• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یا ابرفضل،با فوق لیسانس بریم چجوری میشه؟ کمتر از 2ساله؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

با هر چی بری همونه، کسری تحصیلی به کل حذف شده و در واقع هیچ فرقی بین یه بی سواد و یه فوق دکترا! هم نیست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از لحاظ زمان خدمت فرقي نيست

بله منظورم همین بود، البته از لحاظ های دیگه هم در واقع خیلی وقتها فرقی نیست و بستگی به شانس داره که کجا تقسیم بشیم، خیلی از دوستانم ارشد داشتن خدمتشون خیلی بد بوده ولی یکی از دوستام که زیر دیپلمه الان داره تو یکی از بانکهای شهر خودمون (که زیر نظر ارتش) هست خدمت میکنه (هیج کاری نمیکنه فقط میشینه زیر باد کولر و بعدش میره خونه).

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بله منظورم همین بود، البته از لحاظ های دیگه هم در واقع خیلی وقتها فرقی نیست و بستگی به شانس داره که کجا تقسیم بشیم، خیلی از دوستانم ارشد داشتن خدمتشون خیلی بد بوده ولی یکی از دوستام که زیر دیپلمه الان داره تو یکی از بانکهای شهر خودمون (که زیر نظر ارتش) هست خدمت میکنه (هیج کاری نمیکنه فقط میشینه زیر باد کولر و بعدش میره خونه).

بله مسلماً از اينجور استثنا ها زياد هست نمونش خودم و هم خدمتيام

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
تا 1 ابان چیزی نمونده
دوستایی که اعزامم برای کچل کردن موی سرشان اس بدن
09306765273

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها من 1/4 اعزام شدم الان 4 ماه از خدمتم میگذره
میخوام راهنماییم کنید ...
از نظر روحی روانی خیلی حالم بده کشش خدمت کردن و اطاعت و احترام و جنگ اعصاب را ندارم همش تپش قلب و اضطراب دارم و اعصابم داغونه هیچ جوره نمیتونم به خودم مسلط بشم میترسم بلایی سرم بیاد سکته ای بزنم
سوسول نیستم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم شاید به خاطر اینکه اینقدر حرص زیاد شدن خدمت و ... خوردم اینجوری شدم
میترسم کارم به معافیت روانی بکشه که بدبخت میشم .
بهداری هم که به حرف ادم گوش نمیکنه فکر میکنن تمارضه . روانپزشکم کخ برم قرص میده همشون خواب آور دیگه نمیشه خدمت کرد ؟ خدایا چه کنم

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من 1/4 اعزام شدم الان 4 ماه از خدمتم میگذره
میخوام راهنماییم کنید ...
از نظر روحی روانی خیلی حالم بده کشش خدمت کردن و اطاعت و احترام و جنگ اعصاب را ندارم همش تپش قلب و اضطراب دارم و اعصابم داغونه هیچ جوره نمیتونم به خودم مسلط بشم میترسم بلایی سرم بیاد سکته ای بزنم
سوسول نیستم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم شاید به خاطر اینکه اینقدر حرص زیاد شدن خدمت و ... خوردم اینجوری شدم
میترسم کارم به معافیت روانی بکشه که بدبخت میشم .
بهداری هم که به حرف ادم گوش نمیکنه فکر میکنن تمارضه . روانپزشکم کخ برم قرص میده همشون خواب آور دیگه نمیشه خدمت کرد ؟ خدایا چه کنم
گل پسر منم عین شمام سر زیاد شدن خدمت تا حالا اعصابم از بین رفته.با مافوقم تا حالا 10-15 بار جر و بحثم شده .خدا لعنتشون کنه فکر نکم بتونم خدمت رو تمام کنم.اگه یه خرده غیرت از خودمون نشون میدادیم نمیتونستن زیادش کنن.بی ناموسا مرخصیهامون رو هم 1 روز تو ماه کردن به هرکی میگم بیاد اعتصاب کینم عین خیالشنو نیست خاک بر سرمون کنن شدیم گونی سیب زمینی.

REZA3ZAR

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
4-و...
من سرباز نیرو هوایی **** هستم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
کسی که متاهله دوره آموزشیشو می شه به تهران منتقل کرد؟

شوهر من فردا باید بره نیشابور, البته 6 ماه پیش هم رفت مجروح شد فرستادنش تهران. دوره آموزشیش تجدید دوره شده که باید دوباره بره.

**** هستش, می خواستم ببینم می شه کاری کرد که به تهران منتقل بشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

شوهر من فردا باید بره نیشابور, البته 6 ماه پیش هم رفت مجروح شد فرستادنش تهران. دوره آموزشیش تجدید دوره شده که باید دوباره بره.

مرکز آموزش رو نمیشه تغییر داد مگر با پارتی کله گنده (که کد مرکز آموزش رو عوض کنه و یه کد دیگه بزنه) که الان برای اقدام کردن خیلی دیره.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
مرکز آموزش رو نمیشه تغییر داد مگر با پارتی کله گنده (که کد مرکز آموزش رو عوض کنه و یه کد دیگه بزنه) که الان برای اقدام کردن خیلی دیره.

متاسفانه پارتی نداریم, پس باید بره! احتمالا دوباره تجدید دوره بشه چون مشکلش حل نشد معافی هم نتونست بگیره.
دکتری که رفته بود حتی پاش رو معاینه نکرد گفت هیچیت نیست.

حالا می خواستم ببینم اگر کسی تو دوره آموزشیش تاندون پاش پاره شده باشه که حاد هم باشه می شه براش معافی گرفت؟

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114

البته شما حق دارید و میخواید کنار همسرتون باشید
ولی **** نیشابور بهشت آموزشیه سربازاست

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه پارتی نداریم, پس باید بره! احتمالا دوباره تجدید دوره بشه چون مشکلش حل نشد معافی هم نتونست بگیره.

حالا می خواستم ببینم اگر کسی تو دوره آموزشیش تاندون پاش پاره شده باشه که حاد هم باشه می شه براش معافی گرفت؟
سلام.من هم برج 2نیشابور بودم به لحاظ طرز برخورد خیلی خوبن .سربازای زیادی داشتیم که مشکل شدید پا داشتن نمیتونستن بدون واسه همین معاف از رزم شدن همه جا با ماشین میبردنشون .اصلا بهشون فشار نمی اوردن. اگه سوالی ذاشتین من درخدمتم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بعید میدونم پارگی تاندون معافیت دائم داشته باشه، ولی اگه بره دنبالش احتمالش زیاده معاف از رزم رو بتونه بگیره.
اگه توی دوره آموزشی باشه تجدید دوره میکنن.

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
4-و...
من سرباز نیرو هوایی **** هستم
منم سرباز سپاهم ولی 4روز پیش نیروی انسانیمون بهمون گفت مرخصی به یک روز کاهش یافته هرکی هم مرخصیش رو استفاده نکرده سوخته.اگه دوست داشتی پیغام خصوصی بده ببینم جریان چیه

بالا