سلام
اول ممنون از همه که اطلاعاتشون رو توی این هزار صفحه قرار دادن و خیلی کاربردی هست.
چند تا سوال داشتم. ممنون میشم با این شرایط پاسخ بدید:
من لیسانس کامپیوتر و فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات دارم. روز ٢٦ اسفند موفق شدم پلیس بعلاوه ده برم و پست کنم. متاسفانه یک اردیبهشت نیفتادم و یکم تیر شدم. تهران هستم. دانشگاه هام هم جفتشون تهران بوده.
١. فوق لیسانس خان توی شهر خودشون آموزشی هستن یا یگان شهر خودشون هستن یا این حذف شده؟
٢. پذیرش ارتش بگیرم یه جا خوندم که گفته بودن شش سال خروج از کشور نداریم. شش سال یا شش ماه یا اصلا منتفیه این بحث و شایعه هست ؟
٣. طول دوره هنوز ٢١ هست دیگه ؟
٤. روز اعزام بعضی ها گفتن که رفتن و بهشون لباس دادن و گفتن که با ١٩ ماه ای ها بیان آموزش. این بحثش چیه ؟ امکان هست واسه ما هم اینطوری بشه ؟ البته خوبه که ١٨ روز حساب میشه اما بده که با دیپلم و زیر دیپلم آموزش میدن. البته اموزشی برای همه گویا سختی برابر داره.
٥. وسایل الان دوستان میگن نمیدن. ببریم ؟
٦. اونجا کمد میدن که وسایلمون توش بذاریم و امن باشه یا نه صحراییه همه چی؟
٧. تعطیلات میان دوره آموزشی و پایان دوره آموزشی چطوری اعمال میشه و چه مدتی بگذره میدن ؟
٨. دوره کد برای چه رشته هایی میزنن ؟
٩. من به **** نمیخوره شرایطم، برای ارتش بخوام پذیرش بگیرم کجا و چطور و کی مراجعه کنیم ؟
١٠. فوق لیسانس و دکترا ها یکم از شرایطشون بیان بگن. یا این افراد سربازی نمیرن یا اینجا نیستن. تو خیابون و اتوبوس و مترو هرچی سرباز دیدم یا دیپلم بودن یا لیسانس.
البته دو تا سرباز دیدم یکی دیپلم و یکی سیکل. خیلی خوب بودن. بچه تهران بودن افتاده بودن مصلی. حال میکردن. واسه دیپلم ها : اونا میگفتن برید مصلی حاج آقا حق گو یا حق بین (یه چی تو این مایه ها) با اون صحبت کنین پذیرش بگیرین.
١١. واسه ارتش ما فوق ها کجا بریم و چه کنیم ؟
١٢. برگه یگانی همون نزدیک اعزام میاد یا الان معلومه ؟
١٣. اگر معلوم نباشه میشه هنوز کاری کرد و اگر معلوم شده امکان تغییر هست ؟
١٤. کد سخا هیچ کاربردی نداره گویا. یه متن بیخود فقط ارسال میشه توی مسیج... اینترنتی کاربردی داره چیزی نشون بده یا اینکه پستچی اومده و ما نبودیم ؟
شرمنده طولانی شد ١٤ سوال شد امتحان نهایی ؛)
ممنون میشم راهنمايى کنید.
Sent from my Nexus 4
1:معلوم نمیکنه
2:ربطی نداره .فقط برج 4 و 10 میتونی پذیرش ارتش بگیری و 24 ماه هست .
3:دو ماه
4:بلوفه.نه.تقریبا
5:ارتش جیرش کمتره ولی روز اول معمولا ولتون میکنن تا 3-4 روز .ولی وسایل شخصی ببری ضرر نکردی
6:کمد میدن و تخت.البته بچهای تهران که میفتن تهران کمد و تخت نمیدن.
7:معلوم نمیکنه .گروهان به گروهان فرق میکنه چه برسه دیگه .....
8:فوق دروزه کد نداره
9:لیستش دو صفحه قبل هست.**** اخریت دوره اموزشیش هست بعد از این فقط دوره تکمیلی میگیره
10:اکثرا اداری هستن.
11:جایی قرار نیست بری ،میفرستنت
12:1 هفته مونده اموزشیت تموم بشه
13:بستگی به پارتیت داره بدون تعارف
14:نه.الکی
بسیج یا دوره تکمیلی داری ؟(اگه اره بگو میدون حر ادرس بدم ،پذیرشت کنن)