• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
معمولا اونا خودشون انجام میدن و به وظیفه عمومی ابلاغ میکنن. من نشنیدم کسی خودش نامه ببره. امریه شما باید در اون اداره ثبت شده باشه و وظیفه عمومی هم موافقت خودش رو اعلام بکنه

تایید...

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
حالا اونایی که رفنتن راضی ناراضی متنفر هستن?:D

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان عزیز پادگان های آموزشی برای مقاطع لیسانس به بالا کجاها هستن؟

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام به همه .
من 20 بهمن امتحانات ترم اخر لیسانسم تموم میشه و تا 92/6/31 وقت دارم دفترچه پست کنم .
اگه قبل از عید اقدام کنم برای فرستادن دفترچه کی اعزام میشم ؟ میشه قبل از عید اعزام شد ؟ اگه امسال اعزام بشم خدمتم چند ماهه ؟ سال 92 برم چند ماه میشه ؟
بنظر شما امسال برم یا سال دیگه ؟ یه سوال دیگه یه راهکاری پیشنهاد بدید نیروی انتظامی نیفتم ، ارتشو **** فرقی نمی کنه ؟ کدوم بهتره ؟
چقدر سوال پرسیدم !

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان عزیز پادگان های آموزشی برای مقاطع لیسانس به بالا کجاها هستن؟

پمراکز آ,موزشی برای مقاطع لیسانس به بالا(لیسانس ‏ فوق لیسانس .دکترا ) زیاد هستن.
01و02 و 04 و....

سلام به همه .
من 20 بهمن امتحانات ترم اخر لیسانسم تموم میشه و تا 92/6/31 وقت دارم دفترچه پست کنم .
اگه قبل از عید اقدام کنم برای فرستادن دفترچه کی اعزام میشم ؟ میشه قبل از عید اعزام شد ؟ اگه امسال اعزام بشم خدمتم چند ماهه ؟ سال 92 برم چند ماه میشه ؟
بنظر شما امسال برم یا سال دیگه ؟ یه سوال دیگه یه راهکاری پیشنهاد بدید نیروی انتظامی نیفتم ، ارتشو **** فرقی نمی کنه ؟ کدوم بهتره ؟
چقدر سوال پرسیدم !
دوست عزیز شما تا بخواید مدرکتون اوکی بشه و دفترچه ارسال کنید مطمئنا به اعزام 1/12 نمیرسید و اعزامتون میشه 1/2/92 .
شما فکر نکنم بشه قبل از عید اعزام بشید.
امسال اعزام بشید اگه امریه بگیرید از سازمان دیگه 24 ماه و اگر امریه نگیرید و ارتش و **** یا نیرو انتظامی بیفتید خدمتتون 21 ماه.
سال 92 که نیومده و معلوم نیست که خدمت اضافه میشه یا نه .ولی مطمئنا کم نمیشه و احتمال اضافه شدنش هم هست.بعید نیست.
بالا گفتم فکر نکنم که بتونید امسال اعزام بشید ولی هرچه زودتربرید به نظر من بهتره.
راهکار خاصی نیست شما اگه بتونید از **** شهر خودتون پذیرش بگیرید میتونید **** بیفتید در غیراینصورت ممکنه ارتش یا نیروانتظامی بیفتید.
همه خوبن.میگن **** بهتره.ولی من به شخصه اصلا از ارتش بدی ندیدم الان دیگه در آستانه 6 ماه خدمتم.

پ.ن:خدمت غول نیست تا نرفتی سخته وقتی رفتی میفهمی اونی که گفتن نیست.البته برا بچه ننه ها سخته.گفته باشم.:D:lol:

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
این قضیه امریه چیه ؟ چه جوری میشه سرباز مربی یا سرباز معلم شد ؟
به یکی از دوستان گفتم گفت اگه سابقه بسیجت خوبه برو دنبال سرباز معلمی ! بدون بسیج هم پذیرش دارن ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
این قضیه امریه چیه ؟ چه جوری میشه سرباز مربی یا سرباز معلم شد ؟
به یکی از دوستان گفتم گفت اگه سابقه بسیجت خوبه برو دنبال سرباز معلمی ! بدون بسیج هم پذیرش دارن ؟

امریه میری تو یه سازمان به جای سربازیت اونجا کار میکنی .مثلا معلم میشی.خدمتم 24 ماه اینطوری.
یه خورده باید بدوی دنبالش و ببینم پذیرشت میکنن یا نه.
به هیچ وجه سرباز معلم شدن (امریه آموزش و پرورش )ربطی به بسیجی نداره.

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
اگه امریه پذیرش بشی اموزشی هم باید بری ؟
برای منی که هیچ کاری هنوز انجام ندادم بابت اعزام بنظرتون اگه بخام امریه برم اولین قدم چیه ؟
در ضمن ممنون از پاسخ هاتون .

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
پمراکز آ,موزشی برای مقاطع لیسانس به بالا(لیسانس ‏ فوق لیسانس .دکترا ) زیاد هستن.
01و02 و 04 و....

دوست عزیز شما تا بخواید مدرکتون اوکی بشه و دفترچه ارسال کنید مطمئنا به اعزام 1/12 نمیرسید و اعزامتون میشه 1/2/92 .
شما فکر نکنم بشه قبل از عید اعزام بشید.
امسال اعزام بشید اگه امریه بگیرید از سازمان دیگه 24 ماه و اگر امریه نگیرید و ارتش و **** یا نیرو انتظامی بیفتید خدمتتون 21 ماه.
سال 92 که نیومده و معلوم نیست که خدمت اضافه میشه یا نه .ولی مطمئنا کم نمیشه و احتمال اضافه شدنش هم هست.بعید نیست.
بالا گفتم فکر نکنم که بتونید امسال اعزام بشید ولی هرچه زودتربرید به نظر من بهتره.
راهکار خاصی نیست شما اگه بتونید از **** شهر خودتون پذیرش بگیرید میتونید **** بیفتید در غیراینصورت ممکنه ارتش یا نیروانتظامی بیفتید.
همه خوبن.میگن **** بهتره.ولی من به شخصه اصلا از ارتش بدی ندیدم الان دیگه در آستانه 6 ماه خدمتم.

پ.ن:خدمت غول نیست تا نرفتی سخته وقتی رفتی میفهمی اونی که گفتن نیست.البته برا بچه ننه ها سخته.گفته باشم.:D:lol:
بله داداش من خدمت سخت نیست این تلف شدن عمر کشته شدن فرصت ها و روزای تکراریه که میره تو مخ آدم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
همین که فکر میکنن طلب باباشونو از سرباز دارن .....

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
بله داداش من خدمت سخت نیست این تلف شدن عمر کشته شدن فرصت ها و روزای تکراریه که میره تو مخ آدم

حرف شما درسته دوست عزیز.این هدر رفتن وقت و عمره که اذیتمون می کنه ولی خوب چاره دیگه ای نیست. فعلا باید بسوزیم و بسازیم. اینم فکر نکنیم فقط مشکل ما جوون ها سربازیه. نه اینطور نیست. تازه مشکلات بعد از تموم شدن سربازی شروع میشه و اون وقته که می فهمیم فقط سربازی وقت تلف کردن نبود بلکه زندگی کردنمون تو این شرایط نابسامان وقت تلف کردنه!!!...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه امریه پذیرش بشی اموزشی هم باید بری ؟
برای منی که هیچ کاری هنوز انجام ندادم بابت اعزام بنظرتون اگه بخام امریه برم اولین قدم چیه ؟
در ضمن ممنون از پاسخ هاتون .

اگه بسیجی داشته باشی و رفتی باشی دوره تکمیلی (کارت سبز) نیازی به آموزشی نیست ولی در غیر اینصورت آموزشی رو باید بگذرونی.
از چند ماه قبل از اعزام باید تو فکرش باشی و بری ادارات مختلف سر بزنی واسه امریه.

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان

پدرم 42 ماه سابق جبهه داشت...از 20 ماهش برای برادرم استفاده کرد.میتونم از بقیش برای کسری خدمت خودم استفاده کنم؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام دوستان

پدرم 42 ماه سابق جبهه داشت...از 20 ماهش برای برادرم استفاده کرد.میتونم از بقیش برای کسری خدمت خودم استفاده کنم؟

خیر دوست من .
کسری خدمت جبهه دیگه نداریم.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها میخوان پا فنگم کنن چیکار کنم بدبخت می شوم

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بعد از 25 روز از پدافند سمنان اومدم میان دوره

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه .
چقدر سوال پرسیدم !

من 28 شهریور دفاع کردم، این دانشگاه کوفتی برگه لغو معافیته منو نمیده، هر روز یکی که باید باشه نیست ، یعنی برن بمیرن

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من 28 شهریور دفاع کردم، این دانشگاه کوفتی برگه لغو معافیته منو نمیده، هر روز یکی که باید باشه نیست ، یعنی برن بمیرن

دوست عزیز فکر کنم شما خودت هم کمی تعلل کردی از 28 شهریور تا الان خیلیه
تاریخ فارغ التحصیلی شما هم 28/6/91 هست. برای تسویه حساب مگه اقدام نکردی؟ نسخه های پایان نامت رو تهیه کردی؟

بالا