• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
یکی نیس بگه شما که انقد سریع تاریخ اعزامو مشخص میکنین....همه کاراتونم درسته و الکترونیکیه!
جاشم سریعتر مشخص کنید قضیه تموم شه بره! :|

=====

همون آبیه لینکه دیگه !

سایت خوبی دارین!...خدا ببخشه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یکی نیس بگه شما که انقد سریع تاریخ اعزامو مشخص میکنین....همه کاراتونم درسته و الکترونیکیه!
جاشم سریعتر مشخص کنید قضیه تموم شه بره! :|

=====

سایت خوبی دارین!...خدا ببخشه

نهاد ها مختلف چانه زنی می کنند که کدام بیشتر کلفت مفتی ( شرمنده ) بیشتری جذب کنه

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
من تا حالا هر کی را دیدم معافیت پزشکی گرفته. نمیدونم ملت چه جوری معافیت پزشگی می گیرند و هیچیشون نیست...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من تا حالا هر کی را دیدم معافیت پزشکی گرفته. نمیدونم ملت چه جوری معافیت پزشگی می گیرند و هیچیشون نیست...

بعضی ها پارتی
بعضی ها هم بیماریشون رو نمی یان بهت بگن که
طرف واریکوسل داشته باشه ، چیزشو نمی اندازه بیرون مردم ببینن ! بیماری های داخلی مشهود نیست اصلا

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
نهاد ها مختلف چانه زنی می کنند که کدام بیشتر کلفت مفتی ( شرمنده ) بیشتری جذب کنه

1387370337521.jpg

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
دوستان من اول دی با مدرک ارشد شیمی اعزامم نیروانتظامی مشکین شهر(اردبیل). دیروز اخبار گفت که راه تمام روستاهای مشکین شهر بخاطر برف سنگین بسته شدن. هواشناسی هم نگاه کردم نوشته بود که اول دی دمای اونجا 21- درجه هست و برف میباره:wacko:. حالا چندتا سوال دارم.
1. احتمال داره که بخاطر این مسایل اعزام رو عقب بندازن؟؟
2. شنیدم وقتی اعزام میشیم همون روز بهمون چند روز مرخصی میدن که لباسامونو اندازه بزنیم و ...، حالا مایی که از قزوین تا اونجا کلی راه رفتیم باید دوباره همون روز برگردیم؟؟
3. اتوبوسی که سربازارو باهاش جابه جا میکنن روز اعزام از این اتوبوسهای بنز هست؟؟؟
4. موقع تقسیم مایی که فوق لیسانس داریم ممکنه بندازن لب مرز؟؟:(
5. روز اعزام باید کچل شده بریم اونجا یا نه؟؟ آخه شب قبلش یلدا هست و ضایعس کچل کنیم:D

ممنون میشم به ترتیب به سوالام جواب بدید

سلام دوست عزیزم
اول بهت میگم خدا بهت صبر بده
دوم اینکه منم اونجا آموزشی رفتم، توی زمستون
1. اونجا توی مرداد ماه هم برف میاد، مدرسه نیس که تعطیل کنن یا عقب بندازن
2. به بعضی افراد مرخصی میدن به بعضیا نمیدن. شانسی (به بعضی گروهان ها می دن)
3. اتوبوس هم واسه هر شهر فرق میکنه شانسیه
4. موقع تقسیم اول استان رو میگن و (انتظامی و مرزبانی بودن رو مشخص میکنن.یعنی آخر آموزشی یه نامه ای میدن بهت که روش نوشته مثلا: انتظامی قزوین، یا مرزبانی اردبیل. لب مرز افتادن مربوط میشه به وقتی داری میری تقسیم بشی. یعنی مرزبانی هم مثل انتظامی ممکنه داخل شهر بیافتی، توی انتظامی هم ممکنه مرز بیفتی یا داخل شهر.
5. کچل نکن داداش، من با موی بلند رفتم، همه میگفتن کچل نکنی فلان میشی، هیچی هم نشد، بعد 3روز فرمانده اومد گفت کسایی که موهاشون بلنده برن تو آرایشگاه خود پادگان کوتاه کنن.
سایر: با خودت قاشق ببر، خوردنی ببر، قرص سرماخوردگی، آموکسی سیلین، ویتامین...، همراهت باشه.
لوازم شخصی نبر، علاف میشی> تیغ هم که نمیزارن بزنی، شالگردن خوب اگه داشتی ببر> نصف شبا اگه تو فضای باز پست دادی گردنت باشه، هرچند ممنوع هست> ولی توجه نکن.
توی آموزشی لیسنس و فوق و ... فرق ندارن اصلا.

سوالی داشتی در خدمتم عزیزم

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیزم
اول بهت میگم خدا بهت صبر بده
دوم اینکه منم اونجا آموزشی رفتم، توی زمستون
1. اونجا توی مرداد ماه هم برف میاد، مدرسه نیس که تعطیل کنن یا عقب بندازن
2. به بعضی افراد مرخصی میدن به بعضیا نمیدن. شانسی (به بعضی گروهان ها می دن)
3. اتوبوس هم واسه هر شهر فرق میکنه شانسیه
4. موقع تقسیم اول استان رو میگن و (انتظامی و مرزبانی بودن رو مشخص میکنن.یعنی آخر آموزشی یه نامه ای میدن بهت که روش نوشته مثلا: انتظامی قزوین، یا مرزبانی اردبیل. لب مرز افتادن مربوط میشه به وقتی داری میری تقسیم بشی. یعنی مرزبانی هم مثل انتظامی ممکنه داخل شهر بیافتی، توی انتظامی هم ممکنه مرز بیفتی یا داخل شهر.
5. کچل نکن داداش، من با موی بلند رفتم، همه میگفتن کچل نکنی فلان میشی، هیچی هم نشد، بعد 3روز فرمانده اومد گفت کسایی که موهاشون بلنده برن تو آرایشگاه خود پادگان کوتاه کنن.
سایر: با خودت قاشق ببر، خوردنی ببر، قرص سرماخوردگی، آموکسی سیلین، ویتامین...، همراهت باشه.
لوازم شخصی نبر، علاف میشی> تیغ هم که نمیزارن بزنی، شالگردن خوب اگه داشتی ببر> نصف شبا اگه تو فضای باز پست دادی گردنت باشه، هرچند ممنوع هست> ولی توجه نکن.
توی آموزشی لیسنس و فوق و ... فرق ندارن اصلا.

سوالی داشتی در خدمتم عزیزم

ممنون داداش. بالاخره یکی پیدا شد که اونجا بوده باشه. شما کی اونجا آموزشی بودی؟ چطور جایی هست؟ مسئولاش خوب رفتار میکنن؟؟ اونجا کسی به کس آقای "تنها" هست؟؟
من تنها نگرانیم اینه که موقع تقسیم بیوفتم مرز:(. احتمال اینکه شهر خودم باشم چقدره؟ شما بعد آموزشی افتادی شهر خودت؟؟ راستی مدرکت چی بود موقع خدمت؟؟ اهل کجایی؟

Last edited:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا بی انصافی و ظلم در حق جوونا داره به نهایت خودش میرسه .من که 18 ماه از خدمتم گذشت . دیگه کشش این سه ماه آخرو ندارم . وای به اونایی که میخوان 24 ماه خدمت کنن . خدا بهشون صبر بده جوون میرن پیر بر میگردن

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یه سوال خاک بر سری دارم:D. اگه شب خوابیدی و صبح بیدار شدی دیدی که جنب شدی تکلیف چیه؟؟ میذارن بری حمام؟؟:blush:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
آقا یه سوال خاک بر سری دارم:D. اگه شب خوابیدی و صبح بیدار شدی دیدی که جنب شدی تکلیف چیه؟؟ میذارن بری حمام؟؟:blush:
دادا بچه کجایی؟
این چه سوالایی میپرسی خو ایسگاتو میگیرن بد .

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290

دوست عزیز بسته به شانس یا برشی که دارین و مدرکتون نهایت یا جای خوب میفتین یا جای بد . اگه جای خوب عین ما بیفتین 01 که جاتون عالیه ( من ستوان دو هستم و اموزشی بهترین روزارو گذروندم و شب بعد خاموشی یا صبح هر کی میخاست داخل یگان حموم بود میرفت برا خودش حتی موقع خاموشی تاکید میکنم خاموشی و بعد 1ساعت 16 در اختیار خود بودیم و داخل یگان دوش بود و 40 دوشم هست که هر کی راحت بود میتونست یکیشو بره خلاصه و تمیزی عالی بود مگه کسی تنبل بود و کثیف خودش نمیرفت )و بهترین پادگان اموزشی ایران بود زمان ما و الانم هستش دیگه . ولی یجا مثل بیرجند بیفتی یا عجب شیر یا پسوه و سرباز معمولیم باشین اونجا دیگه کارتون ساخته هستش دیگه . ولی در کل من خودم الان خدمتم و چون مربوط به رشته خودمه دارم خدمت میکنم و بهترین روزای عمرمه شاید باورتون نشه به خدا چون هم کار حرفه ای خودمو بیشتر یاد گرفتم مهندسی و همم که با خیلیا اشنا شدم و اخرم سابقه کار بهم میدن ازین بهتر کجا میتونستم گیر بیارم . الان همه سربازا که میرن هیچ کجا بهشون سابقه کار داده نمیشه ولی بنده 2 سال به غیر سابقه دیگم سابقه میگیرم و این خودش یعنی الاف نبودم و کار یاد گرفتم و به دانسته هام و طراحیم اضافه شده .

technano

Registered User
لایک‌ها
316
همین الان اومدم میان دوره ...
38 روز پر کردم
اردکان هوا فضای ****

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز بسته به شانس یا برشی که دارین و مدرکتون نهایت یا جای خوب میفتین یا جای بد . اگه جای خوب عین ما بیفتین 01 که جاتون عالیه ( من ستوان دو هستم و اموزشی بهترین روزارو گذروندم و شب بعد خاموشی یا صبح هر کی میخاست داخل یگان حموم بود میرفت برا خودش حتی موقع خاموشی تاکید میکنم خاموشی و بعد 1ساعت 16 در اختیار خود بودیم و داخل یگان دوش بود و 40 دوشم هست که هر کی راحت بود میتونست یکیشو بره خلاصه و تمیزی عالی بود مگه کسی تنبل بود و کثیف خودش نمیرفت )و بهترین پادگان اموزشی ایران بود زمان ما و الانم هستش دیگه . ولی یجا مثل بیرجند بیفتی یا عجب شیر یا پسوه و سرباز معمولیم باشین اونجا دیگه کارتون ساخته هستش دیگه . ولی در کل من خودم الان خدمتم و چون مربوط به رشته خودمه دارم خدمت میکنم و بهترین روزای عمرمه شاید باورتون نشه به خدا چون هم کار حرفه ای خودمو بیشتر یاد گرفتم مهندسی و همم که با خیلیا اشنا شدم و اخرم سابقه کار بهم میدن ازین بهتر کجا میتونستم گیر بیارم . الان همه سربازا که میرن هیچ کجا بهشون سابقه کار داده نمیشه ولی بنده 2 سال به غیر سابقه دیگم سابقه میگیرم و این خودش یعنی الاف نبودم و کار یاد گرفتم و به دانسته هام و طراحیم اضافه شده .
دمت گرم. من گفتم مدرکم ارشد شیمی هست و آموزشی افتادم نیروانتظامی مشکین شهر. شنیدم جای خوبیه. فقط میخوام بعد آموزشی قزوین باشم که بتونم در کنارش کار کنم.

keyvanjj

Registered User
لایک‌ها
8
اول اینکه خیلی تایپیک عالی و مفیدی بود. ممنون واقعا"

بعدم این که من تاریخ 9/26 یعنی 2 روز پیش دفترچه رو فرستادم. با مدرک فوق لیسانس . تاریخ پیشنهادی رو زدم 92/12/1 / به نظرتون اینور سال اعزامم میوفته؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اول اینکه خیلی تایپیک عالی و مفیدی بود. ممنون واقعا"

بعدم این که من تاریخ 9/26 یعنی 2 روز پیش دفترچه رو فرستادم. با مدرک فوق لیسانس . تاریخ پیشنهادی رو زدم 92/12/1 / به نظرتون اینور سال اعزامم میوفته؟

۲-۳ روز دیگه فک کنم بتونید برگه اعزامتونو از پلیس+۱۰ بگیرید
به احتمال زیاد همون برج ۱۲ میفتید

بالا