rasool1234
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
دمت جیززززز
اجرت با آققققا
من تابستون بودم هواش سرد کوهستانیه پادگان خوبیه اردو میبرن ولی اون اردوگاه تو دل کوه نمیبرن یکی نزدیک پادگان اونجا احتمالا میرین.پا مرغی تنبیه چرت تو پرت نداریم ایناروسلام بابا دمت گرم بالاخره یکی هم پیداشد ما رو راهنمایی کنه
من چند تا سوال از شما دارم،شما کی اونجا بودی؟ آب و هواش چطوره؟ من شنیدم بهترین پادگان کشور شده درسته؟ امکاناتش چطوره ؟ خیلی سوال دارم میترسم اینجا جا نشه
به نظر شما با این زمستونی که در راهه بازم ما رو میبرن اردو توی کوه؟؟؟ بقیشو بعدا میپرسم
راستی داشت یادم میرفت : من یه 2ماهیه یه مشکلی برای پام به وجود اومده قسمت روی پا همونجا که به مچ متصل میشه کش اومده خیلی وقته حتی 10 جلسه فیزیوتراپی هم رفتم ولی خوب نشد دکتره گفت 1 ماه و نیم دیگه خوب میشه چجوری بگم،میتونم راه برم حتی میتونم بدوم ولی وقتی زیادی مچ پام رو تا میکنم یا بهش فشار بیارم درد خیلی شدیدی میگیره حالا ازین میترسم یه وقت برای تنبیه بگن پامرغی یا کلاغ پر برو اونوقت من نمیتونم واقعا نمیتونم چیکار کنم؟؟![]()
تو برگه سقید منم نوشته 03 عجب شیر.منم باید برم عجب شیر؟آقا جان این چه حرفیه میزنی آخه!!!!
اگه علما اجازه بدن کاملا روشن کنم
چند دوره هست که توی برگ سفید اسم پادگان محل آموزش صراحتاً اعلام میشه یعنی میگن مرآ 01 نیروی زمینی ارتش یا مرآ ولیعصر تبریز
قبلا اینطوری نبود یه کدی رو بعنوان رمز می نوشتن که کد 1 عبارت بود از مرآ ولیعصر تبریز و کد 35 مربوط بود به 01 نیروی زمینی ارتش و همینطور که اینا بعنوان رمز بحساب میومدند.
این 01 که برای شما زده اسم پادگانه کد نیست پادگانهای ارتش اسمشون 01 - 02 - 03 -04 الی 08 هست. 01 همون مرکز آموزش نیروی زمینی ارتش هست که توی تهران قرار داره و شما همونجا تشریف می برید.
مرآ ولیعصر تبریز اصلا مال ارتش نیست بلکه از مراکز آموزش نیروی انتظامی هست. از این بابت شما مطمئن باشید که تهرانه شک نکنید. اگه خلاف این بود من حاضرم بجای شما برم ولیعصر تبریز ...تضمین بالاتر از این ؟؟؟؟
بابا دمت گرم فقط یه بار؟؟؟؟:blink:
من 10 12 بار تا حالا اومدم تهران البته آخرین بارش 5 سال پیش بودتازه هیچ جاییش رو هم بلد نیستم
![]()
یه 3 4 بار رفتم ورزشگاه آزادی خیلی بهم حال داد:lol: نگفتی حالا ما از کجا شما رو پیدا کنیم؟؟؟؟
راستی روز اعزام پنج شنبه هست یعنی امکانش هست بگن برید شنبه بیاید؟؟؟
ایمیل بده در ارتباط باشیم.
ممکنه چون **** وظیفه 5شنبه جمعه تعطیله.
سلام محمد رضای عزیز .
اقا من پادگان اموزشی ندارم ولی احتمالا میفرستندم نیشابور . در مورد کفایتی ها که میان اونجا یه توضیح میدید ؟
چقدر کارمون طول میکشه ؟ چون شنیدم اغلب یه نصفه روز هم طول نمیکشه .
من امروز به اونهایی که ما رو توی دوره ی تکمیلی اموزش دادند زنگ زدم که ببینم کارتم صادر شده یا نه . گفت صادر شده ولی نمراتتون اونقدر پایینه که امکان داره کارت رو بهتون ندیم ! به نظرتون ممکنه ندند ؟
و اینکه اگر بدند و نمرات خیلی خیلی پایین باشه ممکنه پادگان نیشابور بهمون گیر بده و نگهمون داره ؟
دوست عزیز
تا اونجائیکه من می دونم فکر نکنم بخاطر نمره گیر بدن به هرحال اونجا شماها رو یکی دو گام جلوتر از افراد عادی می بینن حتی اگه نمرتون کم باشه. ولی باز دست خودشونه ...
درباره اینکه چقدر نگه تون می دارن اگه همه چی اوکی باشه یه نصف روز کار دارین فوق فوقش اگه دیگه خیلی طول کشید 1 شب می مونین فرداش می فرستنتون. همین
بابا دمت گرم فقط یه بار؟؟؟؟:blink:
من 10 12 بار تا حالا اومدم تهران البته آخرین بارش 5 سال پیش بودتازه هیچ جاییش رو هم بلد نیستم
![]()
یه 3 4 بار رفتم ورزشگاه آزادی خیلی بهم حال داد:lol: نگفتی حالا ما از کجا شما رو پیدا کنیم؟؟؟؟
راستی روز اعزام پنج شنبه هست یعنی امکانش هست بگن برید شنبه بیاید؟؟؟
ایمیل بده در ارتباط باشیم.
ممکنه چون **** وظیفه 5شنبه جمعه تعطیله.
چشم بفرما:
[email protected]
من تابستون بودم هواش سرد کوهستانیه پادگان خوبیه اردو میبرن ولی اون اردوگاه تو دل کوه نمیبرن یکی نزدیک پادگان اونجا احتمالا میرین.پا مرغی تنبیه چرت تو پرت نداریم اینارو
آقا جان این چه حرفیه میزنی آخه!!!!
اگه علما اجازه بدن کاملا روشن کنم
چند دوره هست که توی برگ سفید اسم پادگان محل آموزش صراحتاً اعلام میشه یعنی میگن مرآ 01 نیروی زمینی ارتش یا مرآ ولیعصر تبریز
قبلا اینطوری نبود یه کدی رو بعنوان رمز می نوشتن که کد 1 عبارت بود از مرآ ولیعصر تبریز و کد 35 مربوط بود به 01 نیروی زمینی ارتش و همینطور که اینا بعنوان رمز بحساب میومدند.
این 01 که برای شما زده اسم پادگانه کد نیست پادگانهای ارتش اسمشون 01 - 02 - 03 -04 الی 08 هست. 01 همون مرکز آموزش نیروی زمینی ارتش هست که توی تهران قرار داره و شما همونجا تشریف می برید.
مرآ ولیعصر تبریز اصلا مال ارتش نیست بلکه از مراکز آموزش نیروی انتظامی هست. از این بابت شما مطمئن باشید که تهرانه شک نکنید. اگه خلاف این بود من حاضرم بجای شما برم ولیعصر تبریز ...تضمین بالاتر از این ؟؟؟؟
تو برگه سقید منم نوشته 03 عجب شیر.منم باید برم عجب شیر؟
تو برگه سفید من زده __ نیرو یا سازمان بکار گیرنده : نیروی زمینی ارتش __ نام مرکز آموزش : مرکز آموزش 01 __ تاریخ اعزام 1/10
آخر ما نفهمیدیم 01 تهران تو افسریه هستیم یا مرکز آموزش ولیعصر تو تبریز ؟؟؟؟؟
هر کی یه چی میگه ؟!!!
بین علما اختلاف افتاده !!! :blink:
برو بچه هایی که افتادن ۰۱ افسریه بیاین معرفی کنید باهم آشنا شیم
به اون داداش گرگانیمون و رسول سلام، برام پیغام بفرستین ببینم وضعتتون چی جوریاست
من امیر
ارشد گرافیک
امید داشته باشم بقیه خدمتمم بیفتم تهران؟:blush: