• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

new word

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان کسی میدونه که چقدر باید بسیجی داشته باشی تا بتونی کسری خدمت بخوری؟
حداکثر چقدر کسری میدن؟
ای بابا سربازی هم شده معظل ها:D:(

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
حداکثر چقدر کسری میدن؟
حداقلشو نمیدونم والا ولی باید فعالی داشته باشی، موقعی که درخواست بدی از شهرتون یکی هست تو **** ناحیه مسئوله همین کاره محاسبه میکنه، حداکثر هم 6 میدن

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستن سلام من درسم لیسانس تموم شده،فقط به خاطر کارهای تحویل پروژه مدرک موقتم یکمی تاخیر داره.یعنی 2-3ماه دیگه شاید آماده بشه.حالا من میتونم از دانشگاه برگه ای چیزی بگیرم برای پرکردن دفترچه یا باید بذارم کارای فارق شدنم تموم شه و همون مدرک موقت رو ببرم بدم؟

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
دوستن سلام من درسم لیسانس تموم شده،فقط به خاطر کارهای تحویل پروژه مدرک موقتم یکمی تاخیر داره.یعنی 2-3ماه دیگه شاید آماده بشه.حالا من میتونم از دانشگاه برگه ای چیزی بگیرم برای پرکردن دفترچه یا باید بذارم کارای فارق شدنم تموم شه و همون مدرک موقت رو ببرم بدم؟
درود
درخواست بدهید دانشگاه به شما یک برگه میده که درستون تمام شده و فارق التحصیل شده ایدو این برگه را به نام نطام وطیفه میزند و می توانید دفترچه را پر کنید.

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام تو برگ سبز من زده تاریخ اعزام ۱ تیر ۹۳
اینکه کجا میفتمو باید از کجا بفهمم؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
درود
درخواست بدهید دانشگاه به شما یک برگه میده که درستون تمام شده و فارق التحصیل شده ایدو این برگه را به نام نطام وطیفه میزند و می توانید دفترچه را پر کنید.
دوست عزیز من گفتم همه نمره هام اومده اما نمره پروژه ام 1-1.5ماه دیگه میاد،با این اوصاف گواهی میدن؟با توجه به اینکه هنوز نمره پروژه ام نیومده.پروژه ام را دیروز تحویل استاد دادم.

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
دوست عزیز من گفتم همه نمره هام اومده اما نمره پروژه ام 1-1.5ماه دیگه میاد،با این اوصاف گواهی میدن؟با توجه به اینکه هنوز نمره پروژه ام نیومده.پروژه ام را دیروز تحویل استاد دادم.
فکر نکنم بدم چون هنوز معدلتون برای فارق التحصیلی معلوم نیست .برو دانشگاه خواهش تمنا کن که نمره پروژه را زود بهتون بدم...

tialisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حداکثر چقدر کسری میدن؟
به ازای هر سال بسیجی فعال 45 روز کسری می خوری سقفشم 6 ماهه البته دوره تکمیلی هم رفته باشی با اون میشه 6 ماه

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
بابا جان من این هتل متل بازیارو جمع کنین ترخدا تو عمرمون 2 رو میخوایم تحت فشار باشیم دیگه این سوسول بازیا چیه.منکه فردا اعزامم بیگلری مشکین شهر نمیدونم چجور جاییه ولی خیلی حال میکنم یه چیزی تو مایه های فیلم غلاف تمام فلزی باشه هر وقتم برگشتم میام به رسم ادب تجربه هامو مینویسم مثه بقیه که برگشتن و نوشتن.

سلام من امروز اومدم مرخصی
نکته مهم : تو اموزشی هیچوقت خوش نمیگذره باید خوش بگذزونی

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
سلام من امروز اومدم مرخصی
نکته مهم : تو اموزشی هیچوقت خوش نمیگذره باید خوش بگذزونی
اموزشی بهترین دوران خدمته . یگان که بری میگی ای کاش کل خدمت اموزشی بود . این حرف منو داشته باش که روز های اول یگان بهش میرسی .

Sent from my HTC One using Tapatalk

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
اموزشی بهترین دوران خدمته . یگان که بری میگی ای کاش کل خدمت اموزشی بود . این حرف منو داشته باش که روز های اول یگان بهش میرسی .

نیازی نیس یرم یگان تا به حرفت برسم از همون هفته ی اول بهش پی بردم

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان یه سوال دارم توروخدا یه با تجربه جواب بده برام خیلی مهمه
ماهایی که 19 بهمن اعزامیم دقیقا تا کی دوره داریم ؟؟؟ یعنی تا خود 15 فروردین نگهمون میدارن پادگان؟؟؟ میان دوره میدن یا نه ؟؟؟ این دو هفته ی عید رو ولمون نمیکنن بریم پیش زن و بچه مون ؟؟؟
گرفتاری شدیم از دست این سربازی ....

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
ماهایی که 19 بهمن اعزامیم دقیقا تا کی دوره داریم ؟؟؟ یعنی تا خود 15 فروردین نگهمون میدارن پادگان؟؟؟ میان دوره میدن یا نه ؟؟؟ این دو هفته ی عید رو ولمون نمیکنن بریم پیش زن و بچه مون ؟؟؟
ببین تو ایین نامه انظباطی برای دوره اموزشی چیزی به اسم مرخصی تعریف نشده اینو خودشون 1000 بار میگن اما برای شما که متاهلی و دوره اموزشیت مصادف با عید به احتمال 90 در صد بهت مرخصی میدن اون 10 درصدم بستگی داره به کرم فرمانده پادگان ولی در کل متاهلا تو اولویتن برای مرخصی

keyvanjj

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان من قرار شنبه پذیرشم توی **** دانشگاه امام حسین توی اتوبان بابایی جور بشه. کسی خبر داره اونجا چه جور جایی هست؟ به درد میخوره یا اینکه نه؟ من فوق لیسانس حقوق بین الملل هستم با نمره 17.02 با تقریبا" 2 سال سابقه بسیج فعال. جای خوبی میتونه باشه برام؟. ازمون نگهبانی میکشن یا خیر سرش دانشگاهه لباس شخصی میشیم؟

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
داداش من تهران خدمت کردم . به طور معمول متاهل ها رو پنج شنبه و جمعه نگهبان نمیکردند که 48 برن مرخصی . اصلا هیچ حساب کتابی توش نیست ولی در کل با متاهل ها مساعدت میشه . شما بیشترین مرخصی ها رو نسبت به بقیه میری . خیالت راحت . من تهران کهریزک بودم . اونجا به ما میاندوره نداند دلیلشون هم این بود که شما همتون هفته ای حداقل یه بار میرید مرخصی .

بالا