• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

محمدرضا26

Registered User
لایک‌ها
98
سلام بابا دمت گرم بالاخره یکی هم پیداشد ما رو راهنمایی کنه:rolleyes:
من چند تا سوال از شما دارم،شما کی اونجا بودی؟ آب و هواش چطوره؟ من شنیدم بهترین پادگان کشور شده درسته :eek: ؟ امکاناتش چطوره ؟ خیلی سوال دارم میترسم اینجا جا نشه:p به نظر شما با این زمستونی که در راهه بازم ما رو میبرن اردو توی کوه؟؟؟ بقیشو بعدا میپرسم:p

راستی داشت یادم میرفت : من یه 2ماهیه یه مشکلی برای پام به وجود اومده قسمت روی پا همونجا که به مچ متصل میشه کش اومده خیلی وقته حتی 10 جلسه فیزیوتراپی هم رفتم ولی خوب نشد دکتره گفت 1 ماه و نیم دیگه خوب میشه چجوری بگم،میتونم راه برم حتی میتونم بدوم ولی وقتی زیادی مچ پام رو تا میکنم یا بهش فشار بیارم درد خیلی شدیدی میگیره حالا ازین میترسم یه وقت برای تنبیه بگن پامرغی یا کلاغ پر برو اونوقت من نمیتونم واقعا نمیتونم چیکار کنم؟؟:(
من تابستون بودم هواش سرد کوهستانیه پادگان خوبیه اردو میبرن ولی اون اردوگاه تو دل کوه نمیبرن یکی نزدیک پادگان اونجا احتمالا میرین.پا مرغی تنبیه چرت تو پرت نداریم اینارو

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام محمد رضای عزیز .
اقا من پادگان اموزشی ندارم ولی احتمالا میفرستندم نیشابور . در مورد کفایتی ها که میان اونجا یه توضیح میدید ؟

چقدر کارمون طول میکشه ؟ چون شنیدم اغلب یه نصفه روز هم طول نمیکشه .
من امروز به اونهایی که ما رو توی دوره ی تکمیلی اموزش دادند زنگ زدم که ببینم کارتم صادر شده یا نه . گفت صادر شده ولی نمراتتون اونقدر پایینه که امکان داره کارت رو بهتون ندیم ! به نظرتون ممکنه ندند ؟

و اینکه اگر بدند و نمرات خیلی خیلی پایین باشه ممکنه پادگان نیشابور بهمون گیر بده و نگهمون داره ؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
آقا جان این چه حرفیه میزنی آخه!!!!
اگه علما اجازه بدن کاملا روشن کنم
چند دوره هست که توی برگ سفید اسم پادگان محل آموزش صراحتاً اعلام میشه یعنی میگن مرآ 01 نیروی زمینی ارتش یا مرآ ولیعصر تبریز
قبلا اینطوری نبود یه کدی رو بعنوان رمز می نوشتن که کد 1 عبارت بود از مرآ ولیعصر تبریز و کد 35 مربوط بود به 01 نیروی زمینی ارتش و همینطور که اینا بعنوان رمز بحساب میومدند.
این 01 که برای شما زده اسم پادگانه کد نیست پادگانهای ارتش اسمشون 01 - 02 - 03 -04 الی 08 هست. 01 همون مرکز آموزش نیروی زمینی ارتش هست که توی تهران قرار داره و شما همونجا تشریف می برید.
مرآ ولیعصر تبریز اصلا مال ارتش نیست بلکه از مراکز آموزش نیروی انتظامی هست. از این بابت شما مطمئن باشید که تهرانه شک نکنید. اگه خلاف این بود من حاضرم بجای شما برم ولیعصر تبریز ...:p تضمین بالاتر از این ؟؟؟؟
تو برگه سقید منم نوشته 03 عجب شیر.منم باید برم عجب شیر؟

Last edited:

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تو کل فروم گشتم اما آخر سر نتونستم بفهمم که بالاخره ریش تراش برقی رو میذارند ببریم یا تیغ ژیلت ؟اگر هر دو شو ببرم چی؟ریش تراش برقی از این فیلیپس شارژی هاست.:D

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
بابا دمت گرم فقط یه بار؟؟؟؟:blink:
من 10 12 بار تا حالا اومدم تهران البته آخرین بارش 5 سال پیش بود:p تازه هیچ جاییش رو هم بلد نیستم:p:D
یه 3 4 بار رفتم ورزشگاه آزادی خیلی بهم حال داد:lol: نگفتی حالا ما از کجا شما رو پیدا کنیم؟؟؟؟
راستی روز اعزام پنج شنبه هست یعنی امکانش هست بگن برید شنبه بیاید؟؟؟
ایمیل بده در ارتباط باشیم.
ممکنه چون **** وظیفه 5شنبه جمعه تعطیله.

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها کسی نمیدونه پادگان هاشمی نژاد نیشابور مرخصی یا میان دوره میدن یا نه؟ راستی امروز هم پست برگ سفید هارو اورد.
راستی تقسیمات بعد اموزشی تو **** چطوره مثلا اگه یکی شانسی افتاده باشه **** بعدش میوفته شهر خودش؟

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
سلام محمد رضای عزیز .
اقا من پادگان اموزشی ندارم ولی احتمالا میفرستندم نیشابور . در مورد کفایتی ها که میان اونجا یه توضیح میدید ؟

چقدر کارمون طول میکشه ؟ چون شنیدم اغلب یه نصفه روز هم طول نمیکشه .
من امروز به اونهایی که ما رو توی دوره ی تکمیلی اموزش دادند زنگ زدم که ببینم کارتم صادر شده یا نه . گفت صادر شده ولی نمراتتون اونقدر پایینه که امکان داره کارت رو بهتون ندیم ! به نظرتون ممکنه ندند ؟

و اینکه اگر بدند و نمرات خیلی خیلی پایین باشه ممکنه پادگان نیشابور بهمون گیر بده و نگهمون داره ؟

دوست عزیز
تا اونجائیکه من می دونم فکر نکنم بخاطر نمره گیر بدن به هرحال اونجا شماها رو یکی دو گام جلوتر از افراد عادی می بینن حتی اگه نمرتون کم باشه. ولی باز دست خودشونه ...
درباره اینکه چقدر نگه تون می دارن اگه همه چی اوکی باشه یه نصف روز کار دارین فوق فوقش اگه دیگه خیلی طول کشید 1 شب می مونین فرداش می فرستنتون. همین

mahdippc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی در مورد پادگان نیروی انتظامی شهید قاسمیان شیرگاه چیزی میدونه؟؟دوره ازمایشی زیاد سخت میگیرن یا نه؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوست عزیز
تا اونجائیکه من می دونم فکر نکنم بخاطر نمره گیر بدن به هرحال اونجا شماها رو یکی دو گام جلوتر از افراد عادی می بینن حتی اگه نمرتون کم باشه. ولی باز دست خودشونه ...
درباره اینکه چقدر نگه تون می دارن اگه همه چی اوکی باشه یه نصف روز کار دارین فوق فوقش اگه دیگه خیلی طول کشید 1 شب می مونین فرداش می فرستنتون. همین

ممنون از راهنماییتون

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
بابا دمت گرم فقط یه بار؟؟؟؟:blink:
من 10 12 بار تا حالا اومدم تهران البته آخرین بارش 5 سال پیش بود:p تازه هیچ جاییش رو هم بلد نیستم:p:D
یه 3 4 بار رفتم ورزشگاه آزادی خیلی بهم حال داد:lol: نگفتی حالا ما از کجا شما رو پیدا کنیم؟؟؟؟
راستی روز اعزام پنج شنبه هست یعنی امکانش هست بگن برید شنبه بیاید؟؟؟
ایمیل بده در ارتباط باشیم.
ممکنه چون **** وظیفه 5شنبه جمعه تعطیله.

چشم بفرما:
[email protected]

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
من تابستون بودم هواش سرد کوهستانیه پادگان خوبیه اردو میبرن ولی اون اردوگاه تو دل کوه نمیبرن یکی نزدیک پادگان اونجا احتمالا میرین.پا مرغی تنبیه چرت تو پرت نداریم اینارو

ببخشید دوباره سوال: لوازمی که میدونید ضروریه وباید ببریم چیا هستن؟؟ میزارن تیغ ببریم ؟؟؟ من چون از اصفهانم اگه میان دوره بدن فکر نکنم برگردم به دلیل طولانی بودن مسیر،میخوام ببینم میشه وسایلو بزاریم تو پادگان و بریم مشهد؟؟؟
یه سوال خیلی مهم مگه آموزشی هم مرخصی میدن(به غیر از میان دوره)؟؟؟

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
آقا جان این چه حرفیه میزنی آخه!!!!
اگه علما اجازه بدن کاملا روشن کنم
چند دوره هست که توی برگ سفید اسم پادگان محل آموزش صراحتاً اعلام میشه یعنی میگن مرآ 01 نیروی زمینی ارتش یا مرآ ولیعصر تبریز
قبلا اینطوری نبود یه کدی رو بعنوان رمز می نوشتن که کد 1 عبارت بود از مرآ ولیعصر تبریز و کد 35 مربوط بود به 01 نیروی زمینی ارتش و همینطور که اینا بعنوان رمز بحساب میومدند.
این 01 که برای شما زده اسم پادگانه کد نیست پادگانهای ارتش اسمشون 01 - 02 - 03 -04 الی 08 هست. 01 همون مرکز آموزش نیروی زمینی ارتش هست که توی تهران قرار داره و شما همونجا تشریف می برید.
مرآ ولیعصر تبریز اصلا مال ارتش نیست بلکه از مراکز آموزش نیروی انتظامی هست. از این بابت شما مطمئن باشید که تهرانه شک نکنید. اگه خلاف این بود من حاضرم بجای شما برم ولیعصر تبریز ...:p تضمین بالاتر از این ؟؟؟؟

داااااااااااشی ای وووووول داشتم سکتتتتتتتتتته رو میزدم خدایی دیگه :(( (تبریییییییییز تو این سرمای زمستون :| )
آقایون 01 تهران کسی نبووووووووود... :p :D

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال فنی تخصصی :D
من کلا از اولش واسه **** اقدام کرده بودم حتی آموزشی اش رو هم رفتم... ولی از شانس بد ما **** دیر اقدام شد (بخاطر دیر فارغ التحصیل شدنم) و **** ما رو نگرفت و الان هم ارتش باید 01تهران تشریف ببرم واسه آموزشی :(
حالا سوالم اینه که واسه کسری خدمت و این کارت سبزی (کفالت) که دارم کی باید اقدام کنم!؟ الان همراه خودم ببرم آموزشی یا بذارم باشه بعد از آموزشی !؟!؟!؟؟ (؟)
لطفا دوستانی که میدونن راهنمایی کنن (البته خود **** گفت عجله نکن هر وقت بیای تا آخر خدمتت وقت داری)
میترسم باز مثل این **** اقدام کردنم بشه این کسری هامم بپره :( :((
دوستان از آموزشی نترسین بیایین مثل من دوبار برین آموزشی =)) :))

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
تو برگه سقید منم نوشته 03 عجب شیر.منم باید برم عجب شیر؟

به به سلام عجبشیر چی
خیلی وقته نبودی نگرانت شدم
شما باید آموزشی رو بری عجبشیر هیچ راهی هم نداره عجبشیر هم قبلاً کدش 37 بود راستی من دیدم آموزشگاه 03 عجبشیر رو ...

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
تو برگه سفید من زده __ نیرو یا سازمان بکار گیرنده : نیروی زمینی ارتش __ نام مرکز آموزش : مرکز آموزش 01 __ تاریخ اعزام 1/10
آخر ما نفهمیدیم 01 تهران تو افسریه هستیم یا مرکز آموزش ولیعصر تو تبریز ؟؟؟؟؟
هر کی یه چی میگه ؟!!!

بین علما اختلاف افتاده !!!
:blink:

رسول من اشتباه کردم مرکز ۰۱ تهران هست افسریه
اون کد ۱ هست
آقا خیلی خوشحالم بزودی میبینمت در اونجا؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
برو بچه هایی که افتادن ۰۱ افسریه بیاین معرفی کنید باهم آشنا شیم
به اون داداش گرگانیمون و رسول سلام، برام پیغام بفرستین ببینم وضعتتون چی جوریاست
من امیر
ارشد گرافیک
امید داشته باشم بقیه خدمتمم بیفتم تهران؟:blush:

mnikoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یه سوال داشتم
آیا اگه واسه یک پادگان پذیرش گرفته باشیم وقتی برگه سفید اومد باید اسم اون پادگانم زده باشه؟ یا فقط پادگان اموزشی رو میزنه؟
ممنون

arash.parseh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به داداشای گل

پدافند سمنان اعزام 1390/10/01

کسی سمنان افتاد 1/10/90 ؟؟؟ خبر بدین

بهم ایمیل بزنین یه یار داشته باشم قبل ورود به پادگان :lol:

[email protected]

این هم آیدی یاهومه ..تو 24 ساعت 23 اعتشو آنلاینم..

آیدی : tuning_center

portfo_forex

Registered User
لایک‌ها
0
برو بچه هایی که افتادن ۰۱ افسریه بیاین معرفی کنید باهم آشنا شیم
به اون داداش گرگانیمون و رسول سلام، برام پیغام بفرستین ببینم وضعتتون چی جوریاست
من امیر
ارشد گرافیک
امید داشته باشم بقیه خدمتمم بیفتم تهران؟:blush:

من که دارم زور میزنم یکاریش کنم برگردم شهرمون :( آخه اونجا از کار و زندگی میفتم :(
من که معرفی کامل کردم تو پست قبلی ام ;)
اسمم مهدی از گرگان لیسانس کامپیوتر (عکاسم - شاید اونجا عکاس شدم اومدین پیشم عکس بگیرم ازتون :D )

بالا