حتی خود کسانی هم که تو پادگانن نمی دونن برخی مواقع ممکن اصلا ندن کلا میان دوره مال زمانی بود که آموزشی 3 ماه بود الان اگه میدن میگن که خودشون دارن لطف میکننکسی می دونه به مالک اشتر اراک چندم مرخصی میان دوره می دن؟
تو اسفند مرخصی که نمیدن اگه شهر خودت باشی جمعه ها میتونی بری شنبه بیای اگه نه که هیچی
سلام
معمولاً 1 هفته تا 10 روز قبل از اعزام برگه سفید میرسه دستتون (زودتر هم بخواین مطلع بشین حدود 2 هفته میتونین به مرکز **** وظیفه شهرتون برین چون قبل از پست اونجا هست) که تو برگه سفید جاتون معلوم میشه
خیر تاثیری نداره که کجا بیفتید
این مورد سوم را نمیدونم
کسی می دونه به مالک اشتر اراک چندم مرخصی میان دوره می دن؟
چرا عزیز میدن اما شاید از هفته اوت نباشه معمولا هفته 2 اگه هم که شهر خودت نباشی مسیرت دور باشه نه آخر هفته فقط آزاد تو پادگان یا مرخصی شهری میدنیعنی جاهایی که در حالت عادی 4شنبه ها میرفتن مرخصی تا شنبه دیگه بهشون مرخصی نمیدن؟چند روز میان دوره میدن؟
برو **** وظیفه اگه جا داشته باشن حتما میندازن اگه هم که نبود کسانی هستن که بخوان جابجایی کنن اگه خواستن جای تو بیان تو بری جای اوناسلام. بچه ها من متولد 29/4/71 هستم و دفترچه پست كردم و تاريخ اعزامم 18/9/90 شده. حالا يه اشنا دارم كه ميتونه بندازتم برجه 1 ساله 90. و نميتونه بندازتم قبل از 90. حالا اگر بندازتم برج 1 اگر خودم برم **** وظيفه امكان داره يك ماه بندازنم جلو؟؟؟ يعني قبل از 90 برم؟؟؟ با توجه به اينكه مشمولم نيستم به عنوان نيروي داوطلب نميندازنم قبل از 90؟؟؟:f34r:
خواهشا خوب راهنماييم كنين.
برو **** وظیفه اگه جا داشته باشن حتما میندازن اگه هم که نبود کسانی هستن که بخوان جابجایی کنن اگه خواستن جای تو بیان تو بری جای اونا
اگه بچه تهرانی دوشنبه ها برو که ملاقات مردمی داره
سلام به همه سربازان
سوالی داشتم در رابطه به استعلاجی هر سرباز
من سرباز گ33 پرندک هستم( نزاجا) ,من پام رو عمل کردم و دکتر بیمارستان خوانواده 2 ماه برام استعلاجی نوشت که بیمارستان هم تعیید کرده, میخوام بدونم ممکنه رعیس بهداری پادگان تعیید نکنه یا مثلا 1 ماه رو قبول کنه یا 1 ماه بگه تو منزل باش 1 ماهش رو توی پادگان ؟ راستی استعلاجی چند روز هست ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید !
استعلاجی فکر میکنم کلا 45 روز داری
یعنی میتونی 2 ماه رو بری ولی 15 روزش رو باید اون آخر اضافه وایسی ...
سلام دوستان.
دو سوال!
من فوق ليسانسم رو تازه گرفتم. ميخواستم ببينم كه براي آموزشي معمولاً كدوم شهرها ممكنه بفرستند؟ نحوه رفتارشون چجورياست؟
بعدش هم اگر مثلاً اسفند دفترچه ام رو پست كنم، كي ميخوره تاريخ اعزامم؟
ممنون
اینکه کدوم شهر ممکن بفرستن اصلا معلوم نیست اما درجه دارها زیاد سخت نمیگذرهسلام دوستان.
دو سوال!
من فوق ليسانسم رو تازه گرفتم. ميخواستم ببينم كه براي آموزشي معمولاً كدوم شهرها ممكنه بفرستند؟ نحوه رفتارشون چجورياست؟
بعدش هم اگر مثلاً اسفند دفترچه ام رو پست كنم، كي ميخوره تاريخ اعزامم؟
ممنون
]چیز خاصی نمی خواد اول میری به درمانگاه هایی که با **** وظیفه کار میکنن یه معاینه سطحی میشی واکسن هاتم میزنی چون شاید معاف از رزم تشخیص داده بشی تاریخ اعزام بزنن برات برای همین واکسیناسیون میریای بابا![]()
هر کی یه چی می گه
واسه پست دفترچه برای معافیت پزشکی چیا می خواد؟ دفترچه که نوشته همه چی می خواد، تلفن مشاوره می گه هیچی نمی خواد +10 هم یه چی واسه خودش می گه
کی اقدام کرده و می تونه کمک کنه؟
اینکه کدوم شهر ممکن بفرستن اصلا معلوم نیست اما درجه دارها زیاد سخت نمیگذره
اگه اسفند پست کنی تابستون میری آموزشی(اول ماهای زوج احتمالا 1 شهریور)