسم.
ممنونم بابت تبریکت
مرسی بابت راهنماییت.من مطمئن باشم؟

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترو خدا یکی جواب ما رو هم بده ثواب داره

با سلام بچه ها من یک آشنا دارم که میگه میندازمت نیرو دریایی بندر انزلی میخواستم ببینم نیرو دریایی چطورییه و به از آموزشی تو تهران کجا میافتم؟

01 بیفتی خوبه من الان انجام

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من هم اول شهریور اعزام هستم.آقا یه سوال فنی داشتم...اینکه بیست روز اول ما خورده به ماه رمضون،بسی مایه خوشبختی ماست یا بسی مایه بدبختیه ما؟
خلاصه اینکه یعنی دهنمون سرویسه یا اینکه خوش به حالمونه؟

ضمنا من مدرکم لیسانس کامپیوتره

بعضیا میگن خوشبه حالتون سخت نمیگیرن....بعضیا هم میگن بازبون روزه پدرتونو در میارن

هم قطارای عزیز جواب بدین تا باهم همدردی کنیم...:cool:

مایه خوشبختیه اما 20 روز اول بعدش حسابی بهتون حال میدن:wacko:

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا واسه من یه مشکلی پیش اومده،مطرحش می کنم،اگه کسی هست منو راهنمایی کنه ممنون میشم:

من برای یگان ازطریق یکی از آشناها درخواست امریه برای یکی از پادگانهای **** در شهر تهران دادم...من خودم ساکن شهریار هستم(از شهرستان های استان تهران)و از طرفی محل پخش من توی برگه سبز(green card:lol:)کرج-شاهین ویلا-مجموعه ورزشی انقلاب هست...بعد یه بنده خدایی اومد گفت چون جایی که درخواست امریه کردی توی خود شهر تهران هست و چون محل پخش تو کرج است (به گفته ی اون محل پخشت باید حتما خود میدون **** میبود تا با درخواستت موافقت بشه) ....پس خلاصه بگم امریه ات مالیده...!:( اون یاروهه گفت باید آدرس خونتونو یه جایی توی شهر تهران (مثلا خونه ی یکی از فامیلهاتون) میدادی تا محل پخشت میدون **** باشه و اونوقت با درخواست امریه ات موافقت بشه...یعنی چون یگان درخواستی من توی شهرتهرانه پس فقط باید میدان **** درموردش تصمیم بگیره و **** وظیفه کرج حق نداره کسی رو واسه امریه اونجا بفرسته(البته بعد از دوماه آموزشی).

از چندنفر دیگه هم که پرسیدم گفتند اون یاروهه زر اومده قورمه سبزی...:Dو خلاصه نظر اون یاروهه رو رد کردند
حالا می خواستم کمکم کنید و منو راهنمایی کنید و منو از این برزخ نجات بدید،بالاخره کدوم راست میگن!آیا استدلال اون یاروهه درسته؟آیا من می تونم به درخواست امریه ام امیدوار باشم؟...ممنون میشم راهنماییم کنید...

چرت گفته پسر اما هیچ وقت امیدوار نباش فقط صبر کن انشالله کارت حله اگر هم نشد فدای سرت تازه میشی مثله خیلی های دیگه

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.ایا وسایلی که تو صفحه اول نوشته شده همشون الزامی هست ؟
2.راستی اگه این وسایل مثل تنقلات و غیره رو دژبانی ببینه دردسر میشه ؟
3. هنوز هم خشم شب استفاده میشه ؟
4.چه قدر از پست اول تا حالا سربازی سخت تر شده و چقدر آسون تر؟

راستی کسی میدونه این شماره باسه **** وظیفه چند هست ؟ فقط کسانی که امریه گرفتن میتونن از کدشون با خبر شن ؟

1-الزامی نیست اگه ببری بهتره وگر نه همه جا بوفه داره از شیر مرغ تا جون ادمی زاد توش پیدا میکنی
2-دژبانی کاری نداره فقط سیگار فندک و ..... میگیره
3-نیست اگه هم باشه همش مسخره بازیه و خنده هست
4-سختی و آسونیش به خود فرد بستگی داره همه میگن اولش سخته ولی من تیر ماه اعزام شدم اصلا سخت نبود فقط هوا گرم بود که اونم از شانس شما برج 6 هوا عالیه

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچز می دونید ما که الان اعزامیم اگه این قانون کسر خدمت به نسبت مدرک تحصیلی از اول سال 90 تمدید نشه به خدمتمون اضافه می شه یا نه؟

برای کسایی که بهد از سال 90 اعزام میشن قانون اعمال میشه برای شما همو قانون قبلیه

8286

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
برگه سفید من اومده و کد 234 خورده. توی سایت نوشته بود که نیروی دریایی بندر انزلی. من فوق لیسانس دارم. اعزام 1/6/ هستم (16 روز دیگه آخه دلم برا خودم میسوزه)
1) کسی میدونه اونجا چطوری هستش سخته آسونه!
2) 20 روز اول توی ماه رمضان هستش خوبه یا بد (اگه اون 20 روز را ساده میگیرن، 20 روز دوم را سخت میگیرن یا نه؟)
3) مرخصی اونجا چطوری با توجه به اینکه 20 روز اول ماه رمضان هستش
ممنون از همگی

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
برگه سفید من اومده و کد 234 خورده. توی سایت نوشته بود که نیروی دریایی بندر انزلی. من فوق لیسانس دارم. اعزام 1/6/ هستم (16 روز دیگه آخه دلم برا خودم میسوزه)
1) کسی میدونه اونجا چطوری هستش سخته آسونه!
2) 20 روز اول توی ماه رمضان هستش خوبه یا بد (اگه اون 20 روز را ساده میگیرن، 20 روز دوم را سخت میگیرن یا نه؟)
3) مرخصی اونجا چطوری با توجه به اینکه 20 روز اول ماه رمضان هستش
ممنون از همگی

ببین این طوری که دوستان میگن سربازی اولش سخته تا اینکه دستت بیاد چی کار کنی و از این سخنان و شانش ما افتادیم توی ماه رمضون که میگن سخت نمیگیرن هوا هم که خنک شده . البته گرسنگی و این سخنان خودش سخته . ولی بعد 20 روز مگه میخوان چقدر سخت بگیرن مثلا رژه رفتن بشه روزی 10 :blink:بار و کارها 2:blink: برابر یا 3 :(برابر شه مطمئن باش که این طوری نیست . هر چی باشه 20 روز از 60 روز خودش خیلی هست .من فقط دلم شور میزنه که بعد از آموزشی کجا می افتم .هیچ نگران نباش .

avan

Registered User
لایک‌ها
207
کسی تا حالا نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آموزشگاه جواد الائمه واقع در خیابان پاسدارن آموزشی بوده اونجا؟

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
چرت گفته پسر اما هیچ وقت امیدوار نباش فقط صبر کن انشالله کارت حله اگر هم نشد فدای سرت تازه میشی مثله خیلی های دیگه

آقا مهرداد دمت گرم...ایشالا عروسیت
بابا هرچی هم که زنگ میزنم این سلیته ها جواب نمیدن که بدونیم کدوم جهنم دره ای افتادیم
کله پدر همشون

8286

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین این طوری که دوستان میگن سربازی اولش سخته تا اینکه دستت بیاد چی کار کنی و از این سخنان و شانش ما افتادیم توی ماه رمضون که میگن سخت نمیگیرن هوا هم که خنک شده . البته گرسنگی و این سخنان خودش سخته . ولی بعد 20 روز مگه میخوان چقدر سخت بگیرن مثلا رژه رفتن بشه روزی 10 :blink:بار و کارها 2:blink: برابر یا 3 :(برابر شه مطمئن باش که این طوری نیست . هر چی باشه 20 روز از 60 روز خودش خیلی هست .من فقط دلم شور میزنه که بعد از آموزشی کجا می افتم .هیچ نگران نباش .

آره خداییش خوبه توی تیر نرفتیم سربازی. اگه توی تیر رفته بودیم الان آب پز شده بودیم. ماه رمضان ساده هم بگیرند به جاش آدم باید 12 ساعت آب و غذا نخوره این به اون در.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آقا کد مرکز آموزش 75 کجاست؟ همون وزارت دفاعه قزوینه؟!

Last edited:
بالا