خدا رو شکر لباس و پوتین سایزش اوکی بود.
منم مرخصیم که پست میزارم :دی
ولی رفتار خیلی خوبی داشتن انصافاً
خدا رو شکر لباس و پوتین سایزش اوکی بود.
منم مرخصیم که پست میزارم :دی
ولی رفتار خیلی خوبی داشتن انصافاً
والا كجا رو كه نميدونم
چون يك نصف شب بود همينجوري چرخيديم تا رسيديم به در وسط هاي راه بود .
شما هم مرخصي دادن ؟
ما ٧٢٤ هستيم
نامردا پوتين سايز ٤٢ بالاتر نبود بايد ٤٥ اينجا عوض كنيم
لباس هم لارج بود كه فيت بدن هست و ٢ ايكس كه توش گم ميشه آدم :دي
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
چاکرم داداش، ارتش دیگه، آموزشی 01 بودم.
رفتم تو 5 ماه.
سلام داداش
والا اول افتادم فرماندهی ساختمان و تاسیسات تهران (رسته فنی و مهندسی) بعد اونجا برگه ماموریت دادن افتادم دایره مهندسی اهواز (پادگان نیست، یه اداره ست)
سلام
من هم اومدم مرخصی اجباری اما یه مرخصی 20 روزه
اول بگم که من فکر میکردم خاتمی یزد هستم ولی ولیعصر اردکان بودم ... یه روز اونجا بودم نمیدونم بگم خوبه یا بده ولی بیشتر از به یه زندان شبیه بود تا یه هتل !!
روز اولی بیخبر از هیچ جا یه ساک سنگین پر از خوراکی با خودمون آورده بودیم
که بعد از راه رفتن چند کیلومتری و لرزیدن تو سرما و دیگر سختی ها به ـمون جیره دادن که 30 کیلو وزنش هست + یه ساک هم داشتم خودتون حساب کنید چه طوریـه !!
ساعت 2 هم دیروز راه افتادیم اومدیم تهران بهمون گفتن 20 ـم اینجا باشید ولی با بچه ها هماهنگ کردیم جمعه فردای عاشورا بریم و برای تعطیلی ها هم اونجا کسی نیست ... دیروزم رفتیم 4 تا سرباز بودن که نمیدونم چرا اینجوری کردن با ما ... یعنی سرباز وظیفه دیپلم اومده بود داشت سر ما داد میزددژبان بودن دیگه
خلاصه که میگن **** هتله فلانه و ... هم چرنده اصلا باور نکنید
دوستان عزیز که 01 بودن
این قضیه گیم نت که دیدم وسط پادگان و بیلیارد و .. چی هست ؟
برای وظیفه ها هم هست ؟
سلام
من هم اومدم مرخصی اجباری اما یه مرخصی 20 روزه
اول بگم که من فکر میکردم خاتمی یزد هستم ولی ولیعصر اردکان بودم ... یه روز اونجا بودم نمیدونم بگم خوبه یا بده ولی بیشتر از به یه زندان شبیه بود تا یه هتل !!
روز اولی بیخبر از هیچ جا یه ساک سنگین پر از خوراکی با خودمون آورده بودیم
که بعد از راه رفتن چند کیلومتری و لرزیدن تو سرما و دیگر سختی ها به ـمون جیره دادن که 30 کیلو وزنش هست + یه ساک هم داشتم خودتون حساب کنید چه طوریـه !!
ساعت 2 هم دیروز راه افتادیم اومدیم تهران بهمون گفتن 20 ـم اینجا باشید ولی با بچه ها هماهنگ کردیم جمعه فردای عاشورا بریم و برای تعطیلی ها هم اونجا کسی نیست ... دیروزم رفتیم 4 تا سرباز بودن که نمیدونم چرا اینجوری کردن با ما ... یعنی سرباز وظیفه دیپلم اومده بود داشت سر ما داد میزددژبان بودن دیگه
خلاصه که میگن **** هتله فلانه و ... هم چرنده اصلا باور نکنید
کجای اهوازه ؟
لباس شخصی ؟
رشته ات چی بود محسن جان ؟
اعزامی 4 بودی یا 6 ؟
از 20 روز مرخصی توی دوره آموزشیش معلومه که هتل هست یا نه!!! آخه کدوم ارگان 20 روز مرخصی میده توی دوره آموزشی![]()
سلام داداشسلام
علیرضا تازه اول کاری پسر! این روحیه مناسب اونجا نیستاااااااا
اونا هم دژبانن دیگه ، برای شما جذبه نگیرن برای کی بگیرن؟؟!!!!(بیچاره ها فرماندشون یه موجود وحشتناکه! بهشون حق بده. حالا موقع رژه میبینیش)
آموزشی **** سخته ، اما نه دیگه در حد آموزش تکاوری ارتش و یگان ویژه ناجا
گفتش این رفیقمون ... آموزشی نیست من شنیدم آموزشی اونحا 75 روز هست !!از 20 روز مرخصی توی دوره آموزشیش معلومه که هتل هست یا نه!!! آخه کدوم ارگان 20 روز مرخصی میده توی دوره آموزشی![]()
اونجا همه سیاه لاغر ترکه ای بودن اتفاقاایشالا که دوره اینا مثل ما نیست و بهشون زیاد سخت نگیرن ، خود من و اکثر هم دوره ای هام وقتی از اردکان برگشتیم کلی وزن کم کرده بودیم و قیافه هامون دیدنی شده بود (سیاه و لاغر و ترکه ای تریپ تکاوری:happy![]()
محسن جان اون 20 روز جزء آموزشیشون حساب نمیشه و از 20 روز دیگه آموزشیشون شروع میشه
امـــــــــــا جزء خدمتشون حساب مبشه
ایشالا که دوره اینا مثل ما نیست و بهشون زیاد سخت نگیرن ، خود من و اکثر هم دوره ای هام وقتی از اردکان برگشتیم کلی وزن کم کرده بودیم و قیافه هامون دیدنی شده بود (سیاه و لاغر و ترکه ای تریپ تکاوری:happy![]()
امروز رفتم پوتین عوض کردم با 10 تومن اختلاف
طبی هم داشت ولی خب ارزش نداره برای 2 ماه آموزشی فکر کنم و قیمت هاش بالا بود
امریه گرفتی؟ اگه گرفتی که هیچ اگه نه از الان تا نپوشیدیش عوض کنی طبی بگیری خیلی بهتره چون 2 سال قراره استفاده کنی.
امریه منظورش کار اداری هست
امریه منظورش کار اداری هست
به ما 2 تا پوتین دادن یکی سبک تر از اون یکی هست ولی گفتن سنگینه رو بپوشین بیایید آموزشی