معمولا اونا خودشون انجام میدن و به وظیفه عمومی ابلاغ میکنن. من نشنیدم کسی خودش نامه ببره. امریه شما باید در اون اداره ثبت شده باشه و وظیفه عمومی هم موافقت خودش رو اعلام بکنه
تایید...
معمولا اونا خودشون انجام میدن و به وظیفه عمومی ابلاغ میکنن. من نشنیدم کسی خودش نامه ببره. امریه شما باید در اون اداره ثبت شده باشه و وظیفه عمومی هم موافقت خودش رو اعلام بکنه
دوستان عزیز پادگان های آموزشی برای مقاطع لیسانس به بالا کجاها هستن؟
دوست عزیز شما تا بخواید مدرکتون اوکی بشه و دفترچه ارسال کنید مطمئنا به اعزام 1/12 نمیرسید و اعزامتون میشه 1/2/92 .سلام به همه .
من 20 بهمن امتحانات ترم اخر لیسانسم تموم میشه و تا 92/6/31 وقت دارم دفترچه پست کنم .
اگه قبل از عید اقدام کنم برای فرستادن دفترچه کی اعزام میشم ؟ میشه قبل از عید اعزام شد ؟ اگه امسال اعزام بشم خدمتم چند ماهه ؟ سال 92 برم چند ماه میشه ؟
بنظر شما امسال برم یا سال دیگه ؟ یه سوال دیگه یه راهکاری پیشنهاد بدید نیروی انتظامی نیفتم ، ارتشو **** فرقی نمی کنه ؟ کدوم بهتره ؟
چقدر سوال پرسیدم !
این قضیه امریه چیه ؟ چه جوری میشه سرباز مربی یا سرباز معلم شد ؟
به یکی از دوستان گفتم گفت اگه سابقه بسیجت خوبه برو دنبال سرباز معلمی ! بدون بسیج هم پذیرش دارن ؟
بله داداش من خدمت سخت نیست این تلف شدن عمر کشته شدن فرصت ها و روزای تکراریه که میره تو مخ آدمپمراکز آ,موزشی برای مقاطع لیسانس به بالا(لیسانس فوق لیسانس .دکترا ) زیاد هستن.
01و02 و 04 و....
دوست عزیز شما تا بخواید مدرکتون اوکی بشه و دفترچه ارسال کنید مطمئنا به اعزام 1/12 نمیرسید و اعزامتون میشه 1/2/92 .
شما فکر نکنم بشه قبل از عید اعزام بشید.
امسال اعزام بشید اگه امریه بگیرید از سازمان دیگه 24 ماه و اگر امریه نگیرید و ارتش و **** یا نیرو انتظامی بیفتید خدمتتون 21 ماه.
سال 92 که نیومده و معلوم نیست که خدمت اضافه میشه یا نه .ولی مطمئنا کم نمیشه و احتمال اضافه شدنش هم هست.بعید نیست.
بالا گفتم فکر نکنم که بتونید امسال اعزام بشید ولی هرچه زودتربرید به نظر من بهتره.
راهکار خاصی نیست شما اگه بتونید از **** شهر خودتون پذیرش بگیرید میتونید **** بیفتید در غیراینصورت ممکنه ارتش یا نیروانتظامی بیفتید.
همه خوبن.میگن **** بهتره.ولی من به شخصه اصلا از ارتش بدی ندیدم الان دیگه در آستانه 6 ماه خدمتم.
پ.ن:خدمت غول نیست تا نرفتی سخته وقتی رفتی میفهمی اونی که گفتن نیست.البته برا بچه ننه ها سخته.گفته باشم.:lol:
بله داداش من خدمت سخت نیست این تلف شدن عمر کشته شدن فرصت ها و روزای تکراریه که میره تو مخ آدم
اگه امریه پذیرش بشی اموزشی هم باید بری ؟
برای منی که هیچ کاری هنوز انجام ندادم بابت اعزام بنظرتون اگه بخام امریه برم اولین قدم چیه ؟
در ضمن ممنون از پاسخ هاتون .
سلام دوستان
پدرم 42 ماه سابق جبهه داشت...از 20 ماهش برای برادرم استفاده کرد.میتونم از بقیش برای کسری خدمت خودم استفاده کنم؟
بعد از 25 روز از پدافند سمنان اومدم میان دوره
چطور بود ؟ احتمالا" منم اونجا هستم
سلام به همه .
من 20 بهمن امتحانات ترم اخر لیسانسم تموم میشه و تا 92/6/31 وقت دارم دفترچه پست کنم .
اگه قبل از عید اقدام کنم برای فرستادن دفترچه کی اعزام میشم ؟ میشه قبل از عید اعزام شد ؟ اگه امسال اعزام بشم خدمتم چند ماهه ؟ سال 92 برم چند ماه میشه ؟
بنظر شما امسال برم یا سال دیگه ؟ یه سوال دیگه یه راهکاری پیشنهاد بدید نیروی انتظامی نیفتم ، ارتشو **** فرقی نمی کنه ؟ کدوم بهتره ؟
چقدر سوال پرسیدم !
من 28 شهریور دفاع کردم، این دانشگاه کوفتی برگه لغو معافیته منو نمیده، هر روز یکی که باید باشه نیست ، یعنی برن بمیرن