• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali9090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه به مالک اشتر اراک چندم مرخصی میان دوره می دن؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه به مالک اشتر اراک چندم مرخصی میان دوره می دن؟
حتی خود کسانی هم که تو پادگانن نمی دونن برخی مواقع ممکن اصلا ندن کلا میان دوره مال زمانی بود که آموزشی 3 ماه بود الان اگه میدن میگن که خودشون دارن لطف میکنن

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
تو اسفند مرخصی که نمیدن اگه شهر خودت باشی جمعه ها میتونی بری شنبه بیای اگه نه که هیچی

یعنی جاهایی که در حالت عادی 4شنبه ها میرفتن مرخصی تا شنبه دیگه بهشون مرخصی نمیدن؟چند روز میان دوره میدن؟

lake_house

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

معمولاً 1 هفته تا 10 روز قبل از اعزام برگه سفید میرسه دستتون (زودتر هم بخواین مطلع بشین حدود 2 هفته میتونین به مرکز **** وظیفه شهرتون برین چون قبل از پست اونجا هست) که تو برگه سفید جاتون معلوم میشه

خیر تاثیری نداره که کجا بیفتید

این مورد سوم را نمیدونم

سلام به همه
مرسی
یه سوال دیگه
دانشگاه به من گفت سال 89 فارغ اتحصیل شدم ولی وقتی رفتم دیدم سال 88 خورده و تقریبا 13 روز بعد از فرصت 6ماهه مدارکمو پست کردمو و سه ماه اضافه خوردم
میتونم کاری کنم که سه ماه بخشیده بشه؟ بهتره الان برم دنباش یا توی مدت خدمت؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی جاهایی که در حالت عادی 4شنبه ها میرفتن مرخصی تا شنبه دیگه بهشون مرخصی نمیدن؟چند روز میان دوره میدن؟
چرا عزیز میدن اما شاید از هفته اوت نباشه معمولا هفته 2 اگه هم که شهر خودت نباشی مسیرت دور باشه نه آخر هفته فقط آزاد تو پادگان یا مرخصی شهری میدن
کلا بهترین ماه برای آموزش اسفند اونم بخاطر تعطیلات عید اگه **** یا ارتش باشی احتمالا 13 روز تعطیلی اما نیرو انتظامی 1 هفته

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من متولد 29/4/71 هستم و دفترچه پست كردم و تاريخ اعزامم 18/9/90 شده. حالا يه اشنا دارم كه ميتونه بندازتم برجه 1 ساله 90. و نميتونه بندازتم قبل از 90. حالا اگر بندازتم برج 1 اگر خودم برم **** وظيفه امكان داره يك ماه بندازنم جلو؟؟؟ يعني قبل از 90 برم؟؟؟ با توجه به اينكه مشمولم نيستم به عنوان نيروي داوطلب نميندازنم قبل از 90؟؟؟:f34r:

خواهشا خوب راهنماييم كنين.

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من متولد 29/4/71 هستم و دفترچه پست كردم و تاريخ اعزامم 18/9/90 شده. حالا يه اشنا دارم كه ميتونه بندازتم برجه 1 ساله 90. و نميتونه بندازتم قبل از 90. حالا اگر بندازتم برج 1 اگر خودم برم **** وظيفه امكان داره يك ماه بندازنم جلو؟؟؟ يعني قبل از 90 برم؟؟؟ با توجه به اينكه مشمولم نيستم به عنوان نيروي داوطلب نميندازنم قبل از 90؟؟؟:f34r:

خواهشا خوب راهنماييم كنين.
برو **** وظیفه اگه جا داشته باشن حتما میندازن اگه هم که نبود کسانی هستن که بخوان جابجایی کنن اگه خواستن جای تو بیان تو بری جای اونا
اگه بچه تهرانی دوشنبه ها برو که ملاقات مردمی داره

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو **** وظیفه اگه جا داشته باشن حتما میندازن اگه هم که نبود کسانی هستن که بخوان جابجایی کنن اگه خواستن جای تو بیان تو بری جای اونا
اگه بچه تهرانی دوشنبه ها برو که ملاقات مردمی داره

ممنون. من بچه شيرازم.

چند درصد امكان داره بندازنم؟؟؟

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يه سوال.. کسي که با مدرک پزشکي عمومي رفته آموزشي و توي بهداري کشيک خواهد داشت آيا ميتونه بياد مياندوره؟..چون من شنيدم که ممکنه پزشکارو نذارن بيان و خيلي ناراحت شدم..

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه سربازان
سوالی داشتم در رابطه به استعلاجی هر سرباز
من سرباز گ33 پرندک هستم( نزاجا) ,من پام رو عمل کردم و دکتر بیمارستان خوانواده 2 ماه برام استعلاجی نوشت که بیمارستان هم تعیید کرده, میخوام بدونم ممکنه رعیس بهداری پادگان تعیید نکنه یا مثلا 1 ماه رو قبول کنه یا 1 ماه بگه تو منزل باش 1 ماهش رو توی پادگان ؟ راستی استعلاجی چند روز هست ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید !

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام به همه سربازان
سوالی داشتم در رابطه به استعلاجی هر سرباز
من سرباز گ33 پرندک هستم( نزاجا) ,من پام رو عمل کردم و دکتر بیمارستان خوانواده 2 ماه برام استعلاجی نوشت که بیمارستان هم تعیید کرده, میخوام بدونم ممکنه رعیس بهداری پادگان تعیید نکنه یا مثلا 1 ماه رو قبول کنه یا 1 ماه بگه تو منزل باش 1 ماهش رو توی پادگان ؟ راستی استعلاجی چند روز هست ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید !

استعلاجی فکر میکنم کلا 45 روز داری
یعنی میتونی 2 ماه رو بری ولی 15 روزش رو باید اون آخر اضافه وایسی ...

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
دو سوال!
من فوق ليسانسم رو تازه گرفتم. ميخواستم ببينم كه براي آموزشي معمولاً كدوم شهرها ممكنه بفرستند؟ نحوه رفتارشون چجورياست؟

بعدش هم اگر مثلاً اسفند دفترچه ام رو پست كنم، كي ميخوره تاريخ اعزامم؟
ممنون

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
دو سوال!
من فوق ليسانسم رو تازه گرفتم. ميخواستم ببينم كه براي آموزشي معمولاً كدوم شهرها ممكنه بفرستند؟ نحوه رفتارشون چجورياست؟

ممنون

والا ارتش که میگن سخته و از این سخنان رفتارشون با فوق لیسانس عالی هست و مثل یک شاه باهاشون رفتار میشه ! چه توی آموزشی په توی یگان ! اصلا نگرانی به دلت راه نده که نونت توی روغن هست

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
دو سوال!

ممنون
اینکه کدوم شهر ممکن بفرستن اصلا معلوم نیست اما درجه دارها زیاد سخت نمیگذره
اگه اسفند پست کنی تابستون میری آموزشی(اول ماهای زوج احتمالا 1 شهریور)

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ای بابا
2mo5pow.gif

هر کی یه چی می گه
واسه پست دفترچه برای معافیت پزشکی چیا می خواد؟ دفترچه که نوشته همه چی می خواد، تلفن مشاوره می گه هیچی نمی خواد +10 هم یه چی واسه خودش می گه
کی اقدام کرده و می تونه کمک کنه؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا
2mo5pow.gif

هر کی یه چی می گه
واسه پست دفترچه برای معافیت پزشکی چیا می خواد؟ دفترچه که نوشته همه چی می خواد، تلفن مشاوره می گه هیچی نمی خواد +10 هم یه چی واسه خودش می گه
کی اقدام کرده و می تونه کمک کنه؟
]چیز خاصی نمی خواد اول میری به درمانگاه هایی که با **** وظیفه کار میکنن یه معاینه سطحی میشی واکسن هاتم میزنی چون شاید معاف از رزم تشخیص داده بشی تاریخ اعزام بزنن برات برای همین واکسیناسیون میری
یه برگه هست که تمام موارد پزشکی که اگر ایرادی داری همونجا مگی برات پر میکنه بعد میری +10 به جای اعزام به خدمت میگی درخواست پزشکی دارم اونا کارشون بلدن فقط 5 هزار تومنی بابت حق معاینه پزشکی میدی
+10 یه برگه میده بهت که خودت چک کنی بعد چند روز آقای پستچی میاد بجای اعزام به خدمت (برگه سبز)تاریخ معاینه **** وظیفه بهت میده سر موعد میری اگه هر تشخیص که بدن ..... اگه هم خالی بسته باشی:p دوران فراغت از تحصیلت هم تمام شده باشه هم اعزام میشی هم غیبت میخوری
اینایی که گفتم تو دفترچه قشنگتر نوشته هاااااااا جانم:)

lake_house

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی جوابمو بده
دانشگاه به من گفت سال 89 فارغ اتحصیل شدم ولی وقتی رفتم دیدم سال 88 خورده و تقریبا 13 روز بعد از فرصت 6ماهه مدارکمو پست کردمو و سه ماه اضافه خوردم:blink:
میتونم کاری کنم که سه ماه بخشیده بشه؟ بهتره الان برم دنباش یا توی مدت خدمت؟

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
اینکه کدوم شهر ممکن بفرستن اصلا معلوم نیست اما درجه دارها زیاد سخت نمیگذره
اگه اسفند پست کنی تابستون میری آموزشی(اول ماهای زوج احتمالا 1 شهریور)

یعنی انقـــــــــــدر دیر؟:eek:

بالا