• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان عزیز
میگم من خبری امروز شنیدم که اونهایی هم که معاف میشن باید دوره اموزشی برن راسته ؟؟
من مجموع چشمام 15 هست !!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان عزیز
میگم من خبری امروز شنیدم که اونهایی هم که معاف میشن باید دوره اموزشی برن راسته ؟؟
من مجموع چشمام 15 هست !!!

سلام عزیز
بله درسته ولی هر نوع معافیتی به جز معافیت پزشکی اونهایی که معافیتشون پزشکی هست نیازی ندارن برن.

از سربازی معاف هم شوید باید بروید! - Bartarinha.IR | برترین ها

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان اوزشی افتادم پادگان اوموزشی تکاور شبان
کسی رفته؟ چه مدل جایی هستش؟

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
اين سربازي كي تموم ميشه .....تو دهن همشون عقده اي هاا

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
ما که 7 ماه گذشت ولی دهنم سرویس شده.به بقیش که مونده فک میکنم فلج اطفال میگیرم هربار.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
ما که 7 ماه گذشت ولی دهنم سرویس شده.به بقیش که مونده فک میکنم فلج اطفال میگیرم هربار.

داداش گلم من اعزامی 1/4 بودم مثل شما 7 ماه از خدمتم گذشت . میگن یه چشم بر هم زدن تموم میشه . ولی همین هفت ماه واسه من یه عمر گذشت . آره فکر بقیش میره رو اعصاب روان آدم . به خونشون تشنه ام یه شبه 4 ماه کردن تو پاچمون .
چاره نداریم باید خودمونو کنترل کنیم فکر و خیال پیرمون میکنه اینا همینو میخوان شور و انرژی جوونیمونو بگیرن ازمون جز یه آدم قانع و تو سری خور چیزی نمونه ................
نه نه نه نه نه نه نه نه نه ما هم خدایی داریم
الله الله الله:f34r:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
کی... تموم بشو نی،بد به گوز گوز افتادم،هنوز 3ماه دیگه مونده،تازه می فهمم حرفای اونایی که بالای 14 ماه خدمت بودن و میگفتن دیگه نمیکشه،صبح ها خودم دوس دارم بلند شم برم پادگان اما جناب باسن اجازه کار بهم نمیده

تنها امیدم اون 40 روز مرخصی هست که دارم...

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
کی... تموم بشو نی،بد به گوز گوز افتادم،هنوز 3ماه دیگه مونده،تازه می فهمم حرفای اونایی که بالای 14 ماه خدمت بودن و میگفتن دیگه نمیکشه،صبح ها خودم دوس دارم بلند شم برم پادگان اما جناب باسن اجازه کار بهم نمیده

تنها امیدم اون 40 روز مرخصی هست که دارم...

داداش ما چی بگیم 21 ماه کردن تو پاچمون استحقاقمون کلا 21 روز تو کل دوره تو ماشالا 40 روز داری
بدبخت اعزامی های 91

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
داداش ما چی بگیم 21 ماه کردن تو پاچمون استحقاقمون کلا 21 روز تو کل دوره تو ماشالا 40 روز داری
بدبخت اعزامی های 91

55 روز مرخصی صافی داشتم نا مردا با این قانون ... خمیشون 10.5 روز رو سوزوندن،2 روزم به پای ساعتی ها رفت،کلا همین من رفتم خدمت همه عمود کردن که بدن تو،نمیدونم چه حکمتی بود

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
55 روز مرخصی صافی داشتم نا مردا با این قانون ... خمیشون 10.5 روز رو سوزوندن،2 روزم به پای ساعتی ها رفت،کلا همین من رفتم خدمت همه عمود کردن که بدن تو،نمیدونم چه حکمتی بود

داداش جسارت نباشه نفهمیدم چی گفتی؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان عزیز یه راهنمایی میخوام برادر خانوم ما اقدام کرده برای معافیت پزشکی و رفته بیمارستان امام سجاد برای مشکلات دیسک کمرش که 4 تا بوده و پزشکا براش تایید کردن مشکلشو و برگشو پیش خودشون نگه داشتن 2 روز پیش نامه اومده براش که فلان روز بیاد میدون ****(نطام وظیفه) ساعت 7:15 تا 7.40 صبح برای کارای اداری توی نامه هم نوشته کلیه ی مدارک پزشکیشو به همراه مدارک شخصیشونو بیارن و یه فیش به مبلغ 10 ت واریزکننودرصورت معافی 100 ت هم پیششون باشه به نظرتون برای انجام کارای پزشکی دوبارس یا معافیته؟ چون گویا اگه معاف نباشه به جای اون برگه اعلام میکنن موافقت نشده باهاشون!!!!

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
داداش جسارت نباشه نفهمیدم چی گفتی؟

داداش مثلا سانسور کردم :D

55 روز مرخصی داشتم که با قانون جدید که از 1/7 اجرا شد 10.5 روزش سوخت،2روزش هم به خاطر ساعتی هایی که رفته بودم سوخت،اون جمله آخرم نمیشه بدون سانسور گفت ;)

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
داداش مثلا سانسور کردم :D

55 روز مرخصی داشتم که با قانون جدید که از 1/7 اجرا شد 10.5 روزش سوخت،2روزش هم به خاطر ساعتی هایی که رفته بودم سوخت،اون جمله آخرم نمیشه بدون سانسور گفت ;)

اما داداش فعلا که دارن همون 2.5 روز تو ماهو حساب میکنن میگن هنوز نامه ای نیومده

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اما داداش فعلا که دارن همون 2.5 روز تو ماهو حساب میکنن میگن هنوز نامه ای نیومده

چرا داش اومده،من نامش رو به همراه ابلاغیه که از طرف ستاد فرماندهی کل اومده بود تو دبیرخونه واحدمون دیدم

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان عزیز یه راهنمایی میخوام برادر خانوم ما اقدام کرده برای معافیت پزشکی و رفته بیمارستان امام سجاد برای مشکلات دیسک کمرش که 4 تا بوده و پزشکا براش تایید کردن مشکلشو و برگشو پیش خودشون نگه داشتن 2 روز پیش نامه اومده براش که فلان روز بیاد میدون ****(نطام وظیفه) ساعت 7:15 تا 7.40 صبح برای کارای اداری توی نامه هم نوشته کلیه ی مدارک پزشکیشو به همراه مدارک شخصیشونو بیارن و یه فیش به مبلغ 10 ت واریزکننودرصورت معافی 100 ت هم پیششون باشه به نظرتون برای انجام کارای پزشکی دوبارس یا معافیته؟ چون گویا اگه معاف نباشه به جای اون برگه اعلام میکنن موافقت نشده باهاشون!!!!

کسی نیس ج بده؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یعنی مرخصی ها شده همون 2/5 روز در ماه؟

ابلاغیه 1 روز در ماه تقریبا 1 ماه پیش رسید به واحد های پادگان ما،بعد اونم هنوز هیچی نیومده،پس هنوز همون 1 روز در ماه هست

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ابلاغیه 1 روز در ماه تقریبا 1 ماه پیش رسید به واحد های پادگان ما،بعد اونم هنوز هیچی نیومده،پس هنوز همون 1 روز در ماه هست

فعلا ابلاغیه به هیچ کدوم از پادگان ها نرسیده.
مهم میدونید چیه !
اینکه فرمانده مستقیمتون خوشش ازتون بیاد.
نفر بوده که 55 روز پر کرده 25 روز رفته مرخصی.:D (جریان این نفر هم جالبه بچه هایی که رفتن سربازی میدونن منظورم چیه.)
پس سعی کنید رابطتون با فرمانده خوب باشه و زیاد به

بالا