• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان شناسنامه و کارت ملی رو روز اعزام با خودمون باید ببریم ؟
برگه سبز رو هم ببریم ؟

توی **** وظیفه که بری یه لیست زده که شامل ایناس:
قاشق، چنگال، بشقاب، لیوان، حوله، صابون، مسواک، خمیر دندان، لباس زیر، دمپایی، وجه نقد به میزان نیاز

اینا هم باید داشته باشی
برگ اعزام
برگ اعلام محل خدمت
برگ واکسن

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست من برگ سبز (تکمیلی بسیج) رو باید از ناحیه مقاومت **** شهرتون پیگیری کنین
خودشون یه نامه تو فرمت خاص برای مرکز آمورش میدن بهت که باید اونو ببری...:):):)

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان تو این برگه سبز که پست میاره دمه خونه چی ها نوشته ؟
غیر از تاریخ اعزام و نام و نام خانوادگی و ...

چیز هایی مثل قد و گرون خون و وزن و... هم هست ؟

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تو این برگه سبز که پست میاره دمه خونه چی ها نوشته ؟
غیر از تاریخ اعزام و نام و نام خانوادگی و ...

چیز هایی مثل قد و گرون خون و وزن و... هم هست ؟

کد ملی و نام و نام خانوادگی و ش ش و نام پدر و ت ت و محل تولد و دین ومذهب و میزان تحصیلات و رشته تحصیلی و
تاریخ فراغت تحصیل و تاریخ اعزام و تاریخ اقدام و تاریخ واکسن والسلام
:):):):):):)

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غذاهایی که تو دوره آموزشی میدن چطوره؟ وعده های مختلف چی میدن؟
میوه هم میدن احیانا یا قراره دچار سوتغذیه بشیم؟ :blink:

من 2/1 اعزام به پادگان نیرودریایی **** احمدبن موسی شیراز هستم. مدرکم ارشد هست

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
پس این اسفندیا کی بر می گردن؟
146fs495919.gif

میوه هم میدن احیانا یا قراره دچار سوتغذیه بشیم؟
من یه بسته قرص جوشان (ویتامین C) با خودم برداشتم - محض اتیاد
146fs495919.gif

mehhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دفترچه پست کردم ولی میخوام معاف از رزم بگیرم مدرک پزشکی اعصاب و روان هم دارم
چه کار باید بکنم ؟ باید یه بار دیگه پست کنم که بره کمیسیون ؟

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
طوفانی در کار نیست
من اصلا استرس ندارم چون از لحاظ بدنی آماده ام و همیشه ورزش کرده ام
از لحاظ روحی روانی هم بدتر از اینهاش رو دیده ام
مطمئنم بیشتر بچه ها هم آماده هستند و شاید کمی استرس داشته باشند که همه کسایی که میرن و میان میگن که این استرس بی مورد هست و نباید نگران بود
با یاد خدا میریم انشالله سلامت هم بر میگردیم
دوستان یادمون باشه که هی نگیم کی تموم میشه کی تموم میشه چون این هم جزئی از مراحل زندگیمون هست

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استرس برا چی؟؟؟:blink::blink::blink:
یاد شبای امتحان بخیر تا صبح بیداری و بعدش حاصل یه 10 :D:D:D:D
برا کنکورم استرس نداشتیم چه برسه به سربازی....
من که خوشحالم که بالاخره یه فضای متفاوت و تجربه میکنم (حالا سخت یا آسون)
سربازی مثل آمپول میمونه اگه سفت وسخت بگیریش دردش بیشتر میشه
اما اگه شل کنی زود و آسون تموم میشه:D:D:D:D:D:D:D:D

تبریز حرکت

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
1/2/90 نیرو زمینی ارتش 04(بیرجند) کسی نبود !؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
faghat , mazadi ha yadetun bashe ke panjshanbe biayn inja begin koja oftadin man ham hamin karo mikonam

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
1/2/90 نیرو زمینی ارتش 04(بیرجند) کسی نبود !؟

سلام

من اموزشي همسايه شما بودم ..پادگان 4 بيرجند(نيرو انتظامي مرزباني)

اينطور كه از سربازاي 04 شنيديم پادگان خوبيه ..وسط شهر هم هست..كلا ميگفتا هتل ه حالا راست يا دروغش پا خودشون

فقط اگه تهران باشي 1 روز و نيم تو راهي از ترمينال كلا خيلي مسيرش مزخرف هست

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
منم 2/1 اعزامم.

نیروی زمینی ارتش. مرکز آموزش 01

1479

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طرز صحبت در مورد دوستانی که از شهرهای دیگه میان اصلاً درست نیست.

بله دوست من ، من 100 درصد در روز چهارشنبه به سمت مشگین شهر حرکت می کنم تا این اموزشی رو بگذرونم به شما زنگ زدم چند بار گوشی رو برنداشتید . مشکلی که اینجاست شما تهرانید و من کرجم . البته هفته بعد از شنبه تا سه شنبه از ساعت 8 تا 5 بعد از ظهر من در تهرانم و روز چهارشنبه احتمال داره که من تا ساعت 12 بعد از ظهر اونجا باشم ( احتمالش خیلی کمه ) ، بعد برم کرج سرمو کچل کنم و بعد غروب حرکت کنم . پس رفتنم 100 درصد هست. نمی دونم چند ساعت راهه و کی باید بلیط بگیرم اما اگر هماهنگی زودتر نکنیم من جلوتر بلیط خود را از کرج می گیرم . در هر حال یا از اینجا باهم می ریم با اونجا همدیگرو می بینیم . موفق باشید و امیدوارم زود براتون بگذره . حامد از کرج
هفته پیش نوشته شده بود در جواب سوال شما
اماده خدمت رفتنم در31 فروردین مثله یه مرد

Last edited:

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 2/1 اعزامم.

نیروی زمینی ارتش. مرکز آموزش 01
ایول اینم یه هم خدمتی دیگه دادا از کجا اعزامید؟؟؟؟؟
View Post
این طرز صحبت در مورد دوستانی که از شهرهای دیگه میان اصلاً درست نیست.
اونایی که اول برج اعزام میشند اکثرا با کلاسند و معمولا تو لیسانسه ها ادمی که رو اعصاب باشه کمتر هست
ضمن این که یکی از خوبی های خدمت به اشنایی با افراد مختلف تو شهرهای مختلف است الان عمو و دایی من که 10-15 سال قبل خدمت رفتند هنوز با هم خدمتیشون رفت امد دارند با این که اونا اصفهان هستند و هم خدمتی ها شمال یا شهرهای جنوب و تو مسافراتاشون به هم سر میزنند
من که خیلی امیدوارم بتونم دوستای پیدا کنم که بعد خدمت همچنان دوست باشیم و حتی رفت امد داشته باشیم بد است ادم تو هر شهریه دوست داشته باشه

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
برگه سبز من رو هم مامور پست همین الان اورد

تاریخ اقدام 19/12/89
تاریخ صدور 16/1/90
تاریخ اعزام 1/4/90

16 فروردین صادر شده بود
12 روز طول کشید پست بیاره

negalit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.
واسه من که آموزشی اشتباهی مشکین شهر اردبیل (نیروی انتظامی) خورده. رفتم مرکز استان شانس من اینترنت قطع بود و گفت نمیتونم واست تغییر بدم.(باید تغییر بدن چون من قبلاً 8 ماه **** خدمت کردم ). حالا قراره فردا باهاش تماس بگیرم که درستش کنه.

راستی من آموزشی شهدای کرمانشاه بودم. اردیبهشت 86 ماه. بعدش فوق لیسانس قبول شدم و .....
وقتی رفتین اونجا یه گروه میان واسه استقبال از شما(نترسین، شکلات و این چیزا میدن) جلوی پادگان منتظر میمونین. گوشی موبایل و این چیزاتونو ازتون میگیرن.
بعد به خط میشین و هر کی میفته یه گروهان.(هر گروهان 120 نفر)
به خط میرین گروهان، بعدش شما رو به ترتیب قد شماره گذاری میکنند و طبق اون بهتون تخت میدن. (کد من 17 بود)
بعدش هم بهتون پتو و این چیزا میدن. میرین ساتر اونجا هم لباس، پوتین و یه عالمه خرت و پرت میگیرین.روی پیراهنتون هم اینطوری کد میخوره از سمت راست کد سرباز-شماره گروهان-شماره گردان-دوره آموزشی..
شما رو با همین کد میشناسن. بعدش واستون ارشد گروهان، ارشد ورزش،... این چیزا انتخاب میکنند.
اردیبهشت 86 که من اونجا بودم اوائل هوا یه کم سرد بود. بعدش خیلی گرم شد، طوری که پشت گوشهای من سیاه شده بود(این چیزها رو موقعی که چند دور رژه برین تجربه میکنین!).
بعدش کم کم کلاسا شروع میشه ولی از همه گندتر همون رژه رفتنه که همش توی آفتابی. بیشتر کلاسا توی آسایشگاه گروهان تشکیل میشه، بعضی ها هم مسجد. کلاسا هم حال میده. چون همش توی چرتی.
یکی از کلاسها تاکتیک بود. واسه ما یه سروان اومد به اسم سامیر. بدن خیلی ورزیده ای داشت(این جور بدنا توی **** کم پیدا میشه!!!). اگه مربی شما شد، مخصوصا روز اول مواظب باشین! ماها رو به خط کرد، یهو گفت برین طرف مسجد. هر کی بعد از من برسه، جریمه میشه. قبل از اینکه حرفش تموم بشه دیدیم یه چیزی مثل یوزپلنگ داره میره طرف مسجد!!!(پاهای خیلی درازی هم داشت). خلاصه غیر از 20 نفر که با فاصله کمتری نسبت به خودش به مسجد رسیدن، 100 نفر بقیه تنبیه شدیم و باید مثل اسب میدویدیم!(نفس همه بند آمده بود و ارزوی مرگ میکردیم!!! یکی هم که تنگی نفس داشت افتاد و آمبولانس اومد) خلاصه هیچکدوم از بچه های ما اون روز رو از یاد نمیبرن. همون آقای سامیر بعداً با بچه ها اونقدر رفیق شد که همیشه دوست داشتیم گروهان ما باشه!. در کل آدم نازنینی بود و همه بچه ها دوسش داشتن.
نخواستم بترسونمتون. مطمئن باشین اونقدر بهتون خوش میگذره که تجربه هایی مثل این توی خاطرات خوبتون محو میشه.
در ضمن به بعضی فرمانده گروهانا و کلاً نظامیای اونجا که (به دلیل بی انظباطی شما یا هر خطای دیگر) تهدید میکنن که بعد از پایان اموزشی، شما رو به مناطق بدآب و هوا و دوردست میندازن توجه نکنین. اونا هیچ اختیاری ندارن. تعیین یگان خدمتی شما بستگی به یک سری معیارها دارد و هر چیزی امتیاز داره. الان بیشتر بچه ها توی شهر یا حداقل استان خودشون تقسیم میشن.
منم احتمالاً واسه گرفتن نامه معرفی به یگان باید برم شهدای کرمانشاه یا شاید هم نیشابور(هنوز که معلوم نیست)

امیدوارم دوره خوبی رو تجربه کنین. دوستان جدید پیدا کنید و کمی دور از خانه بودن و استقلال را تجربه کنید(اگر چنین تجربه ای نداشتین)

بالا