• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی دوران خدمت(آموزش نمیگم) یه مشکل پیدا کنه بر فرض خدای نکرده دستش بشکنه ... یه 10 روز 2 هفته ای نتونه ادامه بده چی میشه از اون طرف باید اضافه بیاد؟:eek:

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی دوران خدمت(آموزش نمیگم) یه مشکل پیدا کنه بر فرض خدای نکرده دستش بشکنه ... یه 10 روز 2 هفته ای نتونه ادامه بده چی میشه از اون طرف باید اضافه بیاد؟:eek:

فک کنم بیشتر مواظب باشه تا دستش نشکنه بهتره.
یکی رو دیدم که از بالای برجک موقع نگهبانی افتاده بود پایین ، یه میله رفته بود تو بدنش ولی ارتش بهش فک کنم یک ماه بیشتر مرخصی نداده بود.اون یک ماه رو هم بعداً باید خدمت میکرد.
شما بیمه هستی ولی ضامن سلامتت فقط خودتی ، هر اتفاقی که بیفته مسئولش خودتی.
اطلاعاتم همینقدر بود :)

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
من 2 هفته ی دیگه اعزام هستم.اما هنوز نامه ای برام نرسیده که بدونم اموزشی کجا میافتم
تقریبا کی میرسه؟

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستاي گلم.
من 2 ماه آموزشي رو تازه تموم كردم و الان دوره ي كد خوردم.هر كسي در هر موردي سوالي داشت كه فكر مي كنه من مي تونم پاسخ بدم بپرسه.زندگي در شرايط سخت و تمرينات و تنبيهات و چه چيز هايي بايد ببريم با نبريم كسر خدمت يا تك فرزند كجا مي افته يا دوره ي كد چيه و كارهايي كه بايد در طول روز انجام بديم و ... اينا چيزهايي بودن كه بيشتر باهاشون سر و كار داشتم.بنده محل آموزشيم 05 كرمان بود.:)

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستاي گلم.
من 2 ماه آموزشي رو تازه تموم كردم و الان دوره ي كد خوردم.هر كسي در هر موردي سوالي داشت كه فكر مي كنه من مي تونم پاسخ بدم بپرسه.زندگي در شرايط سخت و تمرينات و تنبيهات و چه چيز هايي بايد ببريم با نبريم كسر خدمت يا تك فرزند كجا مي افته يا دوره ي كد چيه و كارهايي كه بايد در طول روز انجام بديم و ... اينا چيزهايي بودن كه بيشتر باهاشون سر و كار داشتم.بنده محل آموزشيم 05 كرمان بود.:)

سلام دوست عزیز
میشه بگی چطور میتونیم کد بخوریم ؟
یعنی در طول آموزشی چه کاری باید انجام بدیم که بعدا احتمالش باشه که بریم به دوره کد ؟

ممنون

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دیپلم و زیر دیپلم 18 هر ماه..فوق دیپلم به بالا 1 هر ماه

سلام دوستان
اگه با جزئیات بخوام بگم ( تا آخرین اطلاعی که من دارم)
اعزامی دیپلم و پیش دانشگاهی 18 هر ماه ( بسته به ماه تولد و ماه اخذ دیپلم)
اعزامی زیر دیپلم 19 هر ماه
اعزامی فوق دیپلم ، لیسانس و فوق لیسانس اول ماه های زوج
اعزامی دکتراهای تخصصی ( غیرپزشکی) اول تیرماه هرسال

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
چرا چرت و پرت میگی فکر کنم تو عمرت پادگان نرفتی؟؟؟دیپلم با زیر دیپلم الان هیچ فرقی نمیکنه توی نیروی انتظامی دیپلم و زیر دیپلم اصلا درجه ندارن باز تو ارتش یه خط بهت میدن کلا با دیپلم کسی میره سربازی باید پیه همه جور فحاشی و کار حمالی رو به بدنش بکشه

سلام
ما را پنجشنبه دوم بردن پادگان آموزشي و لباس و كلي وسيله بهمون دادن گفتن بريد 20 دي بيايد چون پادگان پره.
اونجا با سربازهاي ديپلم و زير ديپلم كه صحبت مي‌كرديم ميگفتن هيج كس اينجا جرأت فحش دادن نداره.
التبه من نيروي هوايي **** افتادم. همون اول كه رفتيم بعد از اينكه وسايلمون را گشتن مسئول ارزشيابي حين آموزش اومد و خيلي با احترام و دوستانه (واقعاً دوستانه به معناي واقعي) خوش آمد گفت و كارهايي بايد براي پذيرش ميكرديم را توضيح داد. بعد از انجام مراحل پذيرش رفتيم نماز خوانديم و توي حسينه يك مقدار خوابيدم و بعد جيره را تحويل گرفتيم و همون مسئول ارزشيابي خودش رفت با موتور براي ما صبحانه آورد (البته ما خودمون بايد ميرفتيم سالن غذاخوري ولي ايشون لطف كردن و خودشون خارج از زمان صبحانه براي ما صبحانه آوردن).
تنها بديش اين بود كه ما مجبور شديم حدود 20 الي 30 كيلو بار بعلاوه وسايلي كه با خودمون برده بوديم پادگان حمل كنيم و بياريم تهران.
لباس هاي **** هم از اول سال نود عوض ميشه و بلدرچيني ميشه كه خيلي قشنگه مخصوصاً اوركتش. اگر پوتينهاش هم بجاي سياه كرم رنگ بود ديگه خيلي عالي ميشد. به ما دوست لباس بلدرچيني و يك دست لباس معمولي دادن كه معمولي را فقط تا پايان سال مي‌پوشيم.

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستاي گلم.

دوست عزیز راجع به تک فرزند اطلاعاتی داری؟؟ دقیقا چه مدارکی و کی باید تحویل داد؟ باید از ثبت احوال استعلامی چیزی گرفت یا فتوکوپی شناسنامه و غیره کافیه؟

اصلا این قضیه 100% اجرا میشه (منظورم اینه که تک فرزند پسر بیوفته شهر خودش) یا بعضی ها ممکنه بدشانسی بیارن و بندانزنشون یجا دیگه؟ :hmm:

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 2 هفته ی دیگه اعزام هستم.اما هنوز نامه ای برام نرسیده که بدونم اموزشی کجا میافتم
تقریبا کی میرسه؟

اگه ميخواي محل آموزشيت رو زودتر بدوني (برگه سفيد) ميتوني به **** وظيفه (ميدون ****) مراجعه كني و تو يكي از باجه هاي مشاوره با دادن كارت ملي واست برگه سفيد صادر ميكنه كه توش محل آموزشيت درج شده.

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستاي گلم.
میشه بگی رشتت چی بود که کد خوردی اخه کد فقط مال ارتش اونم یه سری رشته خاص بعد الان که کد خوردی کجا افتادی ؟:rolleyes:
بعد هم چ چیزایی از روز اول ببریم ؟منظورم بیشتر لباسه :eek:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ما را پنجشنبه دوم بردن پادگان آموزشي و لباس و كلي وسيله بهمون دادن گفتن بريد 20 دي بيايد چون پادگان پره.
اونجا با سربازهاي ديپلم و زير ديپلم كه صحبت مي‌كرديم ميگفتن هيج كس اينجا جرأت فحش دادن نداره.
التبه من نيروي هوايي **** افتادم. همون اول كه رفتيم بعد از اينكه وسايلمون را گشتن مسئول ارزشيابي حين آموزش اومد و خيلي با احترام و دوستانه (واقعاً دوستانه به معناي واقعي) خوش آمد گفت و كارهايي بايد براي پذيرش ميكرديم را توضيح داد. بعد از انجام مراحل پذيرش رفتيم نماز خوانديم و توي حسينه يك مقدار خوابيدم و بعد جيره را تحويل گرفتيم و همون مسئول ارزشيابي خودش رفت با موتور براي ما صبحانه آورد (البته ما خودمون بايد ميرفتيم سالن غذاخوري ولي ايشون لطف كردن و خودشون خارج از زمان صبحانه براي ما صبحانه آوردن).
تنها بديش اين بود كه ما مجبور شديم حدود 20 الي 30 كيلو بار بعلاوه وسايلي كه با خودمون برده بوديم پادگان حمل كنيم و بياريم تهران.
لباس هاي **** هم از اول سال نود عوض ميشه و بلدرچيني ميشه كه خيلي قشنگه مخصوصاً اوركتش. اگر پوتينهاش هم بجاي سياه كرم رنگ بود ديگه خيلي عالي ميشد. به ما دوست لباس بلدرچيني و يك دست لباس معمولي دادن كه معمولي را فقط تا پايان سال مي‌پوشيم.

یعنی چی برو 20 دی بیا اینطوری که 20 اسفند تموم می کنی؟ یا همون 1؟ من که 1 اسفند اعزامم یه وقت نگن برو با سبزه و سنجد ماهی قرمز بیا:lol: بی شوخی تا حالا این همه معطلی نشنیده بودم

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی در مورد یگان های بعد از دوران آموزشی میدونه که مثلا مرخصی ها چطور خواهد بود یا به یه سرباز چه امکاناتی تعلق خواهد گرفت؟!..ممنون

MR.MD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی در مورد یگان های بعد از دوران آموزشی میدونه که مثلا مرخصی ها چطور خواهد بود یا به یه سرباز چه امکاناتی تعلق خواهد گرفت؟!..ممنون

بخورمت جیگرررررررررررررررررر :blush:

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين تاپيك روديدم ياد دوران خدمت خودم افتادم... من از 1 خرداد 61 تا 2 خرداد 63 خدمت كردم

من اعزامي 1 خرداد 1361 بودم
محل آموزش: 06 سلطنت آباد بود كه بعد از 45 روز منتقل كردن مارو پادگاه عجبشير و منو يكي از دوستام 1 ماه غيبت كرديم ... روز تقسيم رفتيم پادگان امريه اومده بود ولي سر دستور مراسم سردوشي خوندن كه سرباز فلاني و فلاني (من و دوستم) به دليل فرار از خدمت به ازاء هر روز 6 روز اضافه خدمت :eek::lol::D ما كه خيالمون نبود
خلاصه 2 هفته رفتيم مراغه (همون نزديك عجبشيره) آموزش توپخانه و بعد از اون چون تير اندازيم خوب بود و كلا باز و بسته كردن رو سريع انجام ميدادم شدم گروهبان 2 (با ديپلم :D)
بعد از اون مارو فرستادن سردشت پادگان صحرايي نزديك پادگان جلديان (مال **** بود)
از خاطرات تلخ ولي دوست داشتني و بياد ماندني دوران خدمتم:

ما چون پادگان صحرايي بوديم حمام نداشتيم و از حمام پادگان جلديان **** كه 1 كيلومتر باما فاصله داشت استفاده ميكرديم... يادش بخير حمام خوبي بود ميرفتيم توش 2 ساعت ميمونديم... يه بار رفتيم مرخصي برگشتيم بچه هاي گروهان گفتن جنگنده هاي عراق اومدن جلديان رو شخم زدن :eek: رفتيم جلو پادگان ديديم از آسفالت جلوي پادگان سوراخ سوراخ شده تا در و ديوار و هرچي كه بود ... ساختمان ستاد، بازرسي، عقيدتي، خوابگاه ها... سرويس ها... همه رو با راكت زده بود... يه راكت افتاده بود توي حمام هركي اون تو بود تيكه پاره شده بود... دل و جگر و دست و پا بود كه روي در و ديوار نيمه خراب حمام ديده ميشد... :(:f34r:

----

يه خاطره ديگه:
يه بار با مسئول گروهان دعوام شد، بچه ها آمار دادن كه امشب ميخواد سر پست خلع سلاحت كنه :D:blink:
گفتم باشه
منم ميدونستم اين ميخواد بياد بند ‍ژ3 رو پيچوندم دور دستم و با هوشياري كامل سر پست... نزديك ساعت 2:45 بود ديدم يه نفر داره توي تاريكي نزديك ميشه... گفتم ايـــــــست..... كيستي؟! :D گفت بابا منم گروهبان فلاني:D گفتم اسم شب :D گفت بابا منم فلاني ... گفتم اسم شب ... بخواب روز زمين.... :blink: به 10 متري من كه رسيد اسلحه رو از ضامن خارج كردم گلنگدن رو كشيدم ... رها كردم ... اونايي كه با ژ3 كار كردن ميدونن كه گلنگدنش صداي زيادي داره... صداي گلنگدن تو تاريكي و سكوت شب پيچيد... گروهبانه كه ديد من شوخي ندارم خوابيد رو زمين گفت به خدا منم ... جون مادرت نزن... منم گفتم بخواب رو زمين حالت شنا بگير... بعد يه تير هوايي شليك كردم ... چند نفر اومدن و خلاصه قضيه حل شد... صبح روز بعد همه ميگفتن دمت گرم خوب ننشو سرويس كردي :D

يه خاطره ديگه:
يه بار منو هم خدمتيم اكبري (بعدا 4 سال زندان بود سال 67 آزاد شد و ناراحتي رواني گرفت و ...) رفتيم سر پاس تامين جاده... تامين جاده از نزديكترين آبادي و تمدن 10 كيلومتر دور بود... رفتيم ديديم كومله ها سر نگهبان قبلي رو بريده بودن گذاشته بودن رو تنش :blink::( خيلي سخته صبح با دوستت صبحونه بخوري بعد شب سر بريدش رو ببيني :(:(

يه بار برف اومد ايفا نميومد بالاي كوه كه جيره غذايي بياره... با هلي كوپتر ميخواستن آذوقه بيارن اولي نشست خالي كرد دومي اومد بشينه كومله ها با قناصه از فاصله خيلي دور شروع كردن به زدن هلي كوپتر .... هلي كوپتر هم سريع بلند شد از زمين كه بره محموله غذايي افتاد پايين تركيد تمام كنسروها و لوبياها پخش شد رو زمين و داغون شد.
خلاصه با همون غذاها يك هفته سر كرديم... كنسروهاي لوبيا رو باز كرديم همشون سبز شده بودن... روي قوطي ها تاريخ 2537 شاهنشاهي خورده بود :blink::blink: ولي سرماي شديد نمي ذاشت ايفا به مقر ما برسه... هوا اونقدر سرد بود كه 10 دقيقه تو فضاي باز ميموندي سبيلت يخ ميزد سفيد ميشد :D:f34r:

يه بار ديگه با همون هم خدمتيم تو يه سنگر 2 نفره خوابيده بوديم يه دفعه صداي انفجار اومد... نگاه كرديم ديديم 200 متر جلوتر خمپاره 60 زدن... رفتيم پايين ... دوباره يه انفجار ديگه اومد در فاصله 50 متري... من گفتم اكبري دارن مارو ميزنن... گفت نه بابا... دوباره يكي ديگه زد خورد 10 متري سنگر... گفتم اكبري جان تو دارن مارو ميزنن بلند شو... بلند شديم دويديم بيرون يه 7-8 متري كه دور شديم يه خمپاره درست خورد تو سنگر... روز بعد رفتيم ديديم اسلحه، كلاه خود، قمقمه همه ذوب شده بودن... اگه نرفته بوديم الان شهيد شده بوديم تو بهشت برين زير درختان سرسبز و كنار جويباران شير و عسل و انگبين كنار هوري هاي بهشتي دراز كشيده بوديم ... ولي نشد ديگه :D:D:lol:

بعد كه 18 ماه خدمت شديم طبق قانون بايد ميرفتيم پشت جبهه... مارو فرستادن لشگر 23 نيرو مخصوص تكاور پرندك 1 ماه ونجا بوديم دهنمون سرويس تر شد... بعد دوباره فرستادنمون پيرانشهر توپخانه... خلاصه اينكه خدا با ما بود كه كشته نشديم ولي شما بريد الان حالشو ببريد... الان پسر خودم 12 ماه و نيم كسر خدمت گرفته... من رفتم جنگيدم الان پسرم كسري داره... الان كه اصلا خدمتي نيست... زمان جنگ واويلا بود ;) بريد حالشو ببريد
راستي درباره 6 ماه اضاف خدمت بايد بگم كه 1 روز هم نكشيديم... ما ترخيص گرفتيم پشت ايفا داشتيم بر ميگشتيم... بچه هايي كه قبلا گفته بودن 6 ماه اضاف داريد دهنتون سرويس داشتن با ايفا بر ميگشتن پادگان... همينطور كه از كنار هم رد شديم ما برگه ترخيص رو گرفتيم بالا و يه بيلاخ نشونشون داديم (شايد به نشانه ي ضايع شدنشون ... شايدم به نشانه ي پيروزي)

Last edited:

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من الان چنتا درس افتادهپيش دارم ولي رفتم با مدير صحبت كردم و قرارشد داخل دفترچم بزنه ترك تحصيل تا بتونم حالا دفترچرو پست كنم. اين موضوع مشكلي برام ايجاد نميكنه كه درس ميخونم ولي مدير بزنه ترك تحصيل؟؟؟؟

بچه ها من يه اشنا داخل تقسيم نيرو دارم. اگر فردا دفترچرو بهش بدم به نظرتون ميتونه داخل برج 12 اعزامم كنه. متولد تير 71 هستم و ديپلمم دي 88 گرفتم. برش اشنامونم نميدونم چقدره ولي ميدونم كه مثلا پسر داييم ارتش بود و انداختش سپاهو. و كلا هرجايي كه خودت بخواي راحت ميندازتت.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
مرخصی شهرستان به ازای حدودا 90 روز حضور حدود 15 روز مرخصی.
مرخصی ساعتی هم هر وقت نگهبانی نباشه بعد از ساعت کاری.
اگه هم جای خوبی بیفته ساعت کاری اداری هست یعنی صبح تا ظهر یا بعد از ظهر...
بخورمت جیگرررررررررررررررررر :blush:
rot0.gif

اگه دنبال دوستی برو سایتهای دوست یابی و کلوب:thumbsdow

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوست عزیز راجع به تک فرزند اطلاعاتی داری؟؟ دقیقا چه مدارکی و کی باید تحویل داد؟ باید از ثبت احوال استعلامی چیزی گرفت یا فتوکوپی شناسنامه و غیره کافیه؟

اصلا این قضیه 100% اجرا میشه (منظورم اینه که تک فرزند پسر بیوفته شهر خودش) یا بعضی ها ممکنه بدشانسی بیارن و بندانزنشون یجا دیگه؟ :hmm:

توی اموزشی بهتون یه فرم میدن باید ببری ثبت احوال...
اره 7 تا شرط هست که این یکی از اون 7 تا شرط هست برای بعد از اموزشی افتادن توی شهر خودت
اگه هم بد شناسی بیاری بیفتی یه جای دیگه که خیلی کم پیش میاد میشه از اونجا دوباره اقدام کرد.

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين تاپيك روديدم ياد دوران خدمت خودم افتادم... من از 1 خرداد 61 تا 2 خرداد 63 خدمت كردم

من اعزامي 1 خرداد 1361 بودم
محل آموزش: 06 سلطنت آباد بود .....)

عجب خاطراتی من که واقعا وحشت در وجودم رخنه کرد پس سربازی این بوده ها :blink:
من تازه آموزشیم تموم شده فکر میکردم کار بزرگی کردم که تونستم تحمل کنم البته از نظر من سخت ترین چیز فقط دوری از اینترنت بود و بس و البته دو شب هم رفته بودیم اردو که سرمای هوا کمی اذیتمون کرد همین ..
الان هم خدا خدا میکردم نیفتم راهنمایی که تو خیابون با مردم کلنجار نرم (با اینکه افتادم تو شهر خودم) الان نظرم عوض شد . الان میفهمم که چرا مردم اینقدر از سربازی میترسند و پدر و مادرها چرا اینقدر دل نگران هستند
جناب الان شرایط خیلی فرق کرده به شخصه من خودم رو میگم تو آموزشی حال کردیم ها سه چهار باری پست نگهبانی وایستادم تو نگهبانی امپتر پلیر میزدم و آهنگ گوش میدادم این دو ماه رو هم که اکثرا کلاس تئوری بود ما هم که خواب بودیم به هر حال خدا رو شکر که شما الان تو بهشت نیستی انشالله بعدا تشریف میبرید

Last edited:
بالا