nokhodchiha خانوم چه خبر؟ نامزدتون اومدن مرخصی؟
سلام یک سوال دارم میدونم بستگی به یگانش و فرمانده ش داره ولی میخام بدونم بصورت کلی برای یک دیپلمه با درجه سرجوخه اونم تو شهر خودش بهترین جا تو یگان براش کجا میشه
اصلا جایی هست که نگهبانی اصلا ندی یا اگر نگهبانی بدی خیلی کمتر از جاهای دیگه بده
یعنی به عبارتی راحت ترین جای تو یگان کجا میشه؟؟؟؟
بله به سلامتي اومدن..راستي دقيقا 30بهمن ترخيص ميشن يا دو سه روز زودتر؟؟
دوست عزیز من الان تو ارتش خدمت میکنم انتقالی گرفتم افتادم شهر خودم اینجا پرسیدم اکثر سربازهای بومی صبح تا ظهری هستن قراره خودم شنبه برم تو پادگان یک آشنا پیدا کردم خیلی برش داره خودش بهم گفته یکجای خیلی خوب میندازمت ولی با این حال اگر من هر جایی بهش میگم میندازتم همونجاببین بستگی داره کجا بیفتی
**** 5 شب یه بار پست داری بالا برجک یا جای دیگه
مگر اینکه جایی بیفتی شیفتی باشه مثه من
نیرو انتظامی اماده باش داره
ارتش معمولا جاهای دور میفتی
**** از همه بهتره
حتی بدترین جاش میارزه به بقیه
البته باز جا داریم تا جا...
صنایع دفاع هم تعریفش زیاده...
دوست عزیز من الان تو ارتش خدمت میکنم انتقالی گرفتم افتادم شهر خودم اینجا پرسیدم اکثر سربازهای بومی صبح تا ظهری هستن قراره خودم شنبه برم تو پادگان یک آشنا پیدا کردم خیلی برش داره خودش بهم گفته یکجای خیلی خوب میندازمت ولی با این حال اگر من هر جایی بهش میگم میندازتم همونجا
میخام بدونم راحترین جا که کمترین نگهبانی را داشته باشه یا اصلا نداشته باشه جوری که من هر روز ظهر بیام خانه هیچ روزی تو پادگان نمونم کجا میشه؟؟؟؟؟
دوره ی کد دوره ای است تخصصی.مثلا ارتش می گه رشته ی شما با این مدرکتون برای ما کاربردی نداره بنابراین می فرستتون یک دوره ی 2 ماهه که آسون تر از آموزشی هست ولی اونجا آموزش تخصصی می بینید.بعد که افتادید یگان با توجه به اون چیزی که تخصصش رو دیدی بهت مسئولیت می دن( همش دروغه بلکه بازم باید به خدا توکل کنی)اقا اگه کسی جواب این سوالامو میدونه خواهشا بگه
1 . دوره کد چیه ؟ به همه تعلق میگیره ؟
2. اگه ارتش بیفتم و لیسانس دارم چقدر احتمال داره یگان تهران باشم ؟
3. من 1 اسفند اعزامم . کسری بهم تعلق میگیره یا نه ؟ من 5 ماه کسری دارم ولی گفتن باید نامه اشتغال به خدمت از یگان محل خدمت بیارم تا نامه کسریمو بزنن . یگان میفته سال 90 . اون موقع قانون چه جوریه ؟ من که آموزشیم 89 هست این ملاکه یا یگان که 90 هست ؟ چون میگن قراره کسری رو بردارن ؟
اگه کسی جوابمو بده خیلی خیلی ممنون میشم
حتما با خودت عکس ببر که به مشکل بر نخورینکته ای واسه حضور در بیمارستان امام سجاد ناجا نیست که دوستان بخوان راهنمایی کنن؟
شنبه صب می خوام برم
کسی این جا هست که توی پادگاه شهید قاسمیان شیرگاه خدمت کرده باشه یا قراره خدمت کنه؟
من مهر 89 اونجا بودم. یکی از بهرتین پادگان های نیرو انتظامیه ... 6 تا گروهان داره و بهترین گروهانش گروهان توحید هستش که فرماندش سروان احسان پور هستش .سعی کن بیفتی تو گروهان سروان احسان پور .مرد به تمام معناست
سلام به همه من تازه عضو شدم
مرسی از همه دوستان بابت توضیحات و تجربیاتشون
اما سوال من:
من 1/2/90 اعزامم
با مدرک کارشناسی
1) ایا برم دنبال امریه اموزش و پرورش چون کسری خدمت هم می خورم؟
2) ازمون ارشد ازاد 22/2/90 تا 24/2/90 پس می تونم چند روزی مرخصی بگیرم برم هم یه جمع بندی کنم هم ازمون رو بدم ؟
پیشاپیش ار جواباتون سپاسگذارم
عطا
دنبال امریه حتما برو
برای کنکور72ساعت مرخصی میدن حتما