• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که مازادیم و 1 اسفند ساعت 3 ، باید چی ببریم ؟ ساک چی ببریم ؟ این لیستی که دوستمون صفحه اول تهیه کرده خودش 5 تا ساک میخواد ... اصلا جی بپوشیم میریم اونجا؟ همون موقع ما رو اعزام میکنن یا میگن مثلا دو روز دیگه برو فلان جا ؟
دوست عزيزم
لازم نيست چيزي ببري چون شمارواون روزاعزام نمي كنن فقط تقسيم مي شين اعزام معمولا يكي دو روز بعده

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
برگه سفيد منم اومد
اول اسفند پيش به سوي هتل خاتمي يزد

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و درود از اینجور حرفها...:p
خدمت شما دوست عزیز عارضم که :
1) شما درست شنیدی،اولا به نیاز سازمان در اون برهه از زمان ربط داره که کجا فرستاده بشی،اما...به احتمال زیاد همونجاهایی که گفتی فرستاده میشی...مثلا هتل شهید مدرس کرج فقط فوق لیسانس و دکترا و هیئت علمی(هیئت علمی ها فقط اول تیر هرسال اعزام میشند) میگیره و به ندرت(اونهم با پارتی بازی یا شرایط خاص) لیسانس میگیره...البته ناگفته نماند که احتمال هم داره جاهایی مثل شهدای کرمانشاه(اگه نیروی زمینی **** بی افتی) هم بی افتی ولی خوب احتمالش کمه(ولی صفر نیست!).من خودم شهدای کرمانشاه بودم و توی 1500نفر فقط 6نفر فوق لیسانس و 2نفر دکترا بود

2)احتمالش هست،ولی اگه با فوق دیپلم ها بی افتی به احتمال بسیار بالا جاهای خیلی خوب نمی افتی(مثلا به جای هتل 5ستاره مدرس کرج می افتی هتل 4ستاره شهدای کرمانشاه یا هتل 3ستاره شهید خاتمی یزد)

3)اساسا همش یه چیزه(کلاس ها،سرفصل ها،آموزش هاو...)اما فرقش توی نحوه ی برخورد و شدت جدیت در برگذاری کلاسهایی ازقبیل کلاس تاکتیکه. درکل فرق بین آموزش ها در آموزگاهیه که فرستاده میشی،مثلا اگه با فوق دیپلم ها بی افتی (چون با اونها توی یه پادگان هستی)هیچ فرقی با آموزش اونها نمی کنه.اما اگه بی افتی کرج چون اونجا اثری از فوق دیپلمها نیست،قطعا نحوه آموزش و صد البته امکانات آموزشگاه با فوق دیپلمها فرق میکنه

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
مرسی از جواب مبسوطت رفیق. خیلی لطف کردی.
با توجه به اینکه امریه ندارم(آخه 12 ماه کسری خوردم، فقط 4ماه خدمت دارم) فک نکنم انقدر خوش شانس باشم که کرج بیافتم. احتمالش هست که خضرایی تهران بیافتم؟

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از جواب مبسوطت رفیق. خیلی لطف کردی.
با توجه به اینکه امریه ندارم(آخه 12 ماه کسری خوردم، فقط 4ماه خدمت دارم) فک نکنم انقدر خوش شانس باشم که کرج بیافتم. احتمالش هست که خضرایی تهران بیافتم؟

ببین اولا با توجه به اینکه فوق لیسانس هستی و حداقل 18سال(18=2+4+1+3+3+5) درس خوندی قابل درکه که بخوای بری به یه محیط نظامی و کمی استرس داشته باشی که اونجا چه جوریه و شرایط اونجا برات خوبه یا نه و از این قبیل سوالات...اما.....
شما نگفته بودی که فقط چار ماه خدمت داری(که تازه 2 ماهش اموزشیه!! و فقط 2ماه توی یگان هستی!)و لی حالا که جریان کسری تو فهمیدم خیلی دوستانه میگم من اگه جای شما بودم خیلی تو قیدوبند آموزشی و پادگان و اینجورچیزها نمی رفتم...حالا شما فکر کن چهار ماه و باید بد بگذرونی(در بدترین حالتش،وگرنه مطمئنم برای شما خدمت راحتی خواهد بود)و بعد از چهار ماه...خلاص
من خودم لیسانس سخت افزارم،الان هم 6ماه خدمت هستم و حدود 11ماه از خدمتم مونده...بااین وسواسی که شما داری،فکر کنم اگه جای من بودی که دیگه...

Anyway...GOOD LUCK

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
كسي از پادگان مرحوم خاتمي يزد(بعضي دوستان به اشتباه شهيد مي گن:cool:) خبري - خاطره اي -نكته يا نصيحتي داره استفاده كنيم؟​

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اولا با توجه به اینکه فوق لیسانس هستی و حداقل 18سال(18=2+4+1+3+3+5) درس خوندی قابل درکه که بخوای بری به یه محیط نظامی و کمی استرس داشته باشی که اونجا چه جوریه و شرایط اونجا برات خوبه یا نه و از این قبیل سوالات...اما.....
شما نگفته بودی که فقط چار ماه خدمت داری(که تازه 2 ماهش اموزشیه!! و فقط 2ماه توی یگان هستی!)و لی حالا که جریان کسری تو فهمیدم خیلی دوستانه میگم من اگه جای شما بودم خیلی تو قیدوبند آموزشی و پادگان و اینجورچیزها نمی رفتم...حالا شما فکر کن چهار ماه و باید بد بگذرونی(در بدترین حالتش،وگرنه مطمئنم برای شما خدمت راحتی خواهد بود)و بعد از چهار ماه...خلاص
من خودم لیسانس سخت افزارم،الان هم 6ماه خدمت هستم و حدود 11ماه از خدمتم مونده...بااین وسواسی که شما داری،فکر کنم اگه جای من بودی که دیگه...

Anyway...GOOD LUCK

ممنون از پاسخ سریع و امیدوارکنندت. حقیقتش چون واسه دکترا از خارج از کشور پذیرش دارم یه وقتایی به سرم میزنه میگم برم با نامه پذیرشم معافیت تحصیلی بگیرم. اما خوب از طرفی قال قضیه کنده بشه خیلی بهتره. به هرحال بازم ممنونم ازت. دیدم رو کلی باز کردی

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان توی **** وظیفه این حالت امکان پذیره که اگه کسی چند ماه خدمت کنه بعد ارشد قبول بشه، یک ترم بره دانشگاه بعد بقیه ترم ها رو مرخصی بگیره تا خدمتشو کامل تموم کنه و بعد با خیال راحت بره دنبال ادامه ارشدش؟ یعنی یه جورایی برعکس کار کنه !!!
امکان همچین چیزی هست؟ اجازه می دن؟

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از تهرانم و اول اسفند باید برم شهید بیگلری.همه بهم میگن باید یکم برم میدون **** ولی تو برگه سفیدم زده محل مراجعه : 1 اسفند اردبیل-مشگین شهر

واسه منم همین نوشته
امروز میرو میدون **** ببینم چی میگن
خبرش بهت میدم
اینم تل من 9191783793
ایدی
[email protected]

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
منبع خبر من دوستم تو پادگان هاشمی نژاد نیرو زمینی **** اینطور که گفت من خودم هم اطلاع نداشتم نمیدونستم
گفت مصوبه به پادگان ابلاغ شده که خودش خونده
1 درجه ها کم شده مثلا لیسانس ستوان2 نمیشه دیگه زور بزنه ستوان 3
2 درآمد متاهل از 1/1/90 200 تومن مجردها 150 تومن
3 بیشترین کسری 6 ماه اونم برای کسانی که کلا قبل از سال 90 یه جورایی کاملا معاف میشدن(بخاطر پدر جبه رفته ....) بیشترین کسری برای بسیج 3 ماه
4 احتمال برگشت به مدت 24 ماه سربازی برای همه و برداشتن کسری تحصیلی
باز هم میگم سربازی یعنی شایعه نه زیاد بیخیال باش نه زیاد سخت بگیر به این حرفا تو همین تایپیک 100 جور حرف زدن وای به حال بیرون.:p
منم خودم مازادم هفته دیگم اعزام امیدوارم آموزشی هرجا هستم یگانم تهران باشه :snitch:
من پدرم زمان جنگ زاهدان سرباز بوده و پیگیری کردم ظاهرا کسری میخورم . حدود 8 ماه
با این اوصاف یعنی پریده؟؟

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
مازادها را همون روز تقسیم میکنند.اگر آشنا دارید میتونید جایی که دلتون میخواد بیافتید.
باید همونجا آشنا داشت ؟ یا نامه ای چیزی برد؟؟
خودم نمیتونم اونجا کاری بکنم؟؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
احتمالش هست با هم یه جا باشیم رفیق اینطور که میگن **** آخر سال نیرو نمیگیره فرماند هاش گشاد کردن:p مرخصی میرن برای عید
بیشتر نیرو انتظامی میگیره با ارتش
**** میگیره ولی کمتر ، پس من الان چجوری افتادم ****؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پدرم زمان جنگ زاهدان سرباز بوده و پیگیری کردم ظاهرا کسری میخورم . حدود 8 ماه
با این اوصاف یعنی پریده؟؟
نه عزیز من شامل تو نمیشه رفیق بعد از سال 90 از 1/1/90 مگه 1 اسفند نمیری؟
فکر کردی برای چی اسفند همه مازاد خوردن چون همه میخوان الان برن که قانون که هست برای کسری ..... بهشون بخوره از فروردین به بعد خدا میدونه چی بگن به ملت

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دوستان 3ماه اضاف دار ...

3ماه رو بخشیدن !

خدا رو شکر...

نمیکشه !:wacko:;):happy:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
**** میگیره ولی کمتر ، پس من الان چجوری افتادم ****؟
منظورم این نیست که اصلا نگیره میگیره اما خیلی کم مٍلا پادگان هاشمی نژاد نیشابور دوستم که دی رفته میگه ما آخرین دوره ایم

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
فکر کردی برای چی اسفند همه مازاد خوردن چون همه میخوان الان برن که قانون که هست برای کسری ..... بهشون بخوره از فروردین به بعد خدا میدونه چی بگن به ملت
من تازه افتادم دنبال کارای کسریم
تا آخر سال کاراش انجام میشه؟؟ اگه تا آخر سال کاراش تموم نشه ، اونور سال میشه کاری کرد؟؟

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
من پدرم زمان جنگ سیستان و بلوچستان لشکر 88 زرهی سرباز بوده
از نیروی زمینی ارشت توی مینی سیتی سوال کردم گفتن کسری تعلق میگیره. توی اینترنت هم از قول فرمانده لشکر 88 نوشته ای دیدیم که گفته کسری تعلق میگیره . اینم متن خبر

http://nezamvazifeh.com/main/519-200-هزار-سرباز-در-لشکر-88-زرهى-زاهدان-خدمت-خود-را-گذرانده‌اند.html

اما یک آشنایی زاهدان داشتیم فرستادیم رفت اونجا سوال کرد گفتن تعلق نمیگیره.
از دوستان کسی اطلاع دقیقی راجب این موضوع داره؟؟کسی میدونه چیکار باید بکنم . وقتم هم خیلی کمه چون اونور سال معلوم نیست وضع کسری چی بشه؟؟!!

saeidjoon1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام ، یعنی اونایی که تاریخ 1/12/89 اعزام می شم کسری خدمت شون( کسری بسیج) بر اساس سال 89 حساب میشه ؟؟؟
یا نه مشمول مقررات کسری سال 90 می شن؟؟؟؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، یعنی اونایی که تاریخ 1/12/89 اعزام می شم کسری خدمت شون( کسری بسیج) بر اساس سال 89 حساب میشه ؟؟؟
یا نه مشمول مقررات کسری سال 90 می شن؟؟؟؟
اینطور که میگن بله من خودم معاف از رزم میشدم اگه میخواستم اقدام کنم /1/2/90 اعزام میشدم از ترسم که 24 ماه احتمال داره بشه هیچی نگفتم با انگشت چلاق دارم هفته دیگه میرم کلا همه چی قبل 90 سر جاشه

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه افتادم دنبال کارای کسریم
تا آخر سال کاراش انجام میشه؟؟ اگه تا آخر سال کاراش تموم نشه ، اونور سال میشه کاری کرد؟؟
شما هر وقت تو برگه سبزت تاریخ خورده بود از اون تاریخ سرباز حساب میشی حال تعجیل ......... یه بحث جدا اما اگر تا 1/12/89 اعزامی اگه همه کارات رو برا باشه نترس بهت تعلق میگیره حالا شاید یه کم دیر بشه اونم بخاطر تعلل خودت اما آموزشی که به کسی نمی بخشن یا کم نمیکنن همه میرن غیر از معاف دایم
یه کلام اونایی قبل سال 90 اعزام میشن قانون قبل سال 90 بهشون تعلق میگیره حالا ربط نداره که طرف16 ماه خدمتشم بعد سال 90 باشه ***روز اعزام مهمه*** که اگر بعد از سال 90 باشه هرچی خودشون بگن شاید اصلا یه حال دادن گفتن فروشی شد دوباره یا . اما از من به شما نمیان سربازی مدت زیاد کنن چون نه پول دارن بدن نه سرباز کم اما بازم آدم میترسه برای همنین همه میخوان الان برن کلا مازاد اسفند 89 فکر کنم خیلی زیاد شده من 7/17 پست کردم 1/12 اعزام خورم با مازاد!!!! خدا میدونه چه خر تو خریه:p

بالا