• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
این پست رو از صفحه دویست و خورده ای پیدا کردم
منظور دوستمون از قسمت بولد شده اینه که اگر دانشجوی لیسانس باشیم و انصراف بدیم و بریم خدمت، مثل لیسانس ها خدمت میکنیم؟
من الان دانشجوی لیسانس ای تی هستم. انصراف بدم مثل دیپلمه ها خدمت میکنم یا لیسانس ها ؟!!
ممنون

مثل دیپلمه ها

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
آقا اگه پذیرش **** نگیریم بازم ممکنه بیفتیم **** ؟
پذیرش ارتش هم میشه گرفت ؟!
اگه بخوایم کوچه بغلیه ریگی یا پژاک و اینا خدمت کنیم باید چیکار کنیم ؟ میشه وقتی جامون مشخص شد با کسی عوض کنیم ؟

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
راستی عینک طبی که پولاریزه هم باشه میزارن ببریم ؟
بعد از اموزشی میشه موبایل و احیانا دوربین برد ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه بخوایم کوچه بغلیه ریگی یا پژاک و اینا خدمت کنیم باید چیکار کنیم ؟ میشه وقتی جامون مشخص شد با کسی عوض کنیم ؟

احتمالش بسیار بسیار بسیار کمه، تقریبا ناچیزه
نه
اگه بیوفتی مرزبانی احتمالش زیاد اونجا خدمت کنی، معمولا بعد از چند ماه سربازا رو برمیگردونن تو استان خودشون (البته قطعی نیست)، میشه ولی خیلی دردسر داره و باید یکی رو پیدا کنی که راضی باشه باهات عوض کنه و ... اگه پارتی کلفت داشته باشی حله.

راستی عینک طبی که پولاریزه هم باشه میزارن ببریم ؟
بعد از اموزشی میشه موبایل و احیانا دوربین برد ؟

هر چی دوست داری ببر.
بستگی به یگانت داره، بعضی جاها موبایل رو کار ندارن حتی موبایل دوربین دارو ولی بعضی جاها بیش از اندازه گیر میدن.

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
احتمالش بسیار بسیار بسیار کمه، تقریبا ناچیزه
نه
اگه بیوفتی مرزبانی احتمالش زیاد اونجا خدمت کنی، معمولا بعد از چند ماه سربازا رو برمیگردونن تو استان خودشون (البته قطعی نیست)، میشه ولی خیلی دردسر داره و باید یکی رو پیدا کنی که راضی باشه باهات عوض کنه و ... اگه پارتی کلفت داشته باشی حله.

هر چی دوست داری ببر.
بستگی به یگانت داره، بعضی جاها موبایل رو کار ندارن حتی موبایل دوربین دارو ولی بعضی جاها بیش از اندازه گیر میدن.

فقط اون بخش جابجاییش رو دقیق متوجه نشدم. حتی اگه بخوایم بیفتیم جای بدتر، باز هم باید پارتی داشته باشیم ؟!

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
داداش از زندگی سیر شدی
(مثل خودم)

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
داداش از زندگی سیر شدی
(مثل خودم)

نه زیاد
کلا دوس دارم یا نرم سربازی و معاف شم یا برم بدترین جای ممکن خدمت کنم
و اینکه از گرما شدید بدم میاد و مثلا ترجیح میدم نقطه صفر مرزی یه جای سرد باشم نه مرکز یه شهر گرم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فقط اون بخش جابجاییش رو دقیق متوجه نشدم. حتی اگه بخوایم بیفتیم جای بدتر، باز هم باید پارتی داشته باشیم ؟!

پارتی کلا هر جا دوست داشتی باشی میندازت.
اگه میخوای بری جای بدتر خیالت راحت باشه راحت سرباز پیدا میکنی که بخواد جابجا بشه :دی

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
نه زیاد
کلا دوس دارم یا نرم سربازی و معاف شم یا برم بدترین جای ممکن خدمت کنم
و اینکه از گرما شدید بدم میاد و مثلا ترجیح میدم نقطه صفر مرزی یه جای سرد باشم نه مرکز یه شهر گرم

همیشه برعکسه . شما مطمئن باش جای خوبی می افتی چون نیتت خیره.:rolleyes:
ما یه رفیق داشتیم تو اموزشی دلش می خواست بیفته چابهار . به در و دیوار زد نتونست. آخرم انداختنش یه جایی نزدیک خونه اش.:D

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
همیشه برعکسه . شما مطمئن باش جای خوبی می افتی چون نیتت خیره.:rolleyes:
ما یه رفیق داشتیم تو اموزشی دلش می خواست بیفته چابهار . به در و دیوار زد نتونست. آخرم انداختنش یه جایی نزدیک خونه اش.:D

خدا نکنه نفوس بد نزنین :دی

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
اونایی که مشغول به تحصیل هستن و اشتغال به تحصیل دارن میتونن از کشور با ودیعه خارج بشن. درسته ؟ اگه قید ودیعه رو بزنیم و بعد از چند سال هم ملیت رو عوض کنیم، وقتی بیایم ایران نمیگن پاشو برو سربازی ؟
blinksmiley.gif

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اونایی که مشغول به تحصیل هستن و اشتغال به تحصیل دارن میتونن از کشور با ودیعه خارج بشن. درسته ؟ اگه قید ودیعه رو بزنیم و بعد از چند سال هم ملیت رو عوض کنیم، وقتی بیایم ایران نمیگن پاشو برو سربازی ؟
blinksmiley.gif

قبلا نمیگفتن یعنی میرفتی سفارت ایران تو اون کشور و سربازیتو میخریدی (در صورتی که 2 سال از خروجت از کشور گذشته باشه) ولی الان قراره قانونش لغو بشه و هر کی نرفته باشه خدمت به محض ورود به کشور ممنوع الخروج میشه و اول باید بره خدمت بعد میتونه خارج بشه.
جالبه نه؟ :eek:

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
قبلا نمیگفتن یعنی میرفتی سفارت ایران تو اون کشور و سربازیتو میخریدی (در صورتی که 2 سال از خروجت از کشور گذشته باشه) ولی الان قراره قانونش لغو بشه و هر کی نرفته باشه خدمت به محض ورود به کشور ممنوع الخروج میشه و اول باید بره خدمت بعد میتونه خارج بشه.
جالبه نه؟ :eek:
حتی بعد از تغییر ملیت ؟!!! :eek:

پ.ن: از سر کنجکاوی دارم میپرسم

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
حتی بعد از تغییر ملیت ؟!!! :eek:

پ.ن: از سر کنجکاوی دارم میپرسم

بعد از تغییر ملیت شما همچنان ایرانی حساب میشید. جون ترک تابعیت یک ایرانی باید در هیئت وزیران بررسی و تصویب بشه که معلومه در اون صورت عمرا نمیشه ویزای ایران رو گرفت :cool:
چه گیری کردیما :blink:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
من می خواستم دفترچمو این ور سال بفرستم بره ولی بخاطر مشکلا ت دانشگاه احتمالا تو فروردین پست کنم حالا اگه فروردین هم پست کنم احتمال این که اردیبهشت اعزام شم هم هست یا نه چون من می خوام زود تر برم سربازی کارو تموم کنم

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
دوستان یه سوال دیگه
طرحی دارم که در اصل برای کاهش هزینه تمام شده تولید دوربین های ترموگرافی هست ولی با کمی تغییرات جزئی میتونه باعث تولید دوربین های با رزولوشن بالا و ارزان برای هواپیماهای جاسوسی و ماهواره ها و موارد مشابه بشه
با کمک این میشه سربازی رو پیچوند که مثلا روی این کار کنم به جای سربازی؟ کجا برم ؟! چی بگم ؟!!:rolleyes:

Last edited:
بالا