sepehr5768
Registered User
یادش بخیر چه دورانی بود .نمیگم خیلی خوب بود و نمیم خیلی بد بود اما خیلی دلم هوایی شده ایکاش میشد باز برم
حالا موافقت میکنن یا برا اونم باید بند پ جور کرد؟
کلا مث که بدون بند پ هیچ کاری هیچ جا نمیشه انجام داد!!!
ممنون از پاسخگوییتاگه زود بری و قبل از اینکه کدها رو بزنن درخواست بدی قبول میکنن و نیازی به بند پ نداری.
ممنون از پاسخگوییت
تا شنبه صبر میکنم شاید فرجی شد
نشد یک شنبه میرم واصفه تعویق
حالا شانس ما میندازیم عقب میریم پذیرش باز طرف میگه پر شده!!!
حیف که ارتش سلاح سازمانیش ژ3 است و یکم زیادی سخت میگیره وگرنه برعکس این که همه میگن **** عشق و حاله به نظرم ارتش اگه این دوتا مشکل رو نداشت بهترین جا بود واسه خدمت چون هم نظم داره هم یارو صاف و صادقه، زیر و رو نمیکشه!:f34r:
حالا باید ببینیم چی پیش میادحاجی چه کاریه دلو بزن به دریا تا اون موقع دو ماه ازش گذشته دیگه ...
آقا راست میگن عینکی ها رزم ندارن
راستی از نمره چند به بالا معاف؟
بستگی داره به مدرکت از محموع 8 به بالا معاف دائم.
لیسانس
البته امسال کنکور ارشد میدم
سلام معاف از رزم هم تلو میبرن؟ یا نه؟
اگه ارتشی می برن. اصلا معاف از رزم در ارتش معنی نداره. حتی اگر جنگ هم بشه معاف از رزم ها رو می برن جنگ اما پشت خط حمله کارای خدماتی انجام میدن. اصطلاح معاف از رزم فقط برای گول زدنه که شما رو وارد خدمت کنند. البته اگر مشکلت وخیمه حتما از طریق بهداری پادگان نامه ببر برای فرماندت که کارای سنگین بهت ندن.سلام معاف از رزم هم تلو میبرن؟ یا نه؟
سلام
من لیسانس کامپیوتر دارم حدود ده روز پیش دفترچه رو فرستادم و همچنین متاهل هستم
آیا متاهل بودن تاثیری در سربازی داره؟؟؟؟؟ در چه حد؟؟؟؟ درجه لیسانس تو سربازی چی هست؟؟؟ چقدر حقوق می دن خرج رفت و برگشت در می آد؟؟؟؟؟
متشکرم
آقا الان برگه سبزو که نگاه کردم دیدم نوشته 180 روز اضافه خدمت بدلیل غیبت !!
من 2 سال پیش از دانشگاه انصراف دادم حدودا 2 هفته پیش هم دفترچه رو پست کردم . مگه نباید 3 ماه اضاف بخورم ؟ چرا 6 ماه زده پس ؟![]()