• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hbeyrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان عزیز نمیدونم جاش تو این تاپیک هست یا نه. من تیر دانشگاهم تموم میشه و میخوام دوره تکمیلی رو برم. ولی کارت فعال ندارم. از دوستان کسی هست بتونه یک ماه یا دو ماهه کارت فعال جور کنه؟ حالا با یه هزینه ای...

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
معاف شدم بچه هااااا امروز که بهم گفتن معاف شدی انگار دنیارو داده بودن بهم

Sent from my iPhone using Tapatalk

مبارک باشه برادر...
اگه سر زدی اینجا بیزحمت بگو مشکلت چی بود که معاف شدی

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
کف پای صاف

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
من از قبل خدمت این تاپیک و دنبال میکردم واقعا خوب بود

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کف پای صاف

ایول تبریک میگم...شدت صافیش خیلی هست یا با پارتی ردیف شده!؟ مورد دیگه ای نداشتین فقط کف پای صاف؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
اره خیلی صافه جدا از صافی استخون اضافه هم کناره غوزک پام هست که همه اونایی که مشکل کف پا داشتن امروز پای من و میدیدن میگفتن چرا اینجوریه :دی

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان معاف از رزم با خدمات غیر رزمی فرقشون چیه ؟

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان معاف از رزم با خدمات غیر رزمی فرقشون چیه ؟
خدمات غیر رزمی یعنی دست به اسلحه نمی بری و اسلحه دستت نمی دن به جاش جارو و ... یا به عبارتی خدمات غیر نظامی انجام میدی
اما معاف از رزم تو علاوه بر کارهای بالا باید اسلحه و مهمات رو بشناسی اما از جنگیدن معاف هستی و در پشت جنگ از تو استفاده می شود مثل اسلحه آوردن پر کردن مهمات و غیره اما خدمات غیر رزمی اصلا به این کارا کاری نداری.

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
خدمات غیر رزمی یعنی دست به اسلحه نمی بری و اسلحه دستت نمی دن به جاش جارو و ... یا به عبارتی خدمات غیر نظامی انجام میدی
اما معاف از رزم تو علاوه بر کارهای بالا باید اسلحه و مهمات رو بشناسی اما از جنگیدن معاف هستی و در پشت جنگ از تو استفاده می شود مثل اسلحه آوردن پر کردن مهمات و غیره اما خدمات غیر رزمی اصلا به این کارا کاری نداری.
معاف از رزم به تبصره خدمتی گفته میشه که مشمولانی که به جهت داشتن بیماری یا نبود توان در کمسیونهای متعدد اعم از پزشکی و… رد شدن و رای کمیسیون درصدی رو احتمال به بیماری میدهد که به عنوان معاف از رزم، اعزام و فقط کار با اسلحه سرد یا سرنیزه رو مجاز هستن و از سلاح گرم به دور .
خدمات غیر رزمی : که میتونه از نظرات رای کمیسیون و امریه اداری باشه ،که فرد به عنوان سرباز اداره ،سرباز معلم ویانیروی انسانی تحت **** وظیفه خدمت میکند. و از نطر خدمتی شرایط مناسب و یا خوش گذرانی از معافان رزمی دارد .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
راستی چند تا قفل ببریم؟
میگن تو 01 یه جایی برای تحقیقات هست که اگه براشون کار تحقیقی کنیم ما را نگه میدارن این راسته؟
من دو تا بردم یکی برا ساک ، یکی برا کمد. کمد لازم نشد رفتیم قفل کمد خریدیم همونجا وصل کردیم به کمدمون
خیلیا میومدن دنبال این چیزا بودن . از فوق لیسانس علوم انسانی تا کسایی که کار تحقیقی کرده بودن و ... خواهان زیاد داشت اونجا
ببین کی دارم بهت میگم ، برو عشق و حال کن و قدر بدون . میای تو یگان روزی 10 بار میگی یادت بخیر آموزشی 01 . با اطمینان دارم بهت میگم :)
معاف شدم بچه هااااا امروز که بهم گفتن معاف شدی انگار دنیارو داده بودن بهم

مبارکه داداش

55ase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من خدمتم تو 01 ارتش، یگان 531 افتادم، این یگان 531 چجور جاییه؟ کسی از این یگان آماری داره؟

hbeyrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان کسی نمیتونه بابت بسیج فعال کمکی کنه؟

55ase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من خدمتم تو 01 ارتش، یگان 531 افتادم، این یگان 531 چجور جاییه؟ کسی از این یگان آماری داره؟

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
اول ممنون از همه که اطلاعاتشون رو توی این هزار صفحه قرار دادن و خیلی کاربردی هست.
چند تا سوال داشتم. ممنون میشم با این شرایط پاسخ بدید:
من لیسانس کامپیوتر و فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات دارم. روز ٢٦ اسفند موفق شدم پلیس بعلاوه ده برم و پست کنم. متاسفانه یک اردیبهشت نیفتادم و یکم تیر شدم. تهران هستم. دانشگاه هام هم جفتشون تهران بوده.
١. فوق لیسانس خان توی شهر خودشون آموزشی هستن یا یگان شهر خودشون هستن یا این حذف شده؟
٢. پذیرش ارتش بگیرم یه جا خوندم که گفته بودن شش سال خروج از کشور نداریم. شش سال یا شش ماه یا اصلا منتفیه این بحث و شایعه هست ؟
٣. طول دوره هنوز ٢١ هست دیگه ؟
٤. روز اعزام بعضی ها گفتن که رفتن و بهشون لباس دادن و گفتن که با ١٩ ماه ای ها بیان آموزش. این بحثش چیه ؟ امکان هست واسه ما هم اینطوری بشه ؟ البته خوبه که ١٨ روز حساب میشه اما بده که با دیپلم و زیر دیپلم آموزش میدن. البته اموزشی برای همه گویا سختی برابر داره.
٥. وسایل الان دوستان میگن نمیدن. ببریم ؟
٦. اونجا کمد میدن که وسایلمون توش بذاریم و امن باشه یا نه صحراییه همه چی؟
٧. تعطیلات میان دوره آموزشی و پایان دوره آموزشی چطوری اعمال میشه و چه مدتی بگذره میدن ؟
٨. دوره کد برای چه رشته هایی میزنن ؟
٩. من به **** نمیخوره شرایطم، برای ارتش بخوام پذیرش بگیرم کجا و چطور و کی مراجعه کنیم ؟
١٠. فوق لیسانس و دکترا ها یکم از شرایطشون بیان بگن. یا این افراد سربازی نمیرن یا اینجا نیستن. تو خیابون و اتوبوس و مترو هرچی سرباز دیدم یا دیپلم بودن یا لیسانس.
البته دو تا سرباز دیدم یکی دیپلم و یکی سیکل. خیلی خوب بودن. بچه تهران بودن افتاده بودن مصلی. حال میکردن. واسه دیپلم ها : اونا میگفتن برید مصلی حاج آقا حق گو یا حق بین (یه چی تو این مایه ها) با اون صحبت کنین پذیرش بگیرین.
١١. واسه ارتش ما فوق ها کجا بریم و چه کنیم ؟
١٢. برگه یگانی همون نزدیک اعزام میاد یا الان معلومه ؟
١٣. اگر معلوم نباشه میشه هنوز کاری کرد و اگر معلوم شده امکان تغییر هست ؟
١٤. کد سخا هیچ کاربردی نداره گویا. یه متن بیخود فقط ارسال میشه توی مسیج... اینترنتی کاربردی داره چیزی نشون بده یا اینکه پستچی اومده و ما نبودیم ؟
شرمنده طولانی شد ١٤ سوال شد امتحان نهایی ؛)
ممنون میشم راهنمايى کنید.

Sent from my Nexus 4

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام
اول ممنون از همه که اطلاعاتشون رو توی این هزار صفحه قرار دادن و خیلی کاربردی هست.
چند تا سوال داشتم. ممنون میشم با این شرایط پاسخ بدید:
من لیسانس کامپیوتر و فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات دارم. روز ٢٦ اسفند موفق شدم پلیس بعلاوه ده برم و پست کنم. متاسفانه یک اردیبهشت نیفتادم و یکم تیر شدم. تهران هستم. دانشگاه هام هم جفتشون تهران بوده.
١. فوق لیسانس خان توی شهر خودشون آموزشی هستن یا یگان شهر خودشون هستن یا این حذف شده؟
٢. پذیرش ارتش بگیرم یه جا خوندم که گفته بودن شش سال خروج از کشور نداریم. شش سال یا شش ماه یا اصلا منتفیه این بحث و شایعه هست ؟
٣. طول دوره هنوز ٢١ هست دیگه ؟
٤. روز اعزام بعضی ها گفتن که رفتن و بهشون لباس دادن و گفتن که با ١٩ ماه ای ها بیان آموزش. این بحثش چیه ؟ امکان هست واسه ما هم اینطوری بشه ؟ البته خوبه که ١٨ روز حساب میشه اما بده که با دیپلم و زیر دیپلم آموزش میدن. البته اموزشی برای همه گویا سختی برابر داره.
٥. وسایل الان دوستان میگن نمیدن. ببریم ؟
٦. اونجا کمد میدن که وسایلمون توش بذاریم و امن باشه یا نه صحراییه همه چی؟
٧. تعطیلات میان دوره آموزشی و پایان دوره آموزشی چطوری اعمال میشه و چه مدتی بگذره میدن ؟
٨. دوره کد برای چه رشته هایی میزنن ؟
٩. من به **** نمیخوره شرایطم، برای ارتش بخوام پذیرش بگیرم کجا و چطور و کی مراجعه کنیم ؟
١٠. فوق لیسانس و دکترا ها یکم از شرایطشون بیان بگن. یا این افراد سربازی نمیرن یا اینجا نیستن. تو خیابون و اتوبوس و مترو هرچی سرباز دیدم یا دیپلم بودن یا لیسانس.
البته دو تا سرباز دیدم یکی دیپلم و یکی سیکل. خیلی خوب بودن. بچه تهران بودن افتاده بودن مصلی. حال میکردن. واسه دیپلم ها : اونا میگفتن برید مصلی حاج آقا حق گو یا حق بین (یه چی تو این مایه ها) با اون صحبت کنین پذیرش بگیرین.
١١. واسه ارتش ما فوق ها کجا بریم و چه کنیم ؟
١٢. برگه یگانی همون نزدیک اعزام میاد یا الان معلومه ؟
١٣. اگر معلوم نباشه میشه هنوز کاری کرد و اگر معلوم شده امکان تغییر هست ؟
١٤. کد سخا هیچ کاربردی نداره گویا. یه متن بیخود فقط ارسال میشه توی مسیج... اینترنتی کاربردی داره چیزی نشون بده یا اینکه پستچی اومده و ما نبودیم ؟
شرمنده طولانی شد ١٤ سوال شد امتحان نهایی ؛)
ممنون میشم راهنمايى کنید.

Sent from my Nexus 4
1:معلوم نمیکنه
2:ربطی نداره .فقط برج 4 و 10 میتونی پذیرش ارتش بگیری و 24 ماه هست .
3:دو ماه
4:بلوفه.نه.تقریبا
5:ارتش جیرش کمتره ولی روز اول معمولا ولتون میکنن تا 3-4 روز .ولی وسایل شخصی ببری ضرر نکردی
6:کمد میدن و تخت.البته بچهای تهران که میفتن تهران کمد و تخت نمیدن.
7:معلوم نمیکنه .گروهان به گروهان فرق میکنه چه برسه دیگه .....
8:فوق دروزه کد نداره
9:لیستش دو صفحه قبل هست.**** اخریت دوره اموزشیش هست بعد از این فقط دوره تکمیلی میگیره
10:اکثرا اداری هستن.
11:جایی قرار نیست بری ،میفرستنت
12:1 هفته مونده اموزشیت تموم بشه
13:بستگی به پارتیت داره بدون تعارف
14:نه.الکی
بسیج یا دوره تکمیلی داری ؟(اگه اره بگو میدون حر ادرس بدم ،پذیرشت کنن)

• Like
Reactions: _ni

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون از توضیحات کامل
نه گفتم که شرایط **** ندارم منظور اینه بسیج مسیج کلا ندارم....
بریم آموزشی میشه شروع کنیم اقدام واسه معافیت دیگه ؟ چون الان باید انصراف بدیم از اعزام. اما خوندم که بچه ها گفتن حین خدمت میشه از رده خدمتی اقدام کرد. اما منظور در دوره اصلی هست یا آموزشی نمیدونم.
در سوال سه منظورم همون آموزشی هست که چند هفته هست و مرخصی وسطش داره نداره یا ٧ هفته و ٨ هفته.
متشکرم

Sent from my Nexus 4

aliaghaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من الان دارم تو **** خدمت می کنم و هفته ای یه شب باید پادگان بمونم. حالا بهم گفتن اگه معاف از رزمی بگیرم دیگه نمی تونن شبا واسم پست بزارن. می خواستم بپرسم مجموع نمره دوتا چشمم بالای 6 هستش می تونم معاف از رزمی بگیرم یا نه؟ بعد پروسش خیلی طولانی ، باید کلی بدو بدو کنم یا نه ؟؟؟ ممنون اگه راهنمایییم کنید... راستی افسر هستم.لیسانس

بالا