• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pcmatin

Registered User
لایک‌ها
382
یادش بخیر من تو گیلان غرب کرمانشاه پادگان شهید صابت خواه آموزش دیدم هم مرز عراق بود

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
خدا رو شکر لباس و پوتین سایزش اوکی بود.
منم مرخصیم که پست میزارم :دی
ولی رفتار خیلی خوبی داشتن انصافاً

آره رفتار عالي بود
من كه نفهميدم كي از كدوم در بايد رفت و اوومد :))
خوشم مياد حتي نكردن دست بزنن بهمون
همه با سيگار و گوشي و ... كف پادگان :))

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
خدا رو شکر لباس و پوتین سایزش اوکی بود.
منم مرخصیم که پست میزارم :دی
ولی رفتار خیلی خوبی داشتن انصافاً

والا كجا رو كه نميدونم
چون يك نصف شب بود همينجوري چرخيديم تا رسيديم به در وسط هاي راه بود .

شما هم مرخصي دادن ؟
ما ٧٢٤ هستيم

نامردا پوتين سايز ٤٢ بالاتر نبود بايد ٤٥ اينجا عوض كنيم
لباس هم لارج بود كه فيت بدن هست و ٢ ايكس كه توش گم ميشه آدم :دي

آموزشی بهترین دوره اس !!
حتی تو خود آموزشی که بودم دوست نداشتم تموم شه چه برسه به الان !! پس قدرشو بدونید !
من 02 بودم هتل بودم ، واسه 01 که هتل 5 ستاره اس
فکر بعدش باشید ، فکر با سرباز سر و کله زدنا فکر با سربازای زبون نفهم یکجا زندگی کردن فکر .... -__-
موفق باشید

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
چاکرم داداش، ارتش دیگه، آموزشی 01 بودم.
رفتم تو 5 ماه.

سلام داداش
والا اول افتادم فرماندهی ساختمان و تاسیسات تهران (رسته فنی و مهندسی) بعد اونجا برگه ماموریت دادن افتادم دایره مهندسی اهواز (پادگان نیست، یه اداره ست)

کجای اهوازه ؟
لباس شخصی ؟
رشته ات چی بود محسن جان ؟
اعزامی 4 بودی یا 6 ؟

technano

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
من هم اومدم مرخصی اجباری اما یه مرخصی 20 روزه :D
اول بگم که من فکر میکردم خاتمی یزد هستم ولی ولیعصر اردکان بودم ... یه روز اونجا بودم نمیدونم بگم خوبه یا بده ولی بیشتر از به یه زندان شبیه بود تا یه هتل !!
روز اولی بیخبر از هیچ جا یه ساک سنگین پر از خوراکی با خودمون آورده بودیم :D
که بعد از راه رفتن چند کیلومتری و لرزیدن تو سرما و دیگر سختی ها به ـمون جیره دادن که 30 کیلو وزنش هست + یه ساک هم داشتم خودتون حساب کنید چه طوریـه !!
ساعت 2 هم دیروز راه افتادیم اومدیم تهران بهمون گفتن 20 ـم اینجا باشید ولی با بچه ها هماهنگ کردیم جمعه فردای عاشورا بریم و برای تعطیلی ها هم اونجا کسی نیست ... دیروزم رفتیم 4 تا سرباز بودن که نمیدونم چرا اینجوری کردن با ما ... یعنی سرباز وظیفه دیپلم اومده بود داشت سر ما داد میزد :D دژبان بودن دیگه
خلاصه که میگن **** هتله فلانه و ... هم چرنده اصلا باور نکنید

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام
اول بگم که من فکر میکردم خاتمی یزد هستم ولی ولیعصر اردکان بودم ... یه روز اونجا بودم نمیدونم بگم خوبه یا بده ولی بیشتر از به یه زندان شبیه بود تا یه هتل !!
که بعد از راه رفتن چند کیلومتری و لرزیدن تو سرما و دیگر سختی ها به ـمون جیره دادن که 30 کیلو وزنش هست + یه ساک هم داشتم خودتون حساب کنید چه طوریـه !!
ساعت 2 هم دیروز راه افتادیم اومدیم تهران بهمون گفتن 20 ـم اینجا باشید ولی با بچه ها هماهنگ کردیم جمعه فردای عاشورا بریم و برای تعطیلی ها هم اونجا کسی نیست ... دیروزم رفتیم 4 تا سرباز بودن که نمیدونم چرا اینجوری کردن با ما ... یعنی سرباز وظیفه دیپلم اومده بود داشت سر ما داد میزد :D دژبان بودن دیگه

سلام
علیرضا تازه اول کاری پسر! این روحیه مناسب اونجا نیستاااااااا
اونا هم دژبانن دیگه ، برای شما جذبه نگیرن برای کی بگیرن؟؟!!!!:D (بیچاره ها فرماندشون یه موجود وحشتناکه! بهشون حق بده. حالا موقع رژه میبینیش)
آموزشی **** سخته ، اما نه دیگه در حد آموزش تکاوری ارتش و یگان ویژه ناجا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان عزیز که 01 بودن
این قضیه گیم نت که دیدم وسط پادگان و بیلیارد و .. چی هست ؟

برای وظیفه ها هم هست ؟

گیم نت داره، ایکس باکس و پلی استیشن، چون به صورت شخصی اداره میشه باید هزینه بپردازید و مواقع بیکاری میتونید استفاده کنید.
فقط برای وظیفه هاست! کادری که نمیره بازی کنه.

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان کسی اطلاع نداره؟؟

کسی می دونه شرایط دادن معافیت پزشکی برای شکستی چیه؟؟

من چند سال پیش کتفم بد جور شکست و حدود 3 سانتی فاصله بین دو استخوان داشتم 11 12 سانت هم جای بخیه دارم با دو تا جای پلاتین خود پلاتین نیست در اوردن

دو بار عمل شدم یه بار باز یه بار بسته

ایا با این شرایط احتمال معافیت دادن هست؟؟؟دستم کمی خوش شده و وقتی زیاد ثابت بمونه خشک میشه مثل وقت خواب

دوستان یه راهنمایی برسونید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

از 20 روز مرخصی توی دوره آموزشیش معلومه که هتل هست یا نه!!! آخه کدوم ارگان 20 روز مرخصی میده توی دوره آموزشی :eek:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کجای اهوازه ؟
لباس شخصی ؟
رشته ات چی بود محسن جان ؟
اعزامی 4 بودی یا 6 ؟

بعد از میدان قدس (توپ) هست جنب کانون بازنشستگان، کادریها همه شخصی هستن و برای همین احترام نیاز نیست. ولی ما نظامی یا لباس فصل هم میتونیم بپوشیم، البته پروژه های عمرانی دست دایره ست و اگه بریم سر پروژه شخصی میشیم (مثلا بیمارستان 578 ارتش دست ماست یکی دو نفر از بچه ها رو فرستادن سر پروژه اونا لباس شخصی هستن)
من کامپیوترم.
1/4 بودم.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
از 20 روز مرخصی توی دوره آموزشیش معلومه که هتل هست یا نه!!! آخه کدوم ارگان 20 روز مرخصی میده توی دوره آموزشی :eek:

محسن جان اون 20 روز جزء آموزشیشون حساب نمیشه و از 20 روز دیگه آموزشیشون شروع میشه
امـــــــــــا جزء خدمتشون حساب مبشه
ایشالا که دوره اینا مثل ما نیست و بهشون زیاد سخت نگیرن ، خود من و اکثر هم دوره ای هام وقتی از اردکان برگشتیم کلی وزن کم کرده بودیم و قیافه هامون دیدنی شده بود (سیاه و لاغر و ترکه ای تریپ تکاوری:happy:)

technano

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
علیرضا تازه اول کاری پسر! این روحیه مناسب اونجا نیستاااااااا
اونا هم دژبانن دیگه ، برای شما جذبه نگیرن برای کی بگیرن؟؟!!!!:D (بیچاره ها فرماندشون یه موجود وحشتناکه! بهشون حق بده. حالا موقع رژه میبینیش)
آموزشی **** سخته ، اما نه دیگه در حد آموزش تکاوری ارتش و یگان ویژه ناجا
سلام داداش :D حالا بهت PM میدم
درسته ... باید زد به بیخیالی ولی چه میشه گفت ...
این لحجه اون دژبانی ـه وقتی اسم میخوند دل روده ما رو بهم میریخت :D

technano

Registered User
لایک‌ها
316
گفتش این رفیقمون ... آموزشی نیست من شنیدم آموزشی اونحا 75 روز هست !!
دلیل این مرخصی هم اینکه 18 ـم ترخیص میشن دپلمه و لیسانسه ها وقتی دیپلمه ها بیان باز ما هم میاییم و آموزشی برای همه شروع میشه

ایشالا که دوره اینا مثل ما نیست و بهشون زیاد سخت نگیرن ، خود من و اکثر هم دوره ای هام وقتی از اردکان برگشتیم کلی وزن کم کرده بودیم و قیافه هامون دیدنی شده بود (سیاه و لاغر و ترکه ای تریپ تکاوری:happy:)
اونجا همه سیاه لاغر ترکه ای بودن اتفاقا:rolleyes:
البته غذاش بد نیست ولی کفاف نمیده و دیروز بعد از چند وقت من گشنگی رو لمس کردم و حاضر بودم 20 تومن بدم یه پرس غذا بخرم :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن جان اون 20 روز جزء آموزشیشون حساب نمیشه و از 20 روز دیگه آموزشیشون شروع میشه
امـــــــــــا جزء خدمتشون حساب مبشه

آره ولی مهم اینه که جز خدمت حساب بشه
:D

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
امروز رفتم پوتین عوض کردم با 10 تومن اختلاف

طبی هم داشت ولی خب ارزش نداره برای 2 ماه آموزشی فکر کنم و قیمت هاش بالا بود

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
امروز رفتم پوتین عوض کردم با 10 تومن اختلاف

طبی هم داشت ولی خب ارزش نداره برای 2 ماه آموزشی فکر کنم و قیمت هاش بالا بود

امریه گرفتی؟ اگه گرفتی که هیچ اگه نه از الان تا نپوشیدیش عوض کنی طبی بگیری خیلی بهتره چون 2 سال قراره استفاده کنی.

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
امریه گرفتی؟ اگه گرفتی که هیچ اگه نه از الان تا نپوشیدیش عوض کنی طبی بگیری خیلی بهتره چون 2 سال قراره استفاده کنی.

اگه خدا بخواد امريه ٩٩٪ گرفتم

technano

Registered User
لایک‌ها
316

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
امریه منظورش کار اداری هست:D
به ما 2 تا پوتین دادن یکی سبک تر از اون یکی هست ولی گفتن سنگینه رو بپوشین بیایید آموزشی

فكر ميكنم منطورش بعد از آموزشي هست كه من هم اوون رو گفتم

بالا