• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

fery826

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه
دوستان منم امروز اعزامی مشگین شهر بودم که به لطف خدا درست ساعت 8:20 نامه ابطال اعزامم صادر شد. واسه معافیت پزشکی اقدام کردم. انشالله که همه به مرادشون برسن.

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه
دوستان منم امروز اعزامی مشگین شهر بودم که به لطف خدا درست ساعت 8:20 نامه ابطال اعزامم صادر شد. واسه معافیت پزشکی اقدام کردم. انشالله که همه به مرادشون برسن.

معاف شدی ؟
چه مریضی داشتی ؟ :f34r:

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستانم با مدرک پزشکی از مشهد به اراک/پادگان مالک اشتر افتاده..و امروز ساعت 7 باید اونجا باشن!..میخواستم بدونم چطور براش خواهد گذشت؟..امکاناتش چیه و مرخصی هاش و امکان تلفن چطوریه؟..آیا درست 60 روز هس یا 50 روز؟..و مهمتر اینکه بعد از این دوماه طی تقسیمات کجا میفته؟..ممکنه شهر خودش بیفته یا لااقل استان خودش؟..ممنون میشم اگه کسی اطلاعات ضروری در این مورد داره کامل بگه تا مارو از نگرانی بیرون بیاره!

دوست عزیز سلام/من تا 30 دی همونجا بودم/اگر تو صفحه های 450 به بعد بخونی کلی درباره اش نوشتم/
من تو گروهان فوق لیسانس و پزشک ها بودم/60 روز کامل اونجاست/کلا تقسیم بچه های خراسان نسبتا خوب بود و تو استان خودشون یا همجوار که خراسان جنوبی و شمالی بود افتادند/البته یک سریها هم تو مرز بانی استان/ولی به طور کلی تقسیم پزشکها خوب نبود/تلفن که کاملا بر قراره و مشکلی نیست/تقریبا 5 بار هم نگهبانی که 2 بارش گشتی هست بهش میخوره/کلا بگو بپیچونه و بی خیال کلاسها و امتحانها بشه که همش کشکه/تا میتونه بگو صبحگاهو نره که همش الکیه/فقط اراک خیلی سرده/5روز میاندوره میدن/چون راهش دوره زیاد نمیتونه بیاد مرخصی/غذاش خوبه/میوفته تو گردان عاشورا تو گروهان شهادت احتمالا/پیش سروان جدیدی و سرگرد لطفی

Last edited:

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام/من تا 30 دی همونجا بودم/اگر تو صفحه های 450 به بعد بخونی کلی درباره اش نوشتم/
من تو گروهان فوق لیسانس و پزشک ها بودم/60 روز کامل اونجاست/کلا تقسیم بچه های خراسان نسبتا خوب بود و تو استان خودشون یا همجوار که خراسان جنوبی و شمالی بود افتادند/البته یک سریها هم تو مرز بانی استان/ولی به طور کلی تقسیم پزشکها خوب نبود/تلفن که کاملا بر قراره و مشکلی نیست/تقریبا 5 بار هم نگهبانی که 2 بارش گشتی هست بهش میخوره/کلا بگو بپیچونه و بی خیال کلاسها و امتحانها بشه که همش کشکه/تا میتونه بگو صبحگاهو نره که همش الکیه/فقط اراک خیلی سرده/5روز میاندوره میدن/چون راهش دوره زیاد نمیتونه بیاد مرخصی/غذاش خوبه

وای مرسی از اینکه پاسخ دادی..صبح ساعت 7 باید اونجا میبودن..من نمیدونم چه کارهایی انجام دادن صبح..کلا ازش بیخبرم..الان ساعت 3:20 ظهر هست..نمیدونم باید چیکار کنم..شاید تنها پل ارتباطی تلفن باشه..میخوام بدونم زمان خاصی برای تلفن ها هست؟..تلفن ها در دسترس هستن؟راحت میشه از صبح یا شب تماس گرفت؟..مثلا حالا یا اون زنگ بزنه هر وقت خواست و یا من..و من چطور باید تماس بگیرم؟اسم و فامیل بگم؟..مثلا ساعت 5 که کلاسا تمومه اینا میتونن از پادگان برن تو شهری از اونجا بیاد کافی نت؟..الان من نمیدونم چطور میتونم باهاش تماس بگیرم..اونم شاید یه سری ملاحظاتی بکنه..این قضیه تلفن رو اگه میشه برام باز کن..که چه تایمی برای تماس بهتره و این چیزایی که گفتم..یه دنیا ممنون میشم

+ پزشک ها در اونجا چه کارهایی انجام میدن؟افسر میشن؟یا بهداری؟یا یه کار دفتری؟ این هارو که گفتی سری به صفحه 450 میزنم.. :)

doreen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیروی انتظامی افتاده..
من که از درجه ها سر درنمیارم..فقط میخوام بهترین جایگاه رو داشته باشه.. :)

نامزد منم دیشب رفت اراک که ساعت 5-6 اونجا باشه.ساعت 1.30 زنگ زد گفت تقصیم شدن, استحقاقی ها رو هم بهشون دادن. گفت احتمالا تا 5شنبه هفته دیگه نمی تونه بیاد اما هنوز کاملا معلوم نیست.
امیدوارم همه کسایی که میرن سربازی جاهای خوبی بیوفتن و بهشون سخت نگذره. من از اطلاعاتی که بچه ها اینجا گذاشته بودن فهمیدن که اراک خیلی سخت نیست فقط سرده. انشالا که زود بگذره و برگردن.
ممنون از همه برای اطلاع رسانی های خوبتون.

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نامزد منم دیشب رفت اراک که ساعت 5-6 اونجا باشه.ساعت 1.30 زنگ زد گفت تقصیم شدن, استحقاقی ها رو هم بهشون دادن. گفت احتمالا تا 5شنبه هفته دیگه نمی تونه بیاد اما هنوز کاملا معلوم نیست.
امیدوارم همه کسایی که میرن سربازی جاهای خوبی بیوفتن و بهشون سخت نگذره. من از اطلاعاتی که بچه ها اینجا گذاشته بودن فهمیدن که اراک خیلی سخت نیست فقط سرده. انشالا که زود بگذره و برگردن.
ممنون از همه برای اطلاع رسانی های خوبتون.

ممنون..میشه بگین با چی تلفن کرد؟با کارت تلفن از توی پادگان از توی دفتر دژبانی یا گفتن برین مرخصی توی شهر تا یکی دو روز دیگه؟؟..آخه من تلفنی نداشتم و نمیدونم خودم زنگ بزنم یا نه..شما جزو متاهلین هستین و احتمالا برای شوهرتون بهتر میگذره..منم دارم صفحات قبل رو میخونم تا امیدم بیشتر بشه..دلم میخواد بدونم از امروز شروع کردن یا هنوز آزادن؟!..

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون..میشه بگین با چی تلفن کرد؟با کارت تلفن از توی پادگان از توی دفتر دژبانی یا گفتن برین مرخصی توی شهر تا یکی دو روز دیگه؟؟..آخه من تلفنی نداشتم و نمیدونم خودم زنگ بزنم یا نه..شما جزو متاهلین هستین و احتمالا برای شوهرتون بهتر میگذره..منم دارم صفحات قبل رو میخونم تا امیدم بیشتر بشه..دلم میخواد بدونم از امروز شروع کردن یا هنوز آزادن؟!..
مگه شما و دوستتون متاهل نیسین ؟
فک کردم شما نامزدشین انقد میجوشین :)

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای مرسی از اینکه پاسخ دادی..صبح ساعت 7 باید اونجا میبودن..من نمیدونم چه کارهایی انجام دادن صبح..کلا ازش بیخبرم..الان ساعت 3:20 ظهر هست..نمیدونم باید چیکار کنم..شاید تنها پل ارتباطی تلفن باشه..میخوام بدونم زمان خاصی برای تلفن ها هست؟..تلفن ها در دسترس هستن؟راحت میشه از صبح یا شب تماس گرفت؟..مثلا حالا یا اون زنگ بزنه هر وقت خواست و یا من..و من چطور باید تماس بگیرم؟اسم و فامیل بگم؟..مثلا ساعت 5 که کلاسا تمومه اینا میتونن از پادگان برن تو شهری از اونجا بیاد کافی نت؟..الان من نمیدونم چطور میتونم باهاش تماس بگیرم..اونم شاید یه سری ملاحظاتی بکنه..این قضیه تلفن رو اگه میشه برام باز کن..که چه تایمی برای تماس بهتره و این چیزایی که گفتم..یه دنیا ممنون میشم

+ پزشک ها در اونجا چه کارهایی انجام میدن؟افسر میشن؟یا بهداری؟یا یه کار دفتری؟ این هارو که گفتی سری به صفحه 450 میزنم.. :)

دوست عزیز نترس من تا همین دیروز عصر اونجا بودم اصلا کاری به ما نداشتند که بنده خدا/بهمون نمیگفتند بالا چشمتون ابروئه:D/یه چند روز اول تو شهری نمیدن/تا 5شنبه دیگه هم مرخصی آخر هفته ندارند/ولی شما میتونی هر روز از ساعت 5 تا 9 شب زنگ برنی/اونجا هم هر وقت اراده کنه میتونه بهت زنگ بزنه مشکلی نیست/تو هر گردان هم 6 تا تلفن کارتی داره و تازه مخابرات هم داره/اصلا نگران نباش من با 6 تا پزشک و 6 تا فوق لیسانس دیگه تو یه گروه بودیم/یکم اولش که هنوز تو باغ نیستی حالگیریه ولی بعدش فقط خنده/تنها دغدغه اونجا خوردن و خوابیدنه:D/تلفن حله حله نترس/بازم سوالی داشتی بپرس/ساعت 5/9 تا 5/4 هم زمان خوابه/صفحه 450 به بعد را بخون

Last edited:

reza4141

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم امروز اعزام بودم . 7 صبح میدون **** بودم. تا 8 گفتن برید فردا بیاید ترمینال جنوب .
05 کرمان افتادم.
فردا ایشالا اعزامیم .

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز نترس من تا همین دیروز عصر اونجا بودم اصلا کاری به ما نداشتند که بنده خدا/بهمون نمیگفتند بالا چشمتون ابروئه:D/یه چند روز اول تو شهری نمیدن/تا 5شنبه دیگه هم مرخصی آخر هفته ندارند/ولی شما میتونی هر روز از ساعت 5 تا 9 شب زنگ برنی/اونجا هم هر وقت اراده کنه میتونه بهت زنگ بزنه مشکلی نیست/تو هر گردان هم 6 تا تلفن کارتی داره و تازه مخابرات هم داره/اصلا نگران نباش من با 6 تا پزشک و 6 تا فوق لیسانس دیگه تو یه گروه بودیم/یکم اولش که هنوز تو باغ نیستی حالگیریه ولی بعدش فقط خنده/تنها دغدغه اونجا خوردن و خوابیدنه:D/تلفن حله حله نترس/بازم سوالی داشتی بپرس/ساعت 5/9 تا 5/4 هم زمان خوابه/صفحه 450 به بعد را بخون

تقریبا نصف صفحات رو خوندم..ظاهرا وضعیت مالک اشتر به قول خانوم doreen از جاهای دیگه بهتره..در مورد تلفن هم ممنون..و اما مرخصی ها..یکی از دوستان میگفت 5روز میان دوره هس و 5روز پایان دوره..و البته 5شنبه جمعه که برای کسایی که راهشون دوره نمی ارزه..الان شما بعد از اتمام این دو ماه چند روز مرخصی داری تا شروع خدمت؟..بهرحال میخواستم بدونم این مرخصی ها کی شروع میشه و مدت دقیقش چقدر هست..من توی اون صفحات هم چیزی از ملاقات خوندم..خلاصه بگید ما کی باید منتظر مرخصی ها باشیم..از خدا میخوام موقع تقسیمات توی استان خودش بیفته...ممنون

Last edited:

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تقریبا نصف صفحات رو خوندم..ظاهرا وضعیت مالک اشتر به قول خانوم doreen از جاهای دیگه بهتره..در مورد تلفن هم ممنون..و اما مرخصی ها..یکی از دوستان میگفت 5روز میان دوره هس و 5روز پایان دوره..و البته 5شنبه جمعه که برای کسایی که راهشون دوره نمی ارزه..بهرحال میخواستم بدونم این مرخصی ها کی شروع میشه و مدت دقیقش چقدر هست..من توی اون صفحات هم چیزی از ملاقات خوندم..خلاصه بگید ما کی باید منتظر مرخصی ها باشیم..ممنون

به ما که الان پایاندوره 7 روز د ادند/ببینید مرخصی متاهلین غیر هفته اول از چهارشنبه ساعت 4 عصر تا شنبه 5 صبحه که اصلا برای بالاتر از 8 یا 9 ساعت مسافت ارزشی نداره/به مجردها به این سادگی ها مرخصی نمیدن/ملاقات یعنی اینکه خانواده میتون ساعت 5 به بعد بیایت دم در پادگان دیدن دلبندانشان:blush:/برای مشهد حداقل فکر کنم تا میاندوره/

Amir_Mahmood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چاکر برو بچ زیر پرچم ...
من که از همین الان دارن سنگینیه بار پرچم رو روی شونه هام حس میکنم ....
ما هم افتادیم خضرایی .....
فردا باید بریم خیابون دماوند ...
فردا که نگهمون نمی دارن ... (البته امیدوارم)
من نه موهام رو زدم نه وسایلم رو جمع کردم ...
شدیدا امیدوارم نگه ندارن ...
آقا راستی م میتنم بندازم عقب واسه 1 / 12 .... با درخواستم موافقت شده .. امروز بهم گفتن ...
به نظر شما بندازم یا برم ؟؟؟؟؟؟

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وا..چه کم!..اما بازم غنیمته..امیدوارم میان دوره هم 7روز باشه..و زودتر روزش بیاد...الان خود شما نسبت به دوماه پیش تغییری هم کردی؟؟اینکه میگن سربازی آدمو عوض میکنه راس میگن؟

و راستی یه چیز مهم دیگه هم یادم اومد..این زندگی در شرایط سخت چیه؟..دو شب تو چادره؟ چطوریه؟؟در موردش توضیح بدید لطفا..

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چاکر برو بچ زیر پرچم ...
آقا راستی م میتنم بندازم عقب واسه 1 / 12 .... با درخواستم موافقت شده .. امروز بهم گفتن ...

به نظرم شما برید بهتره..چون یه باری هس که روی دوشتونه..آخرش که باید برید..چه امروز چه فردا..پس بهتره همین الان برید تا تموم بشه..شاید وقتی 1/12 اومد حسرت بخورید که چرا نرفتید..اگه الان رفته بودید اون موقع تمومش کرده بودید و 2ماه جلو میوفتادید!..همه دارن تلاش میکنن زود برن بعد شما میخوای دیر بری؟؟..البته این نظر منه..

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چاکر برو بچ زیر پرچم ...

من هم دوره قبل مثل تو بودم. دقيقا يه همچين شبي سر دو راهي مونده بودم كه برم يا بندازم 10/1

يكي از آشناها تونسته بود بندازه عقب. ولي توكل كردم به خدا و رفتم (جوادنياي قزوين. وزارت دفاع) بودم

الان 2 ماه خدمتم :p و خوشحالم كه اونموقع عقب ننداختم. اين شتريه كه بالاخره ميخوابه.

تهرانم افتادي كه خوبه. زمستونش مثل شهراي غربي سرد نيست.

توكل كن به خدا و برو ....

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و راستی یه چیز مهم دیگه هم یادم اومد..این زندگی در شرایط سخت چیه؟..دو شب تو چادره؟ چطوریه؟؟در موردش توضیح بدید لطفا..

زندگی شرایط سخت واسه سربازای معمولی نیست ، اون دوره ها تخصصی هست :f34r:

توی سربازی خیلیا از خیلی لحاظا عوض میشن.چون اونجا یه شرایطی هست که آدم مجبوره خیلی چیزا رو فراموش کنه.

من خودم چند روزه با دوستم بهم زدم.چون میدونستم توی همین دوماه به دوتایی مون سخت میگذره.

بعدش که برگشتم چاره کارش فقط یه sms ـه :cool:

هرچن که من به یادشم ولی خیالم راحته که اون اذیت نیست :rolleyes:

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اردوي پايان آموزشيه. ما كه دوره 1 آبان بوديم به خاطر سردي هوا كنسل شد. (جوادنياي قزوين)

صبح رفتيم و غروب برگشتيم. شب نمونديم.

مطمئن باش تو اين دوره هم چون تو زمستونه كسي اردو شبانه نميره. (يعني هيچ پادگاني توقف شبانه نخواهد داشت)

ehsansystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من 3 صفحست فقط دارم نگرانی شما رو میخونم
انقدر نگرانی نداره ما هم شرایط شما رو داشتیم
منم از نظر عاطفی خیلی اذیت شدم نامزدم هم همینقدر نگران بود ولی 2 ماه خیلی زود میگذره
شما تا 2 هفته منتظرش نباش بعد از 2 هفته 48 ساعت مرخصی میدن
دیگه بعدش هم همه چیز مرتب میشه ...
من دیروز از مالک اشتر اومدم ... بعد از 2 ماه
سربازی سخته هرجا که باشه ولی واقعا مالک اشتر به نظر من بهترین پادگانه
تلفن هم دم دستش هست فقط باید یه کم وایسه توی صف ...

Last edited:

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها براي گرفتن نامه كسري خدمت چه مداركي لازمه؟؟؟

اگر مدرك تحصيلي لازمه. من الان پيش ميخونم و 3 تا درس پاس نكرده دارم و هنوز پيشو تموم نكردم. اگر مدرك خواست مدرك ديپلم يا همون سوم دبيرستان كارمو راه ميندازه؟؟:f34r::f34r:

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
خوب به سلامتی همه رفتن سربازی حالا نوبت ما اسفندی هاست که باید منتظر بشیم.یکی گفته بود توی اسفند **** پذیرش نمیگیره.ایا این مطلب درسته چقدر شانس اسفندی ها برای اینکه بیافتن **** کم میشه؟:( مرخصی عید نوروز چقدره؟برگه سفید کی میاد برامون؟

بالا