• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1 - اول اینکه تو سربازی هیچ وقت برای کاری داوطلب نشید یا اگه گفتن کسی فلان کارو بلده حتا اگه بلد بودین هم حرفی نزنید. در کل فقط بگید من راه رفتنو فقط بلدم تازه بعضی وقتام میلنگم!

من این نکته رو آخر متوجه نشدم.. یکی میگه اگه چیزی بلدی بگو ، یکی میگه چیزی نگو و زیر کار رو بکش..

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
من این نکته رو آخر متوجه نشدم.. یکی میگه اگه چیزی بلدی بگو ، یکی میگه چیزی نگو و زیر کار رو بکش..

این دوستمون در مورد آموزشی گفتن مسئولیت قبول نکنید ..
یعنی مثلا اومدن گفتن کی از جوشکاری سر در میاره سریع نگو من هر چی کاره میندازن گردنت !
یه بار اومدن سر صف به ما گفتن کی کامپیوتر بلده منم که دیگه از رژه و بشین پاشو خسته شده بودم مثل فنر پریدم گفتم من من ! یه دو سه نفر دیگه هم همین حرکت رو کردن یکیشون که دیگه داشت میپرید تو بغل فرمانده ! فکر میکردیم الان میبرن میشوننمون پشت کامپیوتر ...
خلاصه یکی دیگه رو انتخاب کردن منم تا شب به خودم فحش میدادم که چرا اونو که هیچی حالیش نیست انتخاب کردن منو نکردن ..
فردا طرف رو دیدم نالون داره بشین پاشو میره !! !گفتم چی شد ؟ گفت هیچی گرافیک یه کامپیوتر سوخته بود ، گرافیک سوخته رو دادن به من ، گفتن برو آشنا داری یه نوع بیار
بیچاره فقط 50 تومن خرج مونده بود رو دستش :lol:

ولی بعد از آموزشی برای یگان کارهایی که بلدی بگو ... یا تو فرم هایی که میدن ...
مخصوصا اگه مدرک تحصیلی بالایی نداری ... مثلا دیپلم یا زیر دیپلم ..
چون اونجا دیگه برای خر حمالی نمیخوان برای 16 ماه خدمت قراره معلوم بشه چه کاری دستته !
ممکنه 16 ماه پشت میز بشینی زیر کولر ، ممکنه 16 ماه توی گرما و سرما بذارنت سر پست مخصوصا تو راهنمایی رانندگی اگه باشی ... 8 ساعت باید سر پست وایسی :wacko:

Captive

لایک‌ها
16,665
!گفتم چی شد ؟ گفت هیچی گرافیک یه کامپیوتر سوخته بود ، گرافیک سوخته رو دادن به من ، گفتن برو آشنا داری یه نوع بیار
بیچاره فقط 50 تومن خرج مونده بود رو دستش

جدی میگی؟ : )) جلل خالق. :دی

ولی بعد از آموزشی برای یگان کارهایی که بلدی بگو ... یا تو فرم هایی که میدن ...
مخصوصا اگه مدرک تحصیلی بالایی نداری ... مثلا دیپلم یا زیر دیپلم ..

آهــا مرسی درسته.. پس آموزشی هیچی بلد نیستم فقط بلدم راه برم ، بعد از آموزشی مهندس نرم افزار هستم :دی

آقا ممنون ، من حالا فردا میرم ببینم میتونم 1 ماه اعزام رو جلو بندازم یا نه.. نتیجه رو اینجا عالم میکنم واسه کسانی که احیانا همین قصد رو دارند.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
الان از زمان ارسال دفترچه تا اعزام چقدر فاصله ست؟من میخوام امسال کنکور ارشد رو بدم و برم کی بفرستم؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت دوستان یکی میشه من را یک راهنمایی بکنه اگر ممکنه

من الان دو دقعه است برای گرفتن پذیرش به یگان مربوطه رفتم و مدارکم را نگاه کرده بعد گفته مثلا فلان چیز را هم بیار بعد امروز که برای بار دوم رفتم مدارکم را نگاه کردن گفتن فعلا تا موقع اعزامت (آذر )خیلی مونده اسمم را نوشت و شماره تلفن ام را یادداشت کرد بعد گفت نزدیک های اعزام بهت زنگ می زنیم.و تمام این مدارک را بهم برگردوند حالا می خواستم ببینم روال کاری پذیرش **** همین طوری؟!
یعنی باید صبر کنم تا بهم زنگ بزنند؟!ممکن کلا پذیرشم رد بشه؟!

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار من بزاره.

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

من هم غیبت دارم هم اینکه میخوام زودتر اعزام بشم.

اعزام من آبان هستش حالا اگر همون تاریخ رو مهر برم اعزام میشم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

وقتی هنوز مشخص نکردن من کجا میفتم چجوری میشه ؟ :wacko:
محل آموزش را همون روز همونجا بهتون میگن
کل داوطلب ها را میفرستن به یه پادگان
دوست منم داوطلبی اعزام میشد که اونجا (**** وظیفه)مشخص شد کل داوطلبها اعزام میشن نیروی انتظامی مشکین شهر(البته از تبریز اعزام میشد)

Captive

لایک‌ها
16,665
محل آموزش را همون روز همونجا بهتون میگن
کل داوطلب ها را میفرستن به یه پادگان
دوست منم داوطلبی اعزام میشد که اونجا (**** وظیفه)مشخص شد کل داوطلبها اعزام میشن نیروی انتظامی مشکین شهر(البته از تبریز اعزام میشد)

من امروز رفتم **** وظیفه ، 4 ساعت توی صفح بودم آخرش هم گفت زودتر نمیشه...

در مورد محل آموزش هم توی برگه سبز من نوشته که 4 روز قبل اعزام مشخص میشه.. :wacko:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
من امروز رفتم **** وظیفه ، 4 ساعت توی صفح بودم آخرش هم گفت زودتر نمیشه...

در مورد محل آموزش هم توی برگه سبز من نوشته که 4 روز قبل اعزام مشخص میشه.. :wacko:
!!!!!!!!!!!![

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
کسی میدونه حقوق سرباز لیسانس چقدره؟؟
به درجه هم ارتباط داره؟
برای امریه ها بیشتره؟؟

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
با سلام خدمت دوستان یکی میشه من را یک راهنمایی بکنه اگر ممکنه

من الان دو دقعه است برای گرفتن پذیرش به یگان مربوطه رفتم و مدارکم را نگاه کرده بعد گفته مثلا فلان چیز را هم بیار بعد امروز که برای بار دوم رفتم مدارکم را نگاه کردن گفتن فعلا تا موقع اعزامت (آذر )خیلی مونده اسمم را نوشت و شماره تلفن ام را یادداشت کرد بعد گفت نزدیک های اعزام بهت زنگ می زنیم.و تمام این مدارک را بهم برگردوند حالا می خواستم ببینم روال کاری پذیرش **** همین طوری؟!
یعنی باید صبر کنم تا بهم زنگ بزنند؟!ممکن کلا پذیرشم رد بشه؟!

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار من بزاره.
1ماه الی20روز قبل اعزام برو دنبال پذیرش

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
کسی میدونه حقوق سرباز لیسانس چقدره؟؟
به درجه هم ارتباط داره؟
برای امریه ها بیشتره؟؟

بستگی داره ولی برای سرباز های مثلا راهنمایی رانندگی که توی شهر خودشون باشن یا شهر نزدیک با درجه ستوان دومی حدود 45 هزار تومنه ....

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
سلام من برگه اعلام محل آموزشی آمد امروز

افتادم کد 282 کرمان نامشخص

حالا میخواهم بدونم کسی این کد افتاده چه ارگانی هستش **** یا ارتش ؟؟؟

من متاهل هستم نمیتونم توی شهر خودم بیافتم برم حوضه **** وظیف اموزش رو بندازه برام مثلا پادگان احمد ابن موسی 30 کیلومتری شیراز اخه شنیدم متاهل ها پنج شنبه جمعه ها مرخصی بهشون میدن ؟؟؟؟؟

آخه یکی بهم گفتش که اگر تاریخ اعزام یک ماه غیبت کنی ماه بعد کد رو میدن دست خود حوزه شهر تون شاید از اونجا بتونم بندازم شهر خودمون آیا این قضیه صحت داره
در ضمن اینجا چطور جای هستش

Last edited:

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طرح جبهه پدر که از خدمت پسر کسر میشه من 9 ماه کسری گرفتم باهاش بعد تا اعتبارش هم تا سال 89 هست . آیا خبری از جایی درز نکرده که بعد 89 هم میشه استفاده کرد یا خیر ؟

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طرح جبهه پدر که از خدمت پسر کسر میشه من 9 ماه کسری گرفتم باهاش بعد تا اعتبارش هم تا سال 89 هست . آیا خبری از جایی درز نکرده که بعد 89 هم میشه استفاده کرد یا خیر ؟

يعني شما هنوز نرفته خدمت برگه كسري خدمتتو گرفتي؟؟؟:eek:

من شنيدم كه ميگفتن اول بايد اعزام بشي بعد از ارگانت نامه ببري محل خدمت پدرت بعد برگه كسري خدمتتو بگيري؟؟؟

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني شما هنوز نرفته خدمت برگه كسري خدمتتو گرفتي؟؟؟:eek:

من شنيدم كه ميگفتن اول بايد اعزام بشي بعد از ارگانت نامه ببري محل خدمت پدرت بعد برگه كسري خدمتتو بگيري؟؟؟
چرت کسری خدمت رو از محل خدمتش گرفتم فقط می خوام بدونم برای سالهای بعد به نظرتون تمدید میشه یا نه مهلتش تا 89 هست و تمام دیگه

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرت کسری خدمت رو از محل خدمتش گرفتم فقط می خوام بدونم برای سالهای بعد به نظرتون تمدید میشه یا نه مهلتش تا 89 هست و تمام دیگه

به نظر من كه تمديد ميشه. چون اگر اينو وردارن بايد جانبازي و ... ديگه هم وردارن .

با اين مملكتي هم كه ما داريم مطمئن باش رزمنده ها رو اينجوري ول نميكنن.:wacko:

منم كسري خدمت بهم ميخوره. يعني الان ميتونم برم نامه كسري خدمتتمو بگيرم بعد زماني كه خواستم برم خدمت ببرمش؟؟؟

يه نفرم ميگفت بايد برگه كسري خدمتتو همراه دفترچت پست كني تا مدت خدمتت داخل برگه سبزت كم بشه.

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
بستگی داره ولی برای سرباز های مثلا راهنمایی رانندگی که توی شهر خودشون باشن یا شهر نزدیک با درجه ستوان دومی حدود 45 هزار تومنه ....
همش 45 هزار؟؟؟؟!!!!
فکر میکردم به لیسانس بالای 70 تومن بدن!!!

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقوق دیپلم چقدر میدن؟

بالا