• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام ... دوستان کسی هست که اول دی ماه اعزام شده باشه ..من تاریخ اعزامم اول دی هستش ..میخواستم بدونم برم یا درخواست تمدید بدم ..واسه سردی هوا میخواستم بدونم سخت نیست ؟ خودم که میخوام زودتر برم راحت شم .....:eek:

رفیق شک نکن و همین دی ماه برو.
خدمت هر چی دیرتر بری بعدش پشیمون میشی.
به هیچ وجه سردی هوا هم تاثیر زیادی تو خدمتت نداره.تازه برخی مسائل تو سرمای هوا فراموش میشه.
مثلا وقتی هوا سرد هست ممکنه مه گرفتگی هم باشه میبنی رژه یا کلاس آموزشی رو لغو میکنن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام ... دوستان کسی هست که اول دی ماه اعزام شده باشه ..من تاریخ اعزامم اول دی هستش ..میخواستم بدونم برم یا درخواست تمدید بدم ..واسه سردی هوا میخواستم بدونم سخت نیست ؟ خودم که میخوام زودتر برم راحت شم .....:eek:

سلام
هر چی زودتر بری بهتره، اصلا تو فکر تمدید نرو.

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
منم اول دی اعزامم:D. فقط دوستان یه سوالی دارم اونم اینه که من شنیدم جدیدا بعد آموزشی موقع تقسیم همون شهر خودمون میفتیم،راسته؟؟ من مدرکم کارشناسی ارشد هست، تاثیری داره موقع خدمت؟؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
منم اول دی اعزامم:D. فقط دوستان یه سوالی دارم اونم اینه که من شنیدم جدیدا بعد آموزشی موقع تقسیم همون شهر خودمون میفتیم،راسته؟؟ من مدرکم کارشناسی ارشد هست، تاثیری داره موقع خدمت؟؟

100 درصد برای شما تاثیر داره

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

روی اصول تقسیم بشه رشتتون بی ربط نباشه تاثیر داره

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
بچه ها میخوام برم خدمت به نظرتون گوشی htc one v و لپ تاپ مو(msi x620) بفروشم؟؟؟ چون بلاخره نه گوشی میشه برد نه خونه ایم واسه استفاده از لپ تاپ و بلاخره 20 ماه بی استفاده میمونن! نظرتون؟ :rolleyes:

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
بچه ها میخوام برم خدمت به نظرتون گوشی htc one v و لپ تاپ مو(msi x620) بفروشم؟؟؟ چون بلاخره نه گوشی میشه برد نه خونه ایم واسه استفاده از لپ تاپ و بلاخره 20 ماه بی استفاده میمونن! نظرتون؟ :rolleyes:

اگه بفروشي که پولش کني که يا خرج ميشه يا وقتي برگردي نميتوني با پولشون يکيشون هم بخري
تازه مرخصي که ميايي 4 دفعه يه سرگرمي نگه دار وقتي برگشتي نخوايي غاز بچروني بصورت تفريحي، احتمالا اون موقع اعصابت نياز به تمدد داره که اينا ميتونن تا حدي جوابگو باشن
به نظر من نگه دار
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
جریان چیه نیروی هوایی ارتش گیر داده که کلا ها رو باید عوض کنیم ؟
میگم خودتون باید بدین میگه شما خودتون باید بخرین !!!!!!!!!!
18000 تومن هم پولشه :mad:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
جریان چیه نیروی هوایی ارتش گیر داده که کلا ها رو باید عوض کنیم ؟
میگم خودتون باید بدین میگه شما خودتون باید بخرین !!!!!!!!!!
18000 تومن هم پولشه :mad:

می‌گم این منشور شربندی رو خوندید؟! :ی

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان اگه تو خدمت غیبت کنی به ازای هر روز غیبتت چند روز اضافه خدمت میخوری؟
منظورم در حین خدمت دو سال هست نه اموزشی.

Last edited:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان اگه تو خدمت غیبت کنی به ازای هر روز غیبتت چند روز اضافه خدمت میخوری؟
منظورم در حین خدمت دو سال هست نه اموزشی.
در حین خدمت هر روز ۳ روز اضافه میخوری
بیشتر از ۱۵ روز بشه فراری میشی و میری دادگاه
زیر ۶۰ روز فرار کنی کاریت ندارن
بیشتر بشه جریمه یا زندان داره

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
در حین خدمت هر روز ۳ روز اضافه میخوری
بیشتر از ۱۵ روز بشه فراری میشی و میری دادگاه
زیر ۶۰ روز فرار کنی کاریت ندارن
بیشتر بشه جریمه یا زندان داره

والا من تو شورای عالی معاف از رزم شدم. در صورتی که این حکم رو قبول ندارم و دکتر بیمارستانی که رفتم ازش پرسیدم گفت معاف داعمی. حالا اگه وسط خدمت من به خاطر بیماری خدمت رو ول کنم بازهم فراری حساب میشم؟ اگه اینجوری باشه پس غیبت کنم نرم سربازی بهتر از اینه که برم بعد ول کنم که فراری محسوب شم. درسته؟
با تشکر

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
والا من تو شورای عالی معاف از رزم شدم. در صورتی که این حکم رو قبول ندارم و دکتر بیمارستانی که رفتم ازش پرسیدم گفت معاف داعمی. حالا اگه وسط خدمت من به خاطر بیماری خدمت رو ول کنم بازهم فراری حساب میشم؟ اگه اینجوری باشه پس غیبت کنم نرم سربازی بهتر از اینه که برم بعد ول کنم که فراری محسوب شم. درسته؟
با تشکر
اگه بیایی خدمت بعد نری فراری حساب میشی
برو درخواست تجدید نظر بده اگه مطمینی و همینطور یه پارتی پیدا کن معاف شو بعد بیا
چون اگه اومدی تو خدمت نمیذارن بری دنبال معافیت
اذیتت میکنن
اصلا کسی به فکرت نیس و زورشون میاد بزارن بری معاف شی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

نفروش، شاید جایی افتادی که گوشی آزاد بود!

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
بابا سربازی رو سخت نگیرین اموزشی رو قید موبایل رو باس بزنین ولی تقسیم شین تو یگان و کمی شانس بیارین و کمی بگذره که چند و چون کلر دستتون بیاد از خانه خود ادمم ازاد تره و بیشتر حال میده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
دوره آموزشی و کلا دوره خدمت میذارن MP3 PLAYER ببریم با خودمون؟؟ من واسه زبان انگلیسی میخوام گوش کنم. سوال دیگه اینکه دوره آموزشی منی که فوق لیسانس دارم هم باید کچل کنم؟:D.

بالا