سلام دوستان عزیز
میگم من خبری امروز شنیدم که اونهایی هم که معاف میشن باید دوره اموزشی برن راسته ؟؟
من مجموع چشمام 15 هست !!!
ما که 7 ماه گذشت ولی دهنم سرویس شده.به بقیش که مونده فک میکنم فلج اطفال میگیرم هربار.
کی... تموم بشو نی،بد به گوز گوز افتادم،هنوز 3ماه دیگه مونده،تازه می فهمم حرفای اونایی که بالای 14 ماه خدمت بودن و میگفتن دیگه نمیکشه،صبح ها خودم دوس دارم بلند شم برم پادگان اما جناب باسن اجازه کار بهم نمیده
تنها امیدم اون 40 روز مرخصی هست که دارم...
داداش ما چی بگیم 21 ماه کردن تو پاچمون استحقاقمون کلا 21 روز تو کل دوره تو ماشالا 40 روز داری
بدبخت اعزامی های 91
55 روز مرخصی صافی داشتم نا مردا با این قانون ... خمیشون 10.5 روز رو سوزوندن،2 روزم به پای ساعتی ها رفت،کلا همین من رفتم خدمت همه عمود کردن که بدن تو،نمیدونم چه حکمتی بود
منم 19 اين ماه اعزامم
اموزشي افتادم شهيد قاضي تبريز
كسي اونجا بوده؟چه جور جايي هست؟
داداش جسارت نباشه نفهمیدم چی گفتی؟
داداش مثلا سانسور کردم![]()
55 روز مرخصی داشتم که با قانون جدید که از 1/7 اجرا شد 10.5 روزش سوخت،2روزش هم به خاطر ساعتی هایی که رفته بودم سوخت،اون جمله آخرم نمیشه بدون سانسور گفت![]()
اما داداش فعلا که دارن همون 2.5 روز تو ماهو حساب میکنن میگن هنوز نامه ای نیومده
دوستان عزیز یه راهنمایی میخوام برادر خانوم ما اقدام کرده برای معافیت پزشکی و رفته بیمارستان امام سجاد برای مشکلات دیسک کمرش که 4 تا بوده و پزشکا براش تایید کردن مشکلشو و برگشو پیش خودشون نگه داشتن 2 روز پیش نامه اومده براش که فلان روز بیاد میدون ****(نطام وظیفه) ساعت 7:15 تا 7.40 صبح برای کارای اداری توی نامه هم نوشته کلیه ی مدارک پزشکیشو به همراه مدارک شخصیشونو بیارن و یه فیش به مبلغ 10 ت واریزکننودرصورت معافی 100 ت هم پیششون باشه به نظرتون برای انجام کارای پزشکی دوبارس یا معافیته؟ چون گویا اگه معاف نباشه به جای اون برگه اعلام میکنن موافقت نشده باهاشون!!!!
یعنی مرخصی ها شده همون 2/5 روز در ماه؟
ابلاغیه 1 روز در ماه تقریبا 1 ماه پیش رسید به واحد های پادگان ما،بعد اونم هنوز هیچی نیومده،پس هنوز همون 1 روز در ماه هست