من این نکته رو آخر متوجه نشدم.. یکی میگه اگه چیزی بلدی بگو ، یکی میگه چیزی نگو و زیر کار رو بکش..
من این نکته رو آخر متوجه نشدم.. یکی میگه اگه چیزی بلدی بگو ، یکی میگه چیزی نگو و زیر کار رو بکش..
این دوستمون در مورد آموزشی گفتن مسئولیت قبول نکنید ..
یعنی مثلا اومدن گفتن کی از جوشکاری سر در میاره سریع نگو من هر چی کاره میندازن گردنت !
یه بار اومدن سر صف به ما گفتن کی کامپیوتر بلده منم که دیگه از رژه و بشین پاشو خسته شده بودم مثل فنر پریدم گفتم من من ! یه دو سه نفر دیگه هم همین حرکت رو کردن یکیشون که دیگه داشت میپرید تو بغل فرمانده ! فکر میکردیم الان میبرن میشوننمون پشت کامپیوتر ...
خلاصه یکی دیگه رو انتخاب کردن منم تا شب به خودم فحش میدادم که چرا اونو که هیچی حالیش نیست انتخاب کردن منو نکردن ..
فردا طرف رو دیدم نالون داره بشین پاشو میره !! !گفتم چی شد ؟ گفت هیچی گرافیک یه کامپیوتر سوخته بود ، گرافیک سوخته رو دادن به من ، گفتن برو آشنا داری یه نوع بیار
بیچاره فقط 50 تومن خرج مونده بود رو دستش :lol:
ولی بعد از آموزشی برای یگان کارهایی که بلدی بگو ... یا تو فرم هایی که میدن ...
مخصوصا اگه مدرک تحصیلی بالایی نداری ... مثلا دیپلم یا زیر دیپلم ..
چون اونجا دیگه برای خر حمالی نمیخوان برای 16 ماه خدمت قراره معلوم بشه چه کاری دستته !
ممکنه 16 ماه پشت میز بشینی زیر کولر ، ممکنه 16 ماه توی گرما و سرما بذارنت سر پست مخصوصا تو راهنمایی رانندگی اگه باشی ... 8 ساعت باید سر پست وایسی :wacko: