• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

snake_pianist

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان جوراب اگر یه کوچولو بالاش مارک باشه مشکل داره؟
یعنی سفید یه دست باشه ولی یه مارک داشته باشه بالاش
علیرضا جوراب باید مشکی باشه ! سفید از کجا شنیدی ؟! زیرپوش و لباس زیر باید سفید باشه .

technano

Registered User
لایک‌ها
316
علیرضا جوراب باید مشکی باشه ! سفید از کجا شنیدی ؟! زیرپوش و لباس زیر باید سفید باشه .
جدی؟:|
خوب شد گفتی وگرنه میبردیم میخندیدن بهمون خخخخخخ
الان من یه شال دارم ور میدام ... یه ساعت مچی (از این کامپیوتری ها) بعد این شرت های مامان دوز هم سفید نیست رنگش ،شیری هست:|
به خدا قضیه داریم ما با این خدمت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تو خدمت فقط بگید چشم و بعدش بگید .. نن. ! ( عذر می خوام )

اوایل خدمت خیلی از دست هم خدمتی هام شاکی بودم چرا اینقدر فحش می دن !
ولی الان بهم می خندن از بس از اونها بدتر شدم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
برادر شما که تو ارتش خدمت کردی , میشه چند تا توصیه به لیسانس وظیفه هایی که میرن ارتش خدمت کنن داشته باشی. آخه خدمت توی هر ارگانی شرایط خودش رو داره.

مثلا میخوام بدونم آیا واسه درجه دار وظیفه ارزشی قائل هستن؟ با کادری هایی که درجه شون پایین تر از ماست چه جوری باید برخورد کرد؟ کلا سلسه مراتب تو ارتش رعایت میشه یا نه ؟! باید واسه مافوق پا بکوبی زمین , یا نه , همینجوری رفاقتی سلام و علیک کنی کافیه . خلاصه اگه یه توضیحاتی از دوران خدمت خودت که کجا خدمت کردی و شرایط چجوری بوده و خودت چه کارهایی کردی که شرایط برات بهتر پیش بره , بدی , ممنون میشم ازت دوست من.

یه چیز یادت نره هیچ وقت
هیچ چیز تو خدمت قطعیت نداره همش نسبیه
یه بار ممکنه یه کاری کنه بگن خوبه دو روز بعد همون کار بشه بد

برا وظیفه کلا کسی ارزش قائل نیست به اون صورت

کلا به کسی رو نده بخصوص اون گروهبان و استوارا که هیچی بارشون نیست

احترامم بستگی به ادمش داره یکی هست گیره میخواد خیلیا هم هستن تیریپ رفاقتی سلام علیک

اقا دیگه کسی نمیاد لباس شمارو از زیر ببینه که! اینقد نترسید! هرجور دوس داشتید بپوشید !

فقط به جوراب کار دارن!

کلا هم چشم رو بگید بعدش همون چیزی که love -life گفت !
من که از صبح پا میشم کارم شده بدو بیراه گفتن!

Last edited:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
یه چیز یادت نره هیچ وقت
هیچ چیز تو خدمت قطعیت نداره همش نسبیه
یه بار ممکنه یه کاری کنه بگن خوبه دو روز بعد همون کار بشه بد

برا وظیفه کلا کسی ارزش قائل نیست به اون صورت

کلا به کسی رو نده بخصوص اون گروهبان و استوارا که هیچی بارشون نیست

احترامم بستگی به ادمش داره یکی هست گیره میخواد خیلیا هم هستن تیریپ رفاقتی سلام علیک

اقا دیگه کسی نمیاد لباس شمارو از زیر ببینه که! اینقد نترسید! هرجور دوس داشتید بپوشید !

فقط به جوراب کار دارن!

کلا هم چشم رو بگید بعدش همون چیزی که love -life گفت !
من که از صبح پا میشم کارم شده بدو بیراه گفتن!
ذاذاش اتفاقا به نظر من این گروهبان استوارا از این دانشکده افسری رفته ها کمتر عقده ای هستن . نمیدونم تو دانشکده افسری با اینا چیکار میکنن طرف تا از راه نرسیده .متولد 69 تازه 2 سال هم از من کوچکتره شروع کرده به تو مخی رفتن واسه من اینارو بیرون بگیری تا میخورن....................

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان دقيقا مدارک مورد نياز که همراهمون بايد ببريم چيه؟کارت ملى.شناسنامه.گواهينامه.کارت بسيج.عکس و... چى؟

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بچه ها من آشنا تووی **** زیاد دارم ، میتونم قبل از اینکه پست کنم بهشون بگم میتونن کاری بکنن ؟ یعنی از دستشون کاری برمیاد ؟؟؟ منظورم اینه که قبل ایمکه برم یه کاری کنن که پذیرش **** بشم ؟ آخر همین امسال میخوام برم

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
بچه ها من آشنا تووی **** زیاد دارم ، میتونم قبل از اینکه پست کنم بهشون بگم میتونن کاری بکنن ؟ یعنی از دستشون کاری برمیاد ؟؟؟ منظورم اینه که قبل ایمکه برم یه کاری کنن که پذیرش **** بشم ؟ آخر همین امسال میخوام برم

اگه آشنا داری که حتما اقدام کن ، از من هم میشنوی نیرو زمینی **** پذیرش بگیر . سمت نیرو هواییش نیا که پشیمون میشی.
اگه هم وقت داری برج 12 برو که بخاطر مرخصی هاش به دوره طلایی معروفه (اگه تحصیلات دانشگاهی داری اوایل برج 10 پذیرش بگیر که برج 12 اعزام بشی)

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
اگه آشنا داری که حتما اقدام کن ، از من هم میشنوی نیرو زمینی **** پذیرش بگیر . سمت نیرو هواییش نیا که پشیمون میشی.
اگه هم وقت داری برج 12 برو که بخاطر مرخصی هاش به دوره طلایی معروفه (اگه تحصیلات دانشگاهی داری اوایل برج 10 پذیرش بگیر که برج 12 اعزام بشی)
یعنی میتونن واسم کتری کنن؟؟؟ آخه بدبختی اینه که من بهمن ماه فارغ تحصیل میشم ...

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
بهمن ماه فارغ التحصیل مهندسی شیمی میشم
خب دیگه چه کاریه پذیرش بگیری!!!!
پاشو برو **** بگو میخوام استخدام بشم...یا وزارت دفاع...مدرکتم نیاز دارن
5 ساله پیمانی

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
خب دیگه چه کاریه پذیرش بگیری!!!!
پاشو برو **** بگو میخوام استخدام بشم...یا وزارت دفاع...مدرکتم نیاز دارن
5 ساله پیمانی
ای بابا ، من فقط میخوام خدمت برم که خیلی راحت برم اونور ، تموم کارهام هم ردیفه ،، فقط میخوام اینجا یه خدمت راحت داشته باشم اونم تووی شهر خودم ...
حالا نگفتی اگه کسی رو داشته باشم تووی **** میتونه کاری کنه که پذیرش **** بشم اونم تووی همین اهواز ؟ اصلا چجوری باید اقدام کنم و چه موقع ؟ باید قبل اینکه پست کنم به طرف بگم ؟

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
ای بابا ، من فقط میخوام خدمت برم که خیلی راحت برم اونور ، تموم کارهام هم ردیفه ،، فقط میخوام اینجا یه خدمت راحت داشته باشم اونم تووی شهر خودم ...
حالا نگفتی اگه کسی رو داشته باشم تووی **** میتونه کاری کنه که پذیرش **** بشم اونم تووی همین اهواز ؟ اصلا چجوری باید اقدام کنم و چه موقع ؟ باید قبل اینکه پست کنم به طرف بگم ؟
آره قبل از شروع مراحل پست اقدام کنی.
بسیج چقدر داری؟
البتهاگه نداشته باشی آشنای کله گنده تو اون منطقه میخوای که پذیرش بشی.
چون باید بسیج فعال با سابقه ی 1 سال فعالیت و دوره های تکمیلی رو گذرونده باشی

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
آره قبل از شروع مراحل پست اقدام کنی.
بسیج چقدر داری؟
البتهاگه نداشته باشی آشنای کله گنده تو اون منطقه میخوای که پذیرش بشی.
چون باید بسیج فعال با سابقه ی 1 سال فعالیت و دوره های تکمیلی رو گذرونده باشی
خوبه پس ..
بسیج ندارم ولی آشنام میتونه واسم اوکی کنه ، دمت گرم داداش پس همین روزا برم باهاش حرف بزنم از الان یواش یواش کارا رو راست و ریس کنه

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
خوبه پس ..
بسیج ندارم ولی آشنام میتونه واسم اوکی کنه ، دمت گرم داداش پس همین روزا برم باهاش حرف بزنم از الان یواش یواش کارا رو راست و ریس کنه
بازم میگم.
شما که بسیج نداری آشنات باید خیلی کلفت باشه و برش داشته باشه

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
بچه ها من سه روزه بطور وحشتناکى در بستر بيمارى ام، اگه تا دو روز ديگه اينجور بمونم واقعا نميتونم برم پس تکليف چيه؟اجرتون با سيدالشهدا جواب بديد

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بچه ها من سه روزه بطور وحشتناکى در بستر بيمارى ام، اگه تا دو روز ديگه اينجور بمونم واقعا نميتونم برم پس تکليف چيه؟اجرتون با سيدالشهدا جواب بديد

بستگی به مریضیت داره، 4 شنبه اعزامی واسه آموزشی ؟ در یه صورت نرفتنت مشکل نداره که اونم باید اون روز بستری باشی بیمارستان ک البته اونم باز بپرس
ایشالا بلات دوره دادا

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
سينم عفونت کرده.خيلى ضعيف شدم.باورکنيد الان با حالت افتاده اين پست ها رو ميدم.پناه برخدا

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوستان به نظرتون تکلیف ما چی میشه که از شیراز میایم ؟

خب ما تا بخوایم راه بیوفتیم حداقل میشه 9 صبح و زود برسیم تهران 9-10 شب هست . حتی 12 شاید بشه
خب 5 شنبه هم که روز عید هست و بعید میدونم کسی پذیرش کنه ما جوانان کچل را :دی

جمعه هم که تعطیل
خب راحت بیان بگن شنبه ما اعزام بشیم . بنظرتون عقب میوفته یا نه دیگه ؟
یعنی ما چی میشیم ؟ :wacko:

ویرایش :

خب توی سایت وظیفه زد دیگه رفتنی شدیم :دی

فراخوان اعزام به خدمت فارغ التحصيلان دانشگاه ها در آبانماه 1392

به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، این سازمان طي اطلاعيه اي اعلام کرد: کليه مشمولان فارغ التحصيل دانشگاهي که تاريخ اعزام آنان يکم آبانماه سال 1392 مي باشد، موظفند روز چهارشنبه مورخ 1/8/92 در ساعت و محلي که توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا در برگ معرفي نامه مشمولان به مراکز آموزش نيروهاي مسلح اعلام شده ، حضور يابند.

گفتني است، آن دسته از مشمولاني که به هر دليل تاکنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراکز آموزش نيروهاي مسلح نشده اند، مي توانند به يکي از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) مراجعه کنند.

لازم به ذکر است، عدم حضور به موقع در زمان و محل هاي تعيين شده غيبت محسوب مي شود.

همچنين تاکيد مي شود، کليه مشمولان اوراق مربوط به اعزام از قبيل برگ آماده به خدمت ، برگ واکسيناسيون ، برگ معرفي نامه مشمولان به مراکز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارک مورد نياز از جمله شناسنامه را در هنگام مراجعه و اعزام به خدمت به همراه داشته باشند.

Last edited:
بالا